Solaris Bus & Coach S.A.

Adres: Obornicka 46, 62-005 Bolechowo

NIP: 5240015630 KRS: 0000236619

Solaris Bus & Coach S.A.
3 1160 6 1

Opinie o Solaris Bus & Coach S.A.

Kicia

Zwolnić połowę kierownikòw i tych wszystkich brygadzistów lideròw gospodarzy łazikòw do przykładu pracownik nie jest w stanie zarobić na nich to jakaś paranoja jest

Jajko

Żenada ta cała firma

Profesor
@Jajko 13.02.2019 01:42

Jak się nie podoba to szukać innej,lepszej pracy

Zainteresowany
@Profesor 15.02.2019 16:54

Jakie są zarobki w firmie?

Stallone

Proszę żeby Zarząd się obudził ponieważ za dużo jest w zakładzie -Kierowników, Liderów,Brygadzistów itp.

Zainteresowany

Jakie są zarobki w tej firmie?

Stach
@Zainteresowany 12.02.2019 05:52

Podobne do zarobków kasjerki w markecie a szefostwo że nie ma ludzi do pracy a ci co są za os a wypowiedzenia

brus li
@Zainteresowany 12.02.2019 05:52

Wszystko zależy ile wynegocjujesz na samym początku ,trzymaj się kwoty 4tys.netto ,lub więcej i nie ustępuj a osiągniesz swój cel .Wiem co mówię

Robol

Krisowaty zrob coś z tym twoim posyłkowym bo już się nie da go się słuchać jak ci d..ę obgaduje a tobie donosi na kolegów inaczej wrócimy do środy

Piotrek
@Robol 05.12.2018 01:00

Pisz o kim mowa jeśli masz odwage i się przedstaw pajacu.

Duży Pioter
@Robol 05.12.2018 01:00

Uwożej se bo jak cie dorwe, jak zdziele to zoboczysz. Jestem Panem mogę fszysko

Skorupadupa
@Duży Pioter 12.12.2018 18:04

Jam jest Piotr Wielki mam sandały skarpety dresy i szelki

Zuzanna
@Skorupadupa 01.02.2019 07:43

Bardzo wszystkich proszę o powrót do dyskusji na tematy, które bezpośrednio dotyczą założenia forum, mianowicie: rozmowy na temat szeroko rozumianych warunków zatrudnienia. Forum GoWork nie jest miejscem na prywatne pogaduszki, czy roztrząsanie firmowych plotek, dlatego też proszę o zakończenie tego rodzaju rozmowy. W razie wątpliwości zawsze możecie zajrzeć do powszechnie obowiązującego tu regulaminu. Dodaję link: http://chipbilling.com/regulamin Skoro jednak postanowiliście aktywnie uczestniczyć w dyskusji na wątku dotyczącym firmy Solaris Bus & Coach, to może powiecie, czy firma dba o rozwój swoich pracowników wysyłając ich na okresowe szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe?

Ktoś
@Skorupadupa 01.02.2019 07:43

Hydrant?

Prawilniak
@Zuzanna 05.02.2019 13:09

Oczywiście, że firma dba o rozwój swoich pracowników a zarazem też o to żeby dobrze się im pracowało. Firma wprowadziła nawet przywilej taki, że bodajże 0,7 czy 0,8 promila w wydychanym powietrzu jak masz w czasie godzin pracy to nic. Można śmiało bezkarnie pracować. Na potwierdzenie tego ile było takich przypadków na przestrzeni ostatnich tygodni?

Rudy Lechu

Rudy to nie kolor, Rudy to Leszek

Nowy
@Rudy Lechu 23.01.2019 20:55

Zostaw Lesia, przecież on zamiast mózgu ma nasiona słonecznika

Pracownik X

Zgadzam się z opinią Filipa. Pracuje mi się tutaj dobrze. Płacą na czas, jest ciepło, praca spokojna. Dużo dodatków itp. Jak ktoś uważa inaczej niech idzie do typowego prywaciarza co w garażu auta naprawia - powiedz mu, że zimno albo, że za mało zarabiasz... Połowa na umowie a połowa do ręki - i jaka masz gwarancję, że Ci da ta połowę do ręki. Narzekają to nygusy i nieroby, które nie potrafią docenić tego co im się daje. Rzeczywiście jest źle bo trzeba pracować? Kto to wymyślił aby pracować - nie mogą płacić za granie na tel i spanie w WC? Zastanówcie się co piszecie. Mam nadzieję, że moje słowa do was trafia i weźmiecie się za siebie.

Xyz
@Pracownik X 18.01.2019 09:37

Nie wszyscy którzy upominają się o podwyżki są tacy jak piszesz

Filipek
@Xyz 18.01.2019 22:06

Czytałem wiele komentarzy na tym portalu i z przykrością stwierdzam, iż GoWork zamienił się w miejsce do wylewania swoich żali bądź pomyj na innych. Dla mnie takie zachowania nie są logiczne, tzn. jeżeli jest komuś źle to powinien coś z tym zrobić, ale nie poprzez wylewanie swoich frustracji tutaj. Jeżeli mało zarabiasz, doświadczasz hakiejkolwiek złośliwości, jesteś świadkiem rzeczy które nie powinny mieć miejsca w pracy... ZRÓB COŚ Z TYM! Nawet w takiej firmie jak Solaris można coś zrobić. To tak jak z zobieniem formy na wakacje... jedni tylko mówią... inni robią... POZDRAWIAM.

Ddaniel
@Pracownik X 18.01.2019 09:37

Sam się weź za siebie dzisiaj każdy ma umowy i płaci według umowy. To nie głęboka komuna by oszukiwać pracownika dziś pracodawca musi płacić i płaci, daje urlop bo musi to należy do jego obowiązków. Prywaciarze nawet więcej płacą od Solarisa więc jak komuś źle a mi było źle radzę szukać i zmienić bo złych pracodawców należy zmienić i zapomnieć tak jak ja to zrobiłem.

Zuzanna
@Filipek 21.01.2019 12:10

W tym, co piszesz, jest mnóstwo prawdy. Jak dobrze wiemy najłatwiej jest wszystkim o krytykę. Słowa pochlebne przychodzą zawsze ciężej, a i realizacja swoich obowiązków w pracy nie idzie każdemu w równej mierze. W takim wypadku napisz proszę, co można zrobić w SOLARIS, jak pracować, by praca tam przynosiła efekty i firmie, i jego pracownikom?

Kotek

Czas Panie Prezesie na porządki w Magazynie Jasin!!! Mamy dość Nepotyzmu wśród wąskiej grupy ludzi, którzy doceniają się między sobą.

Pszczółka
@Kotek 03.01.2019 16:34

Środa Kórnicka dołancza się do życzeń.

niezadowolony
@Kotek 03.01.2019 16:34

Popieram w 100% Podwyżki są ale tylko dla wybranych zero szacunku do pracownika ze strony kierownictwa i tzw "soboty obowiązkowe" to już szczyt żeby sie tłumaczyć kierownikowi dlaczego nie można w sobotę przyjść powoli to (usunięte przez administratora) czas na powazne zmiany!!!!!!

Filipek
@Kotek 03.01.2019 16:34

Jakie porządki? Co masz na myśli?

Pracownik X
@Pszczółka 03.01.2019 23:21

Chyba dołącza. Kolejny dowód na wasze narzekanie. Każdemu źle a co drugi podstawowej ortografii nie zna.... Mało to razy ktoś pisał chamulec, nie potrafił pisać "nie" z przymiotnikami - Panowie i Panie - czasami słowo "nie" pisze się razem a czasem osobno... To są podstawy!!!

Jaguar
@Pracownik X 18.01.2019 10:27

Dobrze, że chociaż brygadziści takie podstawy mają bo co by to było gdyby oni robili takie byki w swoich mailach (śmiechbezkońca)

Pszczółka
@Pracownik X 18.01.2019 10:27

Co ma wspólnego ortografia do sytuacji jaka panuje na Kórnickiej? Mnie zwykłemu robolowi wytykasz jakiś mały błąd? Niech się wezma za kierowników i innych na stołkach oni to dopiero błędy robią i nie chodzi o ortograficzne. Zamataczą i jest ok

Filipek

Ja tam jestem zadowolony, nie jest źle. Poczekajmy tylko jakież to zmiany będzie chciał wprowadzić nowy właściciel. Oby było coraz lepiej. Pozdrawiam

Środa

Burmistrz Los Angeles wkracza do akcji Średzka policja na żądanie pracownik wysmarowany kremem ochronnym pachnie alkoholem a ten pajac dzwoni że jest pijany wynik 00 to jest kierownik to jest kanalia

Gonzo
@Środa 16.01.2019 02:06

Matka wie, że ćpiesz?

inzynier

Panie i Panowie a jakie są nastroje w biurze konstrukcyjnym ? Będą dalej powstawały nowe projekty wg polskich pomysłów czy wszystko będzie odgórnie narzucone przez hiszpanów ?

Zmęczony

Gdzie są przedstawiciele związków zawodowych robić listy zbierać podpisy działać a nie kierowniczki zbierają nagrody teraz oni mogą się wykazać wyżej dziobaki a my jak śmieci

Zmęczony

Witam wszystkich czy wszyscy będziemy siedzieć jak szare myszki! Znów obcinanie godzin zróbmy coś razem "Koniec stop nie dajmy się "Może jak policjanci wszyscy L4 A jak w Środzie Wlkp?

Vladimir

Coś wiadomo o stażowym ?

Bolek

Myślę wysłać CV do Solarisa na lakiernie. Czy Solaris ma jakiś pakiet socjalny? Mowa o dodatkach na wakacje, święta itd. Są 2 tej firmie nadgodziny płatne?

Julek 2
@Bolek 04.12.2018 16:48

Są wczasy pod grusza, bodaj 75% podstawy ale nie pamiętam dokładnie. Jest też premia świąteczna 40% plus max 35 % za nie chorowanie (kilka progów jest) . Przynajmniej tak było do tej pory. Zobaczymy czy się nic nie zmieniło. I teraz mają być jakieś symboliczne bony.

Jabol
@Julek 2 04.12.2018 21:58

No chyba się nie zmieniło bo wypadałoby uprzedzić. Gdyby premii świątecznej teraz nie dali to pomyślcie co by się działo we firmie, rozniesiona przez pracowników..

Julek 2
@Jabol 05.12.2018 07:35

Tak jest jest po staremu. Premia świąteczna i za nie chorowanie będzie normalnie wypłacona. Plus bony 150 brutto.

Ciekawy
@Julek 2 04.12.2018 21:58

Za niechorowanie ? Jak w Biedronce ?

Julek 2
@Ciekawy 21.12.2018 19:55

Praktycznie w każdej firmie masz premie frekfencyjną.

GARBATY JACEK

CZEŚĆ, SZUKAM EKIPY NA DOJAZDY POZNAŃ (ŚWIERSZCZEWO) - BOLECHOWO. CHĘTNYCH PROSZĘ O KONTAKT NA DZIALE ELEKTRYKÓW. POSZUKUJĘ 2 - 3 OSÓB. ZAWSZE JEST DOBRZE MIEĆ Z KIM POGADAĆ W CZASIE JAZDY. POPOPOZRAWIAM.

Wysportowany Jarosław
@GARBATY JACEK 17.12.2018 09:20

Cześć, chętnie przyjmę ofertę dojazdów, mam auto Peugeot 308sw, co prawda latem do pracy jeżdżę skukuterem, ale mam jeden wolny kakakask. Proszę o kontakt.

Konwektorowy Bonzo
@GARBATY JACEK 17.12.2018 09:20

Hej, ja jestem ze Świerszczewa! Jestem zainteresowany! Jak co PRIV.

Stefan
@GARBATY JACEK 17.12.2018 09:20

Lecicie z tematem jak Kalmar do personalnego!

szybki
@GARBATY JACEK 17.12.2018 09:20

Jaka zmiana?

Garbi Superbryka
@GARBATY JACEK 17.12.2018 09:20

Mogę cię zabierać, niestety potrafię skręcać tylko w prawo.

Bombel
@GARBATY JACEK 17.12.2018 09:20

Brak istotnych informacji, jaka zmiana? Mam się domyślać kto to jest ten garbaty? Niewydaja mi się.

Buhaj
@GARBATY JACEK 17.12.2018 09:20

Jestem chętny, ale za siano. Płace 10 ziko za dzień. Lokalizacja Górczyn.

Tun
@GARBATY JACEK 17.12.2018 09:20

Jestem zainteresowany ale nie potrafię zmieniać biegów pomozesz

Jacol
@GARBATY JACEK 17.12.2018 09:20

Chętny

Alladyn

Firma marzenie dla większości osób. Zarobki co prawda niewielkie, ale i cięzkiej pracy tam nie uraczysz. Można legalnie bimbać aż miło. Większość z pracowników tak robi, ale nikt się nie chce przyznać, ale to sprawa indywidualna. Śmieszy mnie że każdy narzeka, ale nic nie robi w kierunku aby cokolwiek zmienić. W końcu jak się nie podoba można zmienić pracę, no chyba że takie warunki komuś odpowiadają.

Eleonardo

Solaris to takie małe sanatorium dla starych dziadów co to tylko narzekają jak im źle, jak to firma ich w h.. robi, jak to mają ciężko bo muszą przyjść i pracować. No serio, są zmuszani do pracy ???? (usunięte przez administratora) wręcz (usunięte przez administratora). Na 8h przepracuje efektywnie 5h ale to jeszcze za dużo. Godziny ciągle ucinają, tragedia, nie ma czasu nawet kawy wypić ???? rynce opadywują jak was słyszę. Jak tak źle to obecnie jest rekordowo niskie bezrobocie a roboty dla spawaczy z 10-15 letnim doświadczeniem jest full więc na co czekasz jeden z drugim? Taka już twoja dola robola bo sam tak żeś wybrał. A na deser najlepsze. Wacek i Zdzichu mowio: pierduuu te nadgodziny i soboty będę tu na złodziejów robiuł . Wyje*bane. A po robocie migiem leci do tytracza i w garażu w (usunięte przez administratora) spawaju ploty za dyche. Ale tam jest lepiej oj jak dobrze. (usunięte przez administratora) te wasze związki założone przez takich właśnie nygusow, nierobów i przede wszystkim nieudaczników życiowych ????

nick
@Eleonardo 01.11.2018 21:42

Pewnie jesteś jakimś lizusem kierasa albo z biura.Skoro Ci tak związki przeszkadzają to oddaj to wszystko co one wywalczyły.

Eleonardo
@nick 04.11.2018 14:55

Stała gadka związkowców "oddaj co wywalczyli" i na tym koniec argumentów. Jestem przekonany, że gdyby zw nie było miałbym tyle samo teraz. Wiesz czemu? Bo przychodzę do roboty pracować a nie narzekać i obrażać się na władze, kierowników i wszystkich innych biurowych, przełożonych itd bo to oni nic nie robią tylko kradną i kawki spijają caly dzień a ja tu jestem najważniejszy i najbardziej uczciwy. Ty zapewne jesteś wdzięczny związkom bo ci załatwili, że możesz sobie spokojnie chorować po 2-3miesiace a i tak premii gwiazdkowej połowę skrobniesz. Słabo wnioskujesz, jestem takim samym zwykłym robolem jak Ty.

nick
@Eleonardo 04.11.2018 17:45

No to faktycznie firma życie Ci uratowała.To oddaj jeszcze te podwyżki co masz dzięki temu że związki załatwiły. i nie tylko to bo firma w kryzysie.Oddaj to co masz dzięki tym co płacą za to a Tobie szkoda 30 zł na składkę .

Eleonardo
@nick 04.11.2018 18:42

Oddaj to, oddaj tam to, oddaj wszystko albo całuj stopy związkowców, że tyle dobrego wnoszą dla firmy. Oddam jak oddasz firmie za te wszystkie przerwy w ciągu dnia kiedy siedzisz. Kawa o 8 plus pierwsze śniadanie, oficjalna kawa o 12 i od 13 stoi chołota oparta o autobusy a z tego co mi wiadomo przerwa jest tylko jedna, śniadanie 20min. Takiś uczciwy? Chcesz się licytować?

nick
@Eleonardo 04.11.2018 19:38

A Ty tak uczciwie pracujesz?Przecież tam już nikt uczciwie nie pracuje a Ukraina to już w ogóle .Robią po 270 godz w miesiącu z tego to połowa ściema.

Eleonardo
@nick 04.11.2018 20:05

Pracuje jak każdy ale przy tym nie narzekam jak każdy. Czasem tylko się śmieje jak słyszę narzekania 90% ludzi i kieruje swój wpis do nich co zresztą można przeczytać na początku. Przy okazji poruszyłem związki i jakiś Gacek wyleciał, obrońca zwierząt. Nie zdziwie się jak to sam przewodniczący ze Środy, wzór wzorów. Tyle w temacie.

KolesGit
@Eleonardo 04.11.2018 20:21

Eleonardo ale trafnie podsumowałeś niektórych narzekających nieudaczników życiowych. Brawo Ty

były robol "dmeku"
@Eleonardo 01.11.2018 21:42

...mam pewność że wchodzisz w cztery litery tzw. konia i czyścisz buty organiście . Sam nie pamiętasz jak byłeś zwykłym robolem i odsypiałeś alkoholowe nocki w tyrze więc zamilcz bo sam jesteś jeden wielki ściemniacz ...

Pracownik stanowiska xxx
@nick 04.11.2018 18:42

Prawda jest taka że związki (usunięte przez administratora) wywalczyły. Podwyżki i tak miały być, tylko nie równe tylko wg tego kto ile pracuje. No ale nygusy z związków zobaczyli listy że ich tam nie ma to zaczęli krzyczeć. Smutne to jak dajecie się robić przez związki. Jeszcze to namawianie żeby podkładać świnie, "... te papierki w kierownicy są dobrym pomyslem... jak nie będziemy pokazywali że od nas zależy jakość to nic nie zdziałamy..." powiedział "wysoki członek zwiazkow. Proszę z takim podejściem wiele nie zdziałamy.

Eleonard
@były robol "dmeku" 22.11.2018 22:07

Wyobraź sobie robolu, że jestem zwykłym szeregowym pracownikiem i mam świetny kontakt z wszystkimi pracownikami, słyszę ich rozmowy (czyt. Narzekanie), widzę co się dzieje itd a alkoholowe nocki to pewnie twoje przeżycia i zmieniłeś robotę bo już się skończyło a trzeba teraz pracować.

Nieukrainiec
@Eleonardo 01.11.2018 21:42

Ooo...Czyżby Kris raczył wydać swoją opinię...

potu
@Nieukrainiec 29.11.2018 19:46

mysle, ze nie

robol
@Eleonardo 01.11.2018 21:42

Kolego eldorado podpisz się od razu Kris..

Gość
@Eleonardo 01.11.2018 21:42

synek - ci co tam uczciwie pracowali już tam nie pracują bo przeszkadzali nierobą na stanowiskach i kombinatorom

Nemo

"Centralne Biuro Antykorupcyjne (CBA) jest służbą specjalną powołaną do zwalczania korupcji w życiu publicznym i gospodarczym, w szczególności w instytucjach państwowych i samorządowych, a także do zwalczania działalności godzącej w interesy ekonomiczne państwa." Czy celowe nagłaśnianie domniemanych (bo przecież nic nie zostało udowodnione) rewelacji nt. czynności przedstawicieli firmy prywatnej poza granicami kraju nie jest aby działalnością godzącą w interesy ekonomiczne państwa? Czyżby CBA działało wbrew swojemu statutowi?

Bzyk
@Nemo 12.12.2018 19:51

Krystyna się odezwala co boi się o swój stołek spisz spokojnie czy śnią ci się ludzie których skrzywdziłas

Nana

Co sie tam dzieje w firmie. W internecie informacje o zatrzymaniach, funkcjonariuszach CBS w firmie. Co z tym Solarisem

Julek 2

Funkcjonariusze CBA zatrzymali pod Poznaniem członka zarządu producenta pojazdów komunikacji miejskiej oraz jednego z dyrektorów handlowych tej firmy w Warszawie.

Cris
@Julek 2 12.12.2018 09:34

Nic dziwnego że firma przez ten czas nie zarabiala skoro tacy ludzie ja zarzadzali. Pamiętam jeszcze wypowiedź pani prezes - że otacza się sprawdzonymi ludźmi i ma do nich zaufanie. To jest (usunięte przez administratora) śmieszne

bart

Szanowni Państwo pracuję w podobnej firmie we Wrocławiu i planuje powrót do wielkopolski. Rozglądam się za pracą w regionie, kiedy czytam o waszym socjalu to jestem pod wrażeniem. Chetnie dowiem się jakie są zarobki i umowy o pracę. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Riko

Masz racje tylu ludzi skrzywdziła powinna być zwolniona karma wraca ciekawe czy czuje strach

nick

Kaczi wyrzucony!!!!Bravo, jednak lista do odstrzału nadal nie jest pusta. Pozostalo jeszcze trzech, ktorzy z nim wspólpracowali i 4 litery luzali: Glazaczow i Kolasa i Stankiewuś. Czekamy...:)

Julek 2

Żegnamy szefa produkcji. Bardzo żegnamy.

Brand
@Julek 2 30.11.2018 07:43

Jaki szef produkcji? Z której fabryki?

Julek 2
@Brand 01.12.2018 06:37

Z Bolechowa. Wiceprezes zarządu.

Jan Dzban
@Julek 2 30.11.2018 07:43

Adios!

Brand
@Julek 2 30.11.2018 07:43

Chodzi o P.K. ?

enrju
@Brand 01.12.2018 20:48

Tak, kaczafiego wywalili. Korki od szampana po całej firmie latały.

PROMIL

JAK TO JEST ? Taka sytuacja nr1: 1Ktoś stwierdza że robol X jest pod wpływem. 2Robol X badany jest alkomatem, wynik pozytywny. 3Wzywani są niebiescy by potwierdzić wynik. 4Robol X wylatuje. Taka sytuacja nr2: Uskrzydlony po robocie dmucha na bramce z wynikiem pozytywnym... kilka razy z wynikiem pozytywnym. Dmuchają przed i po uskrzydlonym ludzie różni z wynikiem negatywnym..... wszyscy 0.00.... 3. Przychodzi kieras i po chwili uskrzydlony jedzie z drugim starszym podobnym uskrzydlonym sam do niebieskich.... 4Wracają po długim czasie od niebieski i co się okazuje trzeźwy.... Pewnie się popsutych jabłuszek naddziobał biedny po drodze... Wielu to widziało.... W Środzie wrze... po co ta kontrola, po co ten alkomat, równi i równiejsi.... mówią ludzie.

robolek
@PROMIL 29.11.2018 21:33

nie wiesz pan uskrzydlony i pan kierownik z tego co słyszałem to są? czy byli ? sąsiedzi razem za dzieciaka na sankach posuwali a poza tym to ten ze skrzydełkami to kabel nr 1 szpiega wieli wyrzucić ?

Ukraina
@robolek 30.11.2018 20:48

No racja wielki brygadzista który jest nie potrzebny jak nie wykonuje swojej pracy tylko jeździ do Bolechowa zdegradować gościa

Pracownik

Mam nadzieje ze ktos z bolechowa zajmie sie ta sytuacja bo to jest kpina. Reka reke myje Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienic kierownikow i brygadzistow.

ktoś BOBOL

każdy piprzy co mu przeszkadza i psuje renome firmy jak się komuś niepodoba to niech szuka gdzie indziej miejsca pracy a da pracowac innym , takie biedolenie nikomu tu nie pomoże tylko pogorszy , tak od jakiegos czasu obserwuje to Ci którzy najwiecej biedolą to najmniej pracują do szatni to juz przed dzwonkiem , a jak już zadzwoni to idą już przebrani LUDZIE JAK WY TO ROBICIE , chcecie być traktowani ok a czy wy traktujecie tak swojego pracodawce N I E, PRZESTANCIE WARIOWAC

martuch
@ktoś BOBOL 21.02.2013 02:05

Chłopie czy ty przypadkiem czegoś nie bierzesz .

Babol to czopik?
@ktoś BOBOL 21.02.2013 02:05

Te babolu co ty pier...za te niskie premie za to ze wiecznie nas robia w h... to wszyscy juz sie powinni przebierac godzine przed dzwonkiem.

Pracownik stanowiska xxx
@ktoś BOBOL 21.02.2013 02:05

Jak to niektórzy robią że są na parkingu o 14:02 a gdzie czas na szatnie, przejscie, ...

pracownik

Samolot nad zakładem w Bolechowie sobie latał, widzieliscie?

mir63

Sprawa jest prosta-porządna firma rzadko poszukuje pracowników ponieważ rotacja jest niewielka. Jeżeli firma niemal stale prowadzi rekrutację to wniosek nasuwa się sam.

Dziad Kazimierski
@mir63 17.11.2018 09:16

Tak, w obecnych czasach każda firma ma problem z pracownikami. Czyli każda firma nie jest porządna?

Zostaw opinię o Solaris Bus & Coach S.A. - Bolechowo

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solaris Bus & Coach S.A.