Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe

Adres: Wrocławska 58, 45-701 Opole

NIP: 7542673302 KRS: 0000025417

Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe
2 48 6 1

Opinie o Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe

Ropicj

Oddział Pomorze wolne żarty, co Ty synu możesz wiedzieć i od kiedy? Buziaki kwiatuszku... Jeszcze nie ma oddziału serwisowego SP w pomorskim, a BP to nie serwis...

Weronika
@Ropicj 08.01.2019 17:29

Zachęcam Cię do tego, abyś zajął się już nieco bardziej istotnymi kwestiami. Zapewne jesteś pracownikiem firmy Orlen Centrum Serwisowe, a więc posiadasz wiedzę o tym pracodawcy, którą mógłbyś przy okazji podzielić się z nami. Czy każdemu pracownikowi przysługuje tam dostęp do pełnego ubezpieczenia zdrowotnego? Przybliż nam ten aspekt.

Kwiatuszek
@Ropicj 08.01.2019 17:29

Rapicj no co ty nie powiesz ..... to moze to inna firma ale ty wiesz lepiej ????????pozdrawiam kwiatek ????????????

ocs
@Ropicj 08.01.2019 17:29

no tak nie do końca nie było OCS, tam był oddział OCS informatyka

Kwiatuszek :):)
Zweryfikowany użytkownik

Powiem krótko jak dla mnie praca marzenie w wielu powodów, szkoda że musiałem się z firmą rozstać. Mimo wszystko pozdrawiam kolegów z oddziału OCS na pomorzu :) Polecam firmę jako pracodawcę z czystym sumieniem!!!!!!!! Gdybym mógł wrócić skakałbym z radości !!!!!!!!!!!!! Powiem tak jak się komuś chce pracować to widzi tą pracę w samych superlatywach a dla LENIA i krętacza wszędzie będzie źle!

Zainteresowany

Na ile może liczyć inspektor? Widziałem ogłoszenie i jestem ciekaw. Czy jest autko służbowe?

Michał
@Zainteresowany 30.10.2018 20:08

Dobrze byłoby, jakby ktoś zauważył Twój wpis i odniósł się do niego. Ostatnio byłeś ty aktywny ponad dwa tygodnie temu, a więc w tym czasie mogło się trochę wydarzyć. Może już postanowiłeś aplikować do Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe i teraz czekasz na odpowiedź od nich?

Zainteresowany
@Michał 18.11.2018 12:42

Aplikowałem, niestety nie otrzymałem telefonu. Szkoda, mam już dość laboratoriów i biur, chciałem wkoncu ruszyć te 4 litery :)

Weronika
@Zainteresowany 02.01.2019 21:27

Nawet po takim czasie zdecydowałeś się mi odpisać, a to się już bardzo ceni. Szkoda jedynie, że nie udało Ci się otrzymać posady w firmie Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe. A może za kilka miesięcy znowu spróbujesz do nich aplikować? Myślę, iż nie trzeba się tak łatwo poddawać, więc zachęcam Cię do takiego kroku.

Kandydatnaprezydenta

To w końcu ile można zarobić jako serwisany? Mam doświadczenie, może nie 10letnie ale 3-4lata. A pytanie ile pracujecie godzin dziennie? Np.od 7 do 15 czy 17? I jak ktoś wcześniej pytał czy premie są realne? Bo po rozmowie powiedziano mi o 13ce, benefit, grusza czy to jest realne czy tylko fikcja?

Pracownik
@Kandydatnaprezydenta 11.10.2018 04:39

Pracujesz tyle ile musisz i chcesz. Jak sytuacja wymaga to dłużej a jak masz parcie na 15tą bez nadgodzin to do 15tej. specyfika serwisu w terenie i określonego czasu na reakcję. Zarobki masz poniżej poczytaj. Premie z pewnym poślizgiem ale są, gruszki i inne sporty również. Paczki dla dzieci też.

Elek
@Kandydatnaprezydenta 11.10.2018 04:39

Pracujesz "do zwycięstwa". To praca bardziej zadaniowa. Jedni potrafią się zorganizować i o 15 kończą załatwiając 3-5 lokalizacji, inni po 10 godz nie dają rady załatwić 3 stacji w niewielkiej odległości. Jeśli chce Ci się pracować, na pewno ktoś to dostrzeże, po krótkim czasie możesz dorównać wypłatą starym wyjadaczom. Jak wszędzie trzeba zapłacić "frycowe" na wejściu i starać się dużo robić mimo że za małą kasę. Potem przychodzą benefity. Nie ma 13-ki, jest tzw nagroda roczna, ogólnie jak porównam do swoich znajomych to bywa że dostają więcej na rękę, ale najczęściej w tym dużo nadgodzin

Maniek

Witam, w Opolu szukają zastępcy dyrektora co się stało z poprzednim?

quick
@Maniek 28.09.2018 11:22

Jest dyrektorem.

zick

Nepotyzm, wazeliniarstwo. Prezes zatrudnia swoich, córkę, zięcia, kuzyna, szwagra,który przyszedł na "przechowanie", kiedy wyleciał ze stanowiska prezydenta KK(znowu startował i przegrał), wystarczy? Ludzi traktuje przedmiotowo, na pierwszy rzut oka miły, słodki, przyjazny. Naprawdę mściwy, pamiętliwy, tolerujący tylko takich, którzy przytakują. Jeśli jest ktoś kto jest samodzielny i myślący, niszczy go. Jednocześnie układny, przekupny dla ludzi, którzy są ponad nim. To wszystko tworzy atmosferę w firmie beznadziejności. Zdecydowanie nie jest to miejsce dla ludzi zdolnych, ambitnych samodzielnych i myślących. Ja tej firmie dziękuję!!!

współpracownik
@zick 19.11.2014 20:05

Pracowałem z nim kilkadziesiąt lat, na różnych stanowiskach. Jego moralność, uczciwość, jest adekwatna do wzrostu. Mściwość, nepotyzm, korupcja, fałsz. odwrotnie proporcjonalna do wzrostu, na pierwszy rzut , dla kogoś z zewnątrz, robi dobre wrażenie, miły, usłużny, jeden warunek to to, że ten ktoś coś może... Obrzydliwie śliski, z moralnego punktu widzenia ohydny człowiek. Na szczęście już go nie ma. Jednak cały smród, sposób zachowań w firmie jest dalej, jego duch krąży w firmie...

zadowolony pracownik

Zuzanna, oczekujesz opinii ? Ależ proszę bardzo. Firma, której charakter pracy polega na ciągłych wyjazdach miała nieopłacone paliwo na "flocie" czyli właściwie nie miała możliwości kontynuowania działalności. Pracownicy tak bardzo szanują tą firmę, że byli skłonni zapłacić za to paliwo. Całe szczęście, że przynajmniej im za to paliwo oddano pieniądze. Czuję się jak w rodzinie, ja ją wspieram a ona pozwala mi przeżyć kolejny dzień... Przynajmniej na forum mogę "odważnie" powiedzieć, że gdyby nie wiek to bym odszedł. Z plusów są imprezy integracyjne gdzie można zdrowo popić, choć jeden dzień zapomnienia od rzeczywistości. Problem jest dopiero gdy wraca się do rodziny i trzeba zapłacić rachunki.

Zuzanna

@krzyk 2, uważasz, że opinia użytkownika @ZYGA nie może być prawdziwa? Może mógłbyś w związku z tym podzielić się z innymi forumowiczami własnym zdaniem na temat Twojego ewentualnego zatrudnienia w Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe i wraz z nim wszystkie swoje uwagi i spostrzeżenia? Będą one ważne z perspektywy tego forum.

ZYGA

Nie jest tak źle jak tu większość kolegów opisuje,pensja na czas,dyżury płacone,nadgodziny płacone w poprzedniej firmie zapierdzielałem po 300 godzin w miesiącu i miałem tyle samo co w OCS tylko z jedną różnicą tu wszystko jest oficjalnie a nie pod stołem jak u prywaciarza ( przekonałem się będąc na L4 dostałem jakieś grosze).Dlatego jak nie pasuje to do prywatnego na pewno mu się polepszy ???? A praca jak praca trzeba gdzieś na chlebek i rodzinę zapracować .

krzyk 2
@ZYGA 02.06.2018 06:44

No to chyba kolego pracujesz w Białymstoku lub w tworzonym Olsztynie gdzie koledzy dostali średnio o 1 000 zł brutto więcej niż w oddziałach, które Tworzyły Tą firmę i dalej jak ciągną i was ;) poza tym w Olsztynie pensje jeszcze większe mają mieć taki mamy "rynek pracy" tłumaczenie :) pachnie mi ta opinia pewnym szefem regionu :D, który ciągle powtarza że cytuje "idźta do pryfaciarza" i "fts-u" hehehe "będą złote czasy dla serwisanta" owszem nie jest tragicznie, ale jest niesprawiedliwie i nie będzie nikt w to nie wierzy.

Zuzanna

@nobodyhome, czy zamieszczone przez Ciebie informacje o zmieniającej się kadrze zarządzającej w Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe jest potwierdzona i zgodna z prawdą? Warto, żebyś zdecydował się na uściślenie tej kwestii. Może się ona okazać ważna dla innych użytkowników tego forum.

nobodyhome

Nie, nie, nie, nie. Nie warto. Bałagan, brak wizji, strategii, kolesiostwo. Kadra zarządzająca nic nie robi, żeby coś naprawić. Była nadzieja w nowym prezesie, była... i nic. Nowy główny księgowy obiecywał że będą zapłaty, zlikwidują zaległości i co? I nic. Niby są harmonogramy, a my później świecimy oczami przed kontrahentami, bo płatności nie idą. Imprezki za pieniądze firmowe dla kierownictwa w Opolu to rzekomo norma, a szeregowy pracownik już nawet premii nie dostaje choć pracuje na 200procent. Może coś się zmieni jak zmienią zarząd, o ile ktoś wreszcie zauważy co się naprawdę dzieje.

Zuzanna

@Zenek, czy w takim razie premie kwartalne rzeczywiście występują w Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe? Jeżeli jesteś pracownikiem tej firmy, to proszę Cię o podanie wszystkich rodzajów premii dostępnych w tej firmie. Czy oprócz tego można korzystać z pakietu benefitów w tym miejscu pracy? Bardzo Cię proszę o zajęcie zdania w tej kwestii.

pracownik

Jejku ludzie jak czytam te narzekania to już niedobrze mi się robi. Dosłownie jak stare baby w przychodni. Ogólnie firma jest ok. Oczywiście jest parę minusów ale bez przesady. Przecież nikt nikogo nie trzyma na siłę. Ostatnio widziałem że w Biedronce szukają ludzi. Zmiany do ustalenia, praca na miejscu bez wyjazdów, opieka medyczna itp. Może warto spróbować i być szczęśliwym. Po co pracować w OCS i wiecznie narzekać.

bezstronny
@pracownik 25.03.2018 12:41

....jak tak źle to Ciekawe dlaczego "Szpaku" chciał wrócić?

pracownik II
@pracownik 25.03.2018 12:41

Jestem szczęśliwy, pracuje i robię swoje najlepiej jak potrafię ale dobrze ze daleko od centrali i dobrze ze rzadko głupota dociera do mnie. Ale jak już coś dociera to stwierdzam że kadra zarządzająca (D, R, itp) w centrali nie ma wiedzy na czym nasza praca polega, są oderwani od rzeczywistości i w ogóle ich nic nie interesuje co się dzieje no po za chyba @Zuzanna która chodziarz chciała poznać naszą opinię. Socjal jest naprawdę dobry, ale zarobki pozostawiają wiele do życzenia biedronka i lidl już nas dogania i dopóki się to nie zmieni będzie rozgoryczenie wśród załogi i takie niepochlebne opinie. Praca serwisanta na stacji nie jest ciężka fizycznie pod warunkiem że masz głowę na karku, wiedzę a przede wszystkim doświadczenie. Moja rada jak odpowiadają stawki od 2800 brutto do takich jak pisane poniżej i potrafisz skupić się na swoich obowiązkach bez myślenia o głupocie innych będziesz zadowolony.

Kolejny bezstronny
@bezstronny 26.03.2018 07:32

Skoro tak bardzo chciał wrócić a nie wrócił, to co się stało ? Wiedza wyparowała czy kierownik/dyrektor się obraził ? Krążą plotki, że stawka podstawowa był mała i nadal jest. Co z tego, że myśląc można sobie pracę ułatwić i uprzyjemnić, skoro stawka jest gdzie indziej korzystniejsza a dzięki temu rachunki i kredyty łatwiej spłacić.

uwiązany na własne życzenie
@pracownik 25.03.2018 12:41

Człowieku narzekać oficjalnie to nie narzekają tylko kierownicy! - Tu akurat nie ma zagadki, bo nie mogą, za dobrze im. Szeregowi pracownicy narzekają, bo mimo że mogą coś stracić to w pewnym momencie nie wytrzymują i mówią co im na sercu leży. Można tylko przytaknąć i zgodzić się z negatywnymi opiniami. Moim zdaniem firma ORLEN Centrum Serwisowe sp. z o.o. nie jest dobrym wyborem a tym bardziej nie jest godna polecenia ponieważ wystarczy popatrzeć na pracowników z doświadczeniem i wiedzą. W większości Ci pracownicy mają ponad 50lat i co ma się z nimi teraz stać ? Mają wiedzę ale z bardzo specyficznej branży i wiek który im ciąży. Nie mogą nic powiedzieć ponieważ będą mieli duży kłopot ze znalezieniem innej pracy. Nie ma pokrewnej firmy gdzie ich wiedza ma znaczenie. Wszystkie drogi życiowe się zamykają, czasami OCS łaskawie coś im podrzuci - takie są realia. Płace są słabe a w przyszłości nie ma się co łudzić, że będzie lepiej. Każdy kto tu się zatrudnia traci możliwość wypowiedzenia się, może powiedzieć tylko "tak, już się robi kierowniku". Dlatego nie rozumiem argumentu z rozwojem i zdobywaniem wiedzy. Za zamykanie się w tak wąskiej specjalizacji powinny być PIENIĄDZE, tymczasem ich nie ma.

omdurman
@pracownik 25.03.2018 12:41

przestań pieprzyć głupoty pracuje ponad 20 lat i zarabiam netto 2000

Kandydat
@pracownik 25.03.2018 12:41

Możecie coś więcej napisać o pracy? Jak wyglądają premie kwartalne, szkolenia, są jakieś premie na święta itd?

Zenek
@Kandydat 16.05.2018 18:13

hmm jakaś podpucha z tym Twoim pytaniem bo skąd niby wiesz że w ogóle są jakieś premie kwartalne? Chyba wiesz już więcej niż dowiedziałbyś się z tej strony.

Jeszcze pracownik

Bo Szpaku zmienił pracę na normalną ;-))) Super, że koledzy z BS się pochwalili. Zatem zarabiają więcej niż ci co ich uczą i im pomagają. Oto polityka firmy godna naśladowania - dziesięcioletnie czy dwudziestoletnie nawet doświadczenie w zawodzie nic nie jest warte - ba nawet mniej niż nic bo fachowcy z wieloletnim stażem zarabiają mniej od nowicjuszy. Przypuszczam, że nie tylko w BS tak jest ale i w wielkopolsce zapewne też. Zuzanna, Joanna, Anna to w sumie spuścizna po rządach pewnej Pani o tym imieniu. Zapytaj nas jeszcze o coś ciekawego skoro była p. prezes nie miała czasu na spotkanie z pracownikami to może poczyta te opinie? Poczekamy zobaczymy jak nowy następca może chociaż ten facet będzie miał jaja i zrozumie, że przydupasy z biurowca w Opolu nie naprawiają niczego na stacjach bo nie potrafią.

Kandydat
@Jeszcze pracownik 20.03.2018 22:22

Możesz coś więcej opisać o pracy? Jak wyglądają premie kwartalne, szkole itd?

Białystok

Nowy oddział Białystok, rozmowa dość rzeczowa jest nas mało, praca dość wymagająca, odpowiedzialna i niebezpiczna. Wspierają nas koledzy z całej Polski...są w delegacji. Kasa jak na BS bardzo przyzwoita ponad 4 tys.brutto Szukają dalej ludzi... atmosfera dobra.

Najemnik
@Białystok 22.02.2018 20:49

Kiedy będzie rekrutacja?

Kandydat
@Białystok 22.02.2018 20:49

@Białystok możesz coś więcej opisać jak wyglądały szkolenia, premie kwartalne oraz w ogóle coś więcej o pracy?

grochu

uuu widze że słabiutko u was w tym orlenie. Chyba nie warto.

Gk
@grochu 30.03.2018 22:36

Tak jak Zuzanna pisala. Przyjdz zapraszamy, przekonasz się jaka jest smutna prawda.

kropek

Chciałbym tylko uświadomić przyszłych chętnych żeby wiedzieli gdzie idą. Drodzy przyszli serwisanci... Wy podobnie jak wielu waszych znajomych kojarzy PKN Orlen z Orlen Centrum Serwisowym. Ze niby jedno i to samo, ot jakiś dział który naprawia. Każdy tak to widział. Nie mylcie tego. Zobaczycie sami, że gdy ktoś powie, że wam to w CPN-ie albo w Orlenie dobrze płacą to, aż nóż się w kieszeni otwiera, bo to NIE jest tożsame. OCS i PKN mają się tak jak Opole do Płocka(siedziby jednego i drugiego). Nie kierujcie się słowem "orlen" i tym że tu i tu jest "kura" w logo. Kiedyś zaczynało się pracę w "cpn-ie" ale teraz jest się w jednym z wyżej wymienionych.

Zuzanna

@mSzpaku a możesz napisać dlaczego? Co takiego się wydarzyło w Twojej karierze zawodowej firmy Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe, że odradzasz pracę w tym miejscu? @odnowiony czemu mało osiągniesz? Nie ma możliwości rozwoju?

odnowiony

Odradzam pracę tam. Brak pomysłów, energii. Czuć, że są problemy. Coraz więcej dyrektorów, a robić nie ma kto. Jak jesteś zdolny i myślący, to szukaj miejsca gdzie indziej. Jak chcesz być uczciwy, niewiele tam osiągniesz.

Zuzanna

@anonymous ja przecież nikogo nie bronię. Chcę tylko doradzić pewną opcję, która może pomóc w ocenie. Czy to źle, że chcę, żeby ktoś sam sprawdził jak się pracuje w firmie Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe i sam ją wtedy ocenił?

on.
@Zuzanna 23.02.2018 13:38

na czym polega praca inspektora i jakie sa zarobki?

mSzpaku

Szkoda zycia na tą firmę.

Zuzanna

@anonymous nie napiszę nic o pracy serwisanta, bo nie mam z nim doświadczenia, ale może warto samemu sprawdzić jak się pracuje na tym stanowisku w firmie Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe? Czy nie sądzisz, że własne doświadczenie mówi nam najwięcej o firmie?

anonymous
@Zuzanna 19.02.2018 10:15

Dzień dobry Pani Zuzanno widzę że jest Pani dobrym duszkiem na forum , więc coś bardziej merytorycznie byłoby bardziej wskazane. Jeżeli bronić to argumenty proszę wstawić. Pozdrawiam

anonymous

Witam. Czy ktoś może coś napisać pozytywnego o pracy jako serwisanta ? Przecież tyle oddziałów w Polsce zobowiązuje samo się nie naprawi ,? Jacyś fachowcy muszą być i jakieś pieniążki też, Jakie premie kwartalne i roczne na tym stanowisku ? Aplikowałem na jeden terminal . Niech ktoś napisze pozytywną lub negatywną opinię dla wszystkich będzie pomocna . Szefowie czasem czytają te fora niech znają opinię ,pracowników.Jakie dają umowy po okresie próbnym? Odnośnie terminali jaki zakres ma elektryk?

Zuzanna

@Zawiedziony a możesz powiedzieć co wchodzi głównie w pakiet socjalny Orlenu? Rozumiem, że skoro wiesz jak wyglądają szkolenia to musiałeś je odbyć. Czy w takim razie możesz nam dokładnie opowiedzieć jak takie szkolenie wygląda? Co się na nim omawia? Czy są pokazywane jakieś czynności w praktyce?

Zawiedziony

Po odejściu ludzi opisanych w jednej z pierwszej opinii podobno rodziny i znajomych byłego prezesa firma stacza się po równi pochyłej. Centrala w Opolu - żadnego wsparcia, organizacja pracy zarówno w centrali jak i w oddziałach - totalna porażka. Ma to zalety: im większy bałagan tym mniej się narobisz. Przełożeni w większości bez wiedzy i znajomości działania czegokolwiek na stacji paliw. Za to im mniej wie tym większym jest bucem. Ogólnie dyrektorzy nie wykazują się zbytnio kulturą osobistą i wiedzą. Jak niżej napisano im więcej pokażesz tym więcej popracujesz za te same pieniążki jak koledzy co niewiele potrafią i robią. Praca na przetrwanie może i tak ale jak na razie bez przyszłości. Co do samej pracy trzeba być trochę mechanikiem, elektrykiem, hydraulikiem. Zdolności manualne wskazane automatyk czy elektromechanik - obsługa komputera. Dodatkowo trochę elektroniki też się trafi. Zalety? Owszem pakiet socjalny Orlenu. Szkolenia? na coraz niższym poziomie - masz odbyć i podpisać, że już umiesz a w terenie radź sobie sam jak masz do kogo zadzwonić - czyli bardziej doświadczonego kolegi ok jak nie to lipa. Tyle, że ci bardziej doświadczeni powoli też odmawiają pomocy i ich rozumiem za te pieniądze też bym pewnie nie pomagał. Kariera tylko w Opolu ale tam wyłącznie po układach stąd większość to frajerzy co stacje paliw widzą jak na niej paliwo tankują. Często dochodzi do łamania przepisów BHP, które sami ustanawiają a stacja to nie sklep spożywczy. Generalnie nie polecam dla ambitnych i chcących się rozwijać i coraz lepiej zarabiać.

Zuzanna

@były automatyk czyli w Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe nie ma się zbyt wielu obowiązków. A czy mógłbyś wymienić je wymienić? Co do zarobków to chyba normalne, że pensję dostaje się proporcjonalną do obowiązków i pracy. Więc jeżeli nie przepracowujecie się to też chyba nie ma zasady do narzekania na zarobki, prawda?

były zadowolony pracownik

Jak najbardziej warto. Dzięki dość przeciętnym pensją jak na możliwości tej firmy są świetną wylengarnią wykwalifikowanych pracowników dla innych pracodawców np w Skarbimierzu, K-K itd.

były automatyk

Tak jak w jednej z powyższych opinii. Mało się robi i mało zarabia. Zakres obowiązków... hmm automatyk musi być "uniwersalny" czyt. musi umieć zrobić wszystko. Właściwie to nie ma nic trudnego na tym stanowisku wiec taki automatyk ze wszystkim sobie poradzi tylko pytanie: po co ? Im więcej potrafisz tym więcej obowiązków ostaniesz, bo sobie poradzisz. Wiedza, umiejętności i zaangażowanie w żaden sposób nie łączą się z większym wynagrodzeniem. Kasa 3500 brutto i nawet jeśli drgnie to tylko dlatego że są premie kwartalne. Komuś kto nie chce się napracować polecam natomiast komuś ambitnemu stanowczo odradzam.

łysy

Witam Czy ktoś moze sie wypowiedziec na temat powstałego OCS w Poznaniu, stanowiska serwisanta stacji paliw? Jaka praca, jakie zarobki, premie itp? Czy firma jest godna zaufania?

Nowy
@łysy 01.09.2017 21:41

Witam, Jaką propozycje wynagradzania otrzymaliscie na serwisant stacji w Wielkopolsce ? Jak wygląda praktycznie taki serwis tych stacji ?? Faktycznie proponują tylko 3100 brutto ?

Warta
@Nowy 03.09.2017 11:57

Romowa prosta wystarczy, że pogadasz że coś umiesz 3500 brutto na początek plus samochód serwisowy pod dom. Organizacja .... Kilka osób zrezygnowało.... Ale za to nazwa dobra.... Plusów jak na razie ...

miś

super

Zostaw opinię o Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orlen Sp. z o.o. Centrum Serwisowe