Miranda
3 118 6 1

Opinie o Miranda

Dar1

A ile zarabia magazynier czy warto składać cv

Txt
@Dar1 12.02.2019 17:54

Po co na magazyn? Narobisz się, te same pieniądze dostaniesz na dziewiarni, a praca zupełnie inna - kawka, herbatka, pół zmiany w telefonie.

Ja 1

Czemu ma służyć zdejmowanie list z premią na sobotę i niedzielę na dziewiarni ? Może ktoś wstydzi się pieniążków które zarobił za pracę . Dobre --- pracę ;)))) Cdn....

Pracownik

Xyx ale gadasz głupoty kto na chorobowym wogule nie powinien dostać premia. A nie 17 dni to prawie połowa miesiąca no nie

Anonim
@Pracownik 16.12.2018 11:40

Jeśli się nie mylę to chodzi o 17 dni roboczych czyli bez sobót i niedziel.

Wasyl
@Anonim 16.12.2018 13:33

O czym wy właściwie mówicie? Bez przepracowanych 17 dni nie ma szans na premię? A te dni muszą być ciągiem jakoś?

Fred
@Wasyl 02.01.2019 18:57

Maksymalnie można dostać ponad 1000 zł jak jakość jest ok, 17 dni w miesiącu przepracowane niezależnie czy z przerwą czy nie.

Igor
@Fred 02.01.2019 22:55

Udaje się wypracować ten tysiak - tak realnie patrząc? Czy obcinają za wszystko?

Krzysztof
@Fred 02.01.2019 22:55

Może Ty będziesz w stanie opisać, jak wyglądało w rzeczywistości spotkanie wigilijne pracowników zatrudnionych w firmie Miranda? Pracownicy otrzymali świąteczne dodatki do wynagrodzenia, czy może dopiero teraz będą one wypłacane? Zachęcam, abyś przedstawił, jak to wyglądało, gdyż w dalszym ciągu oczekuję na odpowiedź.

Operator
@Igor 05.01.2019 11:02

Ten 1000 to kiełbasa dla naiwnych ładnie wygląda ogłoszenie na tablicy ekipa prowadzi lepszą propagandę jak kiedyś komuna brakuje jeszcze wywieszania nazwisk przodowników pracy - może jeszcze tego doczekamy ?

Operator
@Krzysztof 07.01.2019 10:16

Takiej patologii i upodlenia pracownika nie było nigdy a u sterów byli różni idioci lecz skoczki z Profi przebili wszystkich lansują swoich przydupasòw z Profi lub znajomych dając im stawki o wiele większe od pracowników co mają wiedzę i doświadczenie bo info że. 2250 zł brutto dostaje 95% pracowników produkcji to o czymś mówi .

Operator
@Operator 06.02.2019 09:18

Ilu masz nowych z profii?? Ilu ??

Zara
@Operator 04.02.2019 20:30

Na drukarni czterech dostało po 1200

Lubawa
@Zara 08.02.2019 14:41

Jak obecnie rozwija się spółka miranda? Czy macie dużo zamówień?

Ja
@Zara 08.02.2019 14:41

Skoro dostali to raczej wypracowali sobie nie?Żal czytać tych donosów....

Sek
@Operator 04.02.2019 20:30

Pewnie jesteś z tych co (usunięte przez administratora) robotę i krzyczą że im się należy, przez ciebie my też cierpimy jak ci się nie podoba to się zwolnij nikt siłą nie trzyma, jak trafisz np do sun garden to zobaczysz jak trzeba zapiera....

Sek
@Operator 04.02.2019 20:30

Pewnie jesteś z tych co (usunięte przez administratora) robotę i krzyczą że im się należy, przez ciebie my też cierpimy jak ci się nie podoba to się zwolnij nikt siłą nie trzyma, jak trafisz np do sun garden to zobaczysz jak trzeba zapiera....

Lubawa

Jak obecnie rozwija się spółka miranda? Czy macie dużo zamówień? I co z zamówieniem na mobilne maskowanie dla wojska?

Gosc
@Lubawa 08.02.2019 18:44

Hehe siedziec chcesz isc za takie pytania?

Nowy

Ile można zarobić tak mniej więcej? Wiem że na początku ledwo 1400 ale później coś więcej? Jak to wygląda wytłumaczy mi ktoś bez typowego "atakowania firmy"?? Z góry bardzo dziękuję

Operator

Poprawiło sie cos na produkcji? Warto wrócić?

Od 20 lat
@Operator 12.01.2019 20:25

Ja dostaje teraz premię co miesiąc bo zależy od tego co sam zrobię, jezeli jeszcze zarząd da na wiosnę obiecane podwyżki to może znowu będę dumny że pracuję w Mirandzie

Buc
@Od 20 lat 13.01.2019 16:52

A ja zap...lam od kilkunastu lat za ta sama zasadnicza wiec nie wiem z czego sie sieczyc

Ania
@Buc 13.01.2019 20:45

To może zatrzymaj się i zobacz że taczka jest pusta. Dają nam szanse zarobić większe pieniądze i ten co chce się po nie schylic to zarabia więcej.

Buc
@Ania 13.01.2019 21:26

A co mi premia daje do emerytury? Nie chce premi dopoki nie bedzie godziwej zassdniczej.

Zetor
@Buc 13.01.2019 22:02

Doucz się, do emerytury liczy się wszystko

Xxx
@Od 20 lat 13.01.2019 16:52

Kim jesteś dyrektorem czy prezesem że tak słodzisz he he śmieszne.

Kuba

Wiecie może, czy firma prowadzi teraz rekrutację na stanowiska biurowe?

Alicja
@Kuba 27.12.2018 18:22

chyba nie, ale zapytaj u nich bezpośrednio

Ja

Kiedy

JA

Dlaczego Miranda nie dała bonów hmmm dlaczego ludzie na to pozwalają dobrze ze ja tam nie pracuje bo wogule myślę że zarząd i reszta ma ludzi w dupi....

Ja
@JA 13.12.2018 17:17

Jak nie pracujesz, to co to Cie obchodzi??? A skąd wiesz, że nie da? Ma jeszcze czas.

Gienek
@Ja 13.12.2018 19:43

Wszystkie zakłady dawaja bony lub paczki będzie na święta. Byłoby to przyjemne kiedy Miranda dałaby pracownikom coś na święta

Duda
@Gienek 13.12.2018 21:00

Będą rozdawać na spotkaniach wigilijnych

Shs
@JA 13.12.2018 17:17

Bo dała gotówkę, lubisz tylko podgrzewac atmosferę. Nic nie robić ale zawsze warto komuś dowalic, typowy Polak

Krzysztof
@Shs 16.12.2018 09:35

Wszyscy pracownicy zatrudnieni w firmie Miranda otrzymali gotówkę z okazji świąt Bożego Narodzenia? Gotówka wręczana była w trakcie spotkania wigilijnego, czy może każdy pracownik osobiście stawiał się w biurze po odbiór tego świątecznego dodatku? Proszę, abyś napisał, jak to dokładnie wyglądało.

Zz

Brswo za system premiowania.Pracownicy przebywający na chorobowym dostają premię(obecnie dziewiarnia).Wniosek-czy się pracuje,czy się choruje zakład ci premię i tak zafunduje!Tak się dba o pracowników,a przecież święta tuż,tuż:)

Ja
@Zz 13.12.2018 06:13

No i elegancko. Na święta mam popsrzatane na chorobowym i premia na prezenty

Xyx
@Ja 13.12.2018 19:44

Bzdury, jak ktoś nie przepracuje 17tu dni to nic nie dostaje

Mir
@Xyx 15.12.2018 10:40

I tu się mylisz!Powinno tak być,ale nie jest!Już nie raz,były pomyłki,ale jakoś nikt się tym niezainteresował.

Gosc

Brawo dla Prezesa, w koncu pierwszyod kilku lat, jakiś w miarę przyzwoity prezencik na Święta.

Aga
@Gosc 14.12.2018 20:58

A co takiego dał prezes że jesteś zachwycony tym?

Gosc
@Aga 15.12.2018 10:03

Pstro

Mira

A co tam szykują wam na premię świąteczną wędlinę? ☺️????

AA
@Mira 01.12.2018 16:45

Stół szwedzki:(

Pracownik

Prezesie krzywdzisz niektórych ludzi premia na WCHOW.Nie można tak robić.

Zadowolony
@Pracownik 16.11.2018 21:20

A kogo firma krzywdzi, ci co chcą to premie dostaną. Ja wreszcie pracuję na siebie i zarabiam a bublarze 0 i bardzo dobrze, firma dawno powinna ich wyrzucić

Anymous
@Zadowolony 17.11.2018 10:33

Ty wogole wiesz co piszesz?? 40 lat jeden pracuje nie robi bledow pilnuje i premii nie dostal. zwyczajnie czas sie przyznać ze nie umie sie opracowac dobrego sprawiedliwego systemu. Lepiej jest chorować bo wtedy bledu sie nie popełni i premie dostać haha...

Zadowolony
@Anymous 17.11.2018 13:36

Nie ważne ile pracuje, widocznie robił buble i pa pa premia. Jak się nie zgadza to ma dyrektora od wyjaśnień.

Pomocnik
@Zadowolony 17.11.2018 14:04

Co nie odpowiada na podstawowe pytania albo obiecuje ze sie dowie i to trwa i trwa

Zadowolony
@Pomocnik 17.11.2018 16:51

To idzie na spotkanie z Prezesem, drukarnia była i się dogadali

Anymous
@Zadowolony 17.11.2018 23:25

Na drukarnidrukarni czas zakończyć te przywileje i nierobstwo

Krzysztof
@Anymous 19.11.2018 21:10

Możecie napisać, jakie dokładnie są warunki, aby móc danego miesiąca otrzymać premię za pracę w firmie Miranda? Firma prowadzi jakiś system jakości pracy danego pracownika, czy decyzja podejmowana jest na podstawie innych czynników? Chciałbym, aby ktoś sprecyzował, jak to wygląda.

Any...
@Zadowolony 17.11.2018 10:33

Co za pieprzenie. "ci co chca to premie dostana" chyba pisze to ktos kto pojecia nie ma

Zadowolony
@Any... 29.11.2018 02:28

Gruzu nie robię i premie mam co miesiąc, nie dostajesz bo widocznie słaby jesteś.

Hehe
@Zadowolony 29.11.2018 07:52

Dyrekotr?

Any...
@Hehe 29.11.2018 14:37

Chyba tak. A z jakiego dzialu jestes ze zawsze masz premie

Anymous
@Any... 29.11.2018 15:35

Z planowania produkcji

Any...
@Anymous 29.11.2018 16:50

Pffff.....

Zadowolony
@Any... 29.11.2018 15:35

Farbiarnia

Any...
@Zadowolony 30.11.2018 06:25

To sie do chowu nie porownuj

Gosc
@Any... 30.11.2018 20:57

Trzeba przetrzymać!!! Dyro obiecal podwyżki ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Zadowolony
@Any... 30.11.2018 20:57

Myślisz że na farbiarni jest latwiej uzyskać premię to zapraszam. Na chowie widzę jak olewacie pracę oczywiscie niektorzy dlatego gruz robicie. Idźcie popracowac do sun garden w akord to zobaczycie jak trzeba się natyrac

Igor
@Gosc 01.12.2018 09:07

Ale mają dostać tylko Ci co nie mają wpadek jakosciowych z tego co słyszałem jak gadali

Sobczyk
@Hehe 29.11.2018 14:37

A co się dziwisz jak na 7 osób mają 4 tysiące do podziału

Gruz strzaszny

Chyba jedynie czego brakuje to porządnej kontroli jakości ludzi z jajami którzy będą sprawdzać pracowników i nagradza lub karać. Bo pchacie straszny szit ostatnimi czasy. Wprowadzić premie za jakość oczywiście aby otrzymać taką premie pracownik musiałby zdać egzamin czy zna standardy jakościowe potem jeśli robi gruz to premia w dół i skończy się olewanie.

Ząb
@Gruz strzaszny 23.11.2018 01:56

Przecież premia jest indywidualna jak nie robisz gruzu to dostajesz...

Krzysztof
@Ząb 25.11.2018 17:49

Możecie bardziej precyzyjnie przedstawić, jakie są warunki otrzymania premii za pracę w firmie Miranda? Czy każdego miesiąca jest możliwe otrzymanie tego dodatku, czy może w jakiś określonych okresach? Chętnie dowiem się, jak to wygląda na podstawie Waszej wiedzy. Zachęcam do wypowiedzi.

Anonim.

Drogi prezesie kiedy Pan otworzy oczy? Na Skladalni sa dwie zmiany a 3 brygadzistki?? jedna chodzi jak paw, zabawia sie , zwalniane są osoby a można wkońcu pomyśleć o tych osobach co one robią

Song

Mężczyźni na dziewiarni spia na nockach w miszczowce a inni zapiepszaja brac sie tez za dziewiarnie wszyscy chcemy spac na nockach

Krzysztof
@Song 10.11.2018 01:04

Pracujesz na nocne zmiany w firmie Miranda? Jeżeli tak to chciałbym dowiedzieć się, czy zmiany nocne są jakoś dodatkowo płatne? Ile nocnych zmian przypada na jednego pracownika w ciągu miesiąca? Twoja odpowiedź na powyższe pytania będzie pomocna dla czytelników tego wątku.

Anymous
@Krzysztof 12.11.2018 15:35

Zadzwon do działu kadr to uzyskasz odpowiedź. Czytelnicy niech se kupia gazete do czytania

Gienek
@Song 10.11.2018 01:04

Sam śpisz i weź się za robotę

Pracownik

Prazesie jak długo jeszcze ten cyrk będzie trwał.

Krzysztof
@Pracownik 06.11.2018 12:32

O czym dokładnie piszesz? W firmie Miranda w ostatnim czasie mają miejsce jakieś wydarzenia, które warto by było opisać? Przedstaw, proszę bardziej precyzyjnie, dlaczego tak napisałeś. Myślę, że wiele osób jest ciekawych Twojej opinii.

Operator

Gdzie te jasne i zrozumiale premiowanie? Nawet nie ma na tablicy informacji o premii. caly miesiąc operator z pomocnikiem na jednej maszynue, pomocnik dostaje operator nie. Zarty sobie a z nas robicie.

Anymous
@Operator 15.10.2018 17:29

Nie ma zadnych zasad

Rex
@Operator 15.10.2018 17:29

Zgłoś się do dyrektora to swój wynik zobaczysz

Operator
@Rex 15.10.2018 19:56

Dom Wariatów.ja mam chodzic i sie dopytywac o swoje czy to mnie maja informować .

Rex
@Operator 15.10.2018 20:20

Skoro masz uwagi to idź sprawdź, a może jednak spieprzyles robotę i się nie należy

Profi
@Rex 15.10.2018 20:31

Haha na fajce sie go zapytam

Krzysztof
@Operator 15.10.2018 17:29

Dowiadywałeś się od szefostwa firmy, dlaczego w tym okresie nie otrzymałeś premii za pracę w firmie Miranda? Może warto iść i dowiedzieć się, jakie kryteria na to wpłynęły?

Ccc
@Operator 15.10.2018 17:29

Jak umiesz czytać to sprawdź na tablicy ogłoszeń

Operator
@Ccc 20.10.2018 11:36

No w koncu po trzech miesiacach przerwy

Krzysztof
@Operator 20.10.2018 13:41

Firma Miranda przyznała w końcu i Tobie premię za okres, o którym pisałeś wcześniej? Wiesz może, co było powodem tego, iż nie zostałeś od razu wymieniony wśród osób, które w danym miesiącu kwalifikowały się do otrzymania tego dodatku? Przedstaw, co wiesz na ten temat.

Olga

@anonymous, mobbing to poważny zarzut względem pracodawcy, więc taka opinia powinna być odpowiednio uzasadniona. Proszę, abyś podał konkretne przykłady, które można zakwalifikować pod to pojęcie. Czy zgłaszałeś ten fakt szefostwu firmy? @Buc, prezes firmy Miranda organizuje spotkania z podległymi pracownikami, aby wysłuchać ich pomysłów na usprawnienie pracy w tym miejscu? Jak często odbywają się te spotkania?

anonymous
@Olga 10.10.2018 14:07

Wszyscy o wszystkim dobrze wiedza jak sie zachowuje

Ja

Jest wiele do poprawy zebranie dyrekcji z pracownikami bez kierownikow

Buc
@Ja 09.10.2018 12:38

Przeciez sa spotkania z Prezesem to nikt nie łazi tylko ja raz bylem

My

Panie prezesie kiedy wkoncu kwitki od wyplat beda w kopertach albo zalakowane tak jak w innych FIRMACH tak robia i nikt nie wie kto jaka ma wyplate a nie przegladaja mistrzowie a potem rozdawaja niech Pan cos z tym WKONCU zrobi

anonymous
@My 03.10.2018 13:47

Nareszcie sprawa zalatwiona pozytywnie!!!

J23
@anonymous 06.10.2018 09:19

Zglaszajmy dobre pomysły. Gora zaczęła słuchać, moze jeszcze coś będzie z tej firmy.

Buc
@J23 07.10.2018 20:06

Przecież są spotkania z Prezesem co nie łazisz albo Optymalizatorom do Krosna nie zglaszasz

anonymous
@Buc 07.10.2018 21:51

Jeszcze niech sie pozbedzie kier chowu

Slawek
@anonymous 08.10.2018 17:58

A kto na jego miejsce?

Buc
@Slawek 08.10.2018 19:59

Generał

anonymous
@Slawek 08.10.2018 19:59

Napewno ktos odpowiedni jest i gora o tym wie

PIS
@anonymous 08.10.2018 17:58

Obietnice Juz niedługo a wtedy bedzie pięknie miło cudownie premie dla wszystkich jakość cudowna miód w kranach darmowe obiady nowe fotele na maszynach latem chłodniej zima cieplej bez wymagań zobowiązań będziemy robić co chcemy mistrz będzie nas słuchał a nie my jego dyrektor spełni nasze wszystkie marzenia prezes wysłucha nowy poglaszcze poprostu bajka i bedziemy życ długo i szczesliwie

Olga

@matura, z tego, co napisałeś, mogę wnioskować, że jesteś pracownikiem, który pracuje na produkcji w firmie Miranda. Chciałabym, abyś przedstawił czytelnikom tego wątku, jak wygląda praca w tym miejscu? Ile godzin dziennie pracują pracownicy? Jak wygląda przerwa w ciągu dnia? Możesz podzielić się z nami tymi informacjami? @anonymous, co takiego dzieje się w tym dziale pracy firmy Miranda? Dlaczego według Ciebie prezes powinien interweniować w tej sprawie? Opisz szczegółowo, jak to wygląda.

anonymous
@Olga 02.10.2018 09:59

Darcie papy, zastraszanie, mobbing...

Olga

@Jejku, z mojej strony żadne kłamstwo w stosunku do Ciebie nie wypłynęło. Powtarzam kolejny raz, że nie jestem w żaden sposób powiązana z pracą w firmie Miranda. Nie pracuję w tej firmie. Napisałeś, że możesz wypowiedzieć się konkretnie o tym miejscu pracy oraz o tym, co obecnie dzieje się w firmie. Więc zachęcam Cię do tego, abyś wyraził swoją opinię rzeczowo i zgodnie z prawdą.

Hehe
@Olga 28.08.2018 14:31

No to co Ty Olga chcesz? Książkę piszesz??

Mmm
@Hehe 28.08.2018 18:08

Nie czepiajcie się Olgi ona chce podtrzymać wątek opini na temat tego zakładu.chce żeby przyszli i obecni pracownicy dowiedzieli się co dzieje się w tym zakładzie który jest od lat w naszym mieście i który małymi kroczkami doprowadzamy jest do bankructwa -zamknięcia go.Jak ten zakład zamkną to co będzie w Turku .?Miasto emerytów?Nie czarujmy się nie dzieje się dobrze-zakład opanowali (kadra zarzadzajaca)byli pracownicy innego zakładu a ja się pytam znasz się na krzesłach? A co to ma wspólnego z produkcją materiału? Nie ma ogóle zamówień czy to nie jest dziwne?

Ciecie
@Mmm 30.08.2018 08:58

A skąd wiesz ze nie ma zamówień? Skończyłes jakies studia albo masz chociaz mature zeby sie wymadrzac na temat zarzadzania firma??

Hehe
@Mmm 30.08.2018 08:58

Jak maja byc zamowienia jak pracownicy operatorzy nie maja wysokich umiejętności prowadzenia artykułu. Współczuć tym od krzesel bo co maja naprawic jak nie ma kim

anonymous
@Hehe 30.08.2018 10:52

Najgorsze jest to ze ludzie ktorzy maja pojecie o tej pracy sa ignorowani i uwazani za"glupich" bo nie maja papierka z uczelni

Bartek
@anonymous 30.08.2018 17:35

Nie chodzi o szkołę bo nie jeden nie mając jej wie lepiej niż ten po studiach _ty masz praktykę i doświadczenie a on ma teorię z książki która nie koniecznie sprawdza się trzeba działać a nie teoryzowac

anonymous
@Bartek 31.08.2018 00:04

To wez im to wytlumacz

Bartek
@anonymous 31.08.2018 00:18

Nie wszyscy są tacy bystrzy żeby to zrozumieć !!! I dlatego jest jak jest a pretensje?Do kogo do pracowników? wieloletni pracownik ma wiekszą wiedzę niż kierownik,brygadzista po studiach który przyjdzie z zewnątrz i będzie się uczył wszystkiego od podstaw a od kogo będzie się uczył? Od tego wieloletniego pracownika !!!!

Tome
@Ciecie 30.08.2018 10:50

Do tego nie trzeba mieć matury ani wyższej szkoły zeby zauważyć ze jest mniej pracy i napieta atmosfera w zakładzie.

anonymous
@Tome 31.08.2018 09:05

A lepiej nie bedzie

Zefir
@Tome 31.08.2018 09:05

Nie produkujemy na magazyn jak do tej pory i nikt nie chcę tego kupić tylko pod zamowienie klienta. Słuchajcie trochę co mówią. A tak tylko narzekanie i narzekanie, a jak ma poprawić jakość abyśmy tylu bubli nie produkowali to już jest problem. Też coś musimy dac od naszej strony.

anonymous
@Zefir 01.09.2018 08:38

Dajcie narzedzia najpierw do tego a pozniej wymagajcie

Zbynek
@anonymous 01.09.2018 17:36

A czego dusz potrzebuje

Anymous
@Zbynek 02.09.2018 19:38

Premii

Ola
@Anymous 03.09.2018 21:19

My nie dostajemy premi przez tych nieudaczników z chowu. Zobaczcie ilu barwiarzy dostaje po 1000 zl. Weźcie się do roboty a nie symulujecie że coś robicie.

Buy
@Ola 05.09.2018 20:03

Przecież kazdy pracuje na swoja premie

Ola
@Buy 05.09.2018 21:46

Ale chow zwala swoje błędy ma innych

Xc
@Ola 06.09.2018 11:31

Z tego co slyszalem to będą wyrzucać tych co najwięcej bubli robią

Robert
@Xc 06.09.2018 12:09

A niech ich powyrzucaja, przez nich nie ma kasy na podwyżki

anonymous
@Ola 05.09.2018 20:03

Nie no (usunięte przez administratora) tkackie błędy są nasze i niedobarwienia też

Ola
@anonymous 08.09.2018 15:03

Ale i tak najwięcej baboli jest waszych

anonymous
@Ola 09.09.2018 07:53

No niby jakie?

Ola
@anonymous 09.09.2018 12:43

Wystarczy zobaczyć na skladalni

Mr X Mr Y
@Ola 09.09.2018 07:53

najwięcej to trzeba szukać od początku jak wychodzi tkanina a nie na sam koniec

Zenek
@Mr X Mr Y 10.09.2018 23:39

Podobno Ci z doskonalenia wyliczyli że jeżeli zrobimy jakość o 3% wyższa to będzie konkretna kasa na podwyżki.

anonymous
@Zenek 11.09.2018 06:40

Uha-ha ,che che che!Co Ty (usunięte przez administratora)bierzesz?A w garbate aniolki na czarnym rumaku tez wierzysz?

Zenek
@anonymous 12.09.2018 17:51

Pewnie jesteś jednym z tych co(usunięte przez administratora) gadają że wszystko im się należy .

Dupa
@Zenek 12.09.2018 19:20

Kierownik CHOW bedzie robil na trzy zmiany to jakosc podskoczy o 5% a wtedy jakie podwyżki beda ochoooooo. ...Dobrze ze nie na czwarta zmiane......

Tytus
@Dupa 12.09.2018 21:00

Jak inni są tacy mierni to chłop musi za nich zap.. oj chyba głowy polecą

Barwiarz
@Tytus 12.09.2018 21:02

A ja robię na siebie i co miesiąc 1000 premii wpada

Brygadier
@Tytus 12.09.2018 21:02

Nikt kogo zwolnią nie bedzie żałował. Ludziom brakuje impulsu do odejscia z firmy. Mistrzom tez. A kazdy znajdzie sobie prace w madrze poukladanej i przyszlosciowej firmie

Tytus
@Brygadier 12.09.2018 21:52

Myślisz że na leniwych i obibokow tylko czekają he he

Buc
@Tytus 12.09.2018 21:54

Leniwy i obibok to z Ciebie bo Ci nic nie wychodzi

Tytus
@Buc 12.09.2018 22:13

Ja zgarniam premię a twoja pewnie zostaje na skladalni w bublach

Buc
@Tytus 12.09.2018 22:16

Przestan idz na fajke

jakoś to będzie
@Tytus 12.09.2018 21:02

Ciekawe czy też będzie spał na nockach jak dawniej jak był zmianowym - najpierw doprowadził wszystko do ruiny a teraz jak dobry rycerz próbuje się sprzedać i pokazać że ratuje jakość tylko to on doprowadził do takiego stanu najważniejsze dla niego było robić dużo a nie ważne jak i kim.

matura
@Ciecie 30.08.2018 10:50

Widać że jesteś z desantu z innego zakładu i nie masz pojęcia o tej produkcji bo pracownicy którzy tutaj ileś lat robią potrafią zauważyć zapaść a dlaczego jest nacisk na wykorzystywanie urlopu do końca roku.

Byc
@matura 30.09.2018 19:56

Haha Ty sie znasz. Raz że trzeba wykorzystać, dwa każdy zaległy urlop przeniesiony na kolejny rok to strata dla zakładu. Troche prawa troche ekonomii

anonymous
@Byc 30.09.2018 20:29

Niech prezes wkoncu cos zrobi z kierownikiem chowu

Olga

@Magazynier, kierownik w firmie Miranda ma problemy z zorganizowaniem grupy pracowniczej, która odpowiedzialna jest za utrzymanie porządku na miejscu pracy? Wiesz coś więcej na ten temat? Jeżeli tak to podziel się z nami wiedzą w tym zakresie.

Olga

@jakoś to będzie, firma Miranda ma jakieś problemy, które sprawiają, że firma nie funkcjonuje najlepiej? Chciałabym dobrze zrozumieć, co napisałeś na ten temat. Napisałeś, że któraś z osób doprowadziła wszystko "do ruiny", więc domniemam, że chodzi o firmę, której dotyczy wątek główny. Sprecyzuj swój komentarz w tym zakresie, aby rozwiać wszelkie wątpliwości na ten temat.

Tomek
@Olga 20.09.2018 08:40

A co t działo się wczoraj na nocce na Chow? Podobno kierownik szalał?

Magazynier
@Tomek 26.09.2018 05:27

A co plotkarski portal chcesz tu zrobic?? Jak sie doprosic porządków i czegokolwiek innego od pracowników nie może to powinien powywalac. Śmiech zeby kierownik sam chodzil za porządkiem

Olga

@Xc, skąd masz taką informację na temat ewentualnych zwolnień pracowników, którzy popełniają najwięcej błędów związanych z pracą w firmie Miranda? @xxx, wiesz może, jak wyglądają zarobki pozostałych osób, które są zatrudnione w firmie Miranda? @Barwiarz, ciężko jest osiągnąć taki pułap premii, którą udaje Ci się wypracować w firmie Miranda? @Buc,Tytus, proszę, aby na forum nie obrażać się nawzajem, ponieważ jest to zabronione zgodnie z panującym regulaminem forum gowork.pl http://chipbilling.com/regulamin

Garlok

Ile może zarobić magazynier

xxx
@Garlok 12.08.2018 22:49

70% zatrudnionych zarabia najniższą krajową wiec szału nie ma.

Magazynier
@xxx 09.09.2018 09:05

Ale maja premie wprowadzone przez nowe wladze

Ja
@Garlok 12.08.2018 22:49

Srednio

Olga

@Hehe, interesują mnie to, jak wygląda obecnie praca w firmie Miranda, ponieważ wątek przeglądają osoby, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w tej firmie, dlatego każda nowa i uzasadniona opinia jest cennym źródłem informacji dla tych osób. @Tome, wiesz może, jakie są powody tego, że obecnie w zakładzie firmy Miranda panuje napięta atmosfera? Wpłynęły na to jakieś konkretne wydarzenia?

Olga

@Jejku, dlaczego uważasz, że jestem osobą, która ma jakiś związek ze zwolnieniami doświadczonych pracowników w firmie Miranda? Jestem osobą, która nie ma nic związanego z tą firmą, więc nie rozumiem, dlaczego twierdzisz, że ja mogę mieć na to jakiś wpływ.

Jejku
@Olga 20.08.2018 14:05

Olga czy masz wplyw czy nie na zwolnienia to inna kwestia. Pracujesz w Mirandzie nie wiem tylko na jakim stanowisku. Moge sie tylko domyslac. Przepraszam ze ośmieliłem sie napisać to wprost czy tez zdemaskowac- nazywaj to jak chcesz. Nie zagladalem na ta stronę wczesniej ale wiem juz co dzieje sie w mirandzie od jakiegos czasu. Wystarczy dodać jedno z drugim. Jeśli bedzie trzeba konkretnie napisze co mam tutaj na mysli tylko że wtedy wiecej ludzi zrozumie co jest grane. Lepiej bedzie kiedy darujemy sobie klamstwa ktore obrazaja innych.

Olga

@Garlok, interesujesz się stanowiskiem magazyniera w firmie Miranda? Widziałeś jakieś oferty pracy, które odpowiadają Twoim wstępnym wymaganiom? Może aplikowałeś już na stanowisko i czekasz na rozmowę kwalifikacyjną? Napisz, jak wygląda to w Twoim przypadku.

Jejku
@Olga 14.08.2018 14:10

Olga zwalniacie pracowników z doświadczeniem a przyjmujecie nowych?

Zostaw opinię o Miranda - Turek

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miranda