Emplocity
4 198 6 1

Opinie o Emplocity

Gawron

-Większość osób bez wcześniejszego doświadczenia, bez żadnej wiedzy, czy wykształcenia. Nie jest to dziwne jeśli przy rekrutacji do firmy (zajmującej się branżą HR!) nie są sprawdzane umiejętności kandydata, a decyzja jest po prostu podejmowana na wyczucie. Ciężko też zrozumieć na czym szefostwo buduje swoje dobre przeczucia do kandydata skoro nawet nie czyta ich CV. -Tester oraz PO nie mają zupełnie żadnego pojęcia o swojej pracy, ale udają profesjonalistów, co może być trochę zabawne/żenujące dla kogoś kto zna temat. -Biuro jest w fatalnym stanie, nie zadbane, często śmierdzi -Słabe sprzęty, niechętne wydawanie pieniędzy, skąpstwo, aż żal iść prosić o zakup czegoś lub o podwyżkę, ogólnie czuć biedę -Niechętnie zezwalana praca zdalna, chociaż na rozmowie nie jest ona problemem -Kulawy produkt bez szansy na podbicie rynku, tym bardziej że rozmowa z botem wygląda jak wypełnianie formularzy o pracę. Tyle że dodatkowo bot nie rozumie co drugiej napisanej do niego wiadomości. -Po takim czasie projekt dalej nawet nie jest w stanie MVP, bo nie da się przeprowadzić z botem normalnej rozmowy. Cały czas zmieniające się koncepcje i pomysły szefa który wyczytuje coś w internecie, chce to mieć, mimo że w większości przypadków nie ma to zwykłego sensu. O AI nikt w firmie nawet nie ma pojęcia. -Od strony managementu jest zupełny chaos, który firma tłumaczy agilem/scrumem o którym nie ma pojęcia Nie interesują się opinią pracowników do momentu, kiedy ludzie zaczynają odchodzić. Do tego próżność, egocentryzm i megalomania szefostwa... Ogólnie to taka zabawa w firmę, ale dobra praca dla kogoś kto nie ma zbyt wiele umiejętności i nie zależy mu na rozwoju Szkoda że wiele komentarzy została usunięta, były tak bardzo prawdziwe

Nick
@Gawron 21.01.2019 19:51

O którego PO chodzi?

Stasiu Michalkiewicz
@Gawron 21.01.2019 19:51

A nie było tam przypadkiem rozwiedki?

Observer
@Stasiu Michalkiewicz 21.01.2019 23:52

Owszem, była. Teraz znacznie lepiej widać porządek, nie ma dokładania tasków w trakcie sprintu, są jednoznacznie określone priorytety zadań. Fakt, nadal pracujemy nad poprawieniem sposobu działania i nadrobieniem zaszłości, ale w firmie jest coraz więcej osób, którym naprawdę zależy, które wiedzą, co trzeba zrobić i nie boją się zakasać rękawów.

Arek mi się śni po nocach
@Gawron 21.01.2019 19:51

Ciągnął ten „startup”, bo ktoś im to finansuje. Kto tam pracował ten wie jak jest.

Observer
@Observer 22.01.2019 11:52

Żartowałem, nic się nie zmieniło, kolejny PO bez żadnej wiedzy.

Tak
@Observer 22.01.2019 22:42

Moim zdaniem niekompetentni designerzy

U
@Tak 23.01.2019 18:56

no ciekawe kogo masz na myśli?

Gawron
@U 23.01.2019 19:35

Ciebie

Stalin
@Gawron 25.01.2019 13:43

Nie pluj na ludzi hejterze

La
@Gawron 25.01.2019 13:43

Grzeczniej do mnie, mi tutaj sie dobrze pracuje, stabilna praca

Amber
@Gawron 21.01.2019 19:51

Praca w Emplocity ma swoje uroki i absolutnie jej nie odradzam, ale trzeba pamiętać o kilku żelaznych zasadach i być czujnym, bo klimat jest dość cięzki i łatwo dać sie wyrolować finansowo i pracować za psie pieniądze...

U
@Gawron 25.01.2019 13:43

LOL, jedyny problem w tym, że ja nie jestem dizajnerem xD

Gaw
@U 28.01.2019 15:34

To kto to pisze? Myślałem, że ktoś z tutejszej śmietanki dizajnu.

U
@Gaw 28.01.2019 15:51

Tu pisać może każdy i za każdego się podawać.(usunięte przez administratora)

Znowu mi się śnił
@Gawron 21.01.2019 19:51

Hahaha wiedziałem Spamują tutaj szlaczkami żeby nie było widać negatywnych komentarzy BTW. Orientuje się ktoś czy rzeczywiście w Emplocity są trzynastki? Były jakieś premie na święta? Słyszałem, że pracownicy sami sobie kupowali prezenty, ale może to tylko plotki

Gavin
@Znowu mi się śnił 28.01.2019 19:37

Nie dajmy im zaspamować prawdy.

Kn
@Gawron 21.01.2019 19:51

ja niedługo rzucam papierem, pierdziele to użeranie się i wyczekiwanie na weekend. Prace powinno się lubić, a nie w sobote budzić się mokrym po koszmarach związanych z pracą czy szefem... swoją drogą... nareszcie weekend

design
@Tak 23.01.2019 18:56

a co ty masz do designerów?!?!

Tak
@design 12.02.2019 14:34

zgadnij.

Kaszalot

PRZEPROSINY Wydawca i administrator portalu „Pudelek.pl” przeprasza za opublikowanie na łamach Portalu informacji dotyczących szczegółów małżeństwa i rozwodu Pana Macieja Dejczera bez jego zgody, a także nieprawdziwych informacji o rzekomym znęcaniu się przez niego nad byłą małżonką. Informacje te opublikowane zostały z rażącym naruszeniem zasad staranności i rzetelności dziennikarskiej oraz obowiązujących przepisów prawa. Http sp. z o.o.

Nesos
@Kaszalot 28.01.2019 22:25

Moderatorzy powinni juz pousuwac ten spam

Arek
@Nesos 31.01.2019 22:50

Przydałoby się, usunęli kilka postów, ale nie wszystkie. Gowork proszę o reakcje.

v
@Kaszalot 28.01.2019 22:25

przeprosiny się należą obgadanym publicznie po odejściu pracownikom.

Arecki
@v 01.02.2019 19:23

Kogo masz na myśli ?

V
@Arecki 09.02.2019 18:58

Piszę o osobach, które same odeszły, a przez pewnych jegomościów kilka dni później zostały oznajmione jako wyrzucone.

V
@Arecki 09.02.2019 18:58

Piszę o osobach, które same odeszły, a przez pewnych jegomościów kilka dni później zostały oznajmione jako wyrzucone.

V
@Arecki 09.02.2019 18:58

Piszę o osobach, które same odeszły, a przez pewnych jegomościów kilka dni później zostały oznajmione jako wyrzucone.

Arecki
@V 10.02.2019 01:18

No ciekawe, z tego co mi wiadomo to wszyscy odchodzili tam z własnej woli, bo mieli już dość tego cyrku

V
@Arecki 10.02.2019 18:10

Ja z własnej woli, ale bajki o mnie opowiadane później to inna sprawa... przykre

Arecki
@V 11.02.2019 13:30

Skąd wiesz co o tobie mówili ?

v
@Arecki 12.02.2019 08:10

no zgadnij - od osób, które tam dalej pracowały

Maciej

Każdy kto chce dowiedzieć sie jak tu sie pracuje najlepiej zrobi, jak wejdzie w linked ina - sprawdzi kto pracuje w emplocity i zapyta bezpośrednio- gowork to jes troche taki opinions scam generator obecnie

Kluczyk
@Maciej 06.12.2018 15:51

nieprawda, wiele opinii o firmie, w ktorej pracowałem pokrywa sie z rzeczywistością. Powiem więcej, GOWORK JEST DLA MNIE BARDZO WIARYGODNY, bo pracodawca nie może tu kasować o sobie opinii.

Alena
@Kluczyk 06.12.2018 22:50

nieważne, że pracownicy są besztani na odejściu lub obgadywani po odejściu - to gowork jest zły i wszystkie opinie tutaj pisze jedna osoba.

Arecki
@Maciej 06.12.2018 15:51

Już ty nie wchodź szefostwu w du*e

Łapacz kół

Moim zdaniem pracownicy są niekompetentni oraz wykorzystują swoje stanowiska do osiągania prywatnych korzysci. Moje sugestie dla Emplocity: Zachęcam do szerszego doceniania osób na swojej drodze życia

Borecki
@Łapacz kół 14.11.2018 19:28

Co masz na myśli pisząc "prywatane korzyści" ?

C
@Borecki 14.11.2018 22:02

Osobiste

Borecki
@C 22.11.2018 02:06

w jakim "dziale"?

Stefan z Dubaju
@Łapacz kół 14.11.2018 19:28

Czy to prawda że była jakaś rotacja w firmie? Podobno kilka osób znowu odeszło?

Krzysiek z Doliny Krzemowej
@Stefan z Dubaju 02.02.2019 13:24

Ciekawe, to by tłumaczyło wzrost zainteresowania goworkiem firmy.

P.
@Krzysiek z Doliny Krzemowej 05.02.2019 14:23

to jest już chyba taka niepisana tradycja tej firmy, że co jakiś czas kilku pracowników rzuca papier, cyklicznie co jakieś pół roku. Jak tam siedziałam to też udeszłam w takim "rzucie" solidarnie :) słyszałam, że jakiś czas później był kolejny "rzut" od znajomego, który wtedy z nami się jednak nie załapał :) niezadowolenie łączy jak nic :)

Cze

Kolejne 3 miesiące minęły i kolejna fala negatywnych komentarzy bo ludziom pokończyły się umowy i odchodzą, (usunięte przez administratora). Firma jedna z najgorszych do jakich można trafić.

observer
@Cze 05.08.2018 17:57

Zabawne tylko, że przy 20-osobowej firmie ta "fala komentarzy" tak konsekwentnie się przelewa. Dla myślącej osoby jest raczej oczywiste, że autorem jest jeden frustrat... To chyba dla wszystkich dobrze, że już tam nie pracuje. :-D

Nulat Kera
@observer 06.08.2018 10:11

Drogi "observer" (czyli pewnie ktoś z Emplocity, kto udaje neutralność) mogę Ci potwierdzić, że conajmniej 5 różnych osób napisało tutaj o Was komentarz. Jak wygląda praca w Emplocity? Dzień 1 - jarasz się pracą przy AI Dzień 20 - zastanawia cie gdzie to całe AI, widzisz tylko młodych ludzi pracujących nad tzw "IF" botem i sypiącą się platformą rekrutacyjną, a chciałeś uczyć się robić AI od seniorów... Dzień 88 - zastanawiasz się czy kontynuować po okresie próbnym,(usunięte przez administratora) Wygląda to tak, że wszyscy starają się pracować efektywnie, a co jakiś czas jeden z panów wychodzi ze swojego pokoju zza zamkniętych drzwi poprzeszkadzać pracownikom :) Dzień 110 - żałujesz, że zostałeś po próbnym, zastanawiasz się kiedy będzie dobry moment na ucieczkę Dzień 140 - dostałeś fajną ofertę pracy, na rozmowie mówią "nie będę pytała o poprzedniego pracodawce, czytałam opinie w internecie, rozumiem" Dzień 150 - wysłuchujesz jechania po tobie i zachwalania w niebogłosy Emplocity przy składaniu wypowiedzenia "pożałujesz tego..." Dzień 164 - z uśmiechem opuszczasz progi tego luksusowego przybytku :)

Nick
@Nulat Kera 09.08.2018 15:25

Heh, miałem deja vu jak to przeczytałem :P

toster
@Nulat Kera 09.08.2018 15:25

dobrze opisane

MK
@Nulat Kera 09.08.2018 15:25

pięknie napisane!

Nozer
@Cze 05.08.2018 17:57

źle wspominam pracę tam.

Ignacy
@Nozer 17.10.2018 16:48

ja wspominam tylko rotację pracowników cykliczną.

TenTutaj
@Nulat Kera 09.08.2018 15:25

Rozczulające jest to, że idąc do niewielkiego start-upu masy seniorów, którzy za rączkę będą ci mówić co i kiedy zrobić...

No-my-s
@TenTutaj 25.10.2018 20:37

Jemu chodziło chyba o to, że jak jakiś junior idzie do pierwszej roboty to jak nie trafi na seniora, który mu pomoże się czegos nauczyć szybko i pokaże dobre wzorce to będzie dalej juniorem, bo progres będzie miał powolny. Nie każdy kto chce się czegoś nauczyć to od razu jest nieduacznik, ktory chce żeby go za rączke prowadzić... Ja od was poszedłem do firmy, w który pracuję pod okiem seniora [pozdrawiam Bartusia, który czyta tutaj komentarze ;) ] i wreszcie poczułem jak moje umiejętniości drastycznie wzrastają...

asdfg
@No-my-s 28.10.2018 20:28

Oho znowu się zaczyna? Jak obecnie rotacja w firmie?

Fajny ten bot
@asdfg 10.11.2018 16:38

Jak tam z tymi opcjami na akcje? I jak z trzynastkami? Są w pracy jakieś premie? Czy jest możliwość pracy w oddziale w USA czy tylko Warszawa?

Gav
@Fajny ten bot 02.02.2019 13:01

W Silicon Valley jest oddział Emplocity Global jeśli jesteś zaineteresowany.

Dedal

Żałosne spamowanie, żeby ukryć negatywne komentarze o tej firmie.

Naukrate
@Dedal 31.01.2019 12:25

Wątpliwie radosne życie Dedala, który siedzi ma goworku i leje jad

r2d2
@Naukrate 31.01.2019 14:30

kto tu sączy jak?

JaWiem

Pierwszym czynnikiem, który umożliwia istnienie trollingu, jest deindywiduacja, czyli utrata samoświadomości w grupie, zagubienie w tłumie. W Internecie zaciera się czasem poczucie indywidualności i w konsekwencji użytkownicy tracą kontrolę nad własnym zachowaniem. Taki stan ograniczonej samoświadomości pojawia się w warunkach bycia anonimowym w dużej grupie ludzi. Znikają wtedy hamulce i czujemy się wolni od norm i standardów społecznych.

Galileusz
@JaWiem 30.01.2019 12:08

trolling masz na myśli ten spam poniżej? bo to jedyne głupoty tutaj wypisywane, pozostałe komentarze prezentowały konstruktywną krytykę, w większości są to obszerne wypowiedzi. Przykre, że tak to wygląda na goworku.

Opcje na akcje

Czy komuś mnie obiecano? Nigdy mnie nie zobaczysz naiwniaku.

trubadur
@Opcje na akcje 28.01.2019 22:54

„Bo mnie(usunięte przez administratora) za zbytnią śmiałość w wypowiadaniu poglądów w gazecie, która propaguje wolność w wyrażaniu poglądów. I jeszcze dużo innych rzeczy propaguje, coś w rodzaju kobiecej solidarności i wsparcia. Ładnie to wygląda na obrazku: przejęte losem anonimowych kobiet ze świata, tudzież przejęte losem Marii Skłodowskiej Curie, która dawno już nie żyje i ich pomocy ze swojego wymiaru raczej nie potrzebuje – feministki z krwi i kości, które wypieprzyły z roboty kobietę za głośne powiedzenie, weźcie wy się zastanówcie, aborcja to nie znaczy życie, no więc te feministki walczą dzielnie na swoich kongresach, w hotelach czterogwiazdkowych, na bankietach i w pierwszej klasie pendolino, zwrot kosztów podróży. Mega wyczyn, bohaterstwo. Ale prawdziwym kobietom z krwi i kości, które potrzebują pomocy tu i teraz, boją się nawet dać lajka.

ja
@Opcje na akcje 28.01.2019 22:54

trubadur piękne ;) pozdrawiam

Gln
@Opcje na akcje 28.01.2019 22:54

Ehh te opcje na akcje, tylko sie wku... jak sobie przypomne te sciemy...

Zaciekawiony

Hahaha ale tu śmiesznie. Niezła ekipa tam u was musi być:-)

Gln
@Zaciekawiony 29.01.2019 20:59

Taka ekipa, ten spam to stan umysłu firmy.

Gavin
@Zaciekawiony 29.01.2019 20:59

(usunięte przez administratora)To Muzeum zostało założone i sfinansowane przez MKiDN.

Gln

Chcą zataić prawdziwe komentarze.

Zniesmaczony

Proszę o niespamowanie.

Gavin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o

Horrible company

The worst I’ve been working for. Salary was good, but job was extremely boring.

Żal patrzeć

Jakie żałosne spamowanie żeby ukryć negatywne komentarze

Tadeusz
@Żal patrzeć 28.01.2019 22:39

W roku 1945 byłem z wizytą w Bułgarii. Nie było tam Pana

Gavin
@Żal patrzeć 28.01.2019 22:39

Zamiast sie ogarnac to wolą spamować, ale myślę ze ten spam da zaintetesowanym praca tam do zrozumienia jaki to poziom.

Gavin

To spamowanie tekstami od rzeczy to stała sztuczna Emplocity, żeby zataić prawde o tym jak traktują pracowników. Admini goworka powinni to poczyścić.

Zenon

Coś mnie rypie pod pachami.

Zebiusz
@Zenon 28.01.2019 19:00

Walec to siła

Amber

Moja subiektywna opinia po przepracowaniu pewnego okresu w firmie Emplocity. Atmosfera: ogólnie ma się wrażenie, że większośc osób jest nowa w swoim zawodzie, ludzie mili. Fajne wyjścia po pracy. Raczej ciężko się czegoś nauczyć szybko, bardziej nastawienie, że samemu będziesz dłubać coś 10h zanim ktoś bardziej doświadczony ci powie, jak możesz to zrobić w 30 minut. Wolny progres, a dużo się traci czasu na takie dłubanko z nadgodzinami. Kasa: płace to dolne widełki rynkowe, bardzo ciężko o podwyżki (ci co dostali, musieli zagrozic odejściem), podczas rozmów o finansach z szefostwem jest straszne kombinowanie i urabianie, śmieszne propozycje, byleby nie dać pieniędzy. Lokalizacja: bardzo dobra, blisko do komunikacji miejskiej. Biuro brudne, to co głównie pamiętam to zarzygana i pełna sierści podłoga i kubki po wypitej kawie/herbacie dosłownie wszędzie, czasem brak papieru w toalecie, trzeba sprawdzać zanim się usiądzie na dwójkę... Projekt: Im bardziej się wsiąknie tym więcej widać bezsensu. Temat ciekawy, ale moim zdaniem mała szansa na długoterminowy sukces (nie wierze, że to będzie na siebie zarabiało, raczej nieskończone urabianie i pozyskiwanie inwestorów nahajpowanych ślepo na temat "AI", konkursy i trąbienie o sobie w social media niż faktycznie działający produkt, zarabiający na siebie, rozwiązujący realny problem - ale to tylko moja opinia, może sie mylę.) Ogólna ocena 3/10

Stefi
@Amber 17.01.2019 15:27

Jaka tam jest rotacja że tyle komentarzy ? XD

Amber
@Stefi 22.01.2019 22:46

To można dopisać do mojej recenzji: spora rotacja - wymiana prawie calego zespolu co pol roku jak na moje oko

Xxx
@Amber 23.01.2019 18:03

Amber dawaj więcej

Amber
@Amber 17.01.2019 15:27

Po prostu jeśli produkt kuleje, to ładowanie kasy w marketing jest bezużyteczne. Takie działanie ma krótkie nogi.

Rapida

Nie chciałabym się powtarzać, dlatego też skupię się na kwestiach, które nie były wcześniej poruszane. Minusy: -firma z niesamowitym potencjałem, który jest marnowany przez nieustanny chaos, -brak realnego planu, który jest transparentny dla całego zespołu, -ciągłe zmiany priorytetów, -scrum? Brak retro, refinementów, demo, planningów z realną estymacją tasków, -brak scrum mastera, który umiałby poprowadzić team w odpowiednim kierunku, -brak długofalowych pomysłów z dokładnymi obliczeniami w jaki sposób wpłyną one na konwersję oraz poprawę funkcjonalności systemu. Pomysły są przepychane na bieżąco, często poza sprintem. -90% pracy to niekońce się poprawianie bugów. Plusy: -wyjścia po pracy, -nie ma wiścigu szczurów, -luźna atmosfera, -wypłata na czas, -praca w centrum Warszawy, -elastyczne godziny pracy. Ogólna ocena: 3/10

Emplocity
@Rapida 14.08.2018 00:23

Rapida, dziękujemy za komentarz - przyjrzymy się wskazanym przez Ciebie kwestiom. Zachęcamy bardzo do kontynuacji tej dyskusji na mailu czesc (at) emplocity.pl - chcielibyśmy doprecyzować kilka kwestii.

Nalog
@Rapida 14.08.2018 00:23

O jakich wyjściach po pracy mówisz? (nie pamiętam takowych zbyt wiele...) Atmosfera aż za luźna, pytanie czy ta firma utrzymała by sie bez pieniędzy inwestora?

micky
@Rapida 14.08.2018 00:23

mamy listopad prawie koniec roku i zgadzam się wciąż w 100%

Kasia
@micky 21.11.2018 23:54

@micky jak długo pracujesz już w tej firmie? Myślałam, żeby aplikować (z polecenia), ale teraz mam mieszane uczucia.

Taloelulun
@Rapida 14.08.2018 00:23

Szkoda że te prawdziwe komentarze giną w tłumie spamu napisanego przez szefostwo

zyx

Wpis dotyczy sytuacji obecnej (2017 rok). Na stronie: http://emplocity.pl/pracodawcy/emplocity#co-oferujemy (która prowdopodobnie po tym wpisis zniknie z sieci więc tutaj także link do screena: http://i.imgur.com/mSk9ZUM.png) znaleźć możemy takie warunki pracy jak: - dbanie o relacje między pracownikami. Firma nie interesuje się wcale opinią pracowników do momentu, aż kluczowe osoby w firmie nie zaczynają odchodzić lub szukać lepszych warunków zatrudnienia. Wtedy rozpoczyna się obwinianie osoby, która odchodzi o całe zło w firmie i obiecywanie lepszych warunków innym pracownikom. - relaks w chill roomie nie istenie gdyż sam chill room to klitka z kanapą i kilkoma krzesłami w której szefostwo firmy zamyka się z pracownikiem i negocjuje warunki umowy (usunięte przez administratora) - dbanie o kondycję i bilety również nie istenieje - firma nie posiada żadnego sportowego benefitu, a wspólne aktywności kończą się na wyjściu raz na 4 miesiące na trampoliny (usunięte przez administratora) - mobilności w emplocity nie ma - team lider nie uznaje pracy zdalnej chyba, że jest to sobotnie naprawnianie błędów po wrzuceniu zmian kodu na produkcję w piątek wieczorem. - dzień pracy także nie jest dososowany do Twoich potrzeb tylko potrzeb szefostwa - elastyczność jest ograniczona godzinami przyjścia do pracy 8-9 rano, a wyjście po 8 godzinach (16-17) kończy sie często pretensjami, że już się wychodzi. Późniejsze przyjście do pracy często poprzedza telefon od szefostwa dlaczego jeszcze nie jest się w biurze. - czas pracy jest jaknajbardziej rozliczany - podstawowym sposobem rozliczania pracowników jest stawka godzinowa, do miejsc gdzie raportowana jest praca należy dopisywać godziny, które następnie pod koniec miesiąca są podliczane. Oczywiście zadania także się liczą - nie należy wyjśc z pracy dopóki się nie dokończy zadania, które się zaczęło (bez względu na wielkość zadania). Nie ma w takim podejściu nic złego gdyby nie to, że okłamuje się pracownika i udaje, że jest się tak elastyczną i wspaniałą firmą. - pracuj z miejsca które Ci najbardziej odpowiada (jeżeli to miejsce to biuro emplocity, ale masz dowolność co do zajęcia miejsca w biurze) - co do samego dzwonienia bez limitów, to nawet nie mam pojęcia co na myśli miało szefostwo firmy dodając taki zapis, być może ktoś kiedyś słyszał o telefonie służbowym, ale szybko zrezygnował z tej opcji gdy się dowiedział, że jest to ściśle powiązane z telefonami od szefostwa po wyjściu z pracy. Z całego serca odradzam wiązanie się z tą firmą. Rotacja w firmie jest bardzo duża, a realnych zmian, które miałyby poprawić warunki pracy żadnych - są tylko goniące terminy, masa błędów do poprawiania, ciągła spina, (usunięte przez administratora)

Krzysztof Sobczak
@zyx 21.10.2017 20:15

Pamiętam jak rok temu ktoś pisał, że nasza firma mieści się w pokoiku z kiblem na korytarzu, jak w szkole.. teraz, że w obecnym biurze w chillroomie wyłączony jest telewizor. Na szczęście za tydzień przenosimy się do nowego biura z kilkoma łazienkami i chillroomami, w których wszystko mam nadzieję już działa :) Poza tym ta opinia to w mojej ocenie jednak stek bzdur. Praca u nas najwyraźniej nie jest dla wszystkich. Jeśli ktoś lubi ciepłe posadki, odmóżdżające projekty i korpo dryl to nie ten adres. I faktycznie, często kluczymy i błądzimy. I rzeczywiście na wiele rzeczy nie ma projektu – w końcu pracujemy nad stworzeniem Sztucznej Inteligencji! Ktoś ma na to projekt? W przeciwieństwie do Ciebie potrafię otwarcie przyznać się do błędu i posypać głowę popiołem jeśli sobie zasłużę. Piszesz, że cała firma to obwinianie, ciągła spina i wielkie kłamstwo – czy możesz napisać konkrety? By the way, sformułowania użyte w Twojej wypowiedzi, i to zarówno tam – gdzie odnoszą się do faktów – jako nieprawdziwe, oraz tam - gdzie odnoszą się do sformułowań ocennych – jako naruszające renomę Emplocity Sp. z o.o. a także nasze własne dobre imię, podlegają ochronie prawnej, czy to na podstawie art. 43, czy też art. 23 oraz 24 kodeksu cywilnego, z prawem do dochodzenia od Ciebie zadośćuczynienia, w tym finansowego. Miej to na uwadze w Twojej aktywności. Prosimy Cię o usunięcie sformułowań takich jak: „Krętactwo.Wszechobecne”, „W powietrzu czuć aż stęchliznę od tego jak szefowie za plecami pracowników mówią o nich kiedy tych nie ma w pracy”, „Panowie nie mają pomysłu na rozwianie firmy”, czy też „Cała firma to jedno wielkie kłamstwo”, „sprzedają produkt, którego nie mają, próbując to ukryć (…)”. Co do wyjść na trampoliny i piwo to wszystko powoli wraca do normy.. po mojej operacji Achillesa nie ma już prawie śladu - treningi zostały wznowione. Zachęcam do dołączenia :)

Xyayax
@Krzysztof Sobczak 24.10.2017 15:19

Panie Krzysztofie, Pana odpowiedź i straszenie kodeksem tylko, i wyłącznie udowadnia, że boi się Pan krytyki i jej nie uznaje. Jeśli jest tak wspaniale to dlaczego nie ma tutaj pozytywnych komentarzy? Gdzie ci wszyscy zadowoleni pracownicy? Jest coś takiego jak wolność słowa i każdy ma prawo napisać swoją opinię/zdanie na wybrany temat, a Pan ma prawo się z tym nie zgadzać. Jednak zamiast robić sobie jeszcze bardziej negatywny PR skupiłbym się na zastabawieniu skąd te negatywne komentarze. Przecież tego nikt nie robi bo są Państwo tacy wspaniali.

Krzysztof Sobczak
@Xyayax 24.10.2017 23:07

Dziękuję za opinię. Akurat krytykę umiem przyjąć, do tego wyciągnąć wnioski. Nie toleruję za to bezprawnego szkalowania dobrego imienia naszej spółki, a co za tym idzie ludzi tu pracujących. Anonimowość w sieci to nie przyzwolenie na obrażanie innych. Jeśli jest Pan (Pani) zainteresowany stanem zadowolenia pracowników w naszej spółce zapraszam do wizyty w biurze. Służymy info z pierwszej ręki. Pozdrawiam.

W.
@Krzysztof Sobczak 25.10.2017 16:33

To jest opinia prosto z biura...

Taloelulun
@zyx 21.10.2017 20:15

Podbijam, bo szkoda żeby tak prawdziwy wpis zniknął gdzieś w tyle :)

Grześ

Grzesiu a czego ty nie śpisz? Grzesiu! Lesiu, Lesiu, Leszeeek! Boże mój

Małgorzata Bilczyńska EB

Drodzy Państwo, Czy w tej firmie faktycznie jest tak źle? Czy jest tam jakiś jeden zadowolony pracownik, który mógłby zmienić moje postrzeganie firmy Emplocity?

Małgorzata Bilczyńska EB
@Małgorzata Bilczyńska EB 29.11.2018 16:58

Może sprostujesz jeszcze moje stanowisko, a mianowicie... był u mnie kiedys Państwa były pracownik, który opowiedział mi o swoich doświadczeniach w bardzo, bardzo emocjonujący sposób. Zaciekawił mnie na tyle, że postanowiłam poszukać w internecie opinii co okazało się być bardzo proste (wystarczyła podstawowa umiejętność obsługi wyszukiwarki Google). Zostawiłam wtedy ze zdumieniem mój komentarz. Od tamtego czasu zapomniałam o całej tej sprawie dopóki nie trafiłam na newsy w serwisie Linkedin o Państwa sukcesach i z ciekawości sprawdzam czy coś się zmieniło. Powyższe pytanie ma na celu zaspokojenie mojej ciekawości czy problem jest z zarządem firmy, czy z poszczególnymi pracownikami. Interesuje mnie to z perspektywy branżowej, chętnie zgłębię ten niecodzienny przypadek.

Anita z Emplocity
@Małgorzata Bilczyńska EB 29.11.2018 17:07

Pani Małgorzato, jeśli chce Pani zaspokoić swoją ciekawość, to zapraszam do kontaktu via mail czesc (at) emplocity.pl. Chętnie odpowiem na pytania/wątpliwości jako osoba, która pracuje tu od kilku miesięcy i dobrze zna branżę. Dlaczego zapraszam Panią na maila? Bo śmiem twierdzić, że serwis GoWork, w którym (1) nikt nie weryfikuje IP użytkowników, przez co można dyskutować samemu ze sobą, generując "burzliwe dyskusje", (2) dyskusję podkręcają moderatorzy serwisu, w żaden sposób nie są oznaczeni jako jego przedstawiciele i (3) firmy posiadające profil dostają oferty "komercyjnej współpracy" o wątpliwym etycznie charakterze, szeroko zresztą dyskutowanym na rynku, to nie jest najlepsze miejsce na merytoryczną dyskusję o tym, jak działa nasz biznes. Zapraszam do kontaktu, gwarantuję rzeczowe odpowiedzi. Pozdrowienia!

Bilczyńska
@Anita z Emplocity 30.11.2018 11:24

Jaką funkcję sprawuje Pani w Emplocity? I czy mogłabym dostać bezpośredni adres email do Pani? Pozdrawiam

Anita z Emplocity
@Bilczyńska 01.12.2018 09:22

Proszę napisać kilka zdań na ogólnego maila, "przejmę" korespondencję i będę ją prowadzić już 1:1. Nie mam w zwyczaju podawać bezpośredniego adresu e-mail na publicznych forach - mam nadzieję, że Pani zrozumie. Co do stanowiska - formalnie jestem Growth Managerem, ale pod tą nazwą kryje się wiele różnych ról, które pełnię w organizacji.

Bilczyńska
@Anita z Emplocity 03.12.2018 09:56

Dobrze, postaram się napisać w wolnej chwili. Pozdrawiam serdecznie.

I <3 EMPLOCITY

Super firma!!! projekt innowacyjny, ludzie, którzy tu pracują to same jednorożce w swojej działce. W końcu firma, która traktuje mnie i moją pracę poważnie, pensja wymarzona, nic tylko pracować z uśmiechem na twarzy i byc wdzięcznym za okazję jako dostałam w tym startupie! Ludzie, którzy odeszli to ci, którzy sobie po prostu nie radzili z startupowym chaosem i teraz wylewają żale w internecie!!! Nie ma drugiego takiego startupu jak Emplocity na polskim rynku, to jest poziom Doliny Krzemowej, powodzenia w pracy w korporacji narzekacze!!!

persona
@I <3 EMPLOCITY 15.11.2018 13:11

z biegiem czasu i prac zaczynam rozumieć ten sarkazm ;)

Borecki
@I <3 EMPLOCITY 15.11.2018 13:11

jeśli to było pisane na serio... wstyd jak można tak kłamać ludziom, którzy rozważają tam pracę... obyś się smażył...

Gawron

Emplocity to najlepsza firma na świecie, nigdzie tak nie jest dobrze jak w Emplocity. Super szefostwo, super biuro i super pensja. Genialne miejsce na start jak i dla osób na stanowiskach kierwoniczych, seniorskich itd. Polecam!!

Piotrek Juszczyk

Poproszę o opinię obecnego pracownika firmy, najlepiej kogoś od designu.

Piotr J
@Piotrek Juszczyk 07.09.2018 16:48

Halo... Jest tu ktoś? Czy jakiś designer mógłby się wypowiedzieć? Czy w tej firmie w ogóle pracują jacyś designerzy na etacie czy współpracujecie z jakimiś freelancerami albo software housem ?

Emplocity
@Piotr J 10.09.2018 15:16

Cześć (usunięte przez administratora), mamy zespół designerów in house. Co konkretnie Cię interesuje?

PJ
@Emplocity 11.09.2018 18:08

Chciałem porozmawiać z kimś o pracy w Emplocity, czy jakiś designer może opowiedzieć jak to u was wygląda? ile osób, jak pracujecie itp?

Uxer
@PJ 14.09.2018 23:33

Hej, Jestem w zespole designu. Jest nas aktualnie 3 i każdy z nas projektuje ale ma dziedzinę w której się specjalizuje. UI, UX i analizy biznesowe. Pracujemy w sprintach 2 tygodniowych, najczęściej taski mamy indywidualne. Co jeszcze chciałbyś wiedzieć? :)

PJ
@Uxer 17.09.2018 11:23

Portfolia? Linkediny? Chętnie zamienie słówko i opowiem o sobie.

Emplocity
@PJ 18.09.2018 01:21

Piotr, pewnie, chętnie! Zapraszamy do kontaktu na maila czesc (at) emplocity.pl.

PJ
@Emplocity 18.09.2018 12:02

Bardziej chciałem pogadać z działem designu :)

toster
@PJ 19.09.2018 16:56

nic tu się nie dowiesz konkretnego kolego, daj sobie spokój Piotrusiu.

Emplocity
@PJ 19.09.2018 16:56

Piotr, tym bardziej zapraszamy do kontaktu bezpośredniego poprzez maila lub LinkedIn. Z tego, co piszesz, wnioskuję, że zależy Ci na konkretach - a to będzie łatwiej o nich rozmawiać właśnie tam, a nie na publicznym (i anonimowym) forum. Pozdrowienia!

toster
@Piotrek Juszczyk 07.09.2018 16:48

I co się dowiedziałeś Piotrusiu rozmawiając z szefostwem Emplocity? że to najlepsza firma pod słońcem, a życie w biurze jest mlekiem i miodem płynące? hahaha

anonim

Jeśli ktoś zastanawia się jak jest to niestety większość komentarzy na tej stronie jest prawdziwa. W pracy jest niesamowity chaos. Nic nie działa poprawnie. Od pracowników wymaga się że będą zajmować się wszystkim i ogarniać wszystko. Dostajesz zadanie "zrób to i tamto" i musisz grzebać w kodzie napisanym przez studentów lub innych amatorów. Nic się nie trzyma kupy. Ale oczywiście tak to ma działać, na tym polegają startupy i oczywiście to "jest wpisane w nasze DNA". Nie ma żadnego seniora, jedyna osoba która wie co jest czym niestety jest jednocześnie CTO, CEO, SEO, product ownerem, devopsem, frontem, back devem, team leaderem, członkiem zarządu i zajmuje się marketingiem oraz klientami. I wcale nie widzi w tym nic nadzwyczajnego. AI nie ma tam wcale, bot umie tylko odpowiadać na konkretne wiadomości. Po mimo że produkt nie jest skończony, to jest ciągle sprzedawany a potem nagle okazuje się że coś nie działa. Szefostwo niesamowicie zapatrzone w siebie. Wydaje im się jakby zrobili jakąś rewolucję technologiczną a jedyne co mają to pomysł i zero działającego oprogramowania (po 4 latach) Przy odejściu oczywiście mówią że będziemy żałować tej decyzji. Teraz siedzą na goworku i próbują spamować jakimiś głupimi wiadomościami licząc że ludzie pominą te treściwe. Oczywiste jest że przy takiej rotacji nie zostawia tutaj tych komentarzy tylko jedna osoba. Chillroom to zwykły pokój w którym jest kanapa i stół i robi również jako meeting room oraz stołówkę. Codzienna porcja owoców to jest parę jabłek i bananów raz w tygodniu. (usunięte przez administratora) Zawsze u kogoś coś nie działa. Do tego te opowiadanie o byłych czy nieobecnych pracownikach...

Kaczbos Szunaj
@anonim 15.08.2018 12:25

Dałbym like temu wpisowi jakby sie tutaj dało. Bardzo dobrze napsałeś/napsałaś, wszystko sie zgadza jeśl chodzi o bieżącą sytuacje w tej firmie.

Nick
@Kaczbos Szunaj 15.08.2018 23:10

Psy szczekajo, karawana idzie dalej. LOL

Emplocity

Przypominamy, że finanse spółki to kwestia poufna i GoWork nie jest przestrzenią do roztrząsania takich tematów.

A
@Nick 16.08.2018 13:32

Psy czyli byli pracownicy? no to ładnie...

szala goryczy się przelała
@A 27.08.2018 14:00

Psy zapchlone i tyle... już mam tego dość...

tfu
@szala goryczy się przelała 29.08.2018 12:46

bydło te komentarze tutaj wypisuje, dzieciaki, które nie wiedza czym jest prawdziwa praca. Powodzenia, niech was prawdziwy świat ogarnie...

emplo employer
@anonim 15.08.2018 12:25

Jak chcesz specjalizację na stanowisku to polecam pracę w korporacji :) w małych firmach nosi się wiele kapeluszy. Ja osobiście widzę w tym okazje do rozwoju. Mam doświadczenie korporacyjne i na tyle szeroką wiedzę że to mi nie straszne. Lubię tu pracować i polecam, ale faktycznie nie juniorom ;)

Monika

@Arek Teaolun, skąd u Ciebie taka opinia? Nie podałeś żadnych argumentów ani konkretów i w tym momencie niewiele ona mówi zainteresowanym zatrudnieniem w Emplocity. @Wenecja, a jak pozostałe warunki zatrudnienia oferowane przez Emplocity? Czy pracownicy mogą liczyć na szkolenia podnoszące kwalifikacje albo benefity pozapłacowe w postaci karty multisport czy prywatnego ubezpieczenia?

Na
@Monika 04.04.2018 16:25

Szkolenia XD Benefity XD

Obecny pracownik
@Na 22.05.2018 23:06

Szkolenia i pakiet multisport są dostępne dla wszystkich.

Henry

Idealnych firm nie ma ale jak ktoś chce pracować i dobrze to robi to jestem pewny, że będzie zadowolony.

me
@Henry 24.08.2018 17:42

Zgadzam się w 100% :)

<facepalm>
@me 28.08.2018 10:50

W ogóle ten komentarz nie wygląda jak fake...

simon

Emplocity... najpopularniejsza firma na Goworku XD

Krzysiek
@simon 16.08.2018 19:38

Coś w tym jest niestety...

Emplocity

Cześć, Zakładamy, że czytelnikom GoWork zależy na konkretnych, merytorycznych informacjach dot. pracy w Emplocity – i takimi chcemy się podzielić. Technologia: tworzymy technologię od 2014 roku, w sierpniu 2017 stworzyliśmy pierwszego w Polsce chatbota opartego o AI wspierającego firmy w rekrutacji kandydatów. Od tego czasu rozwijamy się mocno w Natural Language Processing oraz Data Science. Zainwestowały w nas najbardziej doświadczone na rynku fundusze oraz dwukrotnie Narodowe Centrum Badań i Rozwoju, potwierdzając potencjał rozwijanej u nas technologii. Doceniają nas klienci i branża. Wygraliśmy szereg konkursów krajowych, a w czerwcu zajęliśmy II miejsce w tzw. „Lightning Competition” odbywającym się w Las Vegas, w ramach największej na świecie konferencji HR Tech - Unleash 2018. Zespół: W tej chwili w firmie pracuje 25+ osób, z czego większość to zespoły odpowiedzialne za Product Development. Od pewnego czasu skupiamy się głównie na rekrutacji doświadczonych pracowników patrzących na swoją rolę cross-funkcyjnie. Równie ważna jak kompetencje jest osobowość – szukamy ludzi, którzy pasują do stylu działania naszej firmy. Jeśli do nas pasujesz, to znajdziemy wspólnie obszar, którym możesz się zająć. To nasza świadoma decyzja – wierzymy, że dziś tak buduje się skuteczne firmy. Zapewniamy: kartę sportową, ergonomiczne miejsce pracy, bibliotekę firmową i dobry sprzęt. Mamy biuro w centrum Warszawy: w luźnym stylu, przyjazne psom, z chillout roomem, owocami co poniedziałek i mlekiem roślinnym/wodą kokosową w lodówce. Szkolenia – tak! Nie mamy na nie gotowego programu (bo to po Twojej stronie leży diagnoza, czego dokładnie potrzebujesz, by się rozwijać), ale jesteśmy na nie bardzo otwarci. Kultura organizacyjna: nie mamy procedur, ustalonej hierarchii i sztywnych ram zakresów stanowisk. Szczerze mówiąc – nie bardzo w nie wierzymy. Stawiamy na płaską strukturę i samodzielność wszystkich osób współtworzących naszą firmę. Jesteśmy relatywnie małym zespołem i każdy z nas ma realny wpływ na to, co się dzieje w firmie. Dużo rozmawiamy bezpośrednio, organizujemy cykliczne spotkania, Jira i Slack to nasze podstawowe narzędzia komunikacji. Często organizujemy wspólne wyjścia po godzinach. Produkt tworzymy w metodykach zwinnych, w bliskiej współpracy z naszymi klientami. Całość rozwijamy iteracyjnie w Scrumie, bo badanie hipotez i testowanie rozwiązań jest wpisane w nasze DNA. Jeśli masz pytania, uwagi, wątpliwości, to zapraszamy na kawę do naszego biura albo do napisania maila na adres czesc (at) emplocity.pl. Możesz też zaczepić nas albo kogoś z pracowników Emplocity na LI i dowiedzieć się, jak się u nas pracuje. Pozdrawiamy, Krzysiek, CEO i Arek, CTO Emplocity

zniesmaczony były pracownik
@Emplocity 13.08.2018 16:13

Typowy bełkot "jesteśmy najlepsi" zamiast napisać po ludzku, że się zmienicie... szkoda, że większość z tych rzeczy to bajki. Przykre, że zamiast skupić się na poprawie swojej pracy to umiecie się tylko przechwalać. (usunięte przez administratora)

Tomasz

Dziwne opinie piszecie, słyszałem, że Emplocity ma opinię bardzo dobrego pracodawcy i o co tu chodzi?

Viky
@Tomasz 30.07.2018 20:51

Gdzie to słyszałeś? Poza tym ty sobie coś tam słyszałeś, a opinie piszą głównie ludzie, którzy tam pracowali.

ex-emploslave
@Tomasz 30.07.2018 20:51

(usunięte przez administratora)) Pozdrawiam wszystkich obecnych pracowników, na wolności jest pięknie.

Zostaw opinię o Emplocity - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Emplocity