Pro-cars
3 219 6 1

Opinie o Pro-cars

Gosia

A co to za parka na magazynie?

Nick
@Gosia 12.02.2019 07:38

hehehe

Rogacz
@Gosia 12.02.2019 07:38

Sie roboty tamnaagazynie chycic a nie monitoring prowadzic.

Gosia
@Rogacz 14.02.2019 17:11

Rogacz?????? masz jakieś doświadczenie w temacie?

Rogacz
@Gosia 15.02.2019 09:02

Patrzac na twoj wpis mysle ze to ty przyprawiasz rogi pozatym tak skrobie porozem futryny

Sarin

Uuu ale jazda w pracy ... po premi do kibla nie wolno bo spotkasz szefa a on ma zly humor hehe super ... bedziemy walić do kuwet albo pod prasami niech pachnie;-) jak dla mnie to epoka kamienia łupanego....wezciense te premie w (usunięte przez administratora) załadujcie

Babol
@Sarin 02.02.2019 00:09

I tu masz racje nie mozna tak pracowac Ukraińcy maja wiecej i nie maja norm !!! Dofinansowania do mieszkac kur.... co to ma byc !!!

Kosa
@Sarin 02.02.2019 00:09

Hym jak.sie komus cos niepodoba to niech sie.zwolni jest mnostwo przyjaciol z ze wschodnjej granicy.Hehe.No fakt ale.lepjej.nie bedzie jak.juz to tylko gorzej tylko czy moze byc jeszcze gorzej?Pewnie tak poniewaz ludzie zarzadzajacy potrafia. zaskakiwac swoimi pomyslami zagrywkami itd.

Buła
@Sarin 02.02.2019 00:09

A ja caly czas czekam.na te znaczace podwyzki(ale nie norm bo to wiadomo)hehe

Czajka
@Buła 05.02.2019 05:42

ale ja tez bo to koszmar ...z ulicy pod.......

Teresa

Dużo piszecie na forum, ale niewiele Wasze wypowiedzi mają wspólnego z wyrażaniem swoich rzeczowych, kulturalnych opinii na temat pracy w Pro-cars. Bardzo proszę o zwrócenie uwagi na to, w jakim tonie się wypowiadacie. Widziałam, że obecnie poszukuje się w firmie ślusarza narzędziowego oraz tłoczarza (http://www.procars.com.pl/index.php?p=subp&id=3 ). Co sądzicie o pracy na którymś z wymienionych stanowisk?

Mlody pracownik
@Teresa 13.01.2019 18:28

Droga Tereso piszesz ze jestes moderatorem ale chyba tylko na forum tego pracodawcy.Przejzalem inne fora pravodawcow i Ciebie droga Tereso nigdzie niema wiec przedtan pisac pierdoly a najlepjej przestan sie wogole udzielac tutaj!!!Pozatym poczytalem wpisy tutaj i nic nie kulturalnego tu nie ma wiec przestan pinkolic!!!Chcesz zeby pisac jak to jest cudownie swietnie pieknie itd?Ludzie pisza jak jest i tyle!!!

Nowy pracownik

Organizowana jest co roku w pracy jakąś wigilia? Albo impreza z tej okazji? Ktoś ze starych pracowników coś wie?

Starszy pracoownik
@Nowy pracownik 10.12.2018 16:01

Tak jest 21 grudnia w zameczku serdecznie zapraszamy!!!

Stary pracownik
@Starszy pracoownik 11.12.2018 17:05

O 16:00.

Mikołaj
@Starszy pracoownik 11.12.2018 17:05

A bydzie tam Guliwer ??.... w swej copce??...

Teresa
@Nowy pracownik 10.12.2018 16:01

Po Twoim nicku wnoszę, że niedawno rozpocząłeś pracę w Pro-cars. I jak oceniasz tego pracodawcę po tym niedługim czasie, jaki spędziłeś w tym miejscu? Zauważasz jakieś istotne różnice pod względem komunikacji, czy też warunków względem swojego poprzedniego miejsca pracy? Napisz proszę, jak to widzisz i czy jesteś zadowolony z wyboru.

Pracownik
@Teresa 15.12.2018 23:24

A na jakim stanowisku ty pracujesz droga Tereso?

Mikolaj 5
@Nowy pracownik 10.12.2018 16:01

Droga Tereso czemu nieodpowiadasz na pytanie?

Mikolaj 5
@Nowy pracownik 10.12.2018 16:01

Pamietajcie ze zapisy na ten opłatek 21 grudniu sa u mistrza

Teresa
@Pracownik 16.12.2018 15:34

Dlaczego uważasz, że jestem pracownikiem firmy Pro-cars? Wyprowadzę Cię z błędu - jestem moderatorem forum GoWork.pl i nie jestem w żaden sposób związana z pracą w Pro-cars. Skoro, jak wnoszę, Ty jesteś zatrudniony w tym miejscu, to może podzielisz się swoją rzeczową opinią na temat tego pracodawcy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Prasiarz

Może najlepiej wszędzie norma 4000 i będzie git!!!

Kieliszek chleba

Jo porobia styczen i zmykom z tej firmy mom nagrana robota w Norwegi i byda miol w du.... normy...

Lechu

Słyszeliscie co powiedział prezes na spotkaniu wigilijnym? Ci co nie byli to zacytuję: ,,Podniesienie normy z 2300 na 2400 nie ma sensu bo nic nam to nie daje. Musimy podnosić normy z 2300 na 4000". Tak więc w Nowym 2019 Roku szykują się spore podwyżki norm. A pracownicy na pocieszenie dostaną 200zł brutto podwyżki i mają się cieszyć. DO SIEGO !!!

Teresa

Widziałam, że niektóre osoby podejmują na forum temat premii świątecznych w Pro-cars. Piszecie, że taka premia przyznawana jest pracownikom co roku i wynosi około 500 zł - rozumiem, że każdy pracownik może na nią liczyć, niezależnie od stażu pracy w Pro-cars, tak? Ciekawi mnie, czy jeszcze jakieś inne benefity socjalne funkcjonują w tym miejscu, oprócz wspomnianych także tak zwanych wczasów pod gruszą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Jakimi romansami? Przecież pracują tam sami faceci..

Pracownik
@Pracownik 06.11.2018 07:49

Chyba jednak nie sami

Pracownik
@Pracownik 15.11.2018 03:05

To gdzie te kobiety? Bo ja ich tam jeszcze nie widziałem a jeżdżę na wózku widłowym.

Teresa
@Pracownik 18.11.2018 19:30

Skoro, jak sam piszesz, pracujesz w Pro-cars w Tychach, to może jednak zechciałbyś napisać nieco więcej o pracy w tym miejscu? Wszelkie konkrety są mile widziane na forum. Interesuje mnie na przykład atmosfera panująca wśród współpracowników oraz dostępność benefitów socjalnych.

Pachol

Będzie jakaś premia na święta?

Grahamka
@Pachol 13.11.2018 16:27

Tak 1.3 kg karpia(naszczescie wypatroszonego juz)

Teresa
@Pachol 13.11.2018 16:27

Może trzeba by zadać to pytanie osobom decyzyjnym w firmie Pro-cars? Oczywiście mam nadzieję, że także któryś z pracowników coś wie na ten temat i będzie chciał podzielić się informacjami na forum. Długo już pracujesz w Pro-cars? Co możesz powiedzieć o zatrudnieniu w tym miejscu?

Lechu
@Pachol 13.11.2018 16:27

Premia na święta jest co roku i wynosi około 500zł. Tak też będzie i w tym roku. Niestety od kilku łaaadnych lat premia ta stoi w miejscu tak samo jak wczasy pod gruszą.

miś

Kolejny raz wielkie brawa dla kierownictwa za nocną zmianę kończącą się 1 listopada. Kolejny raz udowodniliście, że macie wielki szacunek dla zmarłych. Dziękujemy.

Teresa
@miś 03.11.2018 09:40

@miś, czy ogólnie w firmie Pro-cars obowiązuje system zmianowy? Jeśli tak, to raczej należy liczyć się z tym, że praca odbywać się może na przykład chociażby w niedziele i Święta. Czy możesz napisać coś więcej o specyfice i trybie pracy w Pro-cars w Tychach?

Teresa

@Wielki brat, nie uważasz, że wyrażenie "patologia się rozwija" w stosunku do pracowników firmy lub nawet nie, nie jest zbyt grzeczne? @Bolec, myślę, że tego typu wypowiedzi nie będą zrozumiałe dla osób nie mających styczności z firmą, a zastanawiających się nad podjęciem pracy. Przypominam, że na forum dzielimy się merytorycznymi opiniami na temat pracodawców.

Wielki brat
@Teresa 09.10.2018 19:11

Droga Tereso to niedotyczylo pracownikow pozatym to nie jest nic co mogloby urazic.To tyle w tym temacie...

Teresa
@Wielki brat 10.10.2018 17:02

@Wielki brat, oczywiście możemy mieć inne zdanie na ten temat - każdy ma prawo do własnych opinii. Chciałbyś jeszcze może napisać coś w kwestii pracy w Pro-cars w Tychach? Każda konstruktywna opinia może bardzo pomóc osobom szukającym informacji o firmie.

Teresa

@dj dodatek za pranie, nie wydaje mi się, aby wklejanie linku do jakiegoś utworu było odpowiednim komentarzem o pracy w jakimkolwiek miejscu. Pracujesz lub pracowałeś w Pro-cars w Tychach? Jeśli tak, to zachęcam do napisania swojej własnej opinii o pracy w tej firmie.

Były
@Teresa 09.10.2018 19:11

Patologia jest była i będzie a (usunięte przez administratora) w szczególności przykład wmawianie pracownikowi że umowę będzie miał przedłużona a w dzień kiedy mu się kończy zostaje poinformowany oczywiście godzinę przed zakończeniem pracy że może się przebrać bo nie ma dla niego umowy ot cały pro cara żenada nigdy w tej firmie nie szanowano pracownika

Teresa
@Były 28.10.2018 12:26

@Były, czy właśnie taka sytuacja w firmie Pro-cars Cię spotkała? Domyślam się, że musiała być bardzo niekomfortowa. Czy nie wchodziły w grę żadne negocjacje z pracodawcą? Może dałoby radę jeszcze coś zrobić w tym temacie.

Tłoczarz

A Km****a się w końcu pozbyli?

Teresa

@Bolec, nie bardzo rozumiem wydźwięk Twojej wypowiedzi. Mógłbyś napisać nieco jaśniej? Osoby szukające informacji o firmie na pewno będą Ci wdzięczne. @Orlowsky, bardzo prosiłabym o pisanie w kulturalnym tonie. Na forum znajduje się miejsce zarówno na pozytywne, jak i negatywne wypowiedzi, ale prosimy o poparcie ich rzeczowymi argumentami.

Wielki brat
@Teresa 02.10.2018 16:40

Droga Tereso cytuje "firma jest rozwojowa bo patologia sie rozwija"koniec cytatu.Gdzie tu jest cos niekulturalnego?Niegrzecznego itd.Droga Tereso czytamy ze zrozumieniem.

Bolec
@Teresa 02.10.2018 16:40

A co to?? przepraszam nutnik do śpiewania???

Grahamka
@Bolec 03.10.2018 01:06

I nam bolca Tereska zdenerwowala!!!

Bolec
@Grahamka 03.10.2018 04:51

Wcale nie ;-) tylko trzeba czyteac ze zrozumieniem ;ppp

Pan detal
@Teresa 02.10.2018 16:40

A ja kocham swoja prace!! Jest bardzo ciekawa i sa wszyscy zyczliwi...nie ma zadnej patologii ..zrobilem juz 1 kurs na suwnice i posuwam..

Teresa

@Krzysztof, daj proszę znać, gdy rekrutacja ruszy. Jeśli zostaniesz zaproszony na rozmowę to nie zapomnij później podzielić się z nami swoimi wrażeniami na temat jej przebiegu! @Bolec, rozumiem, że pracujesz aktualnie w Pro-cars. Czy firma jest rozwojowa, pracownikom oferowane są na przykład jakieś szkolenia?

Orlowsky
@Teresa 25.09.2018 15:44

Firma jest rozwojowa bo patogia sie rozwija...

Brunatny
@Orlowsky 28.09.2018 21:42

Tak zgadza sie tylko ukraincow przyjmuja Polakow maja w (usunięte przez administratora) patologia na maksa ..

Bolec
@Teresa 25.09.2018 15:44

Tak szkolen mamy mnostwo ... ale szkoda ze tylko okresowe hahahhaha..

Cris

Witam serdecznie, czy orientuje się kto czy w dalszym ciągu są przyjęcia na tłocznie (produkcje). Dziękuje

Bolec
@Cris 19.09.2018 07:32

Skladaj papiery i cie łykną bedziez tyrał jak my hehe

Krzysztof
@Bolec 19.09.2018 21:28

No właśnie złożyłem CV przez znajomego w piątek i dalej nie dostałem żadnej odpowiedzi i właśnie nie wiem czy w dalszym ciągu są przyjęcia. Dzięki za odpowiedz Bolec

Krzysztof

Ogólnie dzwoniłem dziś do kadr i dowiedziałem się że rekrutacja przyjęć została wstrzymana (informacja dla zainteresowanych praca w ProCarsie)

Teresa

@Cris, na stronie internetowej firmy nie znalazłam żadnych informacji na ten temat, ale mam nadzieję, że odpowie Ci ktoś na forum! A może warto też bezpośrednio skontaktować się z firmą i dopytać? Czy obecni pracownicy Pro-cars w Tychach wiedzą coś o aktualnie prowadzonych bądź też planowanych rekrutacjach? Jeśli tak, podzielcie się proszę informacjami na forum.

Teresa

@Zainteresowany, a na jakim stanowisku chciałbyś pracować w Pro-cars? Myślę, że zawsze warto wysłać swoje CV do firmy - a nuż może znajdzie się tam wolne miejsce pracy, które będzie Cię satysfakcjonowało. @Pocisk, rozumiem, że pracujesz w Pro-cars, tak? Czy to, o czym piszesz, oznacza, że dostać się do tej firmy można tylko poprzez agencję pracy? Nie ma bezpośrednich zatrudnień? Bardzo proszę o kulturalne i rzeczowe wypowiedzi na forum!

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie jaką umowę dają na początek? Jakieś wskazówki?

Pocisk
@Zainteresowany 12.08.2018 17:09

A jak myslisz dostaniesz przez biuro na 1 mies... i tak pare lat

Zza biurka

Niestety wyplata premii została ,,zamrożona" przez jedną z wpływowych osób nad czym ubolewam. Nie oznacza to, że tej premii w ogóle nie będzie. Trwają konsultacje w jakiej formie ją wypłacić. Najprawdopodobniej zostanie wypłacona jako wyższe świadczenie socjalne do sierpniowego wynagrodzenia tak, żeby każdy pracownik otrzymał w sierpniu minimum 4000 zł wypłaty. O szczegółach będę informował na bieżąco.

Toys
@Zza biurka 02.07.2018 20:52

Skoncz pier...nie siej fermentu !!!!

Goro
@Zza biurka 02.07.2018 20:52

Tak haha minimum 4000 nie uwierzę juz w nic tak samo jak wielce te podwyżki przeciez to jest śmieszne robią nas w balona na każdym kroku ale przynajmniej pokazujecie ze trzeba szukać innej pracy !!!

Nic sie nie stało
@Zza biurka 02.07.2018 20:52

W sierpniu??? A ktorego roku ??? 2050?? Jak to czytam, to sie zamrażam.

Bolec
@Zza biurka 02.07.2018 20:52

I co ??? Jakie 4 tys ?? Wiesz co nie pisz juz bzdur ...i zapisz sie do kolka gospodyn wiejskich...

Andrzej

Wie kto moze koedy wyplata?Mozetak na wakacje by wczesniej byla?

Sułtan
@Andrzej 03.08.2018 13:06

Jakbyś poszedł na urlop później to nie płakałbyś za wypłatą.

Andrzej
@Sułtan 03.08.2018 18:44

No dzieki ales pomogl.Czytaj wiem ze ciezko ale probuj ze zrozumieniem czytac bo plakania to ja nie wiem gdzie widzisz

Sułtan
@Andrzej 03.08.2018 23:52

Jest płakanie. Żyj oszczędnie. A nie tak że dostaniesz wypłatę i hej na zakupy i pełny koszyk w biedronce. A później płacz o wcześniejszą wypłatę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Rambo

Tak co chwila sa i to znaczace buhaha

Luki

Praca w weekendy obowiązkowa czy jak jest?

Adi

Jakie są zarobki na pro carsie?

Buła
@Adi 12.07.2018 22:42

Świetne po prostu cudowne...

Bolec
@Adi 12.07.2018 22:42

Kasa jak marzenie, nic tylko szalec :pppp

obiektywny
@Adi 12.07.2018 22:42

Nowi zarabiają 2500-2800zł pod warunkiem, że masz szybkie ręce i jesteś bardzo wydajny. Tu nie ma miejsca na ściemnianie, tu trzeba tyrać w pocie czoła. Jak będziesz dobry to z czasem zarobisz 2900-3000zł o ile nie stracisz premii co jest na porządku dziennym w tej formie i będziesz robił normy bo tu jest akord. Każdy dzień bez normy to kilkadziesiąt złotych mnie na dniówce. Osoby z 10-cio czy 15-letnim stażem wyciągają 3200zł. Na lepsze profity nie licz.

P355/P356
@obiektywny 13.07.2018 17:41

Takie zarobki to Ja pamietam robiąc tam w latach od 2003 .... Masakra Pozdrawiam

Adi
@obiektywny 13.07.2018 17:41

Jak z pracą w weekendy?.

Anonim

Co myślicie o nowych normach?

Bolec
@Anonim 09.07.2018 11:52

Jajco...

Buła
@Bolec 09.07.2018 18:15

Hehe

mikołowianin
@Anonim 09.07.2018 11:52

Nie ma żadnych nowych norm, nie siej zamętu. Normy mają iść do góry we wrześniu. Niektóre o tyle, że się zdziwicie i nie będziecie w stanie ich zrobić. Ale przynajmniej reklamacji będzie więcej.

Bolec
@mikołowianin 12.07.2018 13:46

A skad wiesz ??? Masz wtyki czy jestes osoba ktora te normy pomaga dzwigac ???

P355/P356
@mikołowianin 12.07.2018 13:46

Jakiej normy by nie było zawsze się znajdzie ktoś kto ją zrobi... i tak się to kręci

Nowy prasiarz

Co powiecie na temat swoich majstrow w pracy ??? Chce sie przyjac i nie wiem na jaka zmiane....ktory pomoze i jest za czlowiekiem bo na tym mi zalezy ...no i kasa rzecz oczywista...

Toys
@Nowy prasiarz 13.07.2018 20:59

Wszyscy sa super.Kazdy ci pomoze Jak masz problem mowisz i zalatwione!!!!Nic tylko sie przyjmowac!!!!!!Buhahahaha

Pszczelarz
@Toys 14.07.2018 01:03

Masz racje zaklad mlekiem i miodem płynący....

P355/P356

Nigdy bym sie nie spodziewał że dlugi to taki chłopak.. pooodpierdalacz... cóż się z ludzmi dzieje Pozdrawiam W204

Igor

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

Buła
@Igor 10.07.2018 19:47

A od kogo?????????????

Bolec
@Igor 10.07.2018 19:47

Chyba od tolka banana

Weteran

Jedynie tu wyszczekani a od poniedzialku wszyscy potulnie jeb.c normy a jeszcze co na niektorych zwiekszymy czarnuchy Haha szczekajcie przez weekend bo potem jazdaaa i lizanie dupska za podpisy.Milego Weekendu robociki

Buła
@Weteran 06.07.2018 23:06

My szczekamy a ty miałczysz miał miał...

Bolec
@Weteran 06.07.2018 23:06

I zasysasz chlip chlip...

Tloczarz
@Weteran 06.07.2018 23:06

Co myślicie o nowych notkach?

Weteran

Rambo ja jestem liderem :-) a ty pewnie czarnym murzynem :-)

Buła
@Weteran 05.07.2018 10:15

Moj boze czlowieczku zal mi ....

Bolec
@Weteran 05.07.2018 10:15

A ty zoltym pajacem ....

Buła
@Bolec 06.07.2018 09:06

Bolec łorkiestra dobre hehe

Bolec
@Buła 06.07.2018 09:09

Buła sera sera ..tralalala

Buła
@Bolec 06.07.2018 09:12

Oj bolczyk bolczyk kulaj dropsika haha

Bolec
@Buła 06.07.2018 15:09

Mlaszcz pytonga

Buła
@Bolec 06.07.2018 18:33

Bolczyk a ty renóweczke haha

Bolec
@Buła 06.07.2018 20:46

Pfff

Buła
@Bolec 06.07.2018 21:03

Ta...

Mikołowianin

W tym roku zwolniło się już z Procarsu ponad 30 osób, a to dopiero połowa roku. Ludzie stad uciekają i to jest fakt.

hanys
@Mikołowianin 03.07.2018 19:47

Już sporo ludzi godo, że bydzie robić ino do końca roku, a potym ... aufwiedersehen procarsie. Jo się zastanawiom kto bydzie robil w tej firmie w prziszłym roku. Chyba ino ukraincy.

Weteran

Zaraz sie zacznie forum "Ja sie zwalniam itp " nie pasuje to wypad płaczki na opiniach a w robocie (usunięte przez administratora) :-)

Rambo
@Weteran 03.07.2018 15:06

Wez sie chlopie ogarnij na lidera nie masz szans

Zostaw opinię o Pro-cars - Tychy

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-cars