K-FLEX Polska Sp. z o.o.
3 24 6 1

Opinie o K-FLEX Polska Sp. z o.o.

Prawda boli

BHP oczywiście że jest bez tego zakład nie miałby prawa bytu.....pracownicy mają zapewnioną odziez ochronna,rękawice,stopery,zarekawki,maski itp ale niestety nie korzystają z tego bo nie wygodne,za gorąco itd więc nie piszcie bzdur bo sami lamiecie przepisy BHP nie korzystając z powyższych, Jeśli chodzi o pensję no cóż co niektórzy chcieli by pewnie zarabiać co najmniej tyle co dyrektorzy,nowi pracownicy mają takie wymagania że szkoda gadać A tak naprawdę nic z siebie nie daj(oczywiście nie wszyscy) starszą kadra wie o czym pisze my potrafiliśmy uszanować pracę ......Nie było zwolnień bezpodstawnych,nieusprawiedliwionych nieobecnosci... Jeśli chodzi o kierownictwo to bardzo dobrze oni od tego są muszą od nas wymagać ktoś musi tego pilnować,wiadomo ludzi boli fakt że dawny kolega zmienił stanowisko i przeszedł na kierownika-widocznie na to zasłużył,hierarchia jest wszędzie także tu Wiec Drodzy Koledzy i Kolezanki zanim napiszcie kolejny mijający się z prawdą post przemyslcie czy to w ogóle ma sens nakręcone tej fali nienawisci. P.S flustratom proponuje zmienić prace nikt nikogo nie trzyma tu na siłę,wręcz przeciwnie jeśli ktoś jest dobrym pracownikiem to potrafią się za nim wstawic za osobami nic nie wnoszacymi NO sorry Nikt nie pojdzie!pozdrawiam

Wszyscy
@Prawda boli 09.02.2019 23:55

Brawo ktoś w końcu prawdę powiedzial

Bembory
@Prawda boli 09.02.2019 23:55

Każdy z pracowników dobrze wie jakie są warunki pracy przy środkach chemicznych.

D
@Prawda boli 09.02.2019 23:55

Ile Ci dali kasy za tą twórczą opinie ?

Domokrążca
@D 11.02.2019 18:05

Ale jest prawdziwa czy nie? Co masz do zarzucenia?

Mieszkaniec

Dokładnie Tak jak ktoś pisze,pełno tirów,że strach jeździć obok k-flexu. Firma rozbudowuje się, kupuję wszystko dookoła ,a nie potrafi zrobić miejsca dla ciężarówek. Niebezpiecznie jest i nikt tego nie widzi.

Darek
@Mieszkaniec 13.02.2019 11:06

Nie widzą do czasu,gdy wydarzy się tragedia.Ale wtedy będzie już za późno na zmiany.

Mieszkaniec

Wszyscy pisząc o uciążliwych warunkach w zakładzie mają jak najbardziej rację.Aczkolwiek pracownik ma z tym styczność przez 8 godzin dziennie kilka dni w tygodniu.Gorzej mają mieszkańcy,już nie wspomnę o ludziach mieszkających obok,naprzeciwko k-flex'u.To oni muszą zmagać się non stop z "zapachem" (zaklad zapomniał,że w październiku mieli podłączyć komin - obiecane przez pana DYREKTORA na sierpniowym spotkaniu),chociaż uważam,że to w małym stopniu polepszy sytuację),czesto o dłuższym przebywaniu na dworze nie ma mowy,a o otwarciu okna można zapomnieć.Dodatkowo dochodzą utrudnienia związane z brakiem parkingu na postój ciężarówek,gdzie sznur samochodów zaparkowanych i zajmujących niemalże połowę drogi nierzadko ciągnie się od samego wjazdu na zakład do połowy lasu.A zakład ciągle się rozbudowuje,bo jak doskonale wiemy hala budowana obecnie nie jest ostatnią. Także ok miejsca pracy zapewnione itd,ale jakim kosztem!?

Niewolnik systemu

Wychodzi na to, że im więcej pracujesz tym mniej zarabiasz to taki "mały" paradoks tego zakładu. Wypłaty jak zwykle po 10-tym, złe rozliczanie godzin w miesiącu, ponieważ za grudzień nadgodziny były liczone od 168 godzin a ustawowo powinno być od 152, praktycznie przymusowe nadgodziny, premia obcinana w zależności od liczby nadgodzin (im więcej nadgodzin tym mniejsza premia, żeby czasem (usunięte przez administratora) nie zarobiło za dużo). Po podwyżkach podyktowanych oczywiście wzrostem najniższej krajowej wypłata mniejsza niż w poprzednim miesiącu. Nie mówmy o traktowaniu pracowników jak śmieci pan "S" nawet nie raczy odpowiedzieć pracownikowi dzień dobry. Tutaj bez protekcji albo wazeliny daleko nie pojedziesz nawet jakbyś bardzo się starał. Wymyślanie nowych stanowisk, które są nikomu niepotrzebne, żeby kolega pana kierownika bądź brygadzisty mógł brać kasę za nic. Później kierownictwo dziwi się że każdy ma gdzieś pracę skoro starasz się a i tak robią Cię w bambuko.

Łysek

Kolejny miesiąc i kolejne obciete wypłaty lub pomyłka nieudolnego kierownika Dp.Wstyd i brak szacunku dla pracownika. Ludzie znowu zaczną chodzić z paskami i kierownik będzie z nich robił glupkow że wszystko ok. Nie dziwne że ludzie negatywnie opiniuja zakłada.

Sceptyk
@Łysek 11.02.2019 12:13

Wypłaty robią kadry, nie kierownik. On tylko daje, lub nie, premie. Gadanie kadr, ze kierownik wszystko liczy to tylko kłamstwo - popatrzcie na swój "pasek".

zniesmaczeni

Widać że na brygadzie B kwitnie romans brygadzisty ze skanerzystką ciekawe co będzie dalej

Sprawiedliwi
@zniesmaczeni 05.02.2019 21:38

Życzliwych ludzi widać nie brakuje. Niech każdy patrzy na siebie a nie ploty sieją

zniesmaczeni
@Sprawiedliwi 07.02.2019 09:42

Głupich też ze miejsce ma takie zachowanie

Xxxx
@zniesmaczeni 05.02.2019 21:38

Ploty ploty ploteczki, każdy niech pilnuje siebie, opinie dodały tzw. Mocherowe berety!!

Ramzesssss

Wyraze opinie w kilku słowach (usunięte przez administratora) smród brud i (usunięte przez administratora) Kierownictwo patrzy tylko na siebie, paski od wyplat wymyślili że po 20 dni kazdego miesiąca szkodliwego nie płacą. A o zasadach BHP nie ma nawet mowy mpwia ze pracownicy nie przestrzegaja zasad,ale traktują zakład tak jak zakład traktuje pracowników. Skanerzystki daja sie obmacywac brygadzistą ludzie to widzą !!

Xxxxxx

To ciekawe jakie będziemy mieli teraz wypłaty jak są takie dobre hehe.

pracownik dp

Witam widzę że są różne opinie ale niech każdy zajmie się swoimi sprawami i pracą wiadomo że zakład ma swoje wady i zalety i miejmy nadzieję że w miarę możliwości wszystko będzie poprawiane w lepszym kierunku łącznie z organizacją pracy na wypłaty nie można też narzekać co miesiąc bo wszystko zależy od zaangażowania w to co robimy i stanowiska jakie wykonujemy na produkcji choć zdarzają się wyjątki wszystko zależy od wysokości premii a narzekać potrafią tylko pijusy i cwaniacy którzy nie garną się do pracy

DP
@pracownik dp 08.02.2019 19:36

Chyba pierwsza normalna opinia, pozostałych nawet szkoda czytać, wieczne narzekania i bez podstawne obrażanie innych, po co jeszcze pracują tacy flustraci, nikt nikogo nie trzyma na siłę. Jedynie pani kadrowa chyba nie wie co oznacza - wypłata do 10 dnia miesiąca.

Łysy

Witam jestem pracownikiem tego obozu gdyż pracą raczej tego nie można nazwać. Kierownictwo pracowników ma za podgatunek człowieka, dyrektor dużej produkcji nie potrafi używać zwrotów grzecznościowych nawet dzień dobry nie umie odpowiedzieć. Brygadziści zwalają swoje obowiązki na swoich pomocników i reszta ich nie obchodzi lub romansują z Ukrainkami bądź skanerzystką jak ma to miejsce na zmianie B. Kierownictwo za wszelką cenę próbuje znaleźć powód aby uciąć premię a jak się nie da to tak jak ostatnio wszystkim pracownikom zabrali po 90 zł z powodu uszkodzonych bram. Zasady BHP właściwie nie istnieją łatwiej jest zmienić osobę od BHP niż wprowadzić jakieś zmiany. Wypadki są na porządku dziennym gdyż szkolenia stanowiskowe są na zasadzie pan/pani tu podpisze i załatwione a jak już dojdzie do wypadku to poszkodowany jest zastraszany. Brak wentylacji bezpośredni kontakt z chemią i zadymienie z pieców objawia się ciągłym kaszlem. Zamiast zapłacić dodatek za warunki szkodliwe kazali wszystkim podpisać oświadczenie że jesteśmy świadomi szkodliwości pracy i możliwości wystąpienia chorób zawodowych nie podpisanie tego jest równoznaczne z oddaniem wypowiedzenia umowy. Wypłaty rzadko są wypłacane na czas i zawsze wpływają po godzinie 16. Jedyne co pracowników trzyma w tym zakładzie to okres wypowiedzenia nowi pracownicy odchodzą po kilku dniach doświadczeni czekają do końca umowy aby ominąć miesięczne lub trzymiesięczne wypowiedzenie gdyż nowy pracodawca nie zawsze chce czekać.

Łysy

Witam jestem pracownikiem tego obozu gdyż pracą raczej tego nie można nazwać. Kierownictwo pracowników ma za podgatunek człowieka, dyrektor dużej produkcji nie potrafi używać zwrotów grzecznościowych nawet dzień dobry nie umie odpowiedzieć. Brygadziści zwalają swoje obowiązki na swoich pomocników i reszta ich nie obchodzi lub romansują z Ukrainkami bądź skanerzystką jak ma to miejsce na zmianie B. Kierownictwo za wszelką cenę próbuje znaleźć powód aby uciąć premię a jak się nie da to tak jak ostatnio wszystkim pracownikom zabrali po 90 zł z powodu uszkodzonych bram. Zasady BHP właściwie nie istnieją łatwiej jest zmienić osobę od BHP niż wprowadzić jakieś zmiany. Wypadki są na porządku dziennym gdyż szkolenia stanowiskowe są na zasadzie pan/pani tu podpisze i załatwione a jak już dojdzie do wypadku to poszkodowany jest zastraszany. Brak wentylacji bezpośredni kontakt z chemią i zadymienie z pieców objawia się ciągłym kaszlem. Zamiast zapłacić dodatek za warunki szkodliwe kazali wszystkim podpisać oświadczenie że jesteśmy świadomi szkodliwości pracy i możliwości wystąpienia chorób zawodowych nie podpisanie tego jest równoznaczne z oddaniem wypowiedzenia umowy. Wypłaty rzadko są wypłacane na czas i zawsze wpływają po godzinie 16. Jedyne co pracowników trzyma w tym zakładzie to okres wypowiedzenia nowi pracownicy odchodzą po kilku dniach doświadczeni czekają do końca umowy aby ominąć miesięczne lub trzymiesięczne wypowiedzenie gdyż nowy pracodawca nie zawsze chce czekać.

Staruch

Te aneksy do umowy dla starych pracowników możecie sobie wsadzić w (usunięte przez administratora) dziękujemy chojnemu kierownictwu

Borys

Uwaga!!! Nie współpracujcie z tą firmą jest nie lojalna pod każdym względem nie płacą za faktury na czas mają dostawców głęboko w (usunięte przez administratora).

Zmiana

Kolejny wypadek przy produkcji na zakładzie czy ktoś w końcu się za to weźmie żeby były spełnione jakieś normy bezpieczeństwa i BHP

Praca

Szukasz pracy bez perspektyw !!!! Przyjdź do K-flex.

Niewolnik przemysłu

Ta firma to porażka pod każdym względem arogancki i chamski kierownik dużej produkcji który nie każe brygadzistą drukować dla pracowników harmonogramu pracy ( grafik) bo co bo jak chcą grafik to mają przynosić swój papier do drukarki dyrektor chyba nie wie jakich ludzi zatrudnia na takie stanowiska albo dobrze o tym wie bo do rzadzenia potrzebne są chamy żeby poniżać pracowników

Arioh

Jak by to lekko ująć w słowa.. No nie da się bhp nie istnieje dbanie o pracownika nie istnieje zgrana kadra i kierownictwo nie istnieje. Nigdzie nie znajdziecie takiego (usunięte przez administratora) i oszustwa jak w kauflexie. To co się tam wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie nie dość że oszukują z kasą to jeszcze wypłata potrafi przyjść 12 lub 13 dnia danego miesiąca. Kierownicy to po prostu zwykle scierwa. Pomiataja ludźmi jak by byli niewolnikami i szukają wszystkiego żeby tylko obciąć pensję i jak najbardziej zgnoic pracownika. Jak dla mnie to nawet na miano ludzi nie zasługują. Maszyny pamiętają chyba wojnę a o tym że chemia jest naprawdę trujaca nikt nie powie ale czym tu się dziwić jak nikt z kierownictwa nawet nie wie co to jest. Wały waleczki i same przekręty. Nawet za paczki na święta odcieli z premi. No (usunięte przez administratora) Nie da się tam pracować warunki do (usunięte przez administratora) kierownictwo jeszcze bardziej do (usunięte przez administratora) i wszystko załatwia się kasą. Jak by przyszła nie zapowiedziana kontrola to by chyba ten (usunięte przez administratora) zamknęli.

Pracownik bez nadziei.

PRL to futuryzm w porównaniu z tym co się tam wyprawia!!! Podstawowym problemem tego miejsca jest TOTALNY BRAK ORGANIZACJI. Wszystko jest robione na łapu capu i bez przemyślanego planowania!!! Po drugie BRAK KONKRETNYCH SZKOLEŃ Z ZAKRESU OBSŁUGI MASZYN ORAZ ODPOWIEDNIEJ ICH KONSERWACJI. Maszyny są w takim stanie, że świętego wyprowadzą z równowagi. Ustawienie ich to jest jak zdobycie Kilimandżaro. Kolejnym problemem jest NIEISTNIEJĄCE BHP. W ZALEŻNOŚCI OD NAGŁEJ POTRZEBY MOŻNA DZIURĘ GÓWNEM ZATKAĆ! System wynagrodzeń to GRA W TOTOLOTKA TYLE, ŻE RACZEJ BEZ WYGRANYCH. Jeśli jeszcze masz jakieś wsparcie to może dadzą ci jakieś lepsze pieniądze, ale i tak małe jak na to co tam trzeba robić. Jest jeszcze WSZECHOBECNY BAŁAGAN I NIEŚCISŁOŚCI JEŚLI CHODZI O WARUNKI PRACY. Np NIE MÓWI SIĘ PRACOWNIKOM ŻE DZIEŃ NA BADANIA JEST DNIEM WOLNYM! Przez wiele lat NIE PŁACONO ZA UTRZYMANIE ODZIEŻY ROBOCZEJ W CZYSTOŚCI. NIE UZASADNIA SIĘ ROZBIEŻNOŚCI W PREMIACH. DODAJE SIĘ OBOWIĄZKÓW ALE BEZ DODATKOWEGO WYNAGRODZENIA. BRAK JAKIEJKOLWIEK TROSKI O PRACOWNIKA. (Latem +40 stopni Celsjusza, zimą -15). Na końcu, warto wspomnieć o BEZCZELNYM STOSUNKU KIEROWNICTWA!!! Na sugestie że jest gorąca na hali i dlatego wydajność jest mniejsza dostajemy odpowiedź: ,,W INNYCH KRAJACH LUDZIE PRACUJĄ W WYŻSZYCH TEMPERATURACH!" To tylko wierzchołek góry problemów na które wszyscy są obojętni i na które rady nie ma. Wszystko to jest efektem PRZYSŁONIĘCIA OCZU PIENIĄDZEM DYREKCJI. W TAKI WŁAŚNIE SPOSÓB W ROZWINIĘTYM KRAJU MAMY DO CZYNIENIA Z WYZYSKIEM JAK W PAŃSTWACH AZJATYCKICH!!!!! Jedynym chyba sensownym rozwiązaniem jest po prostu oficjalny STRAJK bo na takie zachowania nie powinno być przyzwolenia!!

Żałosny epizod życia

Chemia do produkcji tych mat Nieszkodliwa? Cześć z tych substancji jest rakotwórcza. Ukraińcy na nawazaniu będą niedługo świecić w ciemności. Zakład jest pełen wałów wałeczkow układów i ukladzikow. Każdy gruby problem zalatwia się tam kasa pod stolem. Dbanie o pracowników? Przecież jak behapowiec coś chce zmienić bo widzi że tak się nie da to co się zmienia ? Behapowiec :) wypadki nawet ciężkie zamiatane pod dywan żeby tylko oczyścić nieskazitelne imię dyrektora ... główna dywiza na wyższych szczeblach to : ,, nie ma ludzi niezastapionych ... ,, Ludzie nie są informowani o szkodliwości warunków jakie tam panuja A osoby uswiadamiajace pracowników staja się nie wygodne. Ale jak mają być informowani jak kierownik nie ma pojęcia o substancjach stosowanych w zakładzie. Przestrzeganie Bhp tam nie istnieje. Mniej więcej wygląda to tak jakby do obory wstawili maszyny i zaczęli robić gumę A bydło dostało pieniądze na zarządzanie które zaslepily wszelkie inne wartości. Chcesz sobie skrócić życie o 20 lat to polecam k-flex idealne miejsce dla samobójców i osób nieceniacych własnego zdrowia.

Kaflexiok
@Żałosny epizod życia 07.12.2018 08:31

Ten zakład to porażka pod kazdym względem tam znajduje się tyle środków chemicznych że Ukraińcy na naważaniu będą padać jeden przez drugiego na raka wszystko o środkach rakotwórczych jest trzymane w tajemnicy przed pracownikami

pp

Wszystko jest nie tak ,nawet przewoźnikom nie płaca na czas termin 70 dni to mało

Nn

I znowu 10 i znowu poslizg z wypłatami ciekawe pewnie jeszcze nie zdążyli wszystkim premie upierdzielić.

pracownik produkcji

dziwne że nawet żadna inspekcja z ochrony środowiska nie doczepi się do zakładu który zanieczyszcza środowisko mieszcząc się zaledwie 5 km od uzdrowiska Uniejów jak już każdy może zauważyć widać że mają dobre układy z burmistrzem rączka rączkę myje . ciekawe kiedy zaczną usuwać prawdziwe ale niewygodne dla zakładu opinie.

Edward
@pracownik produkcji 01.11.2018 19:54

Zapewniam Cię, że nikt nie usuwa opinii niewygodnych dla zakładu. Każda opinia pracownika jest ważna i nie ma znaczenia, czy jest on pozytywna, czy negatywna. Najważniejsze, żeby była konstruktywna i napisana w kulturalnej formie. Rozumiem, że martwisz się o środowisko naturalne, ale gdyby były przekroczone normy, na pewno zostałoby to zauważone, gdyż w obecnych czasach przykłada się do tego bardzo dużą wagę. Na stronie http://www.k-flex.pl/kariera jest dużo ofert pracy. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech tam zajrzy.

Janek
@Edward 14.11.2018 13:14

Jasne jasne . Wszyscy się martwią o środowisko naturalne w tym kraju. Rząd najbardziej . Szczególnie to widać w Puszczy Noteckiej.

Tadek
@Janek 25.11.2018 22:33

Janek, dokładnie ale jeszcze lepszym przykładem są tutaj "spontaniczne samo zapłony" śmietnisk w Polsce...

Edward

@Roman, rozumiem Twoje rozczarowanie rozbieżnością w zarobkach, ale trudno jest porównywać wynagrodzenia pracowników z dwóch różnych krajów. Czy mógłbyś przybliżyć temat rodzaju umów na jakie są zatrudniani nowi pracownicy i dodatków do wynagrodzenia, jeśli takie są oferowane przez pracodawcę? Każda informacja dotycząca warunków pracy jest ważna dla przyszłych pracowników.

pracownica
@Edward 18.10.2018 10:34

Umowa o pracę na czas określony przez 36 miesięcy. Podstawa + Dodatki premiowe - zabierane jak komu się podoba. Pracownik jest numerem na pieczątce. Zasady wewnętrzne dotyczące dodatków nie są jednoznaczne. Raz są raz ich nie ma. BHP - pojęcie wirtualne. Ochrona środowiska i zdrowia - na papierze. Jak się zawinie mata w piecu i zapali to zadymienie i smród jest nawet na magazynie. Aż zatyka w płucach. Praca na naważeniu chemii tragedia. nie polecam

brygada

dzisiaj w dodatku kolejny wypadek na produkcji i pewnie kolejna osoba zostanie inwalidą

Roman
@brygada 30.09.2018 19:57

Właśnie w tej chwili ogladam na włoskiej RAI 3 program Presa Diretta gdzie pracownicy z bylej fabryki K Flex, która została przeniesiona do Polski opowiadają swoje historie jak zostali z dnia na dzień pozostawienie na bruku. Jeden opowiadał jak przyjechał do Polski szkolić polaków .......stwierdził że poziom bezpieczeństwa pracy był poniżej minimum , zarobki polskiego pracownika to 1/3 średniej wypłaty pracownika włoskiego. We Włoszech pracownicy odkryli, że firma dostała 30 mln euro na rozwój działalności we Wloszech z EU, 8 mln euro dotacji z innych źródeł na prawę bezpieczeństwa pracy, gwarancje zatrudnienia, staże itp......a następnie się zwinela do Polski.....

Pracujący

Kolejny miesiąc, kolejna wypłata i znowu to samo.... jeden nie dostał premii, drugi nie dostał jakiegoś dodatku, ludzie w biurach weźcie się w końcu do pracy jak można się mylić co miesiąc przy wypłatach?! Żenada

produkcja

na temat dodatków za prace w szkodliwych warunkach to można pomarzyć nawet ludzie którzy pracują tutaj kilka lat niczego nie dostają wystarczy się spytać pracowników jak jest a do działu BHP można zgłaszać wszystko i tak wszystko zostanie zamiecione pod biurko że nie ma żadnych problemów

Beata

Obecnie firma K-flex Polska na swojej stronie w zakładce kariera zamieściła kilka ogłoszeń o pracę na stanowiska:elektromechanik, pracownik produkcji, Inżynier jakości, magazynier, operator pieca, pracownik działu sprzedaży z językiem hiszpańskim, automatyk, inżynier, informatyk. Firma oferuje szkolenia, rozwój zawodowy i stabilne zatrudnienie. Czy ktoś z użytkowników jest zainteresowany aplikowaniem? @produkcja, czy zgłaszałeś do działu BHP niedogodności związane ze szkodliwym działaniem chemikaliów? Masz dodatek pieniężny do wynagrodzenia za pracę w szkodliwych warunkach?

produkcja

ludzie chyba nie wiedzą co w tym zakładzie się dzieje ostatnio przed urlopami gdzie trzeba było pracować po 12 godzin z tego upału, gorąca i śmierdzącego dymu ludzie tracili przytomność przy maszynach bo oczywiście po co włączać klimatyzację a i tak nie ma żadnej wentylacji na hali traktujecie pracowników jak bydło robicie sobie tutaj (usunięte przez administratora) nawet ukraińcy uciekają i nie chcą u was pracować

Beata

@produkcja, rozumiem Twoją opinię o firmie. Wysoka temperatura i dym są uciążliwe dla pracownika. Czy mógłbyś napisać, czy do wynagrodzenia pracodawca dodaje pakiet socjalny lub szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe? Jak wygląda sprawa z premiami? Można liczyć na miesięczne lub kwartalne? Jakiego rodzaju umowy są podpisywane z pracodawcą? Zlecenie, czy na czas określony? Często rodzaj umowy jest ważnym czynnikiem, który jest decydujący przy podejmowaniu zatrudnienia i rekompensuje inne niedogodności.

produkcja
@Beata 26.07.2018 18:28

żadna umowa niczego tutaj nie rekompensuje za pracę w tak szkodliwej chemii

mieszkaniec wsi

ludzie co tam się dzieję od tego dymu który idzie z fabryki to usychają drzewa i cały las którego nie długo nie bedzie a w mieszkaniach czuć dym z tej gumy którą przerabiają może w końcu powinna się tym zainteresować jakaś telewizja albo inna organizacja a to wszystko nieopodal uzdrowiska Uniejów

Zostaw opinię o K-FLEX Polska Sp. z o.o. - Gdynia

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K-FLEX Polska Sp. z o.o.