Maco Pharma
3 647 6 1

Opinie o Maco Pharma

wed

wedwed

Anka

A może by tak konkretnie, a nie tylko o dupie-maryni? W jakich godzinach praca na produkcji, jakie zarobki? Na ile zmian się pracuje?

Kolega z pracy

Nie obrażajcie człowieka pomylki

Koleżanka
@Kolega z pracy 12.02.2019 08:02

Czy to o jąkale pasztecie?

Józek

Firma nie żetelna na umowie nie ma nic o normach jakie trzeba wypracować. Najlepiej niech liderka stanie z batem tylko potrafią ryja drzeć tylko na to je stać. A co do wyjścia do WC to niech nam kupią może pampersy ???? nie polecam tej firmy dobrze że już koniec ????????????????

Pracownik

Ta pani która stawała w obronie pana Baza L może to pani jest napalona na tego gościa bo ja nie napawa mnie obrzydzeniem . A wracając do tematu pracy to dzięki takim delikwentom mamy spowolniony proces produkcyjny te niby żarty lepiej dziewczynom puścić muzykę jak sapanie takich gości pewnie będą bardziej skupione i jeszcze jedno czy pracownicy techniczni to kasta o nienormowanym czasie pracy ? I te nocne zmiany jest co pisać.

Pracownik
@Pracownik 19.11.2018 08:45

Pokazujesz totalny brak kultury...a oceniasz innych...wyciągnij wnioski i zaproponuj te zmiany na forum :)

Pracownik
@Pracownik 19.11.2018 08:45

To prawda!

Pracownica
@Pracownik 19.11.2018 08:45

Dobre

Pracownik
@Pracownik 19.11.2018 08:45

Kierownictwo powinno się zainteresować szczególnie nickami!!!

Pracownik
@Pracownik 19.11.2018 08:45

Nocki ? Dobry temat.

Ol
@Pracownik 19.11.2018 08:45

O tak.

Pracownica
@Pracownik 20.11.2018 09:46

Żal mi jego żony ze na widok spódnicy facet się ślini żenada

Desperatka
@Pracownik 19.11.2018 08:45

Brak słów kilka zalet tej super ligi mało komunikatywny starszy łysiejący pan ogólnie oblech wesołych życzy desperatka

Aga
@Desperatka 09.12.2018 09:53

Proszę Desperatko nie kompromituj się masz problem również z czytaniem ze zrozumieniem. ....liga czyli firma ....zmień otoczenie bo tu nie pasuje ...małe IQ...no cóż. .

Desperatka
@Pracownik 19.11.2018 08:45

Jesteś baz zabawny ty ynteligent z krzywym śrubokrętem do Maco biorą jak leci haha prawda jest taka latasz po zakładzie jak ze sraczka i szukasz szczęścia sie ...to

Desperatka
@Desperatka 09.12.2018 17:02

Jest zabawnie a będzie jeszcze lepiej

L
@Pracownik 19.11.2018 08:45

Jakie zarobki średnio w macopharma na produkcji

Francus
@Pracownik 20.11.2018 09:46

Zapamiętaj lukas zdrada to najgorsze i najbardziej prymitywny odruch słabych ludzi pewnie twoja żona się przekonała jaka z ciebie gnida zakłamana

Łukasz Baza
@Francus 19.12.2018 12:28

Witam Panie Piotrze Kozak bo chyba tak powińienem się do Pana zwracać bynajmniej tak loguje się Pan do serwisu. Oskarzał mnie już Pan o to ze nic nie robie na nockach, o to ze zagaduje panie na produkcji, dzwonił Pan do firmy i mówił żeby na mnie uważać i teraz przyszedł czas na zdradę. .. .... no coź..traci Pan wiarygodnośc tyle oszczerstw pod jednym adresem....prosze się na coś zdecydować. .podpowiem Panu jeszcze nie byłem gejem moze w ten temat teraz Pan uderzy...Widzę że jedna wokanda nie pomogła trudno zobaczymy się na drugiej.....prosze pisać dalej będę miał kolejne dowody. Proszę pozdrowić Jareckich tylko ich Pan ma. Z powazaniem Łukasz

Francuz
@Francus 19.12.2018 12:28

Możemy się tam spotkać podawanie się za policjanta jest do wyjjasnienia i zastraszanie czekam i pamiętaj szanuj żonę bo drugiej takiej naiwnej trudno będzie znaleść i te esemesy zobaczymy może całość wiec czekam i cały rail na twoje tępe mejle ale może lepiej pisz bo rozmowa wychodzi bardzo blado

Francuz
@Francuz 19.12.2018 22:10

Podawanie się za policjanta poważna sprawa a zastraszanie ze można kogoś usadzić to bardzo poważna sprawa i pamiętaj lepiej żonę nos w serduszku a nie inna ja na jej miejscu to bym poszczuł ciebiebiw psem i wygonil

francus
@Francus 19.12.2018 12:28

Wyczuwam strach ,powiedz jak pisałeś smsy ze masz pewna panią Adonisie w serduszku to w jakiej części ciała miałeś swoją żonkę ?

Zaiteresowana
@francus 20.12.2018 08:24

Witam Strach to chyba Ciebie obleciał bo juz sam nie wiesz jak poprawnie napisac francuz ...nie piszę się przez S na końcu tylko Z. Zapamiętaj to poprawna pisownia FRANCUZ. Lekcja za darmo. Widać podstawowe braki z klasy 1-4. Opanuj emocje koleś i pisz może ze słownika nie będzie wstydu.

Francus
@francus 20.12.2018 08:24

Czekaj cierpliwie spokojnie

Aneta
@L 14.12.2018 19:40

Planujesz starać się o zatrudnienie? Czy masz doświadczenie na podobnym stanowisku? Zarobki mogą się różnić w zależności od stażu pracy, ale też indywidualnych ustaleń z kierownictwem. Sądzę, że warto przesłać CV i omówić takie kwestie podczas rozmowy kwalifikacyjnej.

Lola
@Pracownik 20.11.2018 09:46

Kto

O
@Łukasz Baza 19.12.2018 19:59

Łukasz baza ?

Juzek
@Pracownik 19.11.2018 08:45

A gdzi dyrektor ?

Pracownik
@Pracownik 19.11.2018 08:45

Kierowniczka jest spoko !!!

Pracownik
@Pracownik 01.12.2018 11:30

Oj nocki temat odpowiedni szczególnie pewna zmiana normy na zielono tylko to sprawdzić i monitoring gdzie kto łazi po zakladzie!!!

None
@Łukasz Baza 19.12.2018 19:59

Oblechu nie obrażaj mniejszości panie baza

Tyu
@Pracownik 17.01.2019 15:41

Która zmiana? Masz jakieś newsy? Dawaj o ktorej mówisz ? Kto łazi po zakładzie. ...podziel się nie bądź sknera

None
@None 17.01.2019 20:23

Czy to ty czubie

None
@None 17.01.2019 22:35

Śledzisz to świntuszku baz dobry jestes

Tajna Liderka
@L 14.12.2018 19:40

2000tys

Andrzej
@Tajna Liderka 18.01.2019 10:22

Są to zarobki netto, czy brutto? Dodatkowo chciałbym dowiedzieć się, czy pracownicy produkcyjni zatrudnieni w tej firmie Maco Pharma mogą liczyć na ewentualne dodatki w postaci premii, bonusów, bądź innego rodzaju benefitów? Występują dofinansowania karty multisport, bądź prywatnej opieki medycznej? Proszę o sprecyzowanie informacji na ten temat.

Pracownica
@Pracownik 17.01.2019 15:41

Jest kilka osób na stanowiskach i nadużywają tego nic nie robią tylko gadają a od roboli wymagają zwiększenia efektywności znikają na całe godziny a nas rozliczają z wyjścia do kibla co do minuty .

Andrzej
@Pracownica 04.02.2019 22:10

Rzeczywiście jest tak, że każde wyjście pracownika zatrudnionego w firmie Maco Pharma do WC jest skrupulatnie rozliczane? Jeżeli poruszyłaś już temat przerw, to mogłabyś napisać, ile przerwy w ciągu dnia przysługuje każdemu z pracowników zatrudnionych w tym miejscu? Jest jedna dłuższa, czy może kilka krótszych przerw? Na stronie internetowej pracodawcy znalazłem informację o tym, że firma zapewnia zatrudnionym pracownikom imprezy okolicznościowe. W rzeczywistości jest tak, że pracodawca organizuje takie wspólne wyjścia?

Ktos
@Andrzej 05.02.2019 08:57

Cześć nie polecam tego zakładu wyzysk i wygórowane normy to jest normalnie akord liderki i reszta tej niby kasty zarządzającej nadzorują jak kapo zabawne jak Polak Polaka w (usunięte przez administratora)harata żenada !!!

Cenzor
@Ktos 06.02.2019 08:36

Straszna cenzura tutaj panuje

Cenzor
@Ktos 06.02.2019 08:36

Prawie jak Brazylia od balu do balu i dziewczynki się cieszą a zarobki oj zarobki.

Laboratorium

Witam może ktoś by się zjoł sprawa Pani BHP w zakładzie pracy która pozwala prawie na wszystko, bezpieczeństwo ja produkcji nie interesuje ja , siedzi przy biureczku i macha sobie do Pana dyrektora.

anonim

(usunięte przez administratora)

Japa

Dawno nie było afery w tej grupie co? Jak Człowiek wie po co przychodzi do pracy musi być naznaczony co? Smutne jest, że pojedyńcze osoby próbują nakręcać negatywne emocje wokół fajnej grupy,która dużo skorzystała na zmianie przełożonego.

Och

Buba zastanów się co robisz, jedziesz po kimś kto normalnie pracuje,uważam że to Ty gnoisz koleżankę i nas wszystkie wypisując te brednie .Zwolnij się i nie będziesz miała problemu ,a my czysta atmosfere

anonim

(usunięte przez administratora)

None

Chyba ktoś się na niego uwziął :) bardzo fajna osoba...jakiś czarny PR robi mu ktoś zakompleksiony ...

Zyczliwy

Stanę w obronie tego lukasa szlachetnego człowieka kochającego męża i ojca owszem ma kilka wad ma bardzo prymitywne i płytkie odruchy jak widzi kobietę to nie panuje nad swoją osoba ale zawsze czuje się winny potrafi to wynagrodzić wiem ze jest mało kontaktowy ale to również można mu wybaczyć to ze wyglada jak wydłużona wersja maliniak z 40 latka to również ni przekreśla tego codownego wielkiego chłopca kochamy go za osobowość za żart i za jego postawę

Ada

A jak podobał się Tomek

ŁKS
@Zyczliwy 19.10.2018 11:19

Tomek spoko

Lol
@Zyczliwy 19.10.2018 11:19

A co to?

Koleżanka
@Zyczliwy 19.10.2018 11:19

Czy to o panu który się zacina ?

Pracownik

Ta firmą schodzi na psy, kierownictwo całkowicie oderwało się od rzeczywistości i racjonalnego myślenia. Macopharma to (usunięte przez administratora), nie przejmują się pracownikiem. Wymagają coraz więcej bez jakiejkolwiek kalkulacji dla osoby, która ma wykonywać obowiązki- w 8h masz zmieścić jakieś 11h. Ty masz się wyrabiać i nikogo nie obchodzi. Rządzący nie dopuszczają do myśli sytuacje awaryjne, gdzie musisz spędzić nad tym trochę więcej czasu. Nie mają nawet ochoty nawet pomóc, gdy pracownik o taką pomoc prosi. Potrafią się tylko wyżywać i karać, nie usłyszysz dobrego słowa motywacyjnego. Coraz gorzej dzieje się w tej firmie, jesteś dla nich tylko robotem i tak masz się zachowywać. Lepiej nie składajcie tutaj CV chyba, że lubicie być poniżani i traktowani jak śmieci.

Trudna
@Pracownik 10.12.2018 15:35

Trafiłaś do grupy z kiepską atmosferą, szkoda... Nie oceniaj przez pryzmat jednej zmiany całej firmy. Ja mojej nie zamieniłabym za nic????

Pracownik
@Trudna 14.12.2018 16:15

Przecież napisane jest, że chodzi o kierownictwo, a nie osoby w grupie. Niestety zaczynam mieć podobne zdanie, kierownik to chyba niespełniony człowiek, który z chęcią odreagowuje to jak przychodzi do pracy. Brak mu profesjonalizmu, jednak on jest także wizytówką firmy? Jednak strasznie marną. Szkoda, że samopoczucie pracowników musi być uzależnione od jego dobrego lub złego humoru. Trochę tracą narcystycznym dupkiem.

Xyz
@Pracownik 07.01.2019 11:39

Pan. Drz. Bóstwo macopharmy, cieszcie się wszyscy, że możecie pracować na jego premię i dziękować za każdy brak szacunku, zawsze może was zamienić na kolegów z ukrainy. Wielu osobom powiedział, że nikt nie jest niezastąpiony. Ciekawy jestem, czy także bierze siebie pod uwagę?

Józek

Czy ktoś widzi jak zachowuje się liderka z grupy B? Te jej krzyki są już męczące i ten stoperek. To jest jej metoda na motywowanie pracowników . Gdzie jest mistrz

Lola

Dziewczyny i chłopaki, wszelkiej pomyślności, spełnienia marzeń, dużo zdrowia, optymizmu, powodzenia w życiu prywatnym i zawodowym oraz wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym Nowym Roku! :) szczególne pozdrowienia dla zmiany B ze sterylki - dziewczyny w grupie jesteśmy, z grupą trzymajmy, to w grupie siła!

ZnajomaZPracy

Ewidentnie czarny pear Łukaszowi robi jakas napalona desperatka na którą nie zwraca uwagi. Owszem ma facet gadane, można z nim pożartować i widać że niektóre "panie" niewłaściwie to odbierają. Zamiast go kokietować posłuchajcie z jaką pasją i uczuciem opowiada o synku. Żono Łukasza jak czytasz, śmiej się z tego. Masz fajnego faceta i nie masz się czym martwić:)

Pracownik
@ZnajomaZPracy 21.10.2018 14:27

No właśnie komuś ewidentnie kolega Łukasz nie pasuje. Szkoda bo jadą równo a sami pod nosem nic nie widzą i chcą ukryć swoje poczynania.

Paola
@ZnajomaZPracy 21.10.2018 14:27

On ma gadane żartujesz szczególnie jak się zatnie

Haha
@ZnajomaZPracy 21.10.2018 14:27

Łukasz czyli chodzący wzwód

Alek
@Haha 04.12.2018 19:33

Witam Nie znam Cię. ....ale chyba lepiej mieć wzwód niż ciągły opad....medycyna Ci pomoże. ...idziemy do przodu....trzymam kciuki..

Sal
@Haha 04.12.2018 19:33

Proste prymitywne pokazujące słabość i niepanowanie nad rozporem odruchy nie baz coś jak robienie stolca

Sal
@Sal 10.12.2018 18:23

A logopeda pomoże

P
@Alek 10.12.2018 16:56

A my ciebie poznajemy coraz lepiej

P
@ZnajomaZPracy 21.10.2018 14:27

Jak zobaczyłam tego gostka to myślałam ze to zakład pracy chronionej a jak się odezwał to byka masakra jeden bełkot

lala
@P 11.12.2018 10:02

a my uwielbiamy na niego patrzeć :)

Lala
@lala 11.12.2018 13:24

Tak myśle bo powoduje odruch wymiotny l

Lala
@lala 11.12.2018 13:24

Szczególni jego piękne uzębienie robi wrażenie

Nowa

Wysłalam cv do macopharmy. Mam zacząć prace na zgrzewalni. Jak tam jest?

TOR

Bardzo nieprofesjonalne podjeście do kandydata. W trakcie rozowy kwalifikacyjnej nikt nie podał widełek płacowych, co jeszcze jest zrozumiałe, ale już w trakcie rozmowy twarzą w twarz nikt nawet nie wspomniał o tym jakie zarobki są proponowane, co już jest śmieszne i nieprofesjonalne. Rekruter zapytał tylko "a ile pan chce?" Po rozmowie miałem otrzymać informację do tygodnia jaki jest wynik rekrutacji - oczywiście nikt nie zadzwonił ani nawet nie posilił się na wysłanie maila. Nie polecam - firma zagraniczna ale podejście do kandydatajak najbardziej polskie - mentalnie panowie tkwią w głębokich latach 90ych.

Ja
@TOR 13.11.2018 15:59

Na jakie stanowisko rekrutowałes?

Agencja pracy

Hej wszystkim może mi ktoś opowiedzieć jak wygląda praca dla osób przyjętych przez agencje pracy? Czy w ogóle jest taka możliwość że mnie nie przyjmą po rozmowie rekrutacyjnej? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.

ACB

Przyjdź wcześniej. Zostań dłużej. W międzyczasie podejdź i przynieś. Załatw to w wolnej chwili. Audyt, norma ilościowa, jakoś to będzie, przesadzasz. L4? Żartujesz? Nie ma ludzi.... Ale dlaczego się denerwujesz? Śpieszmy się kochać pracowników...tak szybko odchodzą.

Miki

Co wy jakiegoś technika się czepiacie, nudzi wam się czy może zazdrosne, kurde ludzie wrzućcie na luz. Problemy są ważniejsze. Atmosfera się zagęszcza na produkcji szykują jakieś zmiany Kierowniczka to wogle nic nie wie i nawet nie umie z ludźmi porozmawiać porażka. firma ma problemy znalezieniem ludzi do pracy, nawet ukrainki się przekonały, jadą po wizy ale nie chcą już wracać do mako.

Pracownica
@Miki 29.11.2018 01:47

Zazdrosne o to coś daj spokój gdzie ty masz oczy śmieszna jesteś żenada

Miki
@Pracownica 29.11.2018 06:57

Kurcze ty jesteś śmieszna, ludzi traktować z góry, jaki jest taki jest i nikomu do tego. A ty jesteś taka zajebiaszcza...

Cóż
@Miki 29.11.2018 12:36

A to ty jesteś ta napalona bu haha miki

Miki
@Cóż 29.11.2018 14:33

No jasne, tylko czekaj muszę się dowiedzieć który to.

Pracownica
@Miki 30.11.2018 00:16

Wiadomo pan bazyl haha

?

Ciekawe kto ma czas o 1.47sledzic portal firma powinna się zainteresować czy nocki pozwalają na takie oglądanie internetu?

Nie powiem

Zastanawia mnie jedno.Potrzebują ludzi do pracy ? A Polce potrafią powiedzieć że mają komplet ! Żenada .Niedługo nazwa Macofarma na firmie będzie napisana cyrulicą.Pozdrawiam.

lusi
@Nie powiem 28.09.2018 09:23

Żenada to powinnaś się podpisać jeśli jesteś wogule kobietą! Może Ty pracujesz w macofarmie bo My w MACOPHARMIE!!

Haha
@lusi 22.11.2018 15:29

Czy to ty wielkie jaja piszesz?

Nie powiem.
@lusi 22.11.2018 15:29

A Ty naucz się poprawnej pisowni. Hahaha.Ortografia się kłania.Tępa dzido.Pisze się w ogóle.

Kolega

Dajcie człowiekowi spokój wystarczy ze jest skrzywdzony przez los pełen szacun dla tej osoby.

Zaiteresowana
@Kolega 22.11.2018 09:46

Witam Widzę ze pisanie incognito Ci pasuje, możesz wtedy oczerniać ludzi, wiesz mało to męskie ale ty chyba nie znasz znaczenia słowa męski. Przeciw znaczene do męski to ełmnuch. ..no cóż nie każdy jest męski. .

Lipa

Te negatywne wpisy dotyczące Kolegi B. są żałosne:(Portal służy opiniowaniu pracodawcy, a nie pomawianiu współpracowników. Jeśli ktokolwiek ma problem do Kolegi powinien go wyjaśnić z Nim osobiście, a nie w tym miejscu. Postów tego typu nie wstawia nikt z środowiska maco, bo te negatywne i sarkastyczne jednoznacznie wskazują, że osoba je pisząca zupełnie nie zna B. Proszę sobie darować bo póki jest dobrym pracownikiem(a tak JEST) te opinie bawidamka mu nie zaszkodzą.

Lol
@Lipa 25.10.2018 23:53

Masz racje nic mu nie zaszkodzi . Nie można zepsuć coś zepsutego .

Lipa
@Lol 30.10.2018 10:30

Chyba czegoś zepsutego...poza błędem stylistycznym wytykam jeszcze brak czytania ze zrozumieniem...

Pracownik
@Lol 30.10.2018 10:30

może podasz swoje dane i uczciwie się zachowasz?powiedz mu to w twarz...brak jaj?

Pol
@Pracownik 20.11.2018 09:36

Tobie pewnie nabrzmiały jaja cały czas wzwód

Powolny

Dobry temat prawda jest taka pracownicy produkcyjni ciężko pracują a jeden z drugim łazi i sobie żartuje.

Lusi
@Powolny 20.11.2018 09:49

Jeśli pracujesz tak jak się podpisałeś to powodzenia, widać dlaczego do nas nie pasujesz, weź się do pracy i nie interesuj się tym co robią inni bo każdy ma swoją robotę i jest z niej rozliczany!

HR

Ciekawe.

Kasja

Ten facet jest namolny i udaje zabawnego dawno powinni go zwolnic

lusi
@Kasja 19.11.2018 10:37

Hej wszystkim, Odpowiem tylko na jednego posta bo to i tak jak grochem w piach! Drogi Pracodawco, czytałeś już na tym forum różne rzeczy na różne Osoby i na Siebie również ,kąśliwe panie nie ominęły liderów, mistrzów , Ukrainek- to przyszedł i czas na technika bo operatorzy już chyba byli?? ale co się dziwić jak same na siebie jadą równo!!! Osobiście uważamy(bo jest nas wiele) że , powinno się namierzyć właśnie te osoby co jątrzą i TO JE WŁAŚNIE POZWALNIAĆ!!bo to one nam zaburzają proces i atmosferę .

Pracownik
@lusi 20.11.2018 08:31

Atmosfera i jad jaki się wylewa do siebie wzajemnie jest szokujący. Pracodawca powinien wszystkich wziąć za "pyski" i nauczyć wzajemnego szacunku...Nie podoba się ktoś/ coś to bezpośrednio mów tej osobie..Drodzy Państwo- taka odwaga to nie odwaga, dzieci są odważniejsze. Miłego dnia :)

Złośliwy

1. Czy Wy drogie panie i panowie nie potraficie po sobie posprzątać kartona po mleku tak daleko jest do śmietnika? W domu tez tak robicie? Łącznie z rozlewaniem ciecz po podłodze i nie sprzątaniem po sobie. No tak może się nikt nie wywróci :/ a może też udawajmy, że nic się nie stało. 2. Czemu wy się rzucacie jak bydło do stołu z jedzeniem? 3. Ostatnie jeszcze naprawdę musicie się tak wydzierać na przerwie?

Pracownik
@Złośliwy 16.11.2018 16:42

Witam Panie chyba zapomniały o tym ze po sobie się sprząta. Szkoda ze w domu dbają o każdy detal a w miejscu pracy już nie....

Bar bar

Kierownictwo powinno się zainteresować wystarczy zwolnić takich pracowników i normy będą zachowane.

Grażyna

bazyl czy bazalt ??

Kiki

Wracając do sprawy pana B.. to pracodawca powinien takie osoby zwalniać bo pracownicy szeregowi pracują ponad siły a ten pan ma czas opowiadać paniom o swoich problemach i niby żartować wiec to jest praca czy kabaret

Grażyna
@Kiki 13.11.2018 21:31

zaraz tam kabaret... co najwyżej małe zoo

Aneta

Portal nie jest miejscem na uwagi dotyczące konkretnych pracowników, ani tym bardziej na obrażanie innych osób. Wszystkich komentujących odsyłam do regulaminu. Wpisy z nim niezgodne mogą zostać usunięte przez administratora. Zachęcam Was do rzetelnych wpisów, które pomogą osobom szukającym pracy.

Robert

Prosty????

Zostaw opinię o Maco Pharma - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maco Pharma