Tesco
3 114 6 1

Opinie o Tesco

Iza

Jeśli auto jest służbowe to tak trzeba je traktować i dostosować się do poleceń!

TESCOLIDER
@Iza 24.04.2018 11:52

TESCO JESTOK????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Joker
@TESCOLIDER 05.02.2019 11:18

Hehe podbijaj temat kochanie pozdrowienia dla "żony" a właściwie byłej bo to zła kobieta była jak by kochała to by nie zdradzała. Ja jestem wierna.

Yhy

A jak ma być dobrze w Tesco, jak pracownik ochrony jest teściem koordynatorki i takie sytuacje są dopuszczalne, a jak popełnia błędy i jest coś sprawdzane na kamerach jest poprostu kryta i dzięki temu robi co chce i zadziera nos do góry...brak słów

Szczera

I nie pochlebiaj sobie że taki piękny i wspaniały jesteś to że ktoś się w tobie zakochał heeellloooł no może się zakochałam ale trudno masz worki pod oczami zbadaj nerki. A ja jak przetrwać dzisiejszy kolejny trudny dzień to sam Bóg jeden wie zresztą ja mam same trudne dni a najgorsza to ta niepewność że tak trudno jest porozmawiać niektórym nie to nie albo może nie najlepiej to uciec na pięcie się odwrócić bezczelnie ech źle mi z tym.

Szczera
@Szczera 30.11.2018 14:09

Trochę samokrytyki panie bezbłędny i wszystkowiedzący wrrrr ????????

Szczera
@Szczera 30.11.2018 14:09

Jestem pewna że masz jakiś piasek albo i kamyczka na nerce i na bank mało wody pijesz przy tym biurku.

Szczera
@Szczera 30.11.2018 14:17

O a skoro odwiedza Cię o 14 kolega to może Cię namówi naprawdę nie ma w tym żadnej magii hehe albo magi jak to Tesco twierdzi w wyciągu Clubcard że ja to wiem to jest dar a Ty pij dużo wody to będzie ok.

Szczera
@Szczera 30.11.2018 14:29

I to że mnie mój ojciec nigdy tak nigdy nie przytulił nigdy nie powiedział że mnie kocha to trudno ale nie życzę sobie obrabiania mojej osoby na al.KEN ZROZUMIANO?

M
@Szczera 30.11.2018 17:56

Dobrze soe czujesz?wylewasz zale na forum pracy w tesco?nie dziw sie ze ludzie cie obgaduja skoro sie kompromitujesz

Joanna
@M 10.01.2019 06:32

Tak dobrze kochanie

Nick
@M 10.01.2019 06:32

Spadaj larwo nieczuła wypad.

Sprawiedliwości stało się
@M 10.01.2019 06:32

Niech obgadują mam to w d.pie ja dobrze pracowałam a wiem że NIKT NIE JEST NA ZAWSZE NAWET KIEROWNIK ????

A
@Sprawiedliwości stało się 01.02.2019 15:37

Wolał nie pracować w Tesco niż przeprosić a ty co go tak bronisz tęsknisz za nim bo na każdym zdjęciu teściem się przytulacie? Zawsze może mnie przeprosić dotarło do kopuły mu że tak się nie traktuje ludzi pracowników jak śmieci a przynajmniej mnie co ja jestem pies jakiś żeby mnie tak potraktować uciekł bezczelnie na moich oczach bo swojego białego kombi o 15:55 i zachował się bezczelnie tyle w temacie jak będzie chciał to ze mną porozmawia a tymczasem idę na pyszny obiadek z rybką i suroweczką.

A
@A 01.02.2019 17:30

Teraz widzę że miało być na każdym zdjęciu w Tesco

Joanna

Do tego.z Tesco kabaty kocham cię wariacie i tyle w temacie ty wiesz kto napisz do mnie odezwij się przecież wiemy że dwóch takich wariatów jest pisanych sobie no nie daj się prosić ????

A

Ale pisałam w gniewie nie jest skończony jak będzie chciał to M. ZAWSZE możesz ze mną porozmawiać.A

Szczera

A ja dziś stwierdziłam że mój ojciec nie tyle że nigdy nie przytulił to nigdy nie powiedział że mnie kocha a moja matka której to dzisiaj powiedziałam jak leżała i oglądała telewizję tak nic nie powiedziała to ja powiedziałam jej że trzeba było oddać dzieci do domu dziecka tak bym nie musiała patrzeć na "niego" to nic się tym nie przejęła ma to gdzieś albo udaje ale nic nie powiedziała nic nie zareagowała tak szczerze i to wyszło na terapii że ja to jej nienawidzę że nie robiła nic jak ojciec mnie krzywdził i wyzywał codziennie nic nie zrobiła nic! To ja sama zadzwoniłam po odpowiednie służby ale nie o tym. Jak byłam u jakiejś koleżanki tak ja u niej nigdy ona u mnie bo co ojciec powie to nigdy nie zazdrościłam że ma np. jakiś kurde telefon czy nie ważne co obojętne co mieli inni ja tego nie miałam to tego nie zazdrościłam ale zazdrościłam tego że jak wracałyśmy po szkole do jej domu to jej tata pytał ją co w szkole i cieszył się że ukochana córeczka wraca i przytulał ja tego nigdy nie miałam i mieć nie będę tego zazdrościłam. Ale mi źle

lAKIlUK

Zamknęli temat Tesco na praca do kitu ktoś naprawdę zapłacił te 150 zł ja wiem kto albo menagerek z Kabat albo miś krzysiu ale łajzy to chociaż macie te 150 zł mniej hłe hłe hłe.

mała
@lAKIlUK 19.10.2018 16:14

strona działa, sprawdź

Jeb.ane Tesco
@mała 31.10.2018 11:18

G.działa a możesz pisać?

Fghfgggf
@Jeb.ane Tesco 01.11.2018 03:45

To sprawka gawłowicza myśli że doradzi co i jak g.możesz i za dużo w biurze przy kompie siedzisz dobra koleżanka

Srik
@Fghfgggf 01.11.2018 19:23

Ciekawe dlaczego ktoś ma zmienione nazwisko czyżby coś ukrywał?

dbizs
@Fghfgggf 01.11.2018 19:23

Gdzie on teraz jest? Tego z bezpieczeństwa? Jeśli tak to wcale nie wątpię w jego umiejętności. Pracowałem z nim wiele lat i wiem, że to chodząca skarbnica wiedzy i doświadczenia. Pewnie wystarczy spojrzeć na wyniki. Dawno już powinien być wysoko, może wreszcie jest. Szkoda, że w firmie wiele się po zmieniało i odszedł ze sklepu... . Respekt!!! Jeśli to czytasz....

Nyck
@dbizs 26.11.2018 22:08

Skoro wiesz że odszedł to musisz go dobrze znać a skoro go znasz to dziwne że nie wiesz gdzie pracuje?

Nyck
@Nyck 28.11.2018 20:08

I sam sobie przeczysz tutaj piszesz że odszedł ze sklepu a niby go dobrze znasz.

Nyck
@Nyck 28.11.2018 20:08

I ostatni wpis jeśli kogoś uraziły moje wpisy o Tesco tu i na forach gdziekolwiek to przepraszam spotkamy się w lepszym świecie.

Laseczka

W każdym razie ja już nic tu nie piszę.

Daniel

Nikt nie zmusza do pracy w firmie. Nic nie upoważnia do obrażania ludzi tu pracujących!!

Tesco
@Daniel 19.10.2018 17:02

To tylko fakty.

Fghfgggf
@Tesco 31.10.2018 07:52

No pewnie zemie nikt nie zmuszaŁ ale zostałam obrażona i do tej pory mnie nikt nie tyle że nie przeprosił a zresztą.

Fghfgggf
@Daniel 19.10.2018 17:02

Masz rację dlaczego mnie obrażali tam te korwy ze wsi gajowe(usunięte przez administratora) z jaką radością o zawiścią się patrzyły te biurowy baby na kasach na mnie aż usteczka miały z tej złości zaciśnięte ja to wszystko widzialam a tyle tam pracowałam i ile czasu poświęciłam na dojazdy to ja tylko wiem tak nie wolno pracowników tak obrażać masz rację.

...
@Fghfgggf 01.11.2018 13:43

Pewnie wydawała ludziom skanery na skanie albo zbierała koszyki. Bo pewnie ciebie jak i większość ludzi w tej firmie praca kasie przerosła. A teraz miałczysz na forum jaka to ludzie i firma jest niedobra dla ciebie. Jak się ma problemy ze sobą to trzeba je leczyć a nie pchać na forum. Zglosilas, pewnie ideały ci nie pozwoliły. A świat kocha sensację.

Laseczka
@... 24.11.2018 23:48

Hahaha nawet nie wiesz jaką pracę tam wykonywałam opier.da.laczu biurowy siedzisz tylko w tej kanciapie matole.Siedź dalej do emerytury kaczorki.

Laseczka
@Laseczka 28.11.2018 15:42

Kaczorze. Ma być no masz taki kaczy chód latem to pewnie krótkich gaci nie ubierasz bo wszystko widać jeszcze bardziej te kacze kopytka.

Laseczka
@Laseczka 28.11.2018 15:42

I poza tym nie sprowokuje aż mnie od paru miesięcy już ci się to nie udaje i nie uda mały krzywy kaczy Krzysiu bez uczuć wyższych ani żadnych ludzkich odruchów współczuję tej żonie takiego męża bez żadnej empatii i oświadczam Ci że moje prywatne sprawy i problemy i to w kim się zakochałam to nie twoja sprawa Krzysiu tylko moja i jego.

Laseczka
@Laseczka 28.11.2018 15:42

I już k.orwa zdenerwował ale nie martw się i tak nie zrobię tego co bym normalnie zrobiła.udanego 30 lat w Tesco leniu patentowany bujający się z kas do poku i żarcia na poku i siedzenia na tłustej d.upie i patrzenia jakby tu wyniki poprawić nielegalnie nie bój się nie powiem nikomu o tym co tam odwalacie dlatego że zależy mi na jednym typku papa a teraz idę na pyszne żarcie

A

I skoro blokując mnie jak 5 latek nie odpowiadasz prywatnie to napiszę ci to tutaj i to nie po złości ja chcę żebyś dobrze zrozumiał ja nic nie chcę rozwalać tylko odpisz mi że mnie nie chcesz dzięki będę mogła próbować być z kimś innym może starszym sporo starszym ale poukładanym i troskliwym albo poczekam a ja umiem czekać oj tak. Tylko chcę wiedzieć bo ta samotność mnie zjada.

A

Wstałam i żyję Marcinku dlaczego mnie blokujesz napisz tylko że mnie chcesz albo nie albo dziś albo za rok a wiesz jedno ja cudzych związków nie rozwalam to pierwsze po drugie jak facet mnie nie chce to niech to powie i zapominam o tobie ale wiesz że wtedy już pozamiatane drugi raz się nie otworzę nie jestem takim typem kobietki którą ktoś potraktował albo coś powiedział jak ktoś mi coś mówi to ja to przyjmuję do serca i drugi raz już mu nie otworzę tego serca piszę tak żebyś dobrze zrozumiał bo faceci ogólnie myślą rzeczowo i konkretnie to piszę tak żebyś to dobrze zrozumiał no to czekam czy tak czy tak to blokowanie to jest dziecinada.

Paulina Zapisek

Nie lubię Tesco pracuje tam na Kabatach mój facet jest ze mną bo mam kasę ale on nie wie że ja go też zdradzam myśli tylko że jestem mu wierna.

ZenekspodTescoKabaty

Słyszałem że Marcin R. z Kabat lubi szony i szmaty i już po 16 po pracy w aucie siedzi z szonem.

ZenekspodTescoKabaty
@ZenekspodTescoKabaty 05.11.2018 17:13

Potem mówi swojej babie że był długo w pracy. A ja kasę mam i detektyw też się znajdzie i parę zdjęć także i wtedy bach zdjęcia do baby i mamy problem.

ol
@ZenekspodTescoKabaty 05.11.2018 17:13

A skąd wiesz że to szony?Bo lubią imprezy to nie znaczy że są puszczalskie wieśniaku nie wychowany.

ol
@ZenekspodTescoKabaty 05.11.2018 17:13

Ten facet to musi być męski szon.

ZenekspodTescoKabaty
@ol 06.11.2018 01:22

Ten facet z Tesco to nie jest facet ja wiem co on robi ogląda na fejsbuku profile szonów z rybimi ustami oczywiście po kryjomu i ta jego pseudo "żona" udaje że tego nie widzi a on wali sobie przed ekranem dla mnie jest skończony i powiedziałam że mu nie daruję.

ZenekspodTescoKabaty
@ZenekspodTescoKabaty 06.11.2018 12:04

A to dlatego że (usunięte przez administratora) po chamsku.Trzeba było grzecznie i kulturalnie do mnie ????‍♂️

A
@ZenekspodTescoKabaty 06.11.2018 12:24

Ogólnie to bardzo się zawiodłam ba facetach mój mnie oszukiwał kłamał gdzie wychodzi a wyłaził grać kłamał w sprawch finansowych gdzie znikają pieniądze z konta nie 100 200 zł ale ponad np. 1000 zł a to były też moje pieniądze to wali mnie to pieniądze zarobię bo jestem pracowita i umiem oszczędzać to po babci mam ale zaufanie to słowo klucz teraz to przytulę się do psa i smutno i czasem płaczę ale już tylko czasem jedyne co to na ku rwy nie chodził bo bym wiedziała poza tym tutaj to nawet ok było w tej dziedzinie i chyba tylko tu, jak ja nienawidzę facetów co łażą na ku.rwy zwykły męski śmie.ć.mój w tym był uczciwy to chociaż o dzisiaj jadę sobie komunikacją miejską wpatrzona bezwiednie na denną otaczającą rzeczywistość odwróciłam głowę a tu jakiś gościu się do mnie tak uśmiechnął sympatycznie i to było miłe tak bez powodu zwyczajnie się uśmiechnął a ja nic na odwróciłam głowę i schowałam się w skorupie potem pomyślałam że co ja robię? Czemu? Teraz 3 miesiąc niepicia a ja się napiję bo jestem sama i zła jutro będę myśleć co dalej. Wk.urw.iona Dziękuję i dobranoc Mój psycholog już o tym wie i już jest na mnie wkur.w.i.o.n.y

A
@A 09.11.2018 19:15

Jestem zła na siebie że facet który się interesował moim samopoczuciem psychicznym w pracy i miał swoją rudą pośredniczkę tak tak zauważyłam też to mam dobrą intuicję to jestem zła że popsułam to tak mi źle i smutno i płakać mi się chce.

Pozdro
@A 11.11.2018 10:45

A wracając do naszego bohatera dziś był ostatni raz na prosty utce zwykłej urewce nawet godziny znam 18.30-19.10 zwykły dziwkarz dlatego ja już nie ufam facetom jak poznam uczciwego i pracowitego i dobrego mężczyznę których odsetek wynosi 1 2 no może 3 procent to i tak tak łatwo nie zaufam.

zeeteek

Zamierzam sobie dorobić w Tesco na Gocławiu jako asystent ds. sprzedaży internetowej. Wiem że kokosów tam nie zarobię, ale chciałbym się uczciwie dowiedzieć ile dostanę na rękę? Interesuje mnie stawka gwarantowana, bez żadnych premii dodatków itp. Praca cztery razy w tygodniu od 6 do 10.

zeeteek
@zeeteek 17.11.2018 19:10

Ponawiam pytanie... Czy ktoś coś? Bardzo ciężka ta praca? Czy są jakieś normy do wyrobienia?

Ryszard

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Może ktoś słyszał czy potrzebują ludzi?

Marek

Pracowałem w tesco Tychy (Towarowa 2)- na początek możecie liczyć na max 2 100 zł wypłaty, atmosfera na zasadzie - szybciej i szybciej, jeżeli chcecie stracić prawko to w tej firmie jest okazja. Zatrudnili samych emerytów, dziennie do zrobienie ok. 1 tony i to wszystko na 4 piętro (bez windy). Samochody zniszczone, a kierowniczka tylko patrzy jakiej osobie przypisać uszkodzenie- by tylko zabrać premie. Ludzie przychodzą tam pracować na max 3 tygodnie, nawet nikt wypowiedzenia nie składa, tylko zwykłe porzucenie pracy. Co do kierownictwa to nawet spoko laski, natomiast zmiana kierowników ze zmiany popołudniowej to śmiech na sali- jeden emeryt( były przedstawiciel ORMO), a drugi ( Anderko) ma matkę w Tesco i myśli, że jest kierownikiem, a jego poziom sięga deski klozetowej. Te ofert pracy wiszą u nich od 27 miesięcy, nawet dziewczyny z biura śmieją się, że tylko największy (usunięte przez administratora) przyjdzie pracować jako kierowca. Nie polecam, chyba że lubicie bywać na L4 to zapraszam ????

Monia
@Marek 09.07.2018 17:45

Oooooooo konkretnie ktoś napisał, ciekawe który to z naszych ?

Emilia

@Patryk670 Czy możesz opisać tę sytuację? Jak dokładniej to, o czym piszesz, się objawiało w pracy dla firmy Tesco? Gdybyś mógł przybliżyć bardziej tę sytuację, to byłoby świetnie. @Marek Czy fakt, że Twoim zdaniem poszczególni pracownicy mają zbyt dużo obowiązków (bo tak to zrozumiałam, popraw mnie jeśli zrozumiałam źle) został zgłoszony bezpośrednio któremuś z Twoich przełożonych w firmie? Jeśli tak, to z jaką odpowiedzią i efektem? Zachęcam Cię do odpowiedzi.

Kulturysta
@Emilia 14.07.2018 18:10

Zgłoszenie tego typu kwalifikuje sie do wręczenia zwolnienia, miesiąc temu już dwoje dostało!

Dostawca
@Kulturysta 03.08.2018 12:22

A w Tesco takie ładne plakaty wiszą: "Nie bój się odezwać", no to się odezwali i są efekty. Ale to nie tylko u ciebie w innych sklepach również pewnie tak jest. U mnie na dotcomie takie cyrki w ewidencji pracy są, że jakby PiP wpadł to za głowę by się łapali. Z wieczora na rano , i tak dni pod rząd ," tylko się nie odbijaj" ......

Kulturysta
@Dostawca 05.08.2018 18:44

A który dotCom ?

Dostawca
@Kulturysta 07.08.2018 15:38

Region północny,tylko tyle napisze.

Witold

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Może dowiem się coś więcej o rekrutacji?

Synobtyk567
@Witold 25.07.2018 16:57

Nie szukaj pracy w Tesco omjaj ten sklep z daleka.Straszne (usunięte przez administratora) i prostactwo.Ordynarne kierownictwo .zarozumiale.Brud i. (usunięte przez administratora) W. meskiej szatni karaluchy. Mało pracowników w większości pijaczki z czerwonymi. mordami.Patologia. Klienci. się skarżą na. obsługę

Joanna

Chciałam zapytać o asystenta ds zgodności. Na czym polega praca, jakie zarobki, czy jest bardzo ciężko ?

Patryk670

Założyłem pozew do sądu na Tesco.Z oskarzeniem o nękanie będę się domagać odszkodowania.

ja94

Stanowisko Asystent ds. Zgodności, ktoś może wyrazić swoje zdanie na ten temat?

Patryk670

(usunięte przez administratora) nie sklep.Kurwy pijaczki i ruskie.Pierdolniete baby na wedlinach odsraszaja ludzi od sklepu.w biurze tez nie lepsze tragedia. Porażka.

Patryk670

Tesco. Górczewska to najgorszy market w Warszawie.Kradzieże na porządku dziennym.Sprzedawanie na wedlinach ordynarne najbardziej. niejaka grazyna widocznie nie do chlała wstretna baba Inne tez nie lepsze

Olek

Jeśli nie udało się utrzymać w firmie to teraz poprawiamy sobie nastrój pisząc jakieś bzdury?

Mareczek
@Olek 05.06.2018 18:26

" utrzymać w firmie ", Kolega czy Koleżanka z biura ?, nie macie zielonego pojęcia o tej pracy, tylko wieczne poranne zebrania i tylko pierdoły o tym jakie rzeczy robimy źle- jako kierowcy. Ludzie na rozmowach kwalifikacyjnych już mówią - Dziękuje Bardzo za taką prace :D

Dostawca
@Mareczek 10.06.2018 16:29

Pełna zgoda , codzienne spotkania i gadanie głupot ile zamówień i innych pierdół. Dla firmy liczy się statystyka. Za nic maja ile kto ma kg zrobić ,a później człowiek wyjeżdża opóźniony o 1 h ,a potem zdziwienie wszystkich czemu są spóźnienia. Jest wiele rzeczy które można poprawić, wiele cennych pomysłów ze strony pracowników , ale nic to nie daje.Nikt nie słucha, tylko więcej i więcej kg i klientów. A jak chcesz skończyć o czasie to wielkie oczy i pretensje czemu nie chcesz jeździć.

Marcin

Na całe szczęście już nie pracuje w tym obozie, totalne dno, a nie szacunek do pracownika, u nas na Dotcomie w Tychach to tylko liczy się by dobrze klientowi zrobić. Praca bardzo słabo płatna, nie ma miesiąca by ktoś się nie zwolnił, a ludzi do pracy brak, ludzie już przestali być tacy głupi i zaczeli się cenić, a szczególnie swój kręgosłup. Jeżeli ktoś chciał by się u nas zwolnić to tylko porzucenie pracy, ponieważ na okresie wypowiedzenia dostaniesz takie Kg, że szpital to mało, jeszcze z miesiąc i kierowniczka sama będzie gonić po piętrach....i tego jej życzę. Pozdrawiam :DDD

Emilia

@papużka, co prawda w sposób delikatny, ale niemniej jednoznaczny sugerujesz nieprawidłowości w relacjach między pracownikami. Jeśli są one prawdziwe to może warto zastanowić się nad sposobem rozwiązania trwającego problemu, a jednocześnie może warto powiedzieć coś, co będzie życzliwą przestrogą dla innych, szukających rzetelnych opinii na tym forum.

Łukasz

Tesco Tychy Atmosfera stała się tragiczna, kierowniczka działu , nie potrafi się przyznać, iż brakuje ludzi. Wymyśla, zmienia co tydzień, kombinuje z grafikami. Co miesiąc zwalnia się min. 6 osób, ale co tam, lepiej dowalić tym co pracują kolejne tony towaru, zamiast zatrudnić ludzi, tylko problem jest w tym, iż nikt nie chce pracować jako dostawca. Ludzie w biurze ( którzy niby jej pomagają ), to zwykłe (usunięte przez administratora) !, każdego dnia patrzą jak by tu wejść głębiej w ..... . Jeżeli ktoś się zastanawia nad pracą w tym miejscu, to niech lepiej wszystko co ustala na rozmowie rekrutacyjnej - nagrywa, by później mieć argumenty. Na rozmowie wszystko ładnie, a później dziwne, że ludzie przychodzą na 5 dni i dziękuje bardzo. Kierowniczka tylko patrzy jak by tutaj zabrać premie, nie dajcie się nabrać, została nas tak mała ilość, że jeszcze trochę i dwa samochody dziennie wyjadą. Zarobki na poziomie 2100 zł i to wszystko za 2 tony dziennie ( 700kg na samochód trzeba wrzucić, 700kg zrzucić i jeszcze to wnieść na 4 piętro bez windy ). Nie dajcie się skusić nawet na 1/4 etatu. Na 8 vanów, ani jeden nie jest sprawny !. Nic dziwnego, że nikt z mieszkających w Tychach, nie chcę się przyjąć !

Cr7

Witam chcę sie zatrudnić jako dostawca internetowy w tesco mam zapytanie dla tych którzy pracuja badz pracowali niektorzy piszą o tych zakupach że są ciężkie jaka jest szansa albo może można to obejść zeby wziasc kogoś ze sobą do pomocy np.kolegę chyba byloby trochę lżej pytanie czy sprawdzają czy jeździsz sam

sali
@Cr7 05.02.2018 16:35

teoretycznie nie możesz nikogo obcego wozić samochodem, praktycznie... zrobisz jak chcesz, jeśli nie szukasz pracy w krakowie gdzie jest biuro główne tesco i ktoś może cię na ulicy zauważyć to szansę wpadki masz małe , chyba że kolega doniesie. tylko... znajdziesz kogoś kto będzie za darmo po piętrach ganiał ? dzielić się i tak średnią pensją ? głupi pomysł ... albo dajesz radę sam albo sobie odpuść

Igor

Tesco to dobry pracodawca, nie narzekajcie!!

Papużka.

Jak dziewczyna młoda i ładna to narzekać nie będzie . Wkrótce jeden zboczony kierownik się obudzi z ręką w nocniku dziewczyny nie pozwólcie się gnoić jak mu odmówicie. Zbierzmy się w większą grupę nie może wykorzystywać znajomości aby nas straszyć jak mu odmawiamy.

Zostaw opinię o Tesco - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco