Foxberg Sp. z o. o.

Adres: Dekabrystów 82, 42-202 Częstochowa

NIP: 9491905197 KRS: 0000209995

Foxberg Sp. z o. o.
3 36 6 1

Opinie o Foxberg Sp. z o. o.

Michał

polecam!!! sciagneli dla mnie pieniadze od opornego dluznika. zaplacilem tylko prowizje od odzyskanej kwoty

KLIENT

To jakas masakra!!!! Nic nie odzyskali a chcą kasę pomimo iż w umowie było od odzyskania...

Paweł
@KLIENT 14.08.2018 18:13

Panie Klient ,śmieszą mnie takie wpisy ,że w umowie było napisane że bez opłat wstępnych a opłaty były naliczone. Proszę wstawić zdjęcie faktury oraz umowy a nie pisać brednie i kłamstwa bo za to może Pan odpowiedzieć. Z firmą Foxberg podpisałem już piątą umowę zlecenia windykacji i tylko w jednej sprawie zapłaciłem kasę ale to była osobna umowa a ja się na nią zgodziłem.Nie było możliwości odzyskać pieniędzy na etapie przedsądowym, więc zdecydowałem się na sąd ale z własnej i nieprzymuszonej woli. Proszę przedstawić dowody potwierdzające Pańską wypowiedź.

Zbigniew

Polecam Firmę windykacyjną Foxberg Odzyskali moje pieniądze w bardzo szybkim czasie , nie pobierając ode mnie kosztów na wstępie a jedynie niską prowizje po odzyskaniu. Windykator informował mnie o wszystkich działaniach. Teraz sprawdzam sobie u nich na giełdzie czy moi nowi klienci nie są dłużnikami i okazało się że dzięki tej giełdzie uchroniłem się przed dłużnikiem. Polecam !!!

Sławomir
@Zbigniew 30.11.2018 12:48

Przypominam Ci, że forum Gowork.pl zostało stworzone dla osób, które są pracownikami i poszukującymi pracy. To fajnie, że polecasz firmę i jej usługi, ale tu skupiamy się przede wszystkim na sprawach pracowniczych i rynku pracy. Byłoby dobrze, gdyby pracownicy firmy zamieścili tu swoje opinie i komentarze dotyczące atmosfery w pracy, wynagrodzeń i rodzaju zawieranych umów. Warto to zrobić, żeby inni użytkownicy forum mogli się z tym zapoznać.

Edek
@Sławomir 03.12.2018 16:24

Ja też polecam firme, bardzo solidna.

mariola
@Zbigniew 30.11.2018 12:48

Marketingowy bełkot pracownika tej firmy! Nikt normalny by o tej firmie tak nie napisał. Miała kiedyś wizytówkę w Googlu ale ją zlikwidowali bo opinie były na poziomie 1.1. Powinny być jeszcze niższe!

Julia
@mariola 19.12.2018 17:16

Kolejny wpis dłużnika !!! co pozytywnego można napisać o firmie windykacyjnej będąc po tej drugiej stronie.

Szukasz pracy?

Artur

Polecam Firmę Foxberg. Szybko sciagneli dla mnie pieniadze na etapie polubowym

mariola
@Artur 14.11.2018 11:39

Marketingowy bełkot pracownika tej firmy! Nikt normalny by o tej firmie tak nie napisał. Miała kiedyś wizytówkę w Googlu ale ją zlikwidowali bo opinie były na poziomie 1.1. Powinny być jeszcze niższe!

Julia
@mariola 19.12.2018 17:20

Kolejny wpis dłużnika !!! co pozytywnego można napisać o firmie windykacyjnej będąc po tej drugiej stronie.

Grzegorz

super współpraca z Firma Foxberg. Brak opłat na wstępie, rozliczenie tylko w momencie odzyskania pieniędzy. Szybko, sprawnie- polecam

mariola
@Grzegorz 13.11.2018 14:49

Znów reklama a nie opinia o pracy! Czy ktoś to moderuje? To jedynie marketingowy bełkot pracownika tej firmy! Nikt normalny by o tej firmie tak nie napisał. Miała kiedyś wizytówkę w Googlu ale ją zlikwidowali bo opinie były na poziomie 1.1. Powinny być jeszcze niższe!

Julia
@mariola 19.12.2018 17:21

Kolejny wpis dłużnika !!! co pozytywnego można napisać o firmie windykacyjnej będąc po tej drugiej stronie.

Emilia Paryż

Nie polecam . Jeszcze tak nieuczciwej firmy jak ta nie spotkałam. Odzyskałam pieniądze od swojego dłużnika na własną rękę, firma po 8 m-c przesyła fakturę i uważa, że im się należy po dłużnik im powiedział że przelał pieniądze. Żenujące . Gdzie tu profesjonalizm? Odradzam , zdecydowanie. Moje sugestie dla Foxberg Sp. z o. o.: Niech wystawiają faktury słusznie , a nie jak leci .

Łukasz

polecam!!!

Dan

Nie wiem jak wyglada praca u nich na obecna chwile ale pracowałem tam w 2014 roku nie polecam!! Strasznie ciśnienie na zlecenia najniższa krajowa roszada pracowników jeżeli coś im nie spasowalo to zwalniali Cię z dnia na dzień. Najgorsza praca w jakiej miałem okazje pracować. Nie polecam

ZZZZ
@Dan 26.08.2018 22:33

Od 2014 roku sporo się pozmieniało, w kwestii warunków pracy w tej firmie. Wiem bo pracuję tutaj,a zatrudniono mnie już po zmianach i naprawdę jestem zadowolona. Jeżeli ktoś się stara pozyskuje zlecenia to całkiem fajną kasę można zarobić. Także z czystym sumieniem mogę polecić tę pracę

Gutek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Może napiszecie coś o zarobkach?

Igor

Tylko ten się nie myli kto nic nie robi. Pracują i muszą to odrobić!

bart

Świetna atmosfera i praca w dobrych warunkach, bez problemu można się porozumieć z kierownictwem. Polecam!

Agnieszka

Zachęcam byłych i obecnych pracowników firmy Foxberg Sp. z o.o. do podzielenia się opiniamii na temat pracy w firmie. Wszystkie komentarze w tej sprawie będą przydatne dla użytkowników forum. Jednocześnie chciałabym przypomnieć, że forum ma służyć pracownikom, nie jest to miejsce na opinie o obsłudze klientów.

Sebastian

Polecam usługi tej Firmy, szybko odzyskali dla mnie pieniądze i zapłaciłem tylko umówioną prowizje po ściągnięciu. Następnym razem na pewno skorzystam.

ktoś
@Sebastian 11.04.2018 13:24

http://decyzje.uokik.gov.pl/bp/dec_prez.nsf/43104c28a7a1be23c1257eac006d8dd4/65de9f8a99fc6f97c1257ec6007b99b1/$FILE/decyzjafoxbtrgbip.pdf Tu jest wszystko o działaniach tej firmy. Jakie kary zostały nałożone i za co a teraz będą kolejne gdyż informacje podawane przez nich na stronach nie sa prawdziwe

Olek

Miałem nadzieję na jakieś informacje o pracy w firmie. Szkoda, że nikt nie pisze

Waldi

Jak się tu pracuje? Szkoda, że pracownicy nie piszą tylko klienci.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w Foxberg Sp. z o. o.? Czy tak samo jest w Foxberg Sp. z o. o.?

Robert K.

Chciałbym pochwalić firmę Foxberg a w szczególności Panią od rekrutacji. Pomimo że nie dostałem pracy raczyła jako jedyna napisać do mnie z tą informacją - podając powód ! Dodatkowo przesłała coś w rodzaju poradnika odnośnie cv i rozmów . Polecam aplikować bo praca wydawała się być fajna , a nawet jeśli nie dostaniecie jej to możecie liczyć na info z wskazówkami.

Administrator

Czy ktoś wie, jak w tej chwili prezentuje się Foxberg Sp. z o. o. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla osób mieszkających w Częstochowa i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Piotr123456789

Dłużnik nie płacił mi od pół roku. Oddałem sprawę i dość szybko ściągnęli mi pieniądze wraz z odsetkami. Zapłaciłem tylko umówioną prowizje. Stały kontakt z windykatorem. Jestem zadowolony.

Kandydat

Szkoda, że na forum piszą klienci a przecież to jest dla pracowników!Miałem nadzieję na kilka wskazówek, szkoda

Kamil

Szybko odzyskali dla mnie pieniądze od dłużnika. Fajny kontakt z Firmą, mili ludzie, ogólnie wszystko na plus.

Marcin

Polecam Firmę Foxberg, ściągneli mi 4 sprawy z 5.

Artur

Szybko udało się im odzyskać pieniądze od dłużnika. Polecam w razie kolejnego kłopotu na pewno skorzystam.

Agnieszka

@Meta ale w takim razie jesteś trochę niezadowolona, czy w ogóle nie polecasz współpracy z firmą? Bo z jednej strony można wnioskować, że tylko pewne aspekty nie były pozytywne, ale o samych pozytywach nie napisałaś. Mogłabyś napisać dokładniej, co masz na myśli?

Agnieszka

W takim razie można liczyć na sprawne działanie Foxbergu @zadowolona, czy mogłabyś napisać więcej na temat kontaktu z firmą? Wiele osób, nie poleca na forum ich usług, więc na pewno inni chętnie poznają, odmienne zdanie, oczywiście z wytłumaczeniem i podaniem argumentacji.

Agnieszka

@poko możesz napisać jaśniej - dlaczego tak uważasz? Opis konkretnej sytuacji jest w takich sytuacjach niezbędny, aby pozostali forumowicze zrozumieli twój punkt widzenia.

Agnieszka

@Bogdan dobrze, że dzielisz się swoją opinią. A co powiecie na temat pracy w Foxberg Sp. z o. o.?

Bogdan

Dla mnie prowadzili kilka spraw wszystko ok, śmiało mogę polecić Foxberg. Z 12 zleconych spraw na etapie przedsądowym ściągneli 8 spraw. Teraz dalej działam z nimi na etapie sądowym.

Andrzej

Ostrożny, może na priv: wladmir@wp.pl bo nie wiem czy wchodzić z tą firma w układy Andrzej

Gryf

Praca nie jak w typowym call center, gdzie są narzucone sztywne zasady i gdzie maszyna wybiera określoną ilość numerów rozmówców, z którymi trzeba rozmawiać. Fajne zarobki, jeżeli ktoś się stara można dobrze zarobić. Wynagrodzenie zawsze na czas. Szczerze polecam.

Zostaw opinię o Foxberg Sp. z o. o. - Częstochowa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foxberg Sp. z o. o.