SKAN TRANSPORT

Adres: Gospodarcza 22, 05-825 Grodzisk Mazowiecki

NIP: 5291697562 KRS: 0000226275

SKAN TRANSPORT
3 250 6 1

Opinie o SKAN TRANSPORT

Adam

Problem w tym, że jeżeli się trzymać umowy - Firma leasingowa winna rozwiązać ze mna umowę . Ale wtedy chciała pieniądze. I chętnie przyjmowała. Ale dopiero gdy doszło do wykupu (za 1%) zablokowała transakcje. Przez cały czas zapewniali, że te monity to błąd systemu i zostaną wyczyszczone - nic takiego się jednak nie stało. Brak kontaktu. Nie ma z kim rozmawiać. Nie ma z kim się spotkać. Dla mnie to wyłudzenie - a wyłudzenie to nieuczciwość

Borys

Ja bym się chyba nie podjął otworzenia własnej firmy no chyba że bym był niezadowolony ze swojej obecnej pracy to by trzeba byłoby kombinować.

M.K.

Zrobiłem tutaj parę kółek. Szef tutaj to ten co nic się mu nie opłaca, auta się nie oplacają, trasy ze stratą, mechanika nie ma na miejscu bo się nie opłaca, auta stare bo nowe się nie oplaca, trzeba oszczędnosci robić na kierowcach bo się nie opłaca. Firma cierpi na brak ludzi. Teraz to już w wiekszosci Ukraina i Białoruś pracuje. Nikt z naszych nie wsiądzie na takie samochody stare. Tabor to zabytki i pieniędzy też nie zarobisz. Pamietajcie transport się juz nie oplaca. Firma dno.

Wojtus
@M.K. 08.02.2019 19:33

Witam. Jestem kierowca i otwieram działalność transportowa na dwa samochody typu sprinter maxi i oczywiście jako " swiezak" potrzebuje namiarów na jakieś zlecenia na terenie kraju i nie tylko. Stawek nie zamierzam mieć wygórowanych aczkolwiek konkurencyjne :) Gdyby ktoś zechciał zaufać i zaoszczędzić to zapraszam. Przewioze wszystko i wszędzie :) Pozdrawiam

FRESTO z Bydgoszczy
@Wojtus 12.02.2019 03:23

PISZĘ PO MAM PROBLEM!!! Skorzystatalem z leasingu na samochód. Do dnia dzisiejszego spłacilem znaczna czesc wartości samochodu, ale niestety z powodu drobnych opóźnień - firma leasingowa żąda zwrotu auta. Leasingodawca na pewno postępuje zgodnie ze swoją umową (nawet nie podejmuje próby kwestionowania) ale czy jest uczciwym wobec klienta zrywać z nim umowę gdy wykonał już znaczna część świadczenia??? CZY MOżE KOTś MI POMóC?

Krzysztof P.
@FRESTO z Bydgoszczy 12.02.2019 03:45

Dużo kierowców wzięło auta w leasing i założyło własną firmę, ale do zeczy .... . Pytanie zasadnicze - czy wypowiedzieli umowę? Mają takie prawo, w przypadku opóźnienia z płatnością chociażby jednej raty leasingu. Na ogół firmy zabezpieczają się w ten sposób, że zobowiązują klienta do zapłaty rat, nawet w przypadku nieotrzymania faktury (np. na podstawie planu płatności) i tym samym zabierają argument, że faktury nie było. Firma ma prawo odmówić przeniesienia prawa własności przedmiotu leasingu, jeśli w związku z tą konkretną umową występują zaległości płatnicze. Większość firm żąda wygórowanych odsetek, można się przed tym bronić, ale nie chcę pisać o tym na forum. Prawda jest taka, że firma leasingowa będzie miała szereg argumentów, które znajdą uzasadnienie w postanowieniach umownych. Nie widzę podstawy do zawyżania wartości końcowej, ale nie znam dobrze warunków umowy, kiedyś czytałam, mogło się coś zmienić. W grę może wchodzić także należność za bezumowne korzystanie w okresie od dnia planowego zakończenia umowy do dnia dzisiejszego. Konkludując - jeśli wystąpiły zaległości czy jeśli wypowiedzieli umowę, to jako właściciel mają prawo żądać zwrotu. Moja rada - bierz prawnika, siadajcie do stołu i negocjujcie, weryfikujcie co zapłacone, co do zapłaty. Dogadacie się. Jeśli możesz usuń nazwę firmy z postu, bo to nie jest dobry wstęp do przyszłych rozmów z tą firmą

Zapobiegliwy Reksio

Powiem wam ze ja to mam swoje zdanie na temat tej roboty .Zawod kierowcy , to profesja starzejące się, które potrzebuje wiele uwagi. Osoby decydujące się na te pracę kierowcy muszą liczyć się z tym, że jest to praca trudna i wymagająca poświęcania, ale jeżeli zaangażujemy się w pełni, możemy odczuć też wiele satysfakcji. Ze względu na trudny charakter pracy bardzo ważna jest dobra organizacja, działanie zgodnie z planem i profesjonalnym podejściem do auta,Prócz kwestii zadaniowych, bardzo ważne jest odpowiednie nastawienie. Praca ta wymaga wiele empatii, cierpliwości oraz umiejętności radzenie sobie ze stresem, jednak stosując się do kilku poniższych wskazówek nasza praca kierowcy może stać się przyjemna, zarówno nasz czas jak i spedytora będzie upływał w miłej atmosferze,Poczucie odpowiedzialności za stan auta , które w związku z wiekiem potrzebuje uwagi w codziennych czynnościach, może być przytłaczające. Jeśli sprawujesz dozor nad autem, pamiętaj o następujących wskazówkach, które pomogą ci podołać trudnościom dnia.Planuj każdy dzień – ustalony harmonogram czynności sprawi, że poczujesz kontrolę nad swoimi działaniami. Zapisz, które czynności wykonujesz sam, a które z pomocą swojego mechanika.Staraj się wspierać spedytora, nie wyręczając go. Jeśli Twoje umiejętności pozwalają na wykonywanie drobnych napraw, nie zniechęcaj się do tego. Zachowanie sprawności technicznej jest bardzo ważne dla dobrego samopoczucia kierowcy.Intensywna jazda jest niewskazana, ale spokojna - jak najbardziej. Jeśli twoje auto jest malo dynamiczne z powodu jakiś dolegliwości znajdź sposób, aby je pokonać. Pomóż swojemu autku zachować sprawność – wzmacniaj jego witalność dobrym paliwem.Musisz pamiętać tez o sobie ,nie lekceważ u siebie oznak przemęczenia. Jeżeli obowiązki załadunku spoczywają przede wszystkim na tobie, w pewnym momencie będziesz potrzebowała odpoczynku. Więc staraj się tak zorganizować plan dnia, żeby wygospodarować, choć chwilkę czasu na relax. Jeżeli udaje ci się znaleźć trochę czasu n, zrób coś dla siebie, poczytaj książkę, gazetę, posłuchaj muzyki lub idź na spacer. Przygotuj się i dowiedz jak najwięcej o aucie i czasie jazdy, o zagrożeniach mandatem, dzięki temu praca będzie łatwiejsza.

.

..

MVI

Nie ma dobrych aut ani pieniędzy. Wszystkie auta to 10-15 letnie trupy.

Marta
@MVI 31.01.2019 09:06

MVI czy składałeś swoja aplikacje droga poczty elektronicznej czy telefonicznie ? Moze warto spróbować jeszcze raz ? Pomagamy w profesjonalnym przygotowaniu CV . Przeprowadzimy badanie Twojego potencjału na podstawie profesjonalnych testów psychometrycznych Hogan Assessment Systems: Kwestionariusz Osobowości Hogana HPI oraz Badanie Rozwojowe Hogana HDS. Kwestionariusz HPI opisuje „jasną stronę osobowości”, czyli mocne strony i predyspozycje do osiągnięcia sukcesu. Test HDS „ciemna strona osobowości” określa natomiast obszary, które mogą stać się przeszkodą dla dalszego rozwoju kariery. Narzędzia diagnostyczne Hogana stosuje się zwłaszcza w weryfikowaniu kompetencji .MVI Twoje predyspozycje z pewnością pozwolą Ci odnaleźć dla ciebie właściwe miejsce .

JESTEM Z NIKAD

Za fajera to spędziłem już parę latek i jak ktoś chce mowic o sprawach technicznych to niech najpierw pozna podstawy . Jak odpalasz silnik to jest chwila kiedy najbardziej go zużywasz. A który kierowca wie dlaczego ? Jest to spowodowane , że w ciągu tych kilku chwil nie posiada on jeszcze optymalnego smarowania. Po zgaszeniu silnika olej spływa do misy olejowej i dopiero ponowne odpalenia silnika uruchamia pompę dostarczającą do wszystkich pracujących elementów. Warto oszczędzić mu dużych obciążeń. Po uruchomieniu silnika korzystaj , nie wkręcaj go na wysokie obroty daj mu sie zagrzać : Silnika nie warto rozgrzewać na postoju. To nie tylko strata czasu i paliwa, ale i ryzyko, że dostaniesz mand Po długiej trasie poczekaj, aż schłodzi się turbina Szkodliwe dla silnika jest nie tylko obciążanie go zanim uzyska temperaturę roboczą, ale i szybkie wyłączanie go po dotarciu do celu. Dotyczy to wszyskich silników wyposażonych w turbinę, która w czasie jazdy jazdy mocno się nagrzewa. Aby nie uległa zatarciu, należy ją schłodzić przed wyłączeniem silnika. Jak to zrobić? Wystarczy pokonać ostatnie kilkanaście kilometrów trasy możliwie spokojnie, nie wkręcając silnika na duże obroty ;układ chłodzący zrobi swoje i zmniejszy temperaturę wrażliwych elementów silnika do optymalnych wartości. Pamiętajcie młodziaki, że jazda na niskich obrotach silnika, przy dużym obciążeniu, może bardziej uszkodzić silnik, niż wkręcanie go na wysokie obroty. Jak ktoś chce być kierowca to niech najpierw pozna auto , a jak pozna auto to zawsze wróci bezpiecznie i na czas do domu .

Marta
@JESTEM Z NIKAD 21.01.2019 17:02

Jestem z Nikad czy z tymi informacjami zapoznano Cie w firmie przed podjęciem zatrudnienia czy w czasie pracy . Czy możesz podzielić się informacja ? To z pewnością pozwoli innym kierowca uniknąć wielu błędów ?

JESTEM Z MIASTA

Co wy wiecie o klimie ? Siedzicie za biurkiem piszesz głupoty i narzekacie na brak klimy . W ciężarowce to wszystko wygląda zupełnie inaczej . Nie mowie ze klima jest zla choc ja wole jezdzic bez klimy . Moj ojciec tez jeździł bez klimy . Klima to tylko kłopoty z paliwem i ze zdrowiem . Zdrowotne, nie polecam s używania zbyt zimnego nawiewu ze względu na możliwość przeziębienia i zapalenia dróg oddechowych. Nawiew nie powinien być kierowany w jedną stronę naszego ciała. Klimatyzacji trzeba używać po prostu bardzo rozsądnie i nie doprowadzać do stanu, w którym temperatura wewnątrz bardzo różni się od tej na zewnątrz.W upalne dni zanim włączysz klimatyzację, najpierw otworzyć okna zeby ochłodzic wnętrza auta. Dzięki temu prostemu trikowi zadziała ona znacznie szybciej. Nie podkręcaj klimatyzacji od razu na najwyższy stopień, tylko stopniowo ją regulować, co jakiś czas zwiększając różnicę temperaturową między wnętrzem a zewnętrzem. Klimatyzacja włączona na najwyższy stopień spowalnia pracę silnika i działa mało efektywne. klimatyzacja manualna, to juz zupelnie inna bajka nie zachowuje ona stałej temperatury wewnątrz auta, a może nadmiernie wychłodzić powietrze i choroba gotowa . Jak jedziesz w trase co pewien czas tylko wyłącz ją na kilka minut. Warto tak postępować ze względu na mniejsze zużycie paliwa, a więc ze względów ekonomicznych, a także z myślą o środowisku. Ja myślę o swoim zdrowiu i nie chce uzywac klimy . Klima jest dobra dla lalusiów za biurkiem którzy nie wiedza o czym piszą albo ożyją klimy w osbowce jak jada do mamusi na obiadek.

Czyste Ucho

Marta . Kobiety na radiu zawsze mile widziane ..... . Witam wszystkich fanów gorących rozmów na drodze . Panowie kierowcy o radiu CB tak jak o wszystkim w życiu trzeba mieć trochę wiedzy . Fachowe poprawki najbardziej przydadzą się nowym urządzeniom CB, bo w przeciwieństwie do starszych modeli jest to zwykle wielkoseryjna masówka. W przypadku tańszych, amatorskich urządzeń nie ma mowy o tym, żeby w fabryce ktokolwiek dokładnie sprawdził czy dostroił radio – wystarczy, żeby jako tako działało. Do tego dochodzą efekty oszczędności, na które producenci decydują się przy wytwarzaniu CB Radia. Na szczęście w wielu modelach takie niedoróbki można stosunkowo łatwo usunąć, a efekty drobnych modyfikacji są naprawdę wyraźnie zauważalne dla użytkownika. Często usługę „dopieszczenia” radia CB oferują sprzedawcy sprzętu, niekiedy za symboliczną opłatą. Później trzeba zapłacić za to więcej – koszt poprawienia radia zwykle waha się w granicach od 40 do 250 zł, w zależności od ilości modyfikacji oraz typu przerabianego sprzętu. Radia CB sprowadzane do Polski bardzo często wymagają przestrojenia. Wynika to z tego, że w naszym kraju radia – jak to określają fachowcy – działają „w zerach”, a w wielu innych krajach – „w piątkach”. W Polsce kanał 20 ma np. częstotliwość 27,200 MHz, a np. w Niemczech – 27,205 MHz, ponieważ inaczej podzielony jest raster częstotliwości. Jeśli radio CB nadaje (lub odbiera) w niewłaściwym standardzie, to komunikaty mogą być słyszalne, ale będą bardzo niewyraźne lub zniekształcone, skróci się też zasięg łączności. Co do przestrajania – często jest ono wykonywane byle jak i radio CB pracuje między „piątkami” a „zerami” – to bardzo częsta przypadłość tanich urządzeń. Ustalenie i skorygowanie częstotliwości to pierwszy zabieg, który warto wykonać – często już po, poprawa w komforcie korzystania z urządzenia jest ogromna. Uwaga! Nawet jeśli mamy CB radio „multistandardowe”, czyli z możliwością przełączania między „zerami” a „piątkami”, to i tak warto poprosić w serwisie o sprawdzenie, czy jest ono właściwie zestrojone. Większość odbiorników daje możliwość podwyższenia czułości, tak żeby radio CB zbierało więcej sygnału. Fabrycznie czułość ustawiana jest zwykle na średnim poziomie, bo im czulsze radio, tym bardziej uciążliwe mogą się okazać szumy i zakłócenia. Dlatego samo podwyższenie czułości zwykle przynosi efekt odwrotny do oczekiwanego – wprawdzie słabe sygnały stają się lepiej słyszane, ale trudniej je wyłowić spośród ogólnego jazgotu wydobywającego się z radia. Dopiero po zastosowaniu np. lepszych filtrów przeciwzakłóceniowych oraz filtra tzw. pośredniej częstotliwości polepszy się odbiór. Warto jednak pamiętać, że dla jakości odbioru olbrzymie znaczenie ma antena. Jeśli będzie to krótki „kikutek” o niskiej skuteczności, to nawet najczulszy odbiornik niewiele da. Zasada jest prosta – im dłuższa antena, tym łatwiej uzyskać dobre efekty. Krótkie anteny, żeby były skuteczne, muszą mieć skomplikowaną konstrukcję. Trzeba też pamiętać o tym, by dostroić antenę do konkretnego samochodu. Dzięki stosunkowo prostej modyfikacji można w wielu CB radiach sprawić, że odbiór stanie się znacznie czystszy. Należy w tym celu wymienić filtr tzw. pośredniej częstotliwości. Przy tej przeróbce chodzi o to, żeby na konkretnym kanale radio odbierało jak najmniej zakłóceń pochodzących z sąsiednich kanałów. Stosując tzw. węższy filtr, czyli taki, który skuteczniej odcina sygnały nadawane na innych częstotliwościach niż właściwa dla danego kanału, ryzykujemy jednak tym, że przestaniemy słyszeć komunikaty nadawane z kiepskich lub źle zestrojonych urządzeń, których na naszych drogach nie brakuje. Dobra wiadomość jest jednak taka, że kierowcy ciężarówek, którzy są najlepszym źródłem wiarygodnych informacji drogowych, z reguły dbają o to, by mieć sprawne, dobrej jakości radia CB. Producenci celowo stosują „szerokie filtry”, bo zapewniają one większą tolerancję dla błędów w zestrojeniu sprzętu. Filtrów pośredniej częstotliwości nie należy mylić z filtrami przeciwzakłóceniowymi, montowanymi na obwodzie zasilania. Radia CB używane bez pozwoleń nie mogą mieć mocy wyższej niż 4 waty. Podniesienie mocy nie jest trudne, wystarczy wymienić tranzystor końcówki mocy. Niewielkie podwyższenie mocy nieznacznie zwiększy zasięg radia. Jednak używanie radia o znacznie wyższej mocy też nie ma sensu – co z tego, że nasze pytania będzie słychać dalej, jeśli my nie usłyszymy odpowiedzi od innych kierowców. Lepszym rozwiązaniem jest np. zastosowanie mikrofonu ze wzmocnieniem, który poprawi tzw. modulację. Radio CB zestrojone w precyzyjny sposób i na specjalistycznych przyrządach ma szansę osiągnąć lepsze parametry w stosunku do modeli fabrycznych. Modyfikacja CB–radia może polegać na poprawie selektywności i czułości, jak również podniesieniu odporności na silne sygnały oraz na korekcie głębokości modulacji. Do usłyszenia na drodze .Szerokości.

On
@Czyste Ucho 10.12.2018 14:41

Widze ze kolega ma spora wiedze .Jaka markę polecasz?

Marta

@Biger, jak oceniasz tan techniczny floty pojazdów w tej firmie? Czy w firmie SKAN TRANSPORT samochody są serwisowane na bieżąco? Czy mógłbyś opisać typowy dzień pracy na swoim stanowisku, czy w tej pracy pojawiają się nadgodziny? To może być ważna informacja dla innych.

Jestem z PL
@Marta 28.08.2018 12:05

Stan techn aut ok. Roczniki 2005-2010. Stare pacieruchy. Bez zadnych wyposazeń do wyjazdów na kilka tygodni. Niskie,ciasne kabiny, brak lodowki, klimatyzacji. Wyposażenie kupukesz za swoje. Podstawa pensji płatna na konto a potem właściciel firmy potrąca ją z dniówki pracownika. Brak diet,ryczałtów,urlopów.

Torino
@Jestem z PL 17.01.2019 14:23

Mamy atrakcyjne oferty dla osób które chciałyby zmienić swój zawód . W Naszym portalu znajdziesz wiele atrakcyjnych ofert w dziale Praca . Praca w Niemczech może być dobra alternatywa . Opis zlecenia: Pan Tom ma 89 lat. Podopieczny choruje na lekką demencje. Jest spokojny, wycofany, ma kłopoty z pamięcią. Porusza się przy rollatorze bądź o lase. Podopieczny .ma problemy ze wzrokiem i słuchem, jest inkontynentny, ale korzysta też z krzesła toaletowego. Senior potrzebuje pomocy w higienie osobistej oraz w ubieraniu. Warunki mieszkaniowe: Podopieczny mieszka razem ze swoją żoną (pani nie wymaga opieki, sama dużo pomaga Opiekunowi). Opiekun ma zapewniony własny pokój oraz oddzielną łazienkę. Dostęp do mediów: Tv, radio, internet. Praca w Niemczech – opieka osoby starszej, 1300 euro/miesiąc 12920 Bremerhaven Obowiązki - pomoc w prowadzeniu gospodarstwa domowego - pomoc w ubieraniu i higienie osobistej - zmiana pieluchomajtek - towarzyszenie w codziennych czynnościach Wymagania - komunikatywny niemiecki - doświadczenie w pracy z osobą starszą - mile wdziane referencje z poprzednich zleceń Oferujemy - stawka 1300 euro netto/miesiąc, - bezpieczną i legalną pracę w Niemczech, - jasne warunki współpracy (jedna umowa! Stawki zawsze podawane w netto), - wysokie składki ZUS, - gwarancję pokrycia kosztów dojazdu do Niemiec i powrotu do kraju, - zakwaterowanie i wyżywienie w domu podopiecznego, - pomoc prawną, językową i medyczną. Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy o złożenie aplikacji

Kocur

Całe forum zasmiecone postami nie na temat. Specjalnie,zeby opinie były niewidoczne. Firma dno. Wlasciciel wyzyskiwacz i cwaniak. Płaci podstawe najnizsza a potem ją sobie odbiera. Na terenie firmy pelno koczujacych ukraincow, auta dramat. Solówki wyposazenia i niskie kabiny. Lodowki, klimy brak. Kasy nie ma, aut nie ma. Jazda za granice.

Kicia
@Kocur 17.01.2019 11:22

Kocur proponujemy uczestnictwo w testach psychologicznych to doskonała okazja, aby lepiej poznać samego siebie. Analiza Twoich odpowiedzi, przeprowadzona przez wykwalifikowanego fachowca, może być źródłem informacji na temat obszarów, nad którymi warto jeszcze popracować. Taka wiedza sprzyja również podejmowaniu nowej pracy. Im lepiej znasz siebie, tym mniejsze ryzyko, że wybierzesz ścieżkę kariery kierowcy, która nie zapewni Ci spełnienia.

Kocur
@Kicia 17.01.2019 14:35

Ta firma spełnienia napewno nie zapewni. Także dziękuję.

Baltazar Gabka

Ja jako kierowca to wiem ze tym zawodzie ważnych jest wiele cech a nie wszyscy je maja w takim samym stopniu i nie w każdej firmie je docenia . Zaradność to umiejętność radzenia sobie w różnych sytuacjach. Życie często potrafi zaskoczyć nas różnymi nieprzewidzianymi zdarzeniami, w których powinniśmy umieć się odnaleźć. Od naszej reakcji na dane okoliczności, zależy nie tylko nasze samopoczucie, ale również nas sukces. Często musimy działać tylko z tym co w danym momencie mamy i nasza zaradność pozwala nam wyjść z różnych trudnych sytuacji. Ja w swojej pracy jesli to osiągam to wiem ze mogę liczyć na uznanie .

Ostry Zakret

Kierowca zostałem z przypadku. Spotkałem właściwych ludzi. W życiu możesz być kim zechcesz . To pozytywna cecha charakteru, która oznacza solidne wykonywanie tego, czego się podejmujesz. Przejawia się precyzyjnością, dokładnością i poprawnością realizacji zadań, które bierzesz na siebie. Kiedy wiesz, że jesteś rzetelny i co do zasady należycie wypełniasz swoje obowiązki, wzmacnia to w Tobie zaufanie do swojej osoby oraz daje większe poczucie własnej wartości. Wiesz, że inni mogą na Tobie polegać, jak również Ty możesz polegać na sobie.

BO JA TEZ BYM SOBIE POJEZDZIL

Kwalifikacja wstępna jest przeznaczona dla tych kierowców, którzy chcą zająć się zawodowo przewozem osób lub rzeczy. Szkolenie obejmuje 260 godzin lekcyjnych z zajęć teoretycznych oraz 20 godzin zajęć praktycznych. Obowiązkowe badania lekarskie oraz psychologiczne musisz zrobić przed kursem lub w czasie jego trwania. Kwalifikacja wstępna jest przeznaczona dla osób, które uzyskały uprawnienia w kategorii C, C+E, C1, C1+E – po 10 września 2009 roku lub D, D+E, D1, D1+E po 10 września 2008 roku.

Bolo

No takiego cwaniaka to rzadko mozna spotkac. Placi wyplate a potem ja sobie zabiera z dniowki pracownika. Placi po to zeby w razie kontroli byl czysty. Prawdziwy rasowy dziad. Ma wielki problem z pracownikami bo jak twierdzi wszyscy go nieslusznie oczerniają. Rece opadaja. Ukraina nawet ucieka.

Marta Bolo
@Bolo 07.01.2019 20:27

Bolo . Chcąc zostać zawodowym kierowca ( tak jak i w innych zawodach) trzeba zawsze podnosić Swoje kwalifikacje . Samo prawo jazdy często nie wystarcza aby pracodawca właściwie ocenił Twoje zaangażowanie i chęć współpracy z firma . Najlepiej znaleźć powód, dla którego jego decyzja jest negatywna. Zastanów się, czy pójście do swojego przełożonego było bardziej impulsem, czy jednak przemyślaną decyzją popartą odpowiednimi argumentami. Nic tak nie złości pracodawców, jak nieprzygotowany pracownik. Możesz już na starcie wykluczyć stwierdzenie typu: bo tak, bo inni mieli, a ja nie, albo no bo już długo pracuję. Pracodawca nieprzychylnie spojrzy na tego typu argumentację. To trochę tak, jak proszenie o podwyżkę… A więc warto jednak zastanowić się nad tym, za co ma Cię pracodawca “wynagrodzić”.Uczęszczanie na szkolenia i kursy to z pewnością bardzo ważny aspekt w drodze do naszego rozwoju zawodowego. Warto wspomnieć o tym swojemu pracodawcy, jeśli zależy nam na tym, aby podnosić swoje kwalifikacje. Zatem zabierz się za szukanie konkretnego kursu lub szkolenia, a następnie udaj się na wizytę do szefa. Pamiętaj, że tylko silne argumenty pozwolą Ci uzyskać pozytywny odzew, a w szczególności, jeżeli Twojemu pracodawcy zależy na rozwoju Twoim i firmy.

Marta Bolo
@Marta Bolo 09.01.2019 12:41

Praca w zawodzie kierowcy wymaga doskonalenia umiejętności i podnoszenia kwalifikacji. Samo prawo jazdy nie wystarcza. Kierowca jest obarczony aby zdolności te były na jak najwyższym poziomie. Ustawodawca nakłada obowiązek udziału w cyklicznych szkoleniach. Dla kierowcy zawodowego szkolenie okresowe jest obowiązkowe co 5 lat, a instruktor musi do 7 stycznia każdego roku wziąć udział w warsztatach doskonalenia zawodowego. Szkolenia są zawsze realizowane zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Umilowany W Muzyce

Jako kierowca porównując plusy i minusy cb radia, dochodzę do wniosku, że ten proceder (używanie cb w pojazdach ) powinno być prawnie zabronione. Ludzie jeżdżący zgodnie z przepisami ruchu drogowego są terroryzowani przez bezmózgowców używającch tych radyjek. Jeśli ktoś się ze ną nie zgadza, to oznacza, że jest świadomym terrorystą drogowym.

Marta
@Umilowany W Muzyce 18.12.2018 00:48

Umilowany w Muzyce czy zostały Ci przedstawione zasady używania CB radia na rozmowie wstępnej? Z Twojej wypowiedzi wynika, że nie tego spodziewałeś się . Może warto poczekać jeszcze i oczekiwać szerszych informacji o technologii radia CB ? Czy dostrzegasz jakieś szanse na poprawę sytuacji? Go Work ma dla Ciebie wiele innych propozycji pracy . Możesz również skorzystać z kursów doszkalających

Daleki Zasieg i Dobry Sluch

Witaj Mara Dzisiaj opowiem Ci o CB . Zainstalowanie CB radia w samochodzie nie jest trudne. Właściwie można je umieścić wszędzie, gdzie tylko się ono zmieści, będzie w zasięgu wzroku i ręki kierowcy oraz nie będzie przeszkadzało w normalnych czynnościach, związanych z kierowaniem pojazdem. Tak więc nie można go instalować przy przedniej szybie, ponieważ zasłoni widok. Nie powinno się go instalować w pobliżu pedałów, ani innych urządzeń, takich jak uchwyt cięgła otwierania maski, „ssania” itp. związanych z eksploatacją samochodu. Czasem CB radio bywa montowane w schowku .Miejsce t trudno dostępne dla kierowcy, za to umożliwia ukrycie cennego urządzenia przed wzrokiem zlodzieja. Po zamocowaniu CB radia należy je podłączyć do źródła zasilania oraz do anteny. Kabel zasilający najlepiej jest przeciągnąć do skrzynki bezpieczników i tam podłączyć do takiego bezpiecznika, na którym występuje napięcie albo stale, albo w pozycjach stacyjki „Zapłon” i „Parking”. Miejsce to można łatwo odszukać przy pomocy prostego próbnika. Trzeba pamiętać, aby przewód CB radia podłączać po tej stronie bezpiecznika samochodowego, po której nie występuje napięcie, kiedy zostanie on wyjęty ze swojego gniazda.Co prawda na przewodzie CB radia zwykle znajduje się jego własny bezpiecznik, ale chroni on instalację i CB radio dopiero od miejsca, gdzie się znajduje, natomiast nie daje żadnej ochrony w przypadku zwarcia na odcinku między nim a miejscem, do którego zostanie podłączona końcówka przewodu zasilającego.Kiedy CB radio jest zamocowane i podłączone, pozostała ostatnia czynność – podłączenie i ustawienie oraz dostrojenie anteny. Obowiązuje zasada, że im wyżej jest antena, tym zasięg radia jest większy. Najlepiej jest ustawić ją na dachu samochodu. Przewód anteny można doprowadzić do radia układając go w górnym narożniku drzwi, tak, aby po ich zamknięciu nie został zbyt mocno zgnieciony lub przecięty. Do dostrojenia anteny potrzebny jest miernik fali stojącej, czyli popularny SWR-meter. Podłączą się go pomiędzy wyjściem antenowym radia a przewodem anteny. Regulując długością anteny tak ją należy dobrać, aby miernik po wciśnięciu przyciska „Nadawanie” na kanale 20 pokazywał najmniejszą możliwą do uzyskania wartość tzw. fali stojącej, czyli „Standing wave”.

Nick

Tutaj u niego już Polacy nie chcą jeździć. Auta niskie kabiny bez lodowki,klimatyzacji nawet radia fm i CB nie ma porzadnego. Nadają się do jazdy w koło komina. Na firmie pelno ukrainców i białorusinów. Wypłaca podstawe najniższą a potem ją sobie odbiera. Dno.

Powiew Zimy

Gdy się jest po 50 siatce nie tak łatwo o prace kierowcy .Ja rozejrzałem się wokół firm gdzie średnia wieku jest dość wysoka. Rozejrzałem się za firmami, które słyną z tego, że średnia wieku jest raczej wysoka. To była cenna wskazówka dla mnie. Dzięki temu wiedziałem ze na rozmowie spojrzą na mnie przychylniej, ponieważ wiekiem pasowałem do reszty zespołu i istniała większa szansa, że się z nimi dogadam. W internecie znalazłem wiele opinii . W internecie piszą wszystko niemalże na każdy temat. Poszukałem pracy przez polecenie, jeśli znasz różnych ludzi, a prawdopodobnie tak jest to warto z tego skorzystać. Ważne żeby to byli ludzie którzy dobrze tobie życzą .Często bywa tak ze kierowca który jest zadowolony ze swojej firmy , ze swojego miejsca , wszystkim będzie wokół opowiadał jak to mu źle i na wszystko będzie utyskiwał . Trudno się dziwić temu kierowcy bo w ten sposób stara się chronić soje miejsce przed intruzami . Każdy nowy kierowca to intruz i zagrożenie dla starego kierowcy. Podczas rozmowy staraj się skupić na swoich mocnych stronach i pokazać np. jak w swojej dotychczasowej pracy radziłeś sobie w kryzysowych sytuacjach – najlepiej podaj konkretne przykłady. Chodzi o to, żebyś przedstawił swój wiek i związane z nim doświadczenie jako mocny atut i korzyść dla przyszłej firmy. -.

dfshwsh

Witaj Marto, milo ze jesteś :-) . Juz się za Torba stęskniłem . Gdy Ty piszesz i się o mnie troszczysz od razu czuje się lepiej . Mailem już obawy czy Twoi przełożeni w Go-Work pozwolą Ci, aby Twój czas zaprzątały moje sprawy .....? Ja jako Mlody Kierowca jeszcze nie przepracowałem żadnej zimy ale na spotkaniu poinformowano mnie o wielu ważnych kwestiach mających wpływ na prace młodego kierowcy w warunkach zimowych . W kilku zdaniach ,postaram Ci się je opisać . Wprawdzie do zimy zostało jeszcze trochę czasu, ale przyjdzie ona szybciej niż się tego spodziewamy. Zima bawi się z nami w kotka i myszkę – to sypnie śniegiem, to na kilka dni postraszy mrozem, a potem jak gdyby nigdy nic wraca ciepło i słońce.Wiesz co usłyszałem ? Zima cały czas czai się za rogiem i czeka, liczy na to, że stracimy czujność, żeby w końcu na dobre u nas zagościć i znowu zaskoczyć młodego kierowce. Gdy już się to stanie, warto pamiętać o kilku zasadach, żeby bezpieczniej poruszać się samochodem po drogach w chłodniejszym sezonie. Opony .Powiedziano mi ze ...... . Posłuchaj . Może to oczywista oczywistość, ale odpowiednie ogumienie w sezonie zimowym to podstawa. Zgodnie z przepisami, wysokość bieżnika powinna wynosić nie mniej niż 3 mm, jednak jazda po śniegu to wyższa szkoła jazdy i zaleca się, żeby zima zostawić sobie zapas ok. 4 mm.Marta Właściwości opon. W ciężarowce w zasadzie nie ma rozróżnienia na opony letnie lub zimowe . Montują opony wielosezonowe tak wiec nie zachodzi potrzeba zmiany opon z letnich na zimowe i odwrotnie.Posłuchaj dalej .... . Ważne żeby zawsze sprawdzić dokręcenie kol po każdej wymianie opon lub naprawie hamulca . Przejeżdżasz 50km i koniecznie trzeba sprawdzić czy kolo się nie luzuje ( tak zaleca wulkanizacja ) . To bardzo ważne . Pamiętaj ze stacje napraw zawsze tak dokręca kolo aby kierowca samodzielnie mógł je odkręcić . Jeśli kierowca nie sprawdzi prawidłowego dokręcenia to może doprowadzić do bardzo groźnego wypadku ( kolo odjedzie do pobliskiego rowu w czasie jazdy ) . Kolejna sprawa to muszę kontrolować ciśnienie w kole . Ciśnienie ma bardzo doże znaczenie na zużycie paliwa i trfalosc opony a co za tym idzie bezpieczeństwo jazdy . Powinno być nie mniej jak 6 ATM. Kola wewnętrzne ( na bliźniaku ) może się zdarzyć ze nie będzie powietrza tzn . powietrze będzie tylko w jednym kole . Po załadunku można złapać kapcia i jak strzeli jedna opona i jak w drugim nie będzie powietrza to potrzebujemy dwa kola a mamy tylko jeden zapas . Kolo zapasowe tez trzeba sprawdzać czy da się go odkręcić ( mocowanie mogła pokryć korozja ) . Powiedziano mi ze jak nie mam lewarka to mam nie jechać w trasę bo auto jest nie sprawne . Płyny w aucie to następna ważna kwestia .Płyn do spryskiwaczy musiałem zmienić na zimowy! Kolejny frazes, ale samo zalanie do zbiornika nie wystarczy. Warto kilka razy użyć spryskiwacza, żeby zimowy płyn wyparł ten letni z całego układu. Uniknąłem dzięki temu problemów z nieszczelnością, gdy w nocy nieoczekiwanie złapie mróz.Fajnym rozwiązaniem są koncentraty i tabletki do rozrabiania. Pamiętaj, żeby używać wody destylowanej – w odróżnieniu od zwykłej kranówki, nie zawiera ona soli mineralnych, które z czasem mogą zapchać układ spryskiwania.Kolejna rzecz, o której trzeba pamiętać, to wymiana płynu chłodniczego na zimowy. Jeżeli do tej pory w układzie chłodzenia Twojego samochodu pomieszkiwała woda destylowana, muszę ją wymienić na coś, co nie zmieni się w lód już przy pierwszych przymrozkach.Marto Zima to opady śniegu, deszczu, a do tego mnóstwo błota i brudu wydobywającego się spod kół innych samochodów. Lądujących rzecz jasna prosto na przedniej szybie naszego ukochanego auta. Do tego brak słońca i dantejskie ciemności już po godzinie 15, czyli – jakby nie patrzeć – w środku dnia. To skutecznie pogarsza widoczność. Dlatego oprócz zimowego płynu do spryskiwaczy, o którym pisałem wyżej, warto zadbać o dobrą kondycję wycieraczek. To one będą walczyć o czystość szyby, a jeśli guma wycieraczek jest zużyta, zamiast ścierać brud, będą go tylko rozmazywać. Tak wiec praca kierowcy to nie tylko pedał gazu i kierownica ale lubię swoja prace kierowcy i myślę ze jeszcze duzo mogę się nauczyć .

Pilot

Typowy wyzyskiwacz i cwaniak. Nie ma podstawy tylko płaci od frachtu. Auta stare i brak mechanika. Auta bez wyposazenia n atrasy za granice pl. Ta firma to bida taka.

Kazimierz
@Pilot 20.11.2018 09:06

Czy zostały Ci przedstawione warunki pracy oraz umowy na rozmowie kwalifikacyjnej? Z Twojej wypowiedzi wynika, że nie tego spodziewałeś się po tej firmie. Może warto poczekać jeszcze z ostateczną oceną i oczekiwać pozytywnych zmian. Czy dostrzegasz jakieś szanse na poprawę sytuacji?

Pilot
@Kazimierz 24.11.2018 00:14

Spodziewalem się tego po tej firmie bo zaraz po wejściu na teren koczuja tam ukraincy na pauzie. Auta solowki niskie kabiny bez navi, lodowki , klimy i wyposazenia. Myslalem,ze to wkolo komina lata. Okazuje sie ze na za granice. szef placi podstawę a potem musisz mu ją oddać z powrotem. Załamany bylem jak tam pracowalem.

Jcarrion

Tutaj ani nie zarobisz ani nie pojezdzisz dobrym autem.

Marta

@Letni Powiew Wiatru ., zachęcam Ciebie do publikowania wpisów związanych bezpośrednio z warunkami pracy w firmie SKAN TRANSPORT. Wpisy, które nie będą związane z tematem będą na bieżąco zgłaszane do administratora. Jak wygląda praca kierowcy w okresie zimowym, czy dla młodego kandydata może być wtedy trudniej?

Fredek Marudek

Marto . To tak jak w każdej dziedzinie Naszego życia, kobieca ręka zawsze jest niezbędna i nie zastąpiona , każde inne rozwiązanie jest tylko doraźne i przejściowe ale trzeba sobie jakoś radzić w życiu i nauczyć się żyć.... w aucie . . Na pewno ważne jest żeby odkładać rzeczy na miejsce, to jest podstawa. Ja np. sprzątam auto sam , po kolei. Jak zaczynam to biorę worek na śmieci ide do auta i zaglądam w każdy zakamarek , opróżniam skrytki i zbieram jakieś śmieci, papierki, butelki itp. Potem jak jestem w aucie i widzę kubki to zanoszę do kosza, kosmetyki do saszetki, bieliznę , skarpetki do torby itd. Tak żeby wszystko było w na swoim miejscu w którym ma się znajdować. Zaczynam np. od kuferków pod autem , potem skrytki pod łóżkiem i na końcu paka . I zaczynam od góry, tzn. ścieram kurze na górnym pólkach i schowkach, potem kokpit i sam dół + odkurzanie. Ciuchy najlepiej trzymać w pokrowcach bo jak są nawet poukładane w torbie to ciężko utrzymać porządek - wymieszają się i robi się niepotrzebny bałagan. Oczywiście starsze ciuchy czy takie na co dzień mam w schowkach ale takie do pracy i lepsze w pokrowcu. Wydaje mi się, że ja sprzątać nauczyłam się.... sam bo raczej odkąd pamiętam, to w moim aucie ( którym do dziś jeżdżę ) porządek był.... średni. No i w domu sprzątałem, jako nastolatek, uczyłam się sam metodą prób i błędów myć okna, robić pranie, sprzątać w szafach itd, teraz już jestem po 30ce, i udało mi się przywrócić całość do stanu porządku i czystości, i domownicy też są w miarę nawróceni (gorzej z tym starszym pokoleniem, ale tu już się nic nie zmieni). Mam parę zasad i się ich trzymam: - przed pójściem spać ma być czysto w kabinie , brudne gary pochowane do kufra , puste i czyste kubki - łózko ogarnięte - wszystko na swoim miejscu, dotyczy to też górnego łózka . - raz w tygodniu szybkie odkurzanie (wtorek), raz (piątek) generalka - ok 2-3 godziny. -ZAWSZE odkładać rzeczy na miejsce - wywalać wszystko co niepotrzebne, zero kurzołapów , żadnych figurek, kotków, słoników itede - dzięki temu sprząta się szybko. - są takie szczegóły, które świadczą o tym, czy w aucie jest czysto: ręcznik na tylnej ścianie , plandeka zawsze czysta. Zapraszam do kontaktu . Chętnie wymienię się doświadczeniami .

Marta

@Zielony Kwiat, twoja wypowiedź zawiera bardzo cenne uwagi dla potencjalnych kandydatów do firmy SKAN TRANSPORT. Poruszyłeś istotny temat dotyczący sprzątania pojazdów. Czy możesz napisać jak ta kwestia jest rozwiązana w tej firmie? Rozumiem, że zdecydowałeś się przyjąć ofertę pracy?

Letni Powiew Wiatru .
@Marta 03.10.2018 11:52

Marcia to fantastyczne rozwiązanie gdy ktoś wypieści Twojego "malca" choć są tacy co wola to robić sami ...:-) . Ja do tych nie należę . Moja droga Marto , widzę ze bardzo inspiruje Cie ten luźny styl życia i zapewne chciałabyś zglebić arkana sztuki bycia kierowca . Czy mogę napisać do Ciebie na FB ?

Marta

@Ferrero, Na forum GoWork.pl wpis może zostać usunięty wyłącznie jeżeli łamie regulamin, na przykład jest obraźliwy lub podaje dane osobowe. Opinie negatywne nie są usuwane, jeżeli nie łamią regulaminu. Ważne, żeby każda opinia była poparta odpowiednimi argumentami. Kto z Was w ostatnim czasie zatrudnił się w firmie SKAN TRANSPORT? Jak oceniacie przebieg rozmowy kwalifikacyjnej?

Zielony Kwiat
@Marta 23.09.2018 12:35

Marta posłuchaj ;większość z nas, myśląc o rozmowie w sprawie pracy wie, że trzeba być doskonale przygotowanym merytorycznie, umieć opowiedzieć o swoim dotychczasowym doświadczeniu i przemyśleć odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania np. gdzie widzi się Pan/Pani za 5 lat? Czy zna Pani prace w/g tachografu . Kiedy trzeba robić pauzę 24/48 godzin ? W jakich miejscach nie niewolno zatrzymywać ? Mało kto pamięta jednak o tym, że jest czynną stroną rozmowy! Uważasz, że możesz pytać tylko o formę umowy lub czas oczekiwania na odpowiedź zwrotną? Otóż nie . Możesz tez pytać ile będziesz miał czasu wolnego po trasie ? Ja np. pytałem Kto mi posprząta auto jak wrócę z drogi ? Ja rozmowę oceniam bardzo pozytywnie .

Powiewiatru

Marta ten problem może Cię dotyczyć, jeśli aktualnie masz pracę, jesteś zdecydowany ją zmienić, a jednak jesteś pełna obaw i odwlekasz tę decyzję. Marta myślisz sobie, że u innego pracodawcy zawsze może być gorzej. Może być też lepiej. Pamiętaj, że z jakiegoś powodu Twoja obecna sytuacja jest dla Ciebie trudna i niewygodna. Każdy wybór związany ze zmiana pracy jest ryzykiem, również ten, byś pozostała w obecnej firmie przez kolejne miesiące. Jeśli naprawdę chcesz zmienić pracę , to zaangażuj się w poszukiwania. Zorientuj się w obecnym poziomie wynagrodzeń w Twojej branży, popytaj znajomych i aplikuj częściej. Chcesz zmiany? To zacznij ją wdrażać na poważnie.Wiele kobiet jest kierowca ciężarówki . Wcale nie musisz wyjeżdżać do Niemiec np. charakterze opiekunki osób starszych . Znam wiele kobiet które zostały kierowca ciężarówki.

Marta

Ostatnie osoby wypowiadające się w tym wątku proszę o nie zaśmiecanie forum niepotrzebnymi wpisani i zapoznanie się z regulaminem forum GoWork.pl Wpisy łamiące regulamin będą na bieżąco zgłaszane do administratora. Firma SKAN TRANSPORT rozpoczęła swoją działalność w 1996 r. Można więc powiedzieć, że to doświadczona firma na rynku przewozów międzynarodowych i spedycji. Aktualnie firma poszukuje kierowców kategorii C i oferuje w zamian terminowe wypłaty wynagrodzeń i przyjazną atmosferę pracy. Więcej informacji na temat aplikacji można przeczytać na stronie http://skantransport.eu/praca/ Kto z was zamierza aplikować do tej firmy? Podobno praca kierowcy kategorii C jest zawodem bardzo dobrze płatnym. Czy zgadzacie się z tym?

Ferrero
@Marta 16.09.2018 12:47

Wielki Bracie ( Administratorze )Go Work co usuwasz wątki i zglaszasz wpisy niezgodne z tym forum sam do siebie , jakbyś chciał aplikować na kierowcę to musisz mieć własną działalność gospodarczą .

Nina

Zawsze są wątpliwości .... . Marta jeśli naprawdę ta branża Cie interesuje ...... , musisz wiele aspektów wziąć pod uwagę . Pierwsza praca albo zmiany branży – i od razu pojawia się dużo wątpliwości. Począwszy od myśli: co odpowiedzieć na rozmowie/spotkaniu , jeśli wcześniej pracowałeś na budowie, a teraz chcesz być kierowca ?, ....... zazwyczaj wszędzie szukają wyłącznie osób z kilkuletnim doświadczeniem i na rynku pracy nie ma miejsca dla osób chcących je zdobyć. Może Twoim problemem jest to, że nawet nie rozważasz opcji stażu, praktyk, dodatkowych zleceń po godzinach, a także dokształcania się np. kursach? Jeśli naprawdę Ci zależy na przebranżowieniu lub pracy w wyuczonym zawodzie po szkole, to musisz odpuścić przeglądanie ofert zatrudnienia dla specjalistów i kierowców z dużym stażem / doświadczeniem , którzy pracują w branży 5 lat ( i więcej) i zacząć od zera.

Marta

Ostatnie osoby wypowiadające się w wątku o firmie SKAN TRANSPORT upominam i proszę o zapoznanie się z regulaminem forum GoWork.pl. Proszę Was o konkretne informacje na temat tej firmy. Wpisy nie związane z tematem nie pomogą potencjalnym kandydatom w wyrobieniu sobie zdania o tej firmie.

Fernando
@Marta 10.09.2018 13:17

Panowie kierowcy proszę o powagę ,może Marta zrobiła zawodowe prawo jazdy i chce samodzielnie poznawać świat . Panowie może dla Marty praca dla Go Work nie jest tylko przejściowa i nie ma na celu rekrutacje do pracy w Niemczech ( jako opiekun osób starszych ) . .......... a może Marta szuka firmy do której chciałaby zaaplikować jako kierowca ? Marta nie życzy sobie żartów na jej temat . Jeśli ktoś chce porozmawiać prywatnie z Marta może ja odnaleźć na Facebooku .

Zostaw opinię o SKAN TRANSPORT - Grodzisk Mazowiecki

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKAN TRANSPORT