Aesculap ChifA
3 464 6 1

Opinie o Aesculap ChifA

Zainteresowany221

Witam. Znalazłem ofertę pracy na st. KOWAL. Możecie coś powiedzieć na temat w/w stanowiska?

Egon

A kto to jest ten Sid? Jakiś kierownik czy kto?

Edek nozycoręki bandyta
@Egon 12.02.2019 08:09

Bajki głąbie nie oglądaleś z Epoki lodowcowej? Tam był taki jeden (usunięte przez administratora)

Laeelad

E! Sid! Ty wiesz co o tobie myślimy.... Haha haha

Sid
@Laeelad 30.01.2019 13:25

Nie wiem.

Księciunio
@Sid 07.02.2019 18:00

No i powinieneś mieć tych leszczy gdzieś. Robić się nie chce, a na konto mają wpadać miliony? Trzeba było się tuki uczyć i rozwijać :D

Księciunio
@Księciunio 07.02.2019 18:23

Niech nam panuje Sid, złoty człowiek. Specjalista w swoim fachu! Niech żyje nam!!!

Jebiewdenko
@Laeelad 30.01.2019 13:25

Czego chcecie od Sida?! To jest zloty człowiek. Niech żyje nam Sid !!!

Sid
@Księciunio 07.02.2019 18:23

Dzięki za pozytywne i ciepłe słowa, miło mi to słyszeć. Teraz wiem,że mam jakieś wsparcie.

Fred Aster
@Sid 07.02.2019 19:02

hahahahahahaha

Młodzież

Emeryci won na emeryturę dajcie szansę młodym pracownika na pracę a nie siedzicie na emeryturze i pracujecie won stąd

Młody
@Młodzież 05.02.2019 05:52

Dokładnie a zwłaszcza pewne dwie baby z jednego działu

Realistka
@Młodzież 05.02.2019 05:52

Przecież pracy nie brakuje??jeśli "młodzież"chce się wykazać,to ma taką szansę...niestety pracować się specjalnie nie chce,więc winą za niepowodzenia trzeba obciążyć emerytów,żenada!

Edzio
@Młodzież 05.02.2019 05:52

Niektórzy nawet bedąc na emeryturze nie mogą rozstać się z zakładem. Zamiast pojezdzic i zwiedzać świat czy Europę to siedzą trutnie i miejsca blokują młodym.

stworek

Film propaganda prestiżu firmy i zakładu mlekiem i miodem płynącym. A sam środek firmy to totalnie coś innego. Proponowane zarobki na poziomie 2100 brutto (ciekawe jak najniższa to 2250 - firma ma swoje prawo!?). Brak poszanowania pracownika, zwłaszcza starszego z wiedzą. Obecnie "inwestuje się" w młodych bez pojęcia o robocie, gdzie bez komórki nie żyją ( jak w telefonach komórkowych - dzisiaj kup super promocję a na przedłużeniu umowy będziemy mieć Cię w d.p.e). Zakład idzie w złym kierunku, co inwestycja to wtopa (przedłużone terminy realizacji, magazyny zewnętrzne nieogarnięte z robotą). Do tego zakładu faktycznie nadają się tylko "wyjątkowi pracownicy" tzw tania siła robocza.

Tomek
@stworek 02.02.2019 06:08

Pracuje we firmie 9 rok.Jest to moja 5 firma. Z obserwacji mojej wynika że 90% ludzi na produkcji krórzy pracują tam od szkoły nigdy juz w życiu nie poradział by sobie w innym zakładzie. Niedorajdy, nieroby, nauczeni socjalu .

XYZ

Film Aesculap Chifa: http://youtu.be/wcWfI-jOoPQ

rebus
@XYZ 26.01.2019 15:54

Jak to zwykle bywa na filmie pieknie i cudownie. Miód i orzeszki. .Nic tylko zyc 200 lat.

XYZ
@rebus 27.01.2019 17:09

Dokładnie. Propaganda musi być.

Bartosz
@XYZ 28.01.2019 07:21

Pracujecie obecnie w firmie Aesculap ChifA? Moglibyście napisać coś na temat obecnie panujących warunkach zatrudnienia dla nowo przyjętych osób? Interesuje mnie, czy w trakcie rozmowy o pracę są możliwości negocjowania stawki wynagrodzenia, czy raczej nie ma to sensu, ponieważ pracodawca ma przewidziane z góry, ile może zaproponować na danym stanowisku? Czytając Wasze wpisy, mogę przypuszczać, iż będziecie w stanie odpowiedzieć na moje pytania.

XYZ
@Bartosz 30.01.2019 13:09

Raczej nie ma możliwości negocjowania stawki godzinowej. Są one określone z góry

Ciekawa

Jakie zarobki na pakowni?

Joanna

Firma zatrudnia ponad 50 tysięcy pracowników w 64 krajach świata. Z pewnością globalna działalność firmy daje duże możliwości rozwoju jej pracownikom. Czy osoby zatrudnione w polskich oddziałach mają możliwość udziału w zagranicznych szkoleniach? Najnowsze oferty pracy w Aesculap ChifA znajdziecie pod tym linkiem: http://www.career-bbraun.com/globaljobmarket/index.html

Pracownik biurowy

Dnia 14.01.2019 roku, firma Chifa Sp. z o.o. złożyła pozew cywilny w związku z szkalowaniem firmy oraz pracowników na forum publicznym w tym przypadku serwisu GoWork.

ciekaw
@Pracownik biurowy 15.01.2019 19:50

Ooo to chyba "anonimowe" trole mają się czego bać

detektyw
@Pracownik biurowy 15.01.2019 19:50

Widzę kolega na forum BERO też się udziela

Waluś
@Pracownik biurowy 15.01.2019 19:50

Juz sie boje.buhahahahaha

Kickoff

A co powiecie o nowym dziale IT?zupy w stołówce nie smakuja. Drugie obleci.socjal lepszy ma biedronka.na parking zakładowy za daleko.nie ma ekspresu do kawy.kto włoży kubki do zmywarki?salki zajmują bez rezerwacji.

Tutejszy
@Kickoff 21.11.2018 17:58

Tylko do Niemiec by jeździli obiboki cholerne. Stale samochody blokują tylko, nic nie robią i narzekają że nic im sie we firmie nie podoba.

Gerd
@Tutejszy 11.12.2018 17:56

trzeba było się uczyć a nie narzekać kto ma szkołę ma lżej. Jak się nie podoba zmienić pracę.

Kamena

wytłumaczy mi ktoś dlaczego pracownicy biurowi pracujący w pomieszczeniach klimatyzowanych dostają lepsza wodę mineralną niż pracownicy zasuwający na nich w 40 stopniach ?? Porównałem składy obu wód . Kto więc potrzebuje więcej energii w tym zakładzie.?? Do układania pasjansa nie potrzeba 20 stopni i wody z tyloma minerałami .

Kika.
@Kamena 13.08.2018 20:24

CRISTAL1 to badziewie ,nawet nie podają ogólnej mineralizacji-zupka chińska z Radomia by na niej wyszła... PRIMAVERA -mineralizacja -poziom 251,3... kAUFLANDZKI CLASSIK ma około 700. Organizm pracownika fizycznego powinien przyswoić około 1,5-2,5 litra na dobę ,ale jak ma średnią 1000 mg/l minerilazacji. Jaka woda jest dostarczana dla pansjanostawców ?Tam jest wysiłek np. jak wyliczyć,naliczyś by , żaden pracownik nie stracił na od września. I NIE ZYSKAŁ.

Rychu
@Kamena 13.08.2018 20:24

...bo zawsze byli lepsi i lepsiejsi.

Prawdziwy pracownik
@Kamena 13.08.2018 20:24

od zawsze były podziały. Niektórzy nie pamiętają ale dawno temu pracownicy fizyczni dostawali herbatę granulowaną a umysłowi ekspresowa liptona. Papier toaletowy to samo jedni szary drudzy miękki biały. Nawet jednemu kierownikowi nie podobało się że dostaje wypłatę w ten sam dzień co "robotnicy" i do dzisiaj mają dzień wcześniej. Paranoja za takie rzeczy należy się zabrać w zakładzie . Dlaczego zakład finansuje pracownikom umysłowym kawy do ekspresów ??( i to dobrej firmy). Dlatego ponawiam moje pytanie. Kto w tym zakładzie na kogo pracuje??. Może czas najwyższy zwolnić i poczekać aż biurowi wypracuja zysk dla zakładu ??

Woj
@Prawdziwy pracownik 24.08.2018 12:52

Wszystko prawda - a więc wniosek jest jeden. Trzeba dzieci pilnować przy nauce, żeby mogły w takich warunkach pracować. Jest to na pewno jakaś motywacja...

Ratunku
@Woj 25.08.2018 12:35

A przy maszynach czy na stołach będą siedzieć kosmici? Których Duda czy Jarek nam przyśle.

krasnoludek
@Prawdziwy pracownik 24.08.2018 12:52

A wy myślicie,że w biurze jest tak kolorowo? Roboty ful, zadań masa, czas goni, stres. Nie uważam żeby produkcja zarabiała na wszystkich, wiadomo,że wszystkie działy muszą współpracować aby firma działała. A kawa i papier? to drobnostki , mały dodatek do niskiej pensji, której osoby z produkcji pewnie nigdy nie doświadczyły

ktosiek
@krasnoludek 08.09.2018 10:46

Bawi mnie podejście pracowników w Chifie, biurowi mówią że na produkcji zarabiają krocie, a na produkcji że biurowi zarabiają krocie siedząc i nic nie robiąc. Hehe. Znam oba stanowiska i powiem tak, na produkcji mniejszy stres a kasa podobna jak w biurze, kokosów nie ma.

taki tam sam
@krasnoludek 08.09.2018 10:46

Ty chyba się z małpą na rozumy pozamieniałeś.....w biurze macie full zadań - chcesz mnie śmiechem zabić. Widać że robisz w zakładzie od 1 -5 lat. Jeszcze nie dawno każdy Kierownik posiadał trzy działy , wszyscy pracowali na 2-3 zmiany roboty schodziło 5x tyle co teraz i był jeden kierownik i jedna rozdzielcza na dziale - spójrz co jest dzisiaj .....na każdym dziale 3 inżynierów nierobów ......3 planistki ......5 majstrów i nic nie schodzi , a wszyscy przychodzą do pracownika i pytają się jak to zrobić .. W zakładzie w ostatnich 2 latach zwolniło się około 200 osób dlaczego więc ciągle przybywa pracowników umysłowych??

sms
@taki tam sam 12.09.2018 20:33

"Kierownik posiadał trzy działy , wszyscy pracowali na 2-3 zmiany roboty schodziło 5x tyle co teraz i był jeden kierownik i jedna rozdzielcza na dziale" to w końcu był jeden czy trzech kierowników na dziale ? Ty na prawdę z małpą na rozumy się pozamieniałeś.

taki tam sam
@sms 13.09.2018 09:33

Naucz się czytać ze zrozumieniem. A "na prawdę" piszemy razem. pisząc o tobie małpa chyba zrobiłem Ci komplement. No ale tak jest jak się kończy szkołę za kurczaki. Popytaj starszych pracowników.

Gonzo
@taki tam sam 12.09.2018 20:33

Heee dobre a ta rozdzielcza co pół dnia śpi jeszcze pracuje ?

Ktoś
@Gonzo 14.01.2019 18:43

Już nie pracuje.

Róża

Witam.Mam pytanie.Jakie trzeba przejść badania lekarskie żeby dostać się do pracy w firmie

Apli
@Róża 05.01.2019 18:48

A to juz zalezy na jaki dzial ?

Róża
@Apli 06.01.2019 00:36

Pakowacz.

Anonim
@Róża 06.01.2019 17:12

Zastanów się dwa razy czy chcesz pracować na tym dziale

Róża
@Anonim 08.01.2019 03:30

Aż tak źle.?????

Anonim
@Róża 08.01.2019 12:45

Na produkcji jest Masakra za zleceniami się czeka ok.3 godzin czasem krócej a czasem są od ręki zlecenia no i czasem są ale to twój wybór chcesz przyjść przyjdź ja tylko stwierdzam fakt ja jest

Gość
@Anonim 08.01.2019 15:46

To idźcie sobie je zrobić zamiast siedzieć pod winda!!!

Anonim
@Gość 10.01.2019 12:24

Ty nawet nie wiesz jak te co robią zlecenia pracują . Gdyby był inny system magazynie to zlecenia były by

Gość
@Anonim 11.01.2019 03:49

a ty może wiesz jak „te co robią zlecenia pracują”? Zejść tam na jeden dzień to nie jest żadna sztuka, popracuj tam z rok to zobaczysz co to ciężka praca.

Anonim
@Gość 11.01.2019 05:59

Gdyby się nie obijały to dziewczyny z produkcji by nie schodzily na dół do pomocy a na dole wiem jak jest

Gosc
@Anonim 11.01.2019 11:14

nie ma sensu mówić jakie komisjonowanie jest niedobre bo tak samo można powiedzieć o produkcji ze pracują tam lenie a myślą ze są najważniejsze. Każdy ma swoje zdanie.

@bolek

nadal product manager w dziale dezynfekcja prowadzi szkolenia jąkając się gdzie cała konkurencja się śmieje

bolek

Gratuluje wszystkim co idą w poniedziałek do pracy. "Śmiecie pana B" Nic innego nie można o was powiedzieć.

oj boleczku
@bolek 10.11.2018 10:25

O co Cię to obchodzi kto idzie a kto nie do pracy w poniedziałek, chcą zarobić to idą

Edek złomiarz
@bolek 10.11.2018 10:25

Dobrze mówisz. ..... Ci wszyscy, którzy tak bardzo chcą pracować, a będą chcieli kiedyś podwyżkę to niech pamiętają , że są jeszcze niedziele, Boże Ciało, wszystkich Świętych itd......mogą iść zarobić. W święto do pracy, a w wigilię i sylwestra to pierwsi do wolnego a to przecież normalny dzień pracy zobaczymy kto będzie chętny do przyjścia. Nie szanujecie już nawet, samych siebie, potraficie się sprzedać za "stówę" jak.......

edz
@Edek złomiarz 10.11.2018 20:17

Oj przepraszam ja się sprzedałem za dokładnie 240 zł brutto i w poniedziałek mam zamiar przyjść do pracy, przecież to jest normalny dzień pracujący. Gdybym był tak bogaty jak ty to pewnie mówił bym to samo

KGB
@bolek 10.11.2018 10:25

Śmieć to cię zrobił i zapomniał zutylizować wolny dzień każdy spędza jak chcę nie gów.... cię to powinno interesować

Do KGB
@KGB 17.11.2018 22:31

Właśnie przez takich ....jak ty nic nie można zrobić. A treść twojej wypowiedzi tutaj świadczy tylko o tobie, jaki to jesteś inteligentny inaczej. Przykro mi i innym że życie tak cię skrzywdziło. Albo nie, nie jest nam przykro.

KK
@Do KGB 19.11.2018 10:59

Jak tak czytam wasze wypowiedzi, to utwierdzam się w przekonaniu że w tym zakładzie same debile pracują. Przykro mi, ale trzeba nazywać rzeczy po imieniu.

edzio
@KK 19.11.2018 16:54

Ja to pisałem kilka lat temu już . i to jest prawda. Cała masa kretynów po zawodówkach nie szanujących samych siebie a kolegów wcale.

nick
@bolek 10.11.2018 10:25

Witam, kilka słów byłem pracownikiem i potwierdzam że kto wchodzi w zad ma lepiej . Nowy product manager w dziale dezynfekcja pomyłka totalna , jąkała i to tego pijak

Taki tam
@bolek 10.11.2018 10:25

Debile idźcie na dniowkwe to zobaczymy czy będziecie chodzić w takie to poniedziałki.śmiecie to wy jesteście akordowcy.......

ff
@Taki tam 22.11.2018 13:26

Jestem na dniówce, byłem w opisywany poniedziałek w pracy. Nie żałuję.

Fred
@KGB 17.11.2018 22:31

Po twojej wypowiedzi nie mam wątpliwośc,i żę pracujesz na nożyczkach NT5. Tylko tam znajdziesz największych (usunięte przez administratora) w całym zakładzie.

Pracownik NT5
@Fred 26.11.2018 08:53

Fred jak i cała reszta która się wypowiada na temat poniedziałku 12, obrazajac ludzi którzy byli w ten dzień w pracy. Zapraszamy do nas na dział w czasie zebranie i powiedzcie nam to prosto w twarz a nie tylko potraficie obrażać ludzi w internecie

koleś
@Edek złomiarz 10.11.2018 20:17

W takie dni to tylko Iza potrafi przyjść i siedzieć do nocy. Brawo ona. No ale za taka premie na koniec roku co bierze to nie jeden by przyszedł. Z sześć najnizszych brutto, do łapy. Fajnie co nie.

@bolek
@nick 21.11.2018 07:55

co w dziale dezynfekcja nadal product manager prowadzi szkolenia jąkając się

Grudzień 2018

MASAKRA! Od 15 lat pracuję w tej firmie, i jeszcze nigdy nie zdarzyło się by paczki na dzieci nie były wydane przed 6 grudnia. Nie ważne czy to paczki czy karty, to ma być dla dzieciaków na Mikołaja, a nie na gwiazdkę czy sylwestra. Czy w tej firmie jeszcze pracuje za mało biurowych czy co? Gdyby to zrobił fizyczny to WIELKI hałas, ale biurowym porostu nie wyszło. Żal i wstyd dla biur, nic więcej. Im wszystko wolno. Chifa już jest na ostatnim miejscu w NT i tylko to utwierdza. Masakra

BOB
@Grudzień 2018 05.12.2018 15:28

cienki bolek rozumu ci brakuje takich nierobów jak ty to powinni zaraz na pysk za bramę wyrzucić jak śmiecia obrażasz ludzi pracowitych którzy mają w życiu jakieś ambicje jakiś cel i gó...o cię powinno interesować czy ktoś robi nadgodziny czy nie bo ty im nie płacisz cepie

Haha ha
@BOB 15.12.2018 23:41

Ty maślaku wróć do szkoły, bo widać, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Cieć kierownictwa

Marika

A miał ktoś styczność z dzialem sprzedaży? Na kogo uważać ?

mmfedsffdsf

Chifiarze to pajace ! Chifiarze to pajace ! Chifiarze to pajace ! Chifiarze to pajace !

miki

Parking powiększyli, a nadal nie ma gdzie stanąć. Porażka.

Edek z Fredem

A ten nasz durny Adaś (błeżka dupowłaz)w koncu jest tym dyrektorem czy nie jest ?A moze dopiero bedzie? Cos tak dlugo tylko kierownik i kierownik...

BBŚ

W tym zakładzie, układzie nawet nic nieda się kupić, żadnej maszyny czy innych rzeczy. No chyba ze jesteś kierownikiem co ma osobno działalność albo kimś dobrym znajomym gościa od mebli. Wiadomo o kogo chodzi. Co do pana ,,P,, tego od mebli, jak pan rozliczasz faktury, i pozdrawiam tez paa Królikow.....o , ladna, kosa kuchnia. Chyba na jednej fakturze wyliczona z IT, czy innym zleceniem. A kemping naszego wice...? Szkoda że nie widzieliście. Wszystko w kosztach firmy.

klos
@BBŚ 10.12.2018 11:05

Dojną chife racz nam dać panie...

BBŚ
@BBŚ 10.12.2018 11:05

Te puste wózki stojące bez celu na obróbce też bolą. A i tu nie ma tajemnicy skąd i za ile....

cnc_holland

Ile się zarabia na stanowisku MONTER URZĄDZEŃ PRECYZYJNYCH ZPD5?

Nickname

Witam, Czy ktoś wie jakie są warunki otrzymania premii rocznej?

X-mas
@Nickname 07.12.2018 19:44

te same co w tamtym roku. Im więcej lizałeś i kablowałeś tym więcej dostaniesz .

merry crismass
@X-mas 08.12.2018 15:56

W ubiegłym roku kablowalem, lizałem a premii nie dostałem. Jak to możliwe ?

anonim

(usunięte przez administratora)

hehe

Oooo, z nożyczek na kleszczyki psioczenie się przeniosło. Tosz to chyba jakaś zaraza w tym zakładzie

Pado

O jaką świętą chodzi????

Pani "święta"

Panie "Neno"(taki Pan odważny w słowach) zapraszam na rozmowę osobiście, skoro Pan tak wszystko o mnie wie. Pozdrawiam

Pani "święta"

Cóż widzę, że brak jaj!

To niezle szkolenie.

Świetnie bawi się kierownictwo i dyrekcja na szkoleniach w Czechach :) A pracownicy jak zawsze są w głębokim poważaniu :)

Walduś
@To niezle szkolenie. 09.11.2018 06:30

Aj się czepiacie. Przynajmniej się czegoś na tym szkoleniu nauczyli - że kluby relacjonują swoje imprezy z użyciem aparatów. Następnym razem też się pomalują jak reszta...... :P

Krzychu
@Walduś 09.11.2018 21:08

Jaki klub?

ulka
@Krzychu 15.11.2018 22:29

zasada jest prosta. Szlachta sie bawi a robole na to robia.

alwaro

Cześć wszystkim. Kiedyś tam był wpis o zablokowaniu ronda przy b.braun. Może jakieś propozycje co do daty? A mam jeszcze jedno do dodania.... Kto ma chęć oddać krew proponuję to zrobić od 26.11 do 9.12.2018. Co wy nato? Myslę że w ten sposób też pokażemy że umiemy się zjednoczyc. Jak nie rondo to tak im pokażmy. Choć rondo tez proponuje, jakiś konkretny termin? A może w tym samym okresie co krew....? Zeby zbytnio sobie wyjazdu z parkingu nie blokować. Ludzie pokażmy zarządowi ze mamy jaja i coś zróbmy.

Edzio
@alwaro 13.11.2018 06:22

Pogadaj z Sidem albo Łaszczem i jeszcze z kilkoma pajacami. Oni ci pomogą zrealizowac ten pomysł.

ff
@Edzio 13.11.2018 09:02

Ty się chłopie zdecyduj, chcesz więcej zarabiać czy nie ?

Jack

Do związków zawodowych... Co z poniedziałkiem 12 listopada ? Mamy wszyscy wolne? Bo słyszałem że niektóre działy muszą iść a niektóre mają prawo wyboru... Więc jak to jest ? Proszę o szybką odp

zaprzyjaźniony
@Jack 07.11.2018 09:01

To jak wy pracujecie ? Na 5 dni przed 12 listopada załoga nie wie jak pracuję ? W tak dużej firmie. Gdzie są harmonogramy czasu pracy ?

Majk
@zaprzyjaźniony 07.11.2018 11:11

12 Listopada w ramach wolnego proponuję szkolenie w Brooklynie.

LiziPupa
@Majk 07.11.2018 20:06

Myślę że, te insynuacje są nie na miejscu każdy ma prawo bawić się za firmowe pieniądze i nic nam do tego...

Sid
@Jack 07.11.2018 09:01

O co wam chodzi. Ja moge przyjsc w ten poniedziałek. Zarobie sobie a wy narzekajcie. Macie (usunięte przez administratora) a nie marudzic.

Archanioł
@Sid 08.11.2018 19:55

Ty naprawdę jesteś matoł

Ala
@Sid 08.11.2018 19:55

przeciez wiadomo że wiekszego głaba w zakładzie ba w powiecie nie znajdziecie jak sid.

M

Przepraszam za wpis na portalu w dniu 3 kwietnia 2018 o godz 15:51

nm
@M 01.11.2018 11:16

A co to się stało że nagle przepraszasz ?

Kaczynski

Niema bo 500 plus

Stach

Wiadomo coś o premiach rocznych?

Brambor

Pisać mi tu coś bo nudno się robi.

Zostaw opinię o Aesculap ChifA

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aesculap ChifA