Biofarm Sp. z o.o.
4 742 6 1

Opinie o Biofarm Sp. z o.o.

SzkodaCzasuWaszego

Stanowczo odradzam nawet zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną.Pracownik produkcji/Operator maszyn 2 etapy. 1 etap to 2 osoby które się nie przedstawiają zadają pytania( atmosfera jak na stypie) ,nastepnie drugi etap 3 osoby (HR,mistrz,kierownik).Atmosfera stypa grupowa. Zapraszając na rozmowę telefoniczną już przez telefon pytanie to o zarobki jakie mnie interesują,na 1 etapie również.Oni nam nie powiedzą rzekomo na 2 etapie( bardzo sztywna atmosfera) . Tez tego nie mowia.Gdy powiedziałem 2600 zł netto czy do negocjacji pytają?? I dalej nie powiedzą.To może ja nie będę zainteresowany pracą,a nie Wy? Śmiechu warte.Facet pyta mnie czy wiem co ta maszyna robi na której mam pracować? To ja takie pytanie mogę zadać. Mimo że widzi w CV,że pracowałem w innym miejscu.Po rozmowie nawet gdyby zadzwonili nie przyjąłbym tej pracy.Odradzam!!!

majki
@SzkodaCzasuWaszego 28.11.2018 11:19

Może akurat tak trafiłeś ja tam rozmowę u nich wspominam dobrze. Atmosfera była w porządku, pani z HR powiedziała co i jak. U mnie akurat kierownika nie było tez pytali o maszyne ale wiem co ludzie maja w swoich cv powpisywane wiec winic go za to nie mozna

biofarm
@SzkodaCzasuWaszego 28.11.2018 11:19

Ja pracuje na produkcji i mam 3 tys zł na reke i jestem kobieta wiec ok jestem zadowolona plus socjal fajny.

Mariusz
@biofarm 06.02.2019 11:53

Prosze napisac jaka jest stawka na start i czy wszystko na umowie

Ann
@SzkodaCzasuWaszego 28.11.2018 11:19

Rekrutacja na teren kestvpodobna. Dzwonią, pytają o kasę. Idziesz na pierwszy etap, ładnie pięknie. Jak to zwykle bywa negocjacje no i ustalanie ile chcesz zarabiać. Ustalamy kwotę X. Ok. Pada tekst ze fajnie, ale mamy kilku kandydatów odezwiemy się. Odzywają. Zapraszają na drugi etap. Dymasz do Poznania z drugiego końca Polski. A tam na koniec mówią ze kwota X jest za wysoka. Proponuje X-1000 zł. Zero szacunku. Skoro się coś ustala to chyba jasne ze za mniej nie idę i na kolejny etap bym nie jechała.

Przedstawiciel
@Ann 13.02.2019 13:55

Jaki dokładnie teren? Bo wkradło się jakieś "kestvpodobna" i nie wiem co to znaczy, a sam zastanawiam się czy aplikować. Kolega z obecnej firmy pracował u nich 2 lata temu i mówił, że w porównaniu do obecnej firmy było lepiej.

Pomidor

Hello. Czy ktoś był ostatnio na rekrutacji do Biofarm? Jestem ciekawa jak wygląda część zadaniowa.

kasia
@Pomidor 19.04.2018 10:02

ja byłam do laboratorium

Ciekaww
@Pomidor 19.04.2018 10:02

Podpinammsie się pod pytanie. Jak wygląda spotkanie z RKS

Micada
@kasia 20.04.2018 15:28

I jak w laboratorium jest?

Marta
@Micada 06.02.2019 23:23

test - kilka pytań z teorii, zadanie do obliczenia (coś ze stężeniami, ale do końca już nie pamiętam) a potem część praktyczna - przygotować roztwór o określonym stężeniu (odpowiednio go rozcieńczyć) i mi pokazali jeszcze część składową od chromatografu cieczowego i miałam powiedzieć co to jest

micada
@Marta 07.02.2019 12:30

Dziekuje a jak wygladaja warunki? Sa jakies zmiany czy cos? Czy dostalas ta prace i polecasz?

Marta
@micada 11.02.2019 23:18

dostałam pracę, ale odmówiłam bo co 4 tygodnie miałabym chodzić przez tydz. na 10 do 18 a mi zależało żeby to była praca jednozmianowa

Micada

A ktos ma wiedze jak wyglada praca w laboratorium? Jakie zarobki warto aplikowac?

Fit

Skąd tyle negatywnych opinii? Aż tak źle tam jest? Co kadra zarządzająca na to wszystko? Chciałam aplikować, ale dobrego słowa tu nie można znaleźć.

Bert
@Fit 26.01.2019 16:24

Idealnych firm nigdy nie uświadczysz - ja tam pracuję w Biofarmie od ponad roku i nie narzekam. Wyzwania są wszędzie, ale mogę powiedzieć że dużo już się nauczyłem. Robię jako PM.

Natalia
@Fit 26.01.2019 16:24

Warto spośród wszystkich opinii wyszukiwać takie, które zawierają rzetelne informacje dotyczące zatrudnienia. Podpowiedz, na jakim stanowisku chciałabyś pracować? Jeżeli zastanawiałaś się nad podjęciem zatrudnienia w BIOFARMie, możesz odwiedzić oficjalną stronę firmy. Za pomocą specjalnego formularza możesz znaleźć interesujące Cię oferty pracy w konkretnym miejscu lub dziale. http://www.biofarm.pl/pl/kariera/dla-kandydatow/353

Dr
@Bert 29.01.2019 21:22

I to jest problem, bo ludzie chcą się przyjąć do pracy a okazuje się, że dostają się do roboty.

Fit.
@Bert 29.01.2019 21:22

Chciałam aplikować na PF. A jak Ty jako pracownik z ponad rocznym stażem oceniasz firmę? Wysokość premi, narzędzia do pracy, tereny. Masz porównanie z innymi firmami farmaceutycznymi ?

Bert
@Fit. 30.01.2019 17:24

Akurat za PF nie chce się za bardzo wypowiadać, bo u medycznych są inne zasady

patka
@Bert 29.01.2019 21:22

Proszę wkręćcie mnie do tej roboty!!!

Rafal, Poznan

Pracuje jako przestawiciel w Biofarmie od wielu lat i prace tutaj moge jedynie szczerze polecic. Nigdzie nie ma lekko, ale tutaj jest stabilnie i dobrze

Kinia
@Rafal, Poznan 31.12.2018 20:19

A tymczasem nie ma żadnego Rafała przedstawiciela w Poznaniu....

Gienek
@Kinia 04.01.2019 12:11

Dobre haha

Albert
@Rafal, Poznan 31.12.2018 20:19

Hej, A czym jezdzicie? Marka, model, silnik? Obklejony czy gladki? Pozdr

Xyz
@Rafal, Poznan 31.12.2018 20:19

Tak „Rafal”, tez juz slyszalam, (usunięte przez administratora) ale stabilnie”. Nie!, dziekuje za taki kolcholoz. Swietne produkty, rodzinna firma i zaprzepaszcza wszystko przez „gluchosc” na celne uwagi otaczajac sie idiotami. Na wlasne zyczenie nie osiaga sukcesu!!!

ApoloniuszTajner

Kilka faktow o Biofarm. Zarobki na poludniu w granicach 5500-6000 brutto. Auta stare rapidy, srednio nowe korolki i zajechane aurisy. W nagrode za wyniki wyjechane juz golfy kombi i nowe autisy kombi hybrydowe. Kolory aut to sraczkowate cappucino ktore kazdy hejtuje. Aut nagrod w firmie jest moze z 15. Wizyt aptecznych 3, lekarskich 10. Plany dowalone, ktos ma najwieksze wzrosty w zespole i planu nie wyrabia, o reszcie nie ma co gadac. Teraz co kwartal przedstawiciel medyczny ma dodatkowo sprzedac na 25tys leki do aptek ba swoim terenie. Ta sytuacja sprawila ze apteki smieja sie z biofarmu, kilka osob tygodniowo wpada do jednej apteki i prosi o jakies zamowienie. Rywalizacja spora. Czasem trafiaja sie jakies durne tabelki ale do zrobienia na poczekaniu. Pracuje tu ponad dwa lata.

Kinia
@ApoloniuszTajner 15.01.2019 16:54

Wszystko się zgadza. Dodać należy ze auto Rapid czy Auris średnio 4 letnie i 150 tys przelatane

Zawisza
@ApoloniuszTajner 15.01.2019 16:54

To ja jeszcze dodam od siebie, że w firmie ostatnio poleciało sporo osób które przepracowały 3 lata w firmie. Niewiele osób dostało umowy bezterminowe. Widocznie łatwiej nie dać umowy niż potem podać powód do zwolnienia na umowie bezterminowej. Mała wpadka w firmie ostatnio bo zablokowano wszystkim połączenia wychodzące, faktur za abonament się nie płaci :D Pracując w biofarmie ma się wrażenie że czas się zatrzymał. Co spotkanie w firmie to pełno nowych twarzy. Zostało kilka dinozaurów, reszta nowi. Firma dobra na start w branży ale czy na kolejną po zdobytym już doświadczeniu? Każdy jest inny więc nie ma reguły.

Kinia
@ApoloniuszTajner 15.01.2019 16:54

I kolejna akcja apteczna. Brawo!!!!!!!teraz wszyscy lecą do aptek. Gratulacje dla managierow wyzszych

Kinia
@ApoloniuszTajner 15.01.2019 16:54

Nowa szansa na super premie za jeden z pakietów. Szczegółów nie można podać, ale czuje ze przegonie Bila Gatesa dochodach.

marynarz

jak widać od wielu miesięcy statek tonie a my wierni marynarze wiosłujemy dalej...... Przyszłości nie ma, karty w tej "firmie" dawno rozdane

Zaintrygowany
@marynarz 03.01.2019 12:24

w jakim sensie statek tonie? Mi się wypłata zgadza co do joty

Jareczek
@Zaintrygowany 04.01.2019 10:36

Mnie. Mówi i pisze się mnie. Wypadałoby znać język polski.

Niko
@Jareczek 11.01.2019 18:58

Co nie zmienia faktu, że faktycznie jeżeli chodzi o wypłaty to nigdy z tym nie było problemów

Bo.

Pracowałam w kilku firmach i tę wspominam bardzo źle. Poczynając od auta sluzbowego i sposobu rozliczania prywatnych kilometrów, przez policyjną politykę kontrolowania pracownika, po wyrwane z kontekstu realnych możliwości plany. Jedyne, co było fajne to możliwość wykupienia niedrogo pakietu stomatologicznego do opieki medycznej ;) No i jeszcze bezpośredni przełożony - trafił mi się wyjątkowo przyzwoity i normalny, ale już też nie pracuje w Biofarmie...

@Pogromca Mitów
@Bo. 29.11.2018 21:09

Potwierdzam, ten pakiet stomatologiczny w LuxMed naprawdę był dobry. Teraz mi go brakuje.

z Monachium

Mysle, ze ta walka o pracownika to brudna walka, wiec konkurencja nie spi. Prawda jest taka, ze dzis pracownik rzadzi rynkiem

slon
@z Monachium 02.01.2019 11:04

Pracuję w tej firmie od wielu lat. wiadomo że nigdzie nie jest idealnie ale jak widzę te niektóre komentarze, to po prostu nie wierze w to co widzę. Nie wiem czy to konkurencja czy pracownicy, ale większość komentarzy jest na pewno wyolbrzymiona.

CIEKAWA

Jak w tej firmie dokładnie wyglada praca PM, jak wyglada tez rozmowa kwalifikacyjna? Jestem bardzo ciekawa bo chce zlozyc cv, a widze tutaj niezbyt dobre komentarze....

Hanna

@m, czy powodem tych trudnych początków była atmosfera w firmie Biofarm? Może po prostu kwestia nowego otoczenia i poznania współpracowników. Każdy z pracowników posiada różną osobowość, przecież jesteśmy wszyscy takimi samymi ludźmi. Jedne osoby reagują lepiej na zmiany zawodowe, inne potrzebuję trochę więcej czasu. Każdy z nas jednak prędzej czy później zaaklimatyzuje się w nowej pracy.

Cisa
@Hanna 24.09.2018 11:26

dokladnie tak jest, kilka firm w zyciu przerobilem i zawsze na poczatek nie bylo latwo ale tu ludzie serio fajni na produkcji sa i idzie sie jakos dogadac

ByleByle

To firma, która ma potencjał, to firma, która ma leki dobrej jakości, to firma, która nie posiada szacunku dla pracownika. Jeśli "na górze" nic się nie zmieni, nie zmieni się nic. Szkoda, bo to firma, która istnieje od 30 lat na rynku ….. ale tylko istnieje i nic się tam nie zmienia....planowanie, zarządzanie, szkolenia dla pracowników, motywacja pracowników - poziom mierny. Biofarm pozostaje daleko w tyle w stosunku do innych firm (z polskim kapitałem).

JackNoStrong

Jak wygląda obecnie praca na stanowisku operatora maszyn?

Albert

Jakimi autami jezdza przedstawiciele farmaceutyczni ?

Siomon68

Witam. Orientuje sie ktos jakie zarobki na magazynie . Wysłałem aplikacje na zastepce kierownika magazunu . ?? Pozdrawiam

Kinia

Dramatu nie ma. Jednak w dobie technologii, ekologii jazda Kilkuletnimi dieslami pozostawia wiele do życzenia. Managerowie wyżsi. Pamiętajcie ze to w aucie spędzamy dużo czasu. Musi być komfortowe bo to narzędzie pracy które musicie zapewnić. Nie dodatek motywacyjny. Wypadałoby pomyśleć o pm wybierając nowy model audi....

Herbert84

Witam mam pytanie jak wygląda praca na produkcji i jakie są zarobki chodzi o netto i czy są nadgodziny pakiet socjalny np dofinansowanie do wczasów itp z góry dziękuję za odpowiedź

Tymon

Konkurencja chce kopać dołki pod firmą?

podejrzliwy
@Tymon 19.04.2018 20:55

Na rynku jest walka o pracownika na wszelkie sposoby, sam znalem takie przypadki wiec nigdy nic nie wiadomo

m

Aktualnie odbywam staż w firmie Biofarm, który daje mi możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji. Bardzo dużo pracy, ciężkiej pracy, często pod presją czasu, ale dzięki temu nauczyłam się organizacji czasu i radzenia sobie ze stresem. Ludzie super, zawsze mogę liczyć na ich pomoc. Mimo też kilku uwag co do funkcjonowania firmy, mam pozytywną opinię o Biofarm, dzięki której miałam możliwość podczas ostatniego roku studiów nabyć bogatą wiedzę i fach niezbędne do podjęcia pracy w kierunku, w którym się kształciłam.

Qwe
@m 14.09.2018 21:31

Radzisz sobie z tym ogromnym stresem? Bądź dzielna!

m
@Qwe 14.09.2018 23:55

Po miesiącu miałam ochotę zrezygnować, ale czasem warto zacisnąć zęby i nauczyć się walczyć z naszymi słabościami. Jestem już ponad rok w tej firmie, więc da się :) ale nie ukrywam bywało ciężko.

marko
@m 14.09.2018 21:31

Potwierdzam słowa poprzedniczki - praca może i jest wymagająca, ale nauczyłem się tutaj więcej niż przez wszystkie inne staże w stylu "przyjdź, zrób kawę, posiedź i poudawaj, że pracujesz". Wyniosłem dużo wiedzy, która mam nadzieję zaprocentuje w przyszłości.

Lewy28

Ja tam robote na produkcji dobrze wspominam. Fajna ekipa szkoda ze musialem odejsc ze wzgledu na przeprowadzke do innego miasta.

Lucky

Firma Biofarm???? to dno Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwolnić się

Lucky
@Lucky 04.12.2018 10:30

Kiedyś dawno temu z jakieś 10 lat pracowałam w tej firmie. Czasy były zupełnie inne niż teraz. Pracownika się szanowało a przede wszystkim miało do niego zaufanie. Początki pracy były ciekawe ale między innymi tez dlatego ze nie mieliśmy przez długi czas kierownika (zespół składał się z 10 osób). Wszyscy pracowali świetnie. Byliśmy najlepszym zespołem w Polsce pod względem jakości wykonywanej pracy. 3 lata później wszystko się niestety zmieniło. Nasza grupa dostała nowego kierownika skupionego na sobie, aby pokazać się od najlepszej strony, wiadomo! Ciagle najazdy, telefony itp sprawiły ze każdemu z nas odechciewało się pracy, gdyż ciagle słyszało się zle, źle, źle. Zaznaczę iż byłam jednym z niewielu pracowników, którzy sprzedawali na tony ???? Wyjazdy typu Grudzianka raz w roku były jednym i wielkim nieporozumieniem. Szkolenia nie powiem były ciekawe ale często gadanie o wszystkim i niczym. Mój zespół zaczynał się rozpadać i ja tez powiedziałam dosyć. Bolało mnie ze kierownik, który powinien stać za swoim pracownikiem odwracał się plecami, traktował swojego podwładnego(usunięte przez administratora) Jak to w życiu bywa karma wraca mówi się - jego po roku tez zwolniono. Och jak mi przykro! Ogólnie rzecz mówiąc prace wspominam bardzo źle. Kierownikami zostały osoby, które pracowały ze mną, szczerze powiedziawszy średnio nadające się do pracy kierownika. No ale tak to jest, szuka się już byle czego i byle kogo, po to aby firma się bardziej nie posypała. Z perspektywy czasu cieszę się ze już tam nie pracuje i nie muszę patrzeć na te niektóre(usunięte przez administratora)które często obgadywaly (usunięte przez administratora) za plecami. Nikomu nie polecam pracy w tej firmie!!!

Lucky
@Lucky 04.12.2018 10:52

Tez kiedyś pracowałem jako PM. Byłem dobrym pracownikiem z zasługami, dobrymi premiami. Po latach wszystko zaczęło się psuć. Kadra ucinała premie, GPS wszędzie, tylko po to abyś wcześnie nie kończył pracy i Ci z góry mogli widzieć i wiedzieć o Tobie wszystko. Chore to było! Moja prace wykonywałem rzetelnie, skrupulatnie, byłem lubianym przedstawicielem i sprzedaż tez była na wysokim poziomie. Brakowało mi szacunku ze strony Firmy. Czułem się jak pionek w grze. Nie ty, to następny. Smutne to, bo przecież nie po to wybierałem ta prace aby za jakiś czas się zwolnić czy mnie zwolniono. Cóż, mówi się życie. Zwolniono mnie bo byłem za słaby???? śmiech - tak naprawdę byłem dobry, tylko wiadomo ja chciałem więcej zarabiać a to firmie nie odpowiadało i stwierdzili tam na gorze, ze na moje miejsce jest wielu chętnych, wiec pozbyli się problemu. Uważam, ze takie traktowanie przedmiotowe pracownika jest jednym wielkim nieporozumieniem. Od czego są rozmowy ?? To wszystko było nic. Ta firma to jedna wielka produkcja. Odradzam prace w tej firemce!!!!!!

@boska

Jestem technikiem farmacji z 10 letnim doświadczeniem. Mam juz dosc pracy w aptece wiec postanowiłam zostać PM. A co mi szkodzi spróbować? Biofarm rozpatruje moje CV, zobaczymy a nóż sie uda i sama przekonam się czy warto! Sama podejmuje decyzje. Jak sie sparzę to trudno, pójdę dalej przed siebie bogatsza o doświadczenia. Teraz na rynku rządzi pracownik nie pracodawca więc coś na pewno w razie draki znajdę. Spróbuję... O ile mnie wybiorą :p Od czegoś trzeba zacząć...

Bo.
@@boska 27.11.2018 16:28

Spróbuj aplikować do innej firmy, ta jest naprawdę jedną z gorszych na rynku.

Xyz

Firma zarządzana strachem, (usunięte przez administratora)Kadra zarządzająca jest z "łapanki" poza pewnymi wyjątkami. Firma otaczającą się samozwanczymi pseudo menagerami, tak wygląda to środowisko pracy. Bardzo nieprzyjazne dla pracowników na każdym szczeblu. Na szczęście moja "nieprzygoda" z tą firmą dobiega końca. Jeśli jesteś ambitna/ny, masz swoje zdanie, masz wiedzę, znasz swoją wartość i myślisz o rozwoju, to omijaj ta firmę szerokim łukiem

Ania
@Xyz 27.11.2018 21:32

Zgadzam się z każdym napisanym powyżej zdaniem.

Produkcja

Firma proponuje na start 3 umowy 8,12,12 miesięczne co jest niezgodne z Kodeksem Pracy.//3 umowa to zawsze na czas nieokreślony z automatu musi być.Widac jak firma podchodzi do ludzi Produkcja

Aneta

Witajcie, 1. Jak kształtuje się wynagrodzenie podstawowe netto - na rękę na stanowisku Przedstawiciela Farmaceutycznego? 2. W jakiej wysokości można uzyskać premię i jakie są zasady jej przyznawania? 3. Czy PF sprzedają do aptek tylko OTC, czy także RX? 4. Ile wizyt dziennie należy wykonać? 5. Jakimi samochodami jeżdżą PF, czy mogą użytkować prywatnie w Polsce i za granicą, czy stosuje się jakieś opłaty? 6. Jak duże są tereny działania PF? 7. Jak z atmosferą w firmie, czy da się z nimi związać na dłużej? Czy polecacie? Dziękuję za wszystkie konstruktywne wypowiedzi :)

Antoni
@Aneta 10.11.2018 10:34

Twój wpis zawiera bardzo szczegółowe i zarazem istotne pytania. Być może ktoś udzieli Ci na nie odpowiedzi, ale może warto zastanowić się nad skontaktowaniem się z firmą Biofarm. Na stronie internetowej firmy pod adresem http://www.biofarm.pl/pl/kontakt masz możliwość wysłania bezpośredniej wiadomości.

Zenek Martynek
@Antoni 12.11.2018 13:48

Co to za bzdury, kto to pisze, co ona ma wysłać takie pytania do firmy??? oszaleli, czy co???

ank
@Aneta 10.11.2018 10:34

podbijam pyanie

Do Antoni
@Antoni 12.11.2018 13:48

Na jakim świecie Pan żyje? Na tego typu pytania nie otrzyma Pan odpowiedzi nawet i na 2 etapie rozmowy. Kiedykolwiek brał Pan udział w rekrutacji, czy tez jest Pan kolejnym - równie rozgarniętym co reszta - moderatorem? Może się Pan na mnie obrażać, ale niestety, przykro mi, serwis przez uwagi modów schodzi na psy.

Dzik

Dostał już ktoś odpowiedź z 2etapu z Poznania na PF?

Nicole
@Dzik 26.11.2018 12:34

Też jestem ciekawa, jakie warunki Wam zaproponowali???

Młody

Witam. Widziałem ofertę na operatora produkcji. Warto? Jaka podstawa?

Kurh@n
@Młody 15.11.2018 12:47

Podbijam za co jest odpowiedzialny pracownik produkcji i jakie zarobki netto na początek?

ank

PF jakie zarobki ?

Marek
@ank 14.11.2018 12:11

Haallo, czy ktoś tu coś odpowie?

ank

PF jaka flota?

Zainteresowany

Ile na produkcji można zarobić podstawa netto sama i premia?

Zostaw opinię o Biofarm Sp. z o.o. - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofarm Sp. z o.o.