Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.

Adres: Budowlanych 15, 64-100 Leszno

NIP: 6972208406 KRS: 0000283967

Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.
2 57 6 1

Opinie o Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.

Pracownik

Wykanczaja psychicznie ludzi. Praca mocno precyzyjna za marne pieniadze (najnizsza krajową). Nie polecam atmosfera fatalna.

Rawiczanka

A pamiętacie SEWS pewnie ktoś z was tam pracował nie wiem jak było w Lesznie ale u nas w Rawiczu jak by dal brygadzistkom bat to by szalały zawsze się znajda debile a teraz grzeczne na kasie

Praciwnica

Święta prawda dziewczyny.Nie masz prawa do błędu a jak sie pomylisz to robią z ciebie głupka i głupie uśmieszki jedna do drugiej a jak mają coś wytłumaczyć to robią wielką łaskę lub tak wytłumaczą że nic nie wiesz.Jednym słowem z człowieka robią idiotę.Z daleka od takiego zakładu i takich wrednych bab !!!!!!!

Maliba

Bardzo odradzam pracy w tym kolchozie. Nie ma prawa czlowiek na pomylke. Zaklamany szef. Mozna tylko nabawic sie rozsroju zoladka za te marne grosze .najgorsze doawiadczenie. Mojego zycia.

prawda
@Maliba 04.10.2018 09:26

Mojego również, nie masz prawa do błędu a jak go zrobisz to wdeptują cię w ziemię.

Ilona
@prawda 04.10.2018 10:29

Najgorsza jest atmosfera w tej firmie. Jedna mądrzejsza od drugiej. Jakby one się nie uczyły na początku, wywracają oczami,odburkują pod nosem albo obgadują i nazywają cię pustakiem za plecami. Nikt nie rodzi się z kabelkami w ręu ???? Wytrzymałam aż pół roku. Szkoda zdrowia.

Były pracownik

Pracowałem w tej firmie pół roku, najgorsze doświadczenie mojego życia. Tregedia, nie rócie tego błędu i nie zatrudniajcie się tam. Wielkie zakłamanie, a pieniądze tak śmieszne że nie wiadomo czy płakać czy sie śmiać.

popa
@Były pracownik 07.11.2018 08:07

to i tak długo wytrzymałeś..

Iza
@popa 07.11.2018 14:31

Twoja wypowiedź jest krótka i niewiele wnosi do forum. Zatem może napiszesz, jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w Tkh Kabeltechniek Polska? Możesz w swojej wypowiedzi zawrzeć informacje o twoim stażu pracy w firmie, warunkach zatrudnienia lub ocenić atmosferę w niej panującą. Możliwości jest wiele, a użytkownicy na forum będą wdzięczni za każdą konkretną wypowiedź o niej.

Patrycja

Nowy mechanik ma teraz nowy mały zeszyt i białe rękawiczki. To jest po prostu cyrk

Mala
@Patrycja 26.07.2018 22:02

Nie przeginaj gosciu sie stara a ty xajmij sie praca a nie krytyką. Ciekawe jak tobie szlo na poczatku

Patrycja
@Mala 03.08.2018 13:59

My Kobiety wykonujemy naprawdę ciężką i bardzo odpowiedzialną pracę i proszę nie porównuj nas z tym darmozjadem z zeszytem

Patrycja
@Mala 03.08.2018 13:59

Od nas się wymaga norm już bardzo szybko

dsd
@Patrycja 11.08.2018 20:02

Brak możliwości zrobienia błędu.

Ppp
@Patrycja 26.07.2018 22:02

Cyrkiem jest to co tutaj wypisujesz ????????. W sieci każdy anonimowy . Jak Ci się coś nie podoba to podejdź i powiedz w twarz . Porażka !

Rozśmieszony
@Patrycja 11.08.2018 20:01

Droga Patrycjo. Lepiej zamilcz. Wykonujecie co najwyżej pracę monotonną a nie ciężką. O ciężkiej pracy nie masz pojęcia, skoro wydaje się Tobie, że siedzenie kilka godzin przy stanowisku, to ciężką robota... Ręce i cycki opadają

Patrycja
@Rozśmieszony 01.09.2018 09:33

Pseudo mechanik tak nastraszył moich wypowiedzi że nie chodzi już z dużym zeszytem i w białych rękawiczkach ????

Patrycja
@Rozśmieszony 01.09.2018 09:33

Rozśmieszony to facet z cyckami które jeszcze opadają ????

44
@Patrycja 03.09.2018 20:00

Na pewno przestraszył się wysrywów jakiejś jędzy z produkcji :) Zabierz do domu karton kabli na uspokojenie.

ddsfd
@44 06.09.2018 21:07

jakby nie jędza nie miałby roboty

Patrycja
@ddsfd 08.09.2018 13:24

Święta prawda My kobiety jesteśmy filarem tej firmy i nikt nie może nas obrażać

Rozśmieszony
@Patrycja 09.09.2018 21:53

Taki z ciebie filar jak z głównego mechanika ekspert w tej firmie. Skończ gwiazdorzy. Takich filarów jak ty, to w tej firmie już się sporo przemielilo. Jak nie chcesz aby ciebie nie obrażać, to zacznij od siebie i skończ (usunięte przez administratora) księżniczko. Jak chcesz ciężkiej pracy to zmień zakład. Od tego siedzenia na doopie się tobie żylaki na mózgownicy porobiły. Tyle w temacie. Zamilcz już i nie pisz więcej. Swoją energię spożytkuj na pracę, może jakikolwiek pożytek z tego będzie. "Filar" chyba z domu po rodzicach...

Patrycja
@Rozśmieszony 23.09.2018 23:59

Rozśmieszony jemu opadły cycki i zanikł mózg. A ekspertami jesteśmy my kobiety a nie mechanik kosmita z białymi rękawiczkami i zeszytem. Ja przypominam sobie mechanika Tomka i jak patrzę na tego kosmitę w białych rękawiczkach to płakać mi się chce

Julia Posypana
@Patrycja 27.09.2018 17:12

On jest ok i się uśmiecha

Obserwator terenu
@Patrycja 27.09.2018 17:12

Nie oceniaj źle ludzi, których nie poznałaś osobiście,bo kiedyś ktoś Cię oceni i się zadziwiasz,Karma wraca. A mechanik jest sympatycznym człowiekiem z Twoim złośliwym charakterem do pięt mu nie dorastasz. Uczy się chłopak , dajcie mu szansę!!!

as
@Obserwator terenu 03.10.2018 19:47

szkoda że wy nie dajecie szanse na naukę i wdrożenie się w pracę!!

Patrycja
@as 04.10.2018 10:35

Każdy normalny człowiek ma szansę ale nie kosmita z zeszytem i białymi rękawiczkami

kkk

Nie polecam, to, jak zostałem potraktowany na rozmowie...bez komentarza, niepotrzebnie przyjeżdżałem. Jeśli na prawdę poszukujecie pracy to szukajcie jej gdzieś indziej ;)

anonymous

Ile dziewczyny wyciągacie wyplaty na miesiąc z nadgodzinami?

Ja

Jak wygląda tutaj z dniami wolnymi, tzn czy weekendy są wolne, i czy po miesiącu pracy można już wziąć dzień wolny?

Studentka

Witam, czy w tej firmie pracuje się w weekendy? Proszę o odpowiedź :D

Tomek

Witam, chciał bym rzetelną opinię o tej firmie: - jakie są zarobki na początku - czy po okresie próbnym dostane podwyżkę - ile zmian 1-3 ? - czy są nadgodziny i jak płatne czy za wolne - jak umową o pracę 3 miesiące próbny a potem na ile?

P....
@Tomek 11.02.2018 01:15

Wyślij cv to napewno wszystkiego się dowiesz a z tego co słyszałem to przyjmują i na jedną zmianę chodzą

anonymous
@Tomek 11.02.2018 01:15

Jedna zmiana, kasy mało te 3 premie to nie zadko są.

Xx
@Tomek 11.02.2018 01:15

Nadgodziny są nawet wymagane... Najpierw gadanie, że jak nie chcesz to nie musisz chodzić a później straszenie naganami.

hgh
@Xx 13.08.2018 18:17

Czyli nic się nie zmienia. Co z tego jak jedna zmiana skoro zmuszają do nadgodzin..

Zdzisław
@Tomek 11.02.2018 01:15

Zarobki na początku to najniższa krajowa Po okresie próbnym możesz liczyć na premie ale to jest zależne od wielu czynników i maksymalna premia to ok. 200 zł Nadgodziny są płatne 50 lub 100 Umowa to indywidualny temat można dostać nawet na stałe

Iza

@Kornelia, może rozwiniesz swoją wypowiedź? Na razie nie zawiera ona konkretów. Jak aktualnie prezentuje się sytuacja Tkh Kabeltechniek Polska? Co uległo w ostatnim czasie zmianie? Czy obecne warunki zatrudnienia są dla pracowników satysfakcjonujące?

Kornelia
@Iza 17.07.2018 23:21

Obecna sytuacja w firmie nie jest najlepsza brakuje ludzi na ważnych stanowiskach. Nic się nie zmieniło. Na jesień realnie grozi strajk ludzie juz mają dosyć pracy za takie pieniądze i nie mają nic do stracenia

Xx
@Iza 17.07.2018 23:21

Osobiście nie polecam firmy, pracując prawie rok zarabiasz tyle samo co początkująca osoba, premie śmiechu warte i nadgodziny.... Niby nie obowiązkowe, ale nie w tej firmie

Kornelia

Pan R W trzymał bardzo wysoki poziom firmy. Teraz to tragedia

Kornelia

Dla nas stoły montażowe. Tragedia

Kornelia

Upadek firmy widać po osobach zarządzających. Zastępca dyrektora produkcji został młody chłopak który robił d

Kornelia

Prawda o TKH Pracownica produkcji o bardzo wysokich kwalifikacjach z ponad 5 letnim stażem zarabia 1600 zł netto. Inżynier ok 2000 Członek zarządu niekapetetny 30000 zł. Jego zadaniem jest obsługa i zadowolenie klienta zagranicznego..Dobro firmy jest nie istotne .,.

Iza

Tkh Kabeltechniek Polska poszukuje Inżyniera procesu produkcyjnego. Wymagane jest wykształcenie wyższe techniczne i minimum trzy lata doświadczenia. Dla osób zainteresowanych ofertą pracy dodaję link: http://tkhkabeltechniek.pl/praca/ Czy ktoś zamierza aplikować? A może ktoś już to zrobił i chciałby podzielić się swoim doświadczeniem związanym z procesem rekrutacyjnym?

anonymous
@Iza 12.07.2018 00:18

Doświadczenie nie jest wymagane tylko zgoda na niskie wynagrodzenie. Reszta to formalność pod warunkiem znajomości języka angielskiego

Patrycja

Ostatnio naszej firmie jest nawet śmiesznie. Jeden mechanik się zwolnił i zatrudnili nowego. Ten zamiast naprawiać chodzi z dużym zielonym zeszytem

Iza

@anonymous, jak długo nie pracujesz w Tkh Kabeltechniek Polska? Jak w trakcie Twojej pracy wyglądały warunki zatrudnienia? Czy posiadasz aktualne informacje z firmy w tym temacie? Myślę, że odpowiedzi na te pytania będą pomocne dla wielu osób obecnych na forum, gdyż wyrobią swoją własną opinię na temat tego pracodawcy.

anonymous
@Iza 06.07.2018 01:01

Duży staż pracy. Już tam nie pracuje. Odkąd jest nowy zarząd jest coraz gorzej. Bardzo dużo ludzi zmienia pracę. Kiedyś tak nie było. Ludzie robią bardzo dobra robotę ale są niedoceniani wręcz lekceważeni .

Zdzisław

Praca bardzo dobra i w bardzo dobrych warunkach niestety wynagrodzenie na bardzo niskim poziomie nawet osoby z bardzo wysokim stażem pracy mają źle. Socjal tragiczny. Zarządzanie firmą to chyba tylko pan P,K który wie co robi , reszta jest odcięta od świata za szkłem.

Ktoś
@Zdzisław 15.06.2018 22:16

To prawda że mają być w najbliższym czasie podwyżki???

anonymous
@Ktoś 18.06.2018 16:30

Ja już tam nie pracuje. Ale podwyżki zawsze były ale bardzo słabe

Administrator

Czy w ostatnim czasie zaszły jakieś zmiany w Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.?

Cris

Zaprosili mnie na jutro na rozmowę,jestem świeżo po szkole i chciałbym sobie zarobić czytając opinie trochę się zastanawiam

kartarzyns
@Cris 26.04.2018 13:44

witam. i jak na rozmowie? jakie były pytania?

Administrator

Każdymi doświadczeniami z Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o. możecie podzielić się z innymi użytkownikami na forum. Ktoś chętny?

Kuba

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Najniższa krajowa

Chwalą się gdzie to te wiązki nie mają zastosowania, gdzie idą w świat, medycyna, satelita, dźwigi, łodzie podwodne. A gdzie ta kasa leci?? Praca może byłaby fajna, ale za te pieniądze? Czy naprawdę nie można nas docenić?

Nierób
@Najniższa krajowa 04.03.2018 12:15

Widocznie jeszcze nie można. Nie ma pieniędzy. Na szkolenia za granicą wydają

jack

A co sądzicie o rozmowie kwalifikacyjnej jak dla mnie totalna amatorszczyzna!!! Ja osobiście za 2100 brutto bym im nie przyszedł do pracy no chyba że to płacą tyle za tydzień pracy!!!

zenua
@jack 19.02.2018 15:28

Masz rację,a oni uważają się za profesjonalistów i masz im być wdzięczny za możliwość rozmowy.

Precz z obcym kapitałem

Oj przyjdzie taki czas że ci z biura i dyrektorki będą musiały pracować na produkcji bo ludzi nie będzie do pracy oj przyjdzie taki czas

tylko Lech

Już nawet takie (usunięte przez administratora)jak wink hajs z Rydzyny oferuje 2500 brutto i też nie mają chętnych o czymś to świadczy te śmieszne zachodnie firmy to (usunięte przez administratora) i nic więcej szukające niewolników do pracy

wielkopolanin

Chyba Ukraińców zaczną zatrudniać bo nikt im za 2100 brutto nie będzie pracował dzisiaj jest rynek pracownika a nie pracodawcy!!! Takie niestety czasy nastały i bardzo dobrze im że nie mogą znaleźć pracowników ja osobiście nie polecam tej firmy i dajé jej oponie NEGATYWNĄ!!!

eads

Nie nabierzcie się na wielkie obietnice na rozmowie.Odradzam chyba,że chcecie mieć nerwice.

S...
@eads 13.02.2018 12:01

Jednak obietnice dotrzymują bo ja dostałem po okresie próbnym trzy premie tak jak było mówione na rozmowie więc niewiem skąd masz takie informacje i głupoty piszesz

anonymous
@S... 13.02.2018 16:50

Tak premie na waciki haha.

S...
@anonymous 14.02.2018 12:08

Oj to naprawdę dużo wydajesz na te waciki

anonymous
@S... 14.02.2018 16:04

Trzeba się cenić to tacy pracodawcy jak ten powyżej nie będę mieli kogo zatrudniać,ale jak widać 90 % opinii również podziela ten pogląd.

Zostaw opinię o Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o. - Leszno

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.