Walmark
2 243 6 1

Opinie o Walmark

anonim

(usunięte przez administratora)

:)

Baca już taki rozmowny nie jest??? Hahahahah

teren

Ludzie jak patrze na to co wy tutaj wypisujecie to wstyd mi ze z wami pracowalem /pracuje

Soja dobra na menopauzę

To wszystko wina starej próchnicy . Ludzie tworzyli team który pracował ,wspierał się wzajemnie , przyjaźnił , to rzadkość w dzisiejszych realiach . Rozwaliła wszystko.... ludzi z terenu , biura , managerów . W imię czego ? Jaka jest kondycja firmy na ten moment widzimy wszyscy... Wielka szkoda .

Asssss
@Soja dobra na menopauzę 11.02.2019 15:16

Hahhahahahahhahahahahahaba

Majeczka
@teren 07.02.2019 10:51

Toksyczna menopauza zdaje się ma dużo czasu ostatnio :-) .. sporo wpisów usunięte, cóż .. czymś trzeba się zająć w obecnej sytuacji .. przy kieliszku winka, czy dwóch ...... Prawda w oczy kole :-)

NOWE ROZDANIE

Okazuje się że nowy Prezes to mądry gość . Brawo !!!

Kim

Poprzedni zarząd naprawdę był ok , powinni ich błagać o powrót J

Lolek
@Kim 10.12.2018 09:56

Tak bo wam się wydaje ze teraz jest gorzej bo nie można już więcej nakraść i oszukać.....

Do Lolek
@Lolek 10.12.2018 12:45

Ty się lepiej pilnuj z oskarżeniami bo to jest karalne , a Twój wpis jest jak podpis i szybko można Cię namierzyć więc lepiej szykuj kasę na grzywne.

Do kim
@Kim 10.12.2018 09:56

To prawda , poprzedni zarząd super ludzie , szacun dla nich

kicikici

Prawie wszyscy już rzucili papierami , może wreszcie zarząd w teren ????????????

Michal

Wciąż szacun dla poprzedniego zarządu Pawła i Grzegorza , którzy byli wspaniałymi przywódcami , szefami z olbrzymim profesjonalizmem i Wielkim sercem dla ludzi . Wielki szacun Panowie , wiąż pamiętamy i wspominamy czasy Świetności tej firmy.

Qeerty
@Michal 18.11.2018 14:37

Dramat człowieku co Ty piszesz !

mma
@Michal 18.11.2018 14:37

czasy świetności?!?!?!?!?!?!?!?!?! buhaha - najlepszy żart na całym goworku!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Wwerty

O rety ... dramat masz w głowie

anonim

(usunięte przez administratora)

king

ty na poważnie to piszesz ??? :) uśmiałem się do łez... poprzedni zarząd szanował ludzi...SWOICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie szanował organizacji, dbał o własne interesy i doprowadził firme na dno...

Prawda

To teraz dałeś prawdziwy HIT. Czyli najprawdziwsza prawdę. A slyszalem ze najwiekszy nie rób i walkarz z Zachodniopomorskiego zagle zawinal bo kretactwa na jaw wyszly ???? PRAWDA TO ???

Sylwia
@king 06.12.2017 14:24

Nie zgodzę się że stwierdzeniem że poprzedni zarząd szanował ludzi. Po wielu latach pracy zostałam zwolniona po urlopie macierzyńskim. Był to ogromny przejaw szacunku.

Do sylwia
@Sylwia 02.01.2018 14:50

Zaden Pracodawca nie ma prawa zwolnic po urlopie macierzyńskim wiec zostalas zwolniona z innego powodu . Trzeba było to zgłosić a nie zalić sie na forum .

ted
@Do sylwia 05.01.2018 07:37

jak nie ma prawa zwolnić .Nie może zwolnić na urlopie macierzyńskim. Wracasz po macierzyńskim dają ci wypowiedzenie wykorzystujesz zaległy urlop i po sprawie. idąc twoim tokiem myślenia to oznaczało by że jak ktoś był na urlopie macierzyńskim to pracodawca nigdy nie może go zwolnić. Sylwi chodzi o to, że człowiek orze przez parę lat, a oni i tak mają to gdzieś. Przychodzi kierownik regionalny kompletnie nie znający się na handlu i zwalnia ludzi, których się po prostu boi bo są mądrzejsi od niego

Wwerty
@king 06.12.2017 14:24

Zgadza się, dbał o swoje środki na koncie do końca poświęcając innych, każdy zarząd taki będzie. W Polsce nie awansuje się ludzi którzy maja pomysł tylko ludzi którzy maja plecy i jest jak jest

Wwerty
@Prawda 09.12.2017 01:18

Nareszcie ? Czyżby ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Wwerty

Normalnie jak to w Polsce

ZuZiA lalka nieduża

Norbi zmień leki,albo aplikuj tam gdzie podmiot odpowiedzialny zaleca,bo może pomyliłeś otwory i dlatego nie działają .

Geberał Piszczyk

tylko że klienci nie są idiotami dlatego sprzedaż jej wymysłów nie działa hehe . Superb podobno chciała i była oburzona że jej standardy poszly w dół bo dostała tylko octavie . Jak sie siedzi na L 4 to zabrać zabawki tak jak innym , a nowy od sieci podobno dość zeszczuplał bo nie ogarnia buahahahaha Karma wraca , zawsze : )))))))))))))))

G.Piszczyk

To trzeba napisać rzetelnego maila do centrali jak sytuacja wygląda z punktu widzenia pracowników , może uda się w ten sposób uchronić resztę dobrych ludzi przed rządami (usunięte przez administratora)

Wwerty
@G.Piszczyk 23.03.2018 18:32

Nie raz był pisany i zero odzewu.

Eks

Slyszałem że prawie 30 % ludzi najważniejszej układanki sprzedaży podziękowało za współpracę. Honorowo "Ktoś" chyba powinien podać się do dymisji : / bo to porażka nie do zaakceptowania. Ogólnie odradzam , na 5 gwiazdek 1

Wwerty
@Eks 14.08.2018 15:23

Hahahahaha a kto tam uczciwie sprzedawał ? Jezu co to za bzdury. Owszem jest dramat ale wy nauczyliście się robić wszystko pod dywan pod własna premie i bzdurne sprzedaże, w normalne firmie gdzie nie ma rabatów nie potrafilibyscie nawet sprzedać 1 sztuki. Porażka zarząd porażka pracownicy terenowi i porażka biuro = zamknąć ten szit

Klient

Wycieczka ok , ale jedna przedstawicielka blondynka ciągle się upijała że źle było na to patrzeć i na firme się bardzo skarżyła. Po za tym wycieczka sympatyczna

Wwerty
@Klient 24.10.2018 18:34

To zapewne gwiazda z Lublina, ona bardzo lubi alkohol i wymazany makijaż

Siema

1 .Regularne naloty z za krzaka 2. Olbrzymie tereny 3. Nierealne plany 4. Fatalna atmosfera pracy Jeśli Twoją jedynà pasją jest praca , nie masz rodziny, lubisz kilkanaście godzin spędzać w samochodzie i nie przeszkadza Ci kierownik który wpada bez zapowiedzi to praca wprost dla Ciebie .

Rewolucja 2018.

Bez skrupułów szukamy pracy wszyscy biuro zakupi teczki ze skóry i wyruszy do aptek 300km od wawy pobudka 5 rano powrót 17 po drodze buła w łape i kiełbasa schemat na przyszły cykl 2019 rok.L4 jest możliwe bo 2400brutto nie starczy na rate za mieszkanie .wymagania rosną bo za 3 persona trzeba robic a pensja ta sama to tylko w Polsce parobki i czarnuchy robią.PIS ma władze trzeba pisac do instytucji państwowych.Koniec niewolnictwa za psie pensje dorabiać kolesi i gwiazdy .Piszemy wszyscy do PISU.Niech żyje wolna Polska.

Przyjazny
@Rewolucja 2018. 07.11.2018 17:40

Racja zwalniajcie się, czas na nowych ludzie nowa energię dosyć psucia opini i atmosfery !! Żadnych efektów nie widać waszej pracy wiec jesteście zbędni.....

Mimi

Kiedy w końcu zarządcy z Czech zerkną na forum i podziękują Pani za masowe odejścia???

anonim

(usunięte przez administratora)

Zdziwiony

Czegoś nie rozumiem.... przecieżera niewolnictwa dawno minęła, nikt nikogo nie zmusza, ogłoszeń o pracę jest masę, dlaczego w takim razie Lolek nie zmieniasz na normalnego pracodawcę? Wniosek jest dla mnie prosty, zamiast źle życzyć zmień po prostu ...

REP

SZKODA, ŻE TAKA RODZINNA NORMALNA FIRMA (NIEWIELE JUŻ TAKICH NA RYNKU) ZMIENIA SIĘ W "TYPOWE ZAGRANICZNE KORPO" CIEKAWE KIEDY KTOŚ DOSTRZEŻE, ŻE PRACOWNICY BARDZIEJ SZANUJĄ DOBRĄ ATMOSFERĘ NIŻ MIEJSCE FIRMY W RANKINGU. TRZEBA BĘDZIE SZUKAĆ NOWEJ PRACY....

Rep
@REP 25.09.2018 15:39

Rodzinna forma skończyła się jakieś 5,6 lat temu. W momencie kiedy przyszedł gigant zarządzania z Kompanii Piwowarskiej.

Miła

Nadchodzą olbrzymie zmiany w rytmie Glaxo!!!! Za chwile przyjdzie kolejna Pani z „korpo” żeby zrobić porządek. Gorąco POLECM starej załodze aby ewakuowała się jak najszybciej !

Doświadczony

Od października nastąpią duże zmiany, przyjdą nowe Osoby zarządzające do pracy (usunięte przez administratora) Kto może niech się ratuje i ucieka jak najdalej od tej firmy

antonio mirante

Kiedy w końcu zarządcy z Czech zerkną na forum i podziękują Pani za masowe odejścia???

TED

A cóż tu taka cisza? Wszystkich już wywiało?

Byly pracownik
@TED 20.09.2018 22:09

A co na to Field Force Manager przecież jest ze starego składu?

Ciekawa

I jak tak zmiany? Nowe strategiczne pomysły, zmiany, wprowadzone już? Ilu teraz jest przedstawicieli a ilu Kam czy Kasów? No i jak tam nowy team medyczny pod nowym kierownictwem? Dzieję się . Został ktoś ze starych pracowników?

Obserwator

To jest polityka (usunięte przez administratora) . Wszyscy odeszli z jej powodu a to jeszcze nie koniec . Szkoda ludzi i firmy

Mtgpsz

Pewnie pracowników potrzeba będzie dużo , nawet najlepszym się ulało

Zenek

Czy firma potrzebuje pracowników?

Zbigniew

Bardzo fajne supermarkety, polecam.

Administrator

Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmieniły się warunki zatrudnienia w Walmark? Podzielcie się swoim zdaniem!

Iza

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać?

Patrycja

@!!! Twoja opinia byłaby bardziej wiarygodna, gdybyś podał konkretne argumenty. Dlaczego napisałeś, że jeden z pracowników firmy Walmark nie ma wiedzy na temat pozytywnej współpracy z ludźmi? W czym to się przejawia? Dlaczego według Ciebie zespół się sypie i pracownicy szukają pracy, czy znasz powody tej sytuacji?

Piero

Marketing działa na zasadzie a może nowa akcja sie uda a może sie nie uda , no ale nie uda i tym razem . Klient to nie szczur który bedzie ścigał sie po jakieś badziewie tylko dlatego że tak sobie ktoś wyczarował z mchu i paproci

Zostaw opinię o Walmark

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Walmark