STOLZLE
3 215 6 1

Opinie o STOLZLE

Kolorowa ela

Czy to normalne ,ze ludzie męczą sie tam za takie smieszne pieniądze ? Przecież chyba by kazdy lepiej wyszedl jakby placili na akord( za sztuke ) bo przeciez trzeba sie narobic jak porąbany. Wymagają takiego zapi*** dolu ,ze pot po (usunięte przez administratora) leci a pieniadze smieszne .

Nowy
@Kolorowa ela 16.02.2019 07:39

Normalnie , ja pracowała wcześniej w markecie i miałam 1800zl netto razem z 2 sobotami a praca była nie lżejsza tam dopiero byl (usunięte przez administratora) dzwiganie takich ciezkich zeczy mam porównanie . Tylko atmosfera byla lepsza i pod tym względem lepiej tam mi się pracowało . Tutaj traktują się ludzie jak śmieci , nie mają szacunku do siebie . Jeden na drugiego zwala i się z niego wyśmiewa, bardzo dobrze wiedząc że to nie jego wina , tylko czekając żeby kogos ponizyc.A może tak samemu wziąć się za robotę a nie patrzeć z boku, jak druga osoba pracuje , i czekać tylko na podwyżkę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ogólnie

Widać jacy ludzie tam pracuja nic ująć nic dodać. Takie teksty . Zal to czytać

Ogólnie

Normalna firma by Cię nie przyjęła nawet za 1600 zł. Tylko huta przyjmuje takich ludzi jak Ty. Nikt by nie narażal swojej firmy na zła opinie. Takie teksty bardzo ładne. Rób co chcesz twoje życie twoja sprawa.

Ogólnie

Lider przeklina i firmie to nie przeszkadza , to jak Ty coś bierzesz to też chyba nie przeszkadza. A ile ludzi przychodzi pod wpływem alkocholu i też nikomu to nie przeszkadza , tylko huta przyjmuje takich ludzi .Co Ty robisz to mało mnie to interesuje , huta lubi takie osoby , to takie ma . To firma psuje sobie reputację .

Aaaaaaaa

Szkoda że usunięte bo było ciekawie .

Aaaaaaaa
@Ogólnie 15.02.2019 07:07

Dokładnie, jeśli ktoś może tak przeklinac to druga osoba może używać narkotyki i przyjść pod wpływem alkocholu , przecież to nic gorszego . "Wolność Tomku w swoim domku".

Aaaaaaaa
@Ogólnie 15.02.2019 06:37

Ktoś usunął, bo mu wstyd .

Brakarz
@Aaaaaaaa 15.02.2019 10:19

A co tam było?

Aaaaaaaa
@Brakarz 15.02.2019 14:33

Fajne teksty, ale ja tego nie napiszę bo takich słów nie używam. Można się domyśleć z powyższych wpisów.

Paulina

Poproszę o opinie huty szkla dzial dekoracji . Czy ludzie sa przystepni, czy warto tam isc ? Czy praca jest ciezka dla kobiet ? Szukam pracy i jest tam oferta sytuacja zyciowa jest bardzo kiepska i nie chce aby jeszcze w pracy nas dołowano. Prosze o komentarz od kogos kto tam btl lub pracuje

Pracownik
@Paulina 05.02.2019 12:16

Witam, praca na dekoracji nie jest lekka, ludzie w zależności jak się trafi, jak wytrzymasz miesiąc to będziesz pracować bo na początku ludzie nowi idą na najcięższe linie żeby ich sprawdzić czy dadzą radę i czy warto dalej szkolić. Nie pozwól sobie wejść na głowę to będzie git. Zarabki takie same jak prze agencje pracy więc może lepiej od niej zacząć. Zobaczysz bez większego spinania się bo jak nie pasuje to odchodzę i już jak chcesz pracować lub musisz to startuj nic nie tracisz a zwolnić zawsze się zdążysz... Powodzenia

Paulina
@Pracownik 05.02.2019 14:02

Dziękuje ślicznie za odpowiedz

Czadomen
@Pracownik 05.02.2019 14:02

Prawda. Jak chcesz pracowac to nie wybrzydzaj. Sprobowac zawsze warto. Ja polecam 4 brygade fajni ludzie i bezstresowo. Chlopacy przystojni i bardzo przydatni.

Romek
@Paulina 05.02.2019 12:16

Pracowałem tam pół roku , atmosfera fatalna. Żadnej pomocy od drugiej osoby.

Romek
@Czadomen 05.02.2019 21:17

Nie polecam tej brygady na pewno. Najgorsza jaka może być.

Asia
@Romek 06.02.2019 04:34

Też tak miałam i zrezygnowałam po jednym miesiącu i nie żałuję.

Paulina
@Czadomen 05.02.2019 21:17

A jak wygladaja godziny pracy . Od ,ktorej do ktorej ?

Brakarz
@Paulina 07.02.2019 09:18

Pierwsza zmiana 5.50-13.50,druga 13.50-21.50 i nocka 21.50-5.50.

Paulina
@Brakarz 07.02.2019 16:49

Dziękuję

Yyy
@Paulina 05.02.2019 12:16

Nie polecam.

Dobra rada
@Paulina 05.02.2019 12:16

Nie popełniaj błędu, którego później będziesz żałowała...!! Wiadomo pieniądze są potrzebne, ale poszukaj innego,zakladu pracy...

Dobra rada
@Paulina 05.02.2019 12:16

Nie popełniaj błędu, którego później będziesz żałowała...!! Wiadomo pieniądze są potrzebne, ale poszukaj innego,zakladu pracy...

Secpun
@Paulina 05.02.2019 12:16

Uwazaj bo polacy gorzej traktuja nas niz Ukraińców .

Pracownik
@Secpun 11.02.2019 15:14

A są jeszcze Ukraińcy bo u nas ich wogule nie ma wszystko wyjechało do Niemiec i nie ma kto pracować , wszędzie brakuje ludzi , jak Polaków nie szanują to niedługo będą zwijać interesy.

Zysiu
@Pracownik 05.02.2019 14:02

Ile mozna zarobic na miesiąc przez agencje ? Lepiej jiz w trv ? Trv oferuje 2.400 na miesiac od pon do pt . Czy tu lepsze zarobki ?

Krzyś
@Pracownik 11.02.2019 17:55

Nie szanują ani Polaków ani Ukraińców ta Pani lider znana kazała im kiedyś jak nie umieli nakręcić i odkręcić na spreju najlepiej iść do domu no to wyjechali do Niemiec . Teraz sama niech zawijam rękawy i staje , bo oprócz pustych maszyn i masy reklamacji nic nie ma . Mało ludzi i praca źle wykonana . Staży pracownicy się pozwalniali a nowi jak juz ktos przyjdzie to nie daje rady.

Zysiu
@Krzyś 12.02.2019 12:18

A mozesz mi powiedziec jak z zarobkami ? Poki co tylko przez agencje . Czy praca warta takich pieniedzy

tak
@Zysiu 12.02.2019 16:34

Przez humana bodajże 16zł/h

tak
@tak 12.02.2019 17:34

16zł/h brutto oczywiście

Romek
@Krzyś 12.02.2019 12:18

No ale cóż , taka osoba niestosowanie może widocznie odzywać się do ludzi , jeszcze trochę i wszyscy będziemy szukać pracy.

Olek
@Romek 13.02.2019 21:09

Niestosowna mało powiedziane.

Porażka
@Olek 14.02.2019 06:08

Biedaczyna jest chora , może już nie wróci, Bóg ją ukarał za jej grzechy.

Ogólnie
@Zysiu 11.02.2019 20:01

W trw nie mają odbitek w tygodniu a my mamy, nie mamy od pon do pt ale mamy wolne w tygodniu i co 3 łykend. Ludzie ciągle narzekacie , wróćmy najlepiej do najniższej krajowej jak robi większość Polaków to może nabierzecie więcej szacunku do innych i do pracy. Przestaniecie się tak odnosić i uszanujecie drugą osobę ,macie dużo więcej i jeszcze wam źle. Najnizsza krajowa jest 1600zl netto może za tyle chcesz pracować .

Szukasz pracy?

Ciekawsky

A jak sie B. Sprawdza jako nowy lider???

Brakarz
@Ciekawsky 20.01.2019 23:08

Jeśli masz na myśli Błażeja, to on jest kierownikiem nie liderem.

Ciekawsky
@Brakarz 21.01.2019 04:10

No dokladnie jak sie sprawdza jako kierownik???

Brakarze
@Brakarz 21.01.2019 04:10

Bardzo dobrze , traktuje ludzi jednakowo i zachowuję się jak prawdziwy kierownik.

Brakarze
@Ciekawsky 21.01.2019 16:58

Bardzo dobrze .

Xxl
@Brakarze 10.02.2019 09:28

Blazej tez jest spoko

zielony

Kolejny romans:] ta czarna pani K. z Krakowa i operator matowania z 1 br. pan M. wszystko widać:]

Matowany
@zielony 12.02.2019 04:42

On ma żone i dzieci! Teraz pytanie czy warto było?

br.2
@zielony 12.02.2019 04:42

Wszyscy to wiedzą, tylko jeszcze Ania się musi dowiedzieć. szkoda dziewczyny

Maly

Wiecie cos więcej na temat tego wypadku ostatniego..? Zostaly podjete jakies dzialania????

Anonim 2
@Maly 07.02.2019 00:59

Którego. Bo wypadków. Dużo. Ta pani co poślizgła się na podeście . To kolano rozwalone . Zęby 1 złamane, i buzia opuchnięta. A kierownicy powiedzieli że nic się nie stało. Wcześniej też wypadek na piecu też podest pani noga złamana. Wcześniej tez tylko poślizg oko podbite.a ten wypadek na schodach co dziewczyna spadła i obojczyk wybiła. Wypadek za wypadkiem.

Maly
@Anonim 2 07.02.2019 17:04

Ktorzy kierownicy stwierdzili ze nic sie nie stalo?? Przeciez to jest powarzny wypadek z ta rozcieta noga i wybitymi zebami

Może nowy pracownik

A co powiecie na temat tego działu przepakowania? Jak tam się pracuje? Ciężko jest? Jacy ludzie? Zastanawiam się czy przyjść na ten dział...

Pracownik

Od dłuższego czasu tego forum nie da się czytać, tylko jeden temat.... Smutne bo chyba nie taki był zamiar tego forum.... Osoby pisząc non stop o dekoracji i liderce powinny stworzyć osobne konto...... Tutaj już nie ma innych tematów...... Wyzywania siebie na wzajem już męczy, nawet czytać się już tego nie chce...... Pozdr

Cebulą wali na kilometr

Ale tam pracują smutni, zawistni i sfrustrowani ludzie lel.

Olek
@Cebulą wali na kilometr 14.01.2019 14:09

Sama taka jesteś że tak piszesz. Wiemy że to Ty.

Xyz...
@Olek 15.01.2019 09:24

Czy według was wszystkie wpisy należą do jednej osoby, no ludzie kochani... Wolność słowa.... Jak udowodnicie że cały czas pisze jedna osoba.... Tak jak ktoś wspomniał "ludzie" cały czas piszą w kółko jedno i to samo...

Cebulą wali już na dwa kilomet
@Olek 15.01.2019 09:24

Panie Olku czy budowanie własnej podmiotowości na zawiści oraz nienawiści do drugiej osoby jest moralnie etyczne?

Olek
@Cebulą wali już na dwa kilomet 15.01.2019 10:32

Nie widzę tutaj żadnej zawiści ani nienawiści do drugiej osoby. A czy przeklinanie do ludzi jest fer ,nie wydaje mi się. Zasłużyła sobie to tak ma .

Olek
@Xyz... 15.01.2019 10:01

Według nas na pewno nie ,ludzie wiedza i piszą ,słyszymy co mówią,..Piszą jedno w kółko i to samo bo cały czas jest jeden i ten sam temat. Niestety przeklinanie do ludzi ,obrażanie nie jest fer.

Olek
@Xyz... 15.01.2019 10:01

Jeśli chodzi o lidera to na pewno Wiemy że to on sobie pisze ,słyszymy opinie na jej temat szkoda mówić.

Cebulą wali na trzy kilometry
@Olek 15.01.2019 12:13

Czy pośrednie lub bezpośrednie sprowadzanie wszystkiego do prymitywnego darwinizmu na dłuższą metę pomoże wszystkim? Czy nie ma innego wyjścia? Czy marudzenie i narzekanie jest wartością dodaną w grze o niezerowej sumie jaką jest życie? Czy reguła dowodu społecznego w tej sytuacji jest zgodna z prawdą? Czy dychotomiczne postrzeganie rzeczywistości i jej zakłamywanie jest dobre? Czy Pani z 4 brygady musi przeklinać? Nie ma naprawdę innych rozwiązań? Może jedyne co trzeba zrobić to zwrócić Jej dyskretnie uwagę na ten aspekt? Czy możesz myśleć za Siebie, a nie inni za Ciebie?

Olek
@Cebulą wali na trzy kilometry 15.01.2019 12:27

Najlepiej z twojej strony być samolubem i zająć się tylko sobą, nie ważne że się komuś dzieje krzywda . Jest liderem i powinna wiedzieć jak się zachować, uwagę to można zwrócić dziecku .

Ludzie
@Olek 15.01.2019 13:16

Dokładnie ,a nie dorosłej osobie ,jeśli lider nie ma wychowania to ma problem.

Cebulą wali na cztery kilometr
@Olek 15.01.2019 13:16

W mojej wypowiedzi nie stwierdziłem tego co powiedziałeś. Moim zdaniem należy być otwartym na współpracę, lecz pośrednio, taka mentalność jaką doświadczyłem na tym forum może krzywdzi innych i prowadzić pośrednio do nieporozumień i sprzeczek. Dorosłym też można zwrócić uwagę, jeśli nie są dziećmi to zrozumieją swój błąd. Czy naprawdę nie ma innego wyjścia? Czy należy siedzieć w swojej bańce informacyjnej i za każdym razem szukać efektu potwierdzenia podtrzymujące panujące status quo?

Ludzie
@Cebulą wali na cztery kilometr 15.01.2019 13:34

Ona sama się już skrzywdziwa ,zachowując się tak

Cebulą wali na pięć kilosów
@Ludzie 15.01.2019 13:49

W takim razie można zwołać na przykład debatę w celu rozwiązania nawarstwiających się problemów w tym miejscu pracy. Ewentualnie wysunąć wniosek o zmianę lidera lub postawić jasną, klarowną, przejrzystą informacje zwrotną, która będzie miała na celu np. zmianę zachowania liderki, bądź w ostateczności zmienić pracę, jeżeli uważacie, że dzieje się źle, ponieważ nic Was tam nie trzyma. Nie należy używać sofizmatów w tej dyskusji, moim zdaniem, ponieważ na dłuższą metę jest to łatanie plastrem wytrzewienia.

Julka W.
@Cebulą wali na kilometr 14.01.2019 14:09

Trudno uwierzyć, że istnieją takie firmy jak ta. Naprawdę. Kto tam chce pracować? (usunięte przez administratora)niebezpiecznie i szkodliwe warunki. Od lat nic się nie zmienia.

Cebulą wali na sześć kilosów
@Julka W. 15.01.2019 14:30

Są osoby, które chcą tam pracować. Jeżeli warunki są złe to można je spróbować zmienić lub ewentualnie zwolnić się, jeżeli ma to prowadzić do obupólnego nieszczęścia. Przez ostatnie kilka miesięcy zauważyłem kilka istotnych zmian w tym miejscu zatrudnienia.

Ehh....
@Olek 15.01.2019 13:16

Czytanie ze zrozumieniem się kłania... Matura... Powtarzam się po raz kolejny, piszecie, piszecie a nikt nie zgłosi tego wyżej... Takie rzucanie grochem o ścianę.... Gdzie sens, gdzie logika?

Olek
@Ehh.... 15.01.2019 17:08

Mam więcej, to tobie matura sie kłania i czytanie że zrozumieniem i nie rzucamy grochem o ścianę ,piszemy ,piszemy i będziemy pisać.

Cebulą wali na 7 kilometrów
@Olek 15.01.2019 17:55

Liderka zła, bo: -przeklina i przeklina, -brak wychowania, -liderka sama sobie odpisuje na odpowiedzi na forum, mimo że nie mamy żadnych dowodów, - uwagę można zwrócić tylko dziecku, - w sumie to dobrze jest jak jest, będziemy pisać. 1. Jak będziecie pisać i pisać, to napiszcie książkę, z miłą chęcią poczytam. 2. Zero jakiejkolwiek inicjatywy, mającej na celu poprawę sytuacji. 3. Zero jakichkolwiek merytorycznych argumentów. 4. Jednym słowem "Jakiego Panie Boże mnie stworzyłeś, takiego mnie masz."; najlepiej jest w sumie narzekać, marudzić, ponieważ jest to najprostsze i tkwić w szarości. 5. Minimalne odniesienie się do mojej wypowiedzi, bez jakiejkolwiek merytoryki, mimo zadania szeregu pytań oraz podania przykładów działań mających na celu poprawy sprawy. Czytanie ze zrozumieniem się nie kłania, ono leży, pod ziemią, tak z 50 kilometrów w dół. Gdzie sens? Gdzie logika? Odpowiadam: erystyka!

Ehh....
@Cebulą wali na 7 kilometrów 15.01.2019 18:55

Sądząc po błędach popełnianych śmiem twierdzić, że pisze to 1 i ta sama osoba. Zgadzam się z przedmówcą, że może wyjść całkiem niezła powieść,która zapewne i tak nie rozwiąże problemu który istnieje na dekoracji od dłuższego już czasu.... Ludzie... Czy naprawdę uważacie że pisząc na forum poprawcie cała sytuację??? Czy myślicie że cała Góra z "balkonika" i "pałacyka" czekają tylko na nowe wpisy i z pewnością zrobią spotkanie z wami odnośnie tego co to się dzieje na tej dekoracji i pogratuluja pomysłu na rozwiązanie problemu.... POWODZENIA

Ludzie
@Cebulą wali na 7 kilometrów 15.01.2019 18:55

W twoich wpisach zeczywiscie nie ma sensu ,nie ma logiki, ani erystyki to prawda.

Ludzie
@Ehh.... 15.01.2019 22:00

W 100procentach nie jest to jedna i ta sama osoba, a jeśli chodzi o blendy to sami je też posiadacie .

Pracownik my
@Ehh.... 15.01.2019 22:00

To bardzo źle twierdzisz ,że Ty liderze sam sobie piszesz to wiadomo to nie znaczy że inni postępują tak jak Ty. Sama sobie piszesz sama odpowiadasz fajnie.

Beata
@Cebulą wali na 7 kilometrów 15.01.2019 18:55

Jeśli walisz cebula na 7 kilometrów to poświęć lepiej swój czas na higienę osobistą ,a nie pisz pół dnia jakieś śmieszne wpisy.

Brakarz
@Ludzie 15.01.2019 22:43

Ha ha ha "blendy"??? Słownik się kłania ????????

Cebulą sztyni już na cały świa
@Ehh.... 15.01.2019 22:00

W sensie, gdybym mógł to poprawilbym błędy składniowe, lecz niestety nie można zastosować edycji, a niestety zapomniałem zastosować się do żelaznej zasady, by dwa razy przeczytać post zanim się go puści w świat. Kilofem można nawet rzucać w tę ścianę, a i tak to nic nie da. W sumie to napisałem co leżało mi na duszy przez kilka ostatnich miesięcy pracy tam. Podtrzymuję tezę postawioną na samym początku wątku. Ludzie wyzbyli się już tutaj własnego zdania w niektórych przypadkach i idą za tłumem bezmyślnie, a jest to syndrom wyparcia i lekki fanatyzm mentalnościowy, z którym nie chce się utożsamiać. Zrozumcie, że w głównej mierze to wy ludzie tworzycie atmosferę w tym miejscu pracy - to raz, a dwa jeśli nie podoba się wam się lider, macie wachlarz działań, które mogą zmienić przebieg zdarzeń. Nie mi oceniać jaki jest lider, nie mi oceniać czy jest dobry, nie mi oceniać czy winien zostać zwolniony. Wiem, że gdyby nie podobałaby mi się sytuacja to podjąłbym jakkiekolwiek działanie, a nie płakałbym na forum, mając nadzieję, że to coś da. Taka mała refleksja na koniec, dorastając obserwuje coraz bardziej posunięta śmierć mentalności w Polsce i Polakach i jest mi zwykle i po prostu żal, że muszę to obserwować i pośrednio w tym uczestniczyć, lecz jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że wyżej przedstawione argumenty trafią przynajmniej do jednej osoby, a to jest i tak dużo. Żegnam, życzę miłego dnia. Cebulą wali na cały świat, nie jest to mój smród tylko wasz płacz.

Pracownik my
@Cebulą sztyni już na cały świa 16.01.2019 05:24

Tak myślimy że to Ty sobie sama piszesz, liderze i sam odpowiadasz przecież to widać , jak najbardziej jest to tylko i wyłącznie twój smród .My się z niczego ani trochę nie wycofujemy , tu też się mylisz . Już tu nie pracujesz, fajnie sobie zmyslasz, dalej historyjki.

Lolo
@Pracownik my 16.01.2019 06:53

Niech lider idzie i się sam przyzna a nie,chce coś więcej wiedzieć . Smród sama sobie zrobiła tylko i wyłącznie swoim zachowaniem.

Bramkarz 2
@Brakarz 16.01.2019 03:47

Znów sobie liderze piszesz .Ha ha ha ha jesteś tak dziecinna z każdej strony że nie będziemy się ponizac do Twojego poziomu .Nie masz wychowania, zachowujesz się jak małe dziecko .

Pracownik
@Bramkarz 2 16.01.2019 09:37

Sama sobie liderka ten smród zrobiła, to teraz niech sobie sama rozwiąże ta sytuację a nie .

My
@Pracownik 16.01.2019 12:51

Widać że już nie pracujesz na hucie ,4 br ma teraz inne zmartwienie????, a Ty wkółko to samo

Ludzie
@My 16.01.2019 15:30

Cały czas pracujemy liderze cały czas wiemy jakie macie co niektórzy zmartwienie ,bo my go nie mamy.

Brakarz
@Ludzie 16.01.2019 18:13

Zabrali nam super kierownika!!! To nie jest większe zmartwienie niż rzekomy problem z liderką????

Ludzie
@Brakarz 16.01.2019 18:24

Wiemy o tym i myślimy że nie .

Xyz...
@Bramkarz 2 16.01.2019 09:37

Tak siedzę i się głęboko zastanawiam czy na tej hucie i dekoracji pracują rzeczywiście inteligentni ludzie.... Nikomu rzecz jasna nie ublizajac, bo nie o to chodzi tutaj.... Piszecie że cały czas wszystkie posty wypisuje lider. Tak więc powiem wam, że nie jestem, nie byłam i nigdy nie chciałabym zająć t ego stanowiska.... Ludzie czy wy naprawdę tacy jesteście czy udajecie upośledzonych? Bo nie mogę zrozumieć.... Komentujący probuja wam przekazać, napąknąć co powinniście zrobić a wy nic... Tak jak napisał kolega nawet kilofem o ścianę nic nie da... A może wy jesteście zastraszeni albo zahipnotyzowani,ze tak ślepo patrzycie na to co się dzieje nic z tym nie robiąc....

Brakarz
@Xyz... 16.01.2019 23:09

Niestety muszę Cię zasmucić, ponieważ nie wszyscy którzy tam pracują są inteligentni a napewno nie ci, którzy non stop najeżdżają na liderkę. Powiem tak... Inteligentni ludzie rozwiązują problemy rozmową a nie anonimowo na forum!! I jeszcze obwiniacie ją o to że z jej powodu nie ma M. K. No chyba nie wszyscy jednak byli wczoraj na spotkaniu z kierownictwem albo nie zrozumieli tego co mówił Lubas.

poczciarz
@Ehh.... 15.01.2019 22:00

W każdej firmie jest tz. cenzor przegląda wszystkie strony , potem wyciągają wnioski i zawsze wiedzą jak uderzyć żeby bardzo bolało a nie do udowodnienia że to zemsta , nie ma jedności i to wykorzystują z uśmiechem na swoich twarzach . Gdzie dwóch Polaków to 3 zdania nie możemy się dogadać i to jest miód na dolegliwości zarządcą .

xxx
@poczciarz 29.01.2019 10:03

Racja nie ma jedności !

Rozbawiony

Chyba jakiś sukces w pracy skoro kierownictwo miało imprezę,może nam robolom też zrobią????????????

Pracownik
@Rozbawiony 27.01.2019 19:02

Tak zrobią, ale chyba koło pióra, puki co to na razie cisza i z podwyżkami i systemem motywacyjnym i progami premii, kierownictwo się bawi a ludzie (usunięte przez administratora) na nich.....

ABC

Dzisiaj mija rok od śmiertelnego wypadku naszego kolegi Łukasza. Pamiętamy. [*]

Rozbawiony

Te haker o ile mi wiadomo to każdy ma prawo wyrazić tu swoją opinię,a jeśli jesteś tak,,bystry,,jak piszesz to zapoznaj się z paragrafami 267,268kk.Pozdr.

Jola
@Rozbawiony 18.01.2019 10:20

Dokładnie .To jest forum i każdy może tutaj swoją wyrazic opinię .

Beata
@Jola 20.01.2019 10:40

Oczywiście, że każdy może wyrazić tutaj swoją opinię, ale należy stosować się do zasad, które określa regulamin forum. Zachęcam do jego lektury, by rozwiać wszelkie wątpliwości: http://chipbilling.com/regulamin Wypowiedzi rażąco naruszające jego postanowienia mogą zostać częściowo, lub nawet w całości usunięte przez administratora forum. Piszesz na forum jako osoba pracująca w STOLZLE? Jakie możesz wymienić plusy i minusy pracy w tym miejscu? Ciekawi mnie, czy podoba Ci się praca, którą wykonujesz. Mogę na Ciebie liczyć?

Rozbawiony

Kto zna te utwory,,Prawy do lewego wypij kolego,przecież wiemy nie ma w tym nic złego,, a następnie,,Wypijmy za błędy,za błędy na górze....????

Pracownik produkcji

Liderka 4 brygady jest najlepsza pod Słońcem!

Tygrys Bonzo

Witam wszystkich! Komentarze na tym forum są nieodpowiednie. To co się tutaj dzieje w ogóle nie jest poważne, ani normalne. Jestem hakerem, wystarczy, że opublikuję te wpisy po całym internecie i na innych forach. Nie takie rzeczy robiłem. Jak już wspomniałem jestem hakerem, więc mam większe prawa niż wy. Pilnujcie swoich bitów cwaniaki. Jeszcze raz zobaczę takie denne komentarze to znajdę adresy IP i zablokuje niektórym komputery i komórki, cyk na płytę główną hasło poleci. Piszcie normalnie, a nie pokazujecie głupotę w komentarzach. Nara! Bonzo!

Rozbawiony

Ludzie co się dzieje?Osoba taka jak M.K.jest nieodpowiednią osobą,a taka co ma problem odróżnić butelkę od słoika na kierownika,żenada,więcej takich ludzi????????????

Pracownik my
@Rozbawiony 17.01.2019 09:06

Wiedzieliśmy że liderka go wykopie tylko, nie wiedzieliśmy w którym momencie . Liderka pomaga chyba tylko swoim koleżankom bo reszta jakoś tego nie widzi co kierownik L mówił. Nie mamy nic ani do tego nowego kierownika ,ani do M K. Ale lider patrzy tylko ma siebie ,sam chce dojść wyżej a resztę ma gdzieś . Simuluje to wszystko . Szkoda mówić na jej temat . Jak można być takim człowiekiem.

DR.BELG
@Rozbawiony 17.01.2019 09:06

BR 4 Proponuję żebyśmy wszyscy wzięli urlop na żądanie na 2 zmianie (usunięte przez administratora)będziemy walczy !!!!!!!

DR.BELG
@Rozbawiony 17.01.2019 09:06

On nawet nie wie jak się ludzie nazywają

Nick van Exel
@DR.BELG 17.01.2019 10:40

Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu... Żartuje :D

Pracownik my
@DR.BELG 17.01.2019 10:25

Wywalcie lidera i problem będziecie mieli z głowy . Nam na tej pracy zależy .Nie chcemy jej stracić, nie kazdy ma dwa dochody miesięcznie. Są osoby które żyją tylko i wyłącznie z tej pensij. Nas liderka odkąd jest liderem ani razu nie podmienila. Ona nam w niczym nie pomaga . Zciemnia i dalej zmysla niestworzone życzy, wiemy ze to jej sprawka. Ten czlowiek nie ma zadnych skrupułów. To sa jakies bujdy .Nie mamy nic do kierowników ani tego ani M K.

Ludzie
@Pracownik my 17.01.2019 11:30

Może to ona znów tak pisze sama o tym nowym kierowniku ,bo chce wejść na jego miejsce .Ta osoba już nas niczym nie zaskoczy ,jest tak falszywa że lepiej od niej się trzymać z daleka.

Rozbawiony
@DR.BELG 17.01.2019 10:25

Dobra myśl robią z ludźmi co chcą tak nie może być dalej!!!Przypominamy,,górze,,że też jesteśmy ludźmi!!!

Brakarze
@Ludzie 17.01.2019 11:43

Też czekaliśmy na ten moment kiedy lider zepnie kierownika ,już długo była o tym mowa ,tylko nie miał kto mu tego powiedzieć . .Już dawno nam to smierdzialo . Jza była liderem ,było wam źle donosiliscie na nią ,no to teraz macie .Nam ona nie przeszkadzała ,przynajmniej M byłby dalej kierownikiem. Podał jej rękę a ona to wykorzystała. Jaki morał z tego najlepiej nikogo niczego nie uczyć . Każdy niech liczy na siebie.

bla bla bla

Do wiadomości pani drukarz i liderki 4 brygady. Pamiętajcie że istnieje coś takiego jak art. 212 kk. Admin strony chętnie poda IP oczerniających Was ludzi.

Ludzie
@bla bla bla 10.01.2019 09:44

Sami się oczerniaja.

Ludzie
@bla bla bla 10.01.2019 09:44

Niech się najpierw zastanowi lider z 4 brygady co robi , i mówi ,a potem ma pretensje.. Przeklinie ,albo poniżanie ludźmi to jest wykroczenie.

Pracownik my
@Ludzie 10.01.2019 14:12

Dokładnie , sprawa nadaję się do sądu pracy.

Pracownik
@Ludzie 10.01.2019 14:12

Przeklinanie, poniżanie ludźmi to w zadnym zakładzie nie powinno mieć miejsca . Jak najbardziej nadaję się do sądu pracy. Nikt w taki sposób nie może odnosić się do drugiej osoby niestety.

Pracownik
@bla bla bla 10.01.2019 09:44

Znowu sama sobie piszesz i odpowiadasz liderko z czwartej brygady już nie Masz co wymyślać . Każdy wie że to Ty.

Arek
@bla bla bla 10.01.2019 09:44

Sama się oczerniaja swoim bezczelny zachowaniem liderka z czwartej brygady ,a do sądu pracy Jak najbardziej ta sprawa powinna trafić. Coś takiego nie powinno mieć miejsca.

Arek
@Pracownik my 10.01.2019 15:32

Też tak sądzę, powinna trafić do sądu pracy.

Pracownicy
@bla bla bla 10.01.2019 09:44

Co do Pani drukarz nic nie mamy ,ale jeśli chodzi o liderke to sama sobie na to zapracowala. Nie ma tutaj żadnego oczerniania ze strony ludzi . Jakby umiała się zachować i miała trochę więcej kultury osobistej to tej całej sytuacji by nie było. Sama się oczernia swoim zachowaniem.

Olek
@Pracownicy 10.01.2019 18:12

Oczywiście że tak.

777
@Olek 10.01.2019 19:50

TRAFI napewno niech się nie czuje taka bez zarzutu pani która uderzyła ją w twarz bo to jest karalne ora oczerniajac wszystko się wyjaśni niedługo

Ludzie
@777 11.01.2019 00:29

Znowu sobie piszesz liderko sama ,sama się oczerniasz. Jakbyś się tak nie zachowywała to normalne że tej całej sytuacji by nie było. To jest tylko i wyłącznie twoja wina . Mobbiling w pracy to jest karalne. Bardzo dobrze że niedługo się wyjaśni , już się nie możemy doczekać.

Pracownik my
@Ludzie 11.01.2019 05:05

Dokładnie tylko i wyłącznie lider z czwartej brygady jest temu winien. Jakby źle się nie odnosiła to tej całej sytuacji by nie było.

Pracownik
@Ludzie 11.01.2019 05:05

A co to jest "(usunięte przez administratora) tak z ciekawości spytam? ????????

Ludzie
@Pracownik 11.01.2019 14:31

Mobbing sprawdź sobie na Internecie. Źle odnoszenie się do pracowników ,przeklinanie , ponizanie ....... ............długo by pisać.

Lahahah
@Ludzie 11.01.2019 15:59

A gdzie to tak się dzieje, że tak spytam?

Ludzie
@Lahahah 11.01.2019 16:04

Dalej sobie piszesz liderko z czwartej brygady ,my bardzo dobrze wiemy że to Ty, piszesz fajnie że się tak osmieszasz . Przeciez my wszyscy wiemy że to tylko i wyłącznie twoja wina . Jakbyś tak nie przeklinala do ludzi to do tego by nie doszło . Szkoda mówić o twoim zachowaniu.

Lahahah
@Ludzie 11.01.2019 16:14

Ty masz obsesje na punkcie Liderki , czy coś nie tak ze sobą? Nie nie jestem liderką ! A powiedz tak wszystkim uderzenie jej w twarz i wyzwanie od sz...y jest jak najbardziej poprawne , to jeżeli ona stosuje mobing przez Ciebie wymyślony, to ty do czego zaliczasz swoje zachowania myślę że do jak najbardziej poprawnego bo tylko ty masz rację jedno i to samo piszesz bez przerwy od 2 msc !

Ludzie
@Lahahah 11.01.2019 16:27

No chyba masz coś nie tak że sobą liderze z czwartej brygady dalej sama sobie piszesz . Przy takim przeklinaniu do ludzi i do niej to się wcale nie dziwimy . Jakbyś nie przeklinala to by taka sytuacja nie miała miejsca .To jest tylko i wyłącznie twoja wina ,na drugi raz myślą co robisz. Przeklinanie do ludzi w głowie się nie mieści. Ty jesteś wymyślona ,a nie mobbing na drugi raz licz się że słowami . Albo naucz się wychowania, a potem szukaj pracy . Dziewczyna zwracała Ci uwagę żebyś tak się do niej nie odnosiła ,jej zachowanie jest jak najbardziej poprawne. Piszemy od 1,5 miesiąca i dalej będziemy pisać i nic ci do tego . Przestań zmyslac niestworzone ,wymyślone rzeczy .My i tak wszystko wiemy na nic twoje pisanie.

Ludzie
@Lahahah 11.01.2019 16:04

Laahahah ty niewiesz liderze

Pracownik my
@Lahahah 11.01.2019 16:27

Zapomniałaś dodać przekleństw liderko z 4 brygady , niedawno parę napisałaś i co boisz się więcej nie bój . Nie bój się już i tak znamy twoje chamskie zachowanie i przeklenstwa. Nie musisz ich ukrywać, bądź sobą.

Be be be
@Pracownik my 11.01.2019 17:35

Bądź sobą liderze z czwartej brygady . Perzwklinaj ,wyzywaj do ludzi (usunięte przez administratora) Kur.. Nie bój się, dokładnie bądź sobą.

Lahahah
@Be be be 11.01.2019 17:54

Słownik języka polskiego się kłania buahahha

Be be be
@Lahahah 11.01.2019 18:07

Tobie się kłania nie tylko słownik liderze z czwartej brygady, ale i wychowanie , dziecko pięcioletnie umie lepiej się zachować.

Be be be
@Lahahah 11.01.2019 16:27

Ja nie wiem co bym Ci zrobiła liderze z czwartej brygady jakbyś do mnie się tak odezwała, nie mówiąc o tych ludziach co tak do nich przeklinalas. (usunięte przez administratora)jak nic .

Pracownik
@Be be be 11.01.2019 18:54

Dokładnie.

Pracownik
@Ludzie 11.01.2019 15:59

Wiem co to mobbing natomiast nie wiem co to "mobbiling" ha ha ha!!

Ludzie
@Pracownik 12.01.2019 16:46

To dobrze że wiesz ha ha ha .

Xyz...
@Pracownik my 10.01.2019 15:32

To dlaczego jescze tego nie zrobiliście tylko cały czas wylewa ie żale na forum??? Czytam te komentarze i w co drugim jest mowa o sądzie pracy, ale zadne z was nie zgłosiło tego, ani do góry, ani tak jak piszecie sądu pracy....

Ludzie
@Xyz... 13.01.2019 22:31

A co szukasz sensacji.

Xyz...
@Ludzie 14.01.2019 05:07

Ja szukam sensacji?sensacje to wy sami wywołujecie wylewajac żale tu na forum, zamiast zrobić spotkanie, z kierownictwem na jadalni i powiedzieć co wam nie pasuje i żeby zmienić na lepsze... Ludzie jesteście tak obludni że aż szkoda słów na was... Czepiacie się każdego kto napisze nie po waszej myśli... Patrzycie tylko, żeby kogoś upokorzyc, a w sobie nikt żadnej winy nie widzi. Nie mówię o sytuacji która opisujecie 4 br, ponieważ takowa nie miała prawa się przydarzyć... Ale o caloksztalcie.Wszędzie tylko słychać że tu jest źle, że ta kierowniczka jest podla, wredna itp.. Itd... Ale nikt z was z żadnej brygady nie pójdzie do kierownictwa o zmianę, tylko wypisujecie bzdury na forum, nie do tego przeznaczonego. Ja wiem ze Góra nie zawsze chce pomóc, bo mają w tym jakiś cel, ale gdybyście postawili się WSZYSCY co do sztuki że nie będziecie pracować, jeśli nie będzie zmiany. Każdy z nas wie że tak nie nastąpi, ponieważ są osoby, które boją się że stracą pracę , a liderom i kierownikom zmiany podpieprzaja i nagaduja tak żeby mieć lepiej dla siebie.... Jeśli tak dalej będziecie robić zapewne dekoracja nie przetrwa...

Ludzie
@Xyz... 14.01.2019 10:24

Jeśli chodzi o innych kierowników i liderów, to nie mamy nic wręcz przeciwnie .Chodzimy na nadgodziny i wydaja nam się w porządku. Nie znamy kierownikow i liderów dobrze, ale nie mamy nic. Lider z czwartej brygady sam się upakarza. Żeby z takim przekilinaniem startować do ludzi ,oj tak to nie będzie. Żeby do ludzi dużo od siebie starszych sypać kurwy...ami.

Xyz...
@Ludzie 15.01.2019 09:06

Ludzie w zakładzie są związku zawodowe... Większość z was płaci pieniądze na solidarność.... Tak trudno podejść i powiedzieć co się dzieje? Od tego są....

niemampomysłunanick

Mój Boże... Od jakiegoś czasu wchodzę na forum poczytać ten dramat.. Od półtora miesiąca czy dwóch miesięcy tylko temat liderki z 4brygady. Zachowała się brzydko, nie podlega to dyskusji, ale skończcie już te wyzwiska na forum. Pełno nienawiści, żeby tylko drugiego człowieka zgnoić. Jeśli macie taki problem z liderem, nie akceptujecie jej zachowania, uważacie, że nieodpowiednia osoba zajmuje to stanowisko to dlaczego nic z tym nie zrobicie? Przecież w każdej chwili możecie udać się do kierownictwa i powiedzieć co uważacie! Na pewno zrobiliby coś w tym kierunku żeby zdjąć ją z tego stanowiska... a takimi wyzwiskami i żaleniem się na forum nic nie wskóracie, takie koło ganiane. Jak jesteście tacy mądrzy w Internecie to może podejdźcie do liderki i powiedzcie jej prosto w oczy co o niej sądzicie i zacznijcie na nią jechać w realu a nie kozaczycie w necie. Te Twoje wyzwiska PRACOWNIK MY i inni też zaliczają się już pod mobbing i stalking.. a to też niesie za sobą niefajne konsekwencje :) Jeśli tak bardzo przeszkadza Wam obecny lider to zbierzecie się większą grupką i zróbcie coś w tym kierunku, żeby zapłaciła za swoje zachowanie a nie tylko wyzwiska na forum. Nie zachowujcie się jak dzieci, takie opisywanie i wyzywanie w Internecie właśnie takie jest. Nic tym wypisywaniem nie wskóracie. Szkoda po prostu czasu na takie dziecinne zagrywki. W tym czasie moglibyście oddać się swoim pasjom, spotkać się ze znajomymi albo po prostu odpocząć po tej ośmiogodzinnej harównie na Hucie. Zbierzcie się w kilkanaście osób i do kierownictwa a nie wylewanie żali na forum.. ale w kilkanaście osób a nie jedna czy dwie osoby, ciekawe czy będziecie tacy chętni i odważni iść się pożalić się górze, w końcu byłoby wiadomo kto tak bardzo nie lubi jej i przeszkadza jej obecność. A tak swoją drogą.. dziwię się dlaczego ta dziewczyna jeszcze nie zrobiła nic z tym wypisywaniem na swój temat. Zarzucacie jej brak wychowania, kultury a sami zachowujecie się jak rozkapryszone dzieci, które nie znają umiaru i nie wiedzą kiedy powiedzieć STOP! Owszem, zachowała się brzydko, nie powinna odzywać się tak do nikogo, takie zachowanie nadają się do Sądu Pracy, nie powinna się tak zachować, ale ile można drążyć ten temat.. jeszcze na forum, podpisując się Nickiem. Anonimowością i opisywaniem jej z jak najgorszej strony na forum nic nie wskóracie tak czy siak, nic Wam to nie da a p. Lider ma podstawy żeby to zgłosić to odpowiednim służbom a oni dojdą do tego kto jest kim. Nie rozumiem jeszcze jednego, po co ona miałaby się oczerniać? MASSAAKKRRAA Powtórzę po raz setny.. jak nie akceptujecie takiego zachowania, takiego odnoszenia się do drugiej osoby, tak bardzo walczycie o MIŁĄ I KOLEŻEŃSKĄ ATMOSFERĘ w pracy to idźcie do Pana L i powiedzcie jak jest, przecież nic to Was Wszystkich nie kosztuje a macie okazje pozbyć się tak bardzo niekompetentnej osoby będącej na nieodpowiednim stanowisku! Idźcie a nie dyskutujecie na jakimś forum. A no i sami zachowujcie się wobec siebie fair, bo wiecznym że już tak powiem podpierdalaniem też wprowadzacie niemiłą atmosferę. Nie, nie jestem liderką, nie popieram chamskiego zachowania, poniżania, wywyższania się, ale nie popieram też anonimowego gnojenia drugiego człowieka, bez względu na to czy sobie zasłużył czy nie. Pod pozytywami potraficie się podpisać, ale pod mniej przyjemniejszymi wypowiedziami nie podpiszecie się z imienia, co to za polityka. Pracuję trochę w tym zakładzie i jak dla mnie liderka tej brygady jest okej.. dla mnie i większości pracowników jest okej. Nikt nie podpisał się z imienia i nazwiska pod tym, że nie nadaję się Ona na Lidera to widocznie nie macie problemu z tym jej zachowaniem. Pisać to sobie możecie.. Jak nie podoba się Wam jej zachowanie, odnoszenie drugiego człowieka, uważacie, że nie powinna zajmować takiego stanowiska to idźcie do osób wyżej i powiedziecie co o tym wszystkim sądzicie. Powiedzcie to wszystko co piszecie, nic nie stoi Wam na drodze. Idźcie ją (usunięte przez administratora) niektórym osobom to wychodzi całkiem okej. Pozdrawiam.

Ludzie
@niemampomysłunanick 12.01.2019 00:28

Niech się lider sam przyzna i temat zakończony.

Pracownik
@Ludzie 12.01.2019 04:33

Dokładnie ,niech się przyzna i tematu nie ma.

....
@niemampomysłunanick 12.01.2019 00:28

Bardzo mądre słowa

Ludzie
@niemampomysłunanick 12.01.2019 00:28

Lider sam się zgoil , tylko i wyłącznie .Nie widzimy tutaj wyzwisk z naszej strony wręcz przeciwnie. Ma to na co sobie zasłużyła. Piszesz o tym żeby iść do kierownika ,a potem że sami donosimy na siebie ,zastanów się co piszesz . Zaczynasz znów pisać brzydkie słowa wiemy że to Ty. Sama idź do kierownika i się przyznaj bo to jest tylko i wyłącznie twoja wina ,zaczynasz mieć wyrzuty sumienia że tak piszesz ,a potem sobie odpowiadasz , bardzo mądre słowa , nie ośmieszaj się. My się niczemu winni nie czujemy, a ta śpiewa jak najbardziej nadaję się do sądu pracy. Mobbing w pracy.

Pracownik my
@niemampomysłunanick 12.01.2019 00:28

Przykro nam że nie masz liderze pomysłu na nic . Podpier....ją wiadomo że to Ty dalej przekleństwa. Przykro nam że nie masz pomysłu na to jak zacząć się dalej wkoncu poprawnie zachowywać. Jeśli chodzi o ten wpis to szkoda mówić ,sama nie wiesz co piszesz kogielmogiiel . ...

Arek
@Pracownik my 13.01.2019 14:58

Wiadomo że to lider , już nie wie co zrobić to sobie zmysla niestworzone rzeczy.

Brakarz
@Ludzie 13.01.2019 10:18

Czy wy jesteście normalni?? Chyba nie do końca, bo każdy kto cokolwiek napisze nie po waszej myśli to liderka z czwartej brygady!! Coś tu chyba jest nie halo! Nie wszyscy muszą być na "nie" w stosunku do niej! To że ktoś napisze cokolwiek przeciwko Wam, to odrazu piszecie "wiemy że to Ty piszesz liderko z czwartej brygady"! Żenada i przedszkole jednym słowem! Puknijcie się w czoło! Albo piszcie tak dalej a ja na miejscu tej dziewczyny zglosiłabym to gdzie trzeba. Piszecie, że ona stosuje (usunięte przez administratora)a wy co tutaj wyprawiacie? Zastanówcie się nad tym zanim cokolwiek napiszecie. Przeszkadza wam? Nie nadaje się? To do Lubasa albo lepiej... do (usunięte przez administratora)odrazu!

Aga
@Brakarz 13.01.2019 18:12

Nerwy tobie w niczym nie pomogą ,puknijcie w czoło ,dalej obrażasz ludzi .

Pracownik my
@Brakarz 13.01.2019 18:12

Nikt nikomu nic ne broni , jak ktoś chce to niech sobie idzie gdzie chce ,tylko potem żeby tego nie żałował jak się wszystko obrócić może przeciwko niej a na pewno tak się stanie bo my nie odpuscimy. Puknijcie się w czoło ,znów obrażasz ludzi. Każdy wie że to Ty

Ludzie
@Pracownik my 13.01.2019 20:31

Dokładnie , nikt nikomu nie broni droga wolna . Jak ktoś nie umie się normalnie przyznać to droga wolna.

Piernik

Pozdrawiam wszystkich którym zaszedłem za skore. Kłaniam się z zakładu hehe

obcy

Witam Wszystkich w tym Nowym Roku !!! Ludzie kochani ogarnijcie się!!!Jak czytam to forum to jest mi Was Wszystkich żal.Nie jestem pracownikiem huty ale po wpisach widzę ile jest w Was nienawiści,braku szacunku do drugiej osoby jak siebie wzajemnie nie szanujecie, to jest porażka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oskarżenia ,wyzwiska ciekawy jestem jak bycie czuli się na ich miejscu ? Życzenia Noworoczne dla liderki dramat ,żeby karma do Ciebie nie wróciła nie życz drugiemu co Tobie nie mile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie
@obcy 01.01.2019 21:10

Jakby lider z 4 brygady umiała się zachować ,to na pewno nikt by jej tak źle nie życzył. Jak sobie na to zasłużyła to tak ma . Za jej bezczelne zachowanie ,przeklinanie do ludzi i kłamstwa i że nie umie się przyznać .Karma to tylko i wyłącznie może wrócić do lidera z 4 brygady za jej zachowanie do innych .

Ludzie
@obcy 01.01.2019 21:10

Mamy nadzieję że niedługo przyniesie wypowiedzenie ,bo nie będzie miała ochoty przyjść do pracy albo będzie miała już dość , albo będzie musiała się zwolnić ,tak jak tamte osoby i to wszystko i wyłącznie przez jej bezczelne zachowanie. Jakby ona się normalnie zachować umiała to by do niczego nie doszło. My nie odpuscimy ,niech sobie teraz sama za to zapłaci ,bardzo dobrze niech się ona teraz tak poczuje jak te wszystkie osoby ,którym się dostało niewinne za nic ,za lidera za jego bezczelne zachowanie . Nie jest nam jej żal wogule wręcz przeciwnie ,zrobimy wszystko żeby jej było przykro.

Ludzie
@obcy 01.01.2019 21:10

Dla nas ludzi, lidei z4 brygady jest skończymy zerem ,nikim więcej ,dnem dokładnym dnem.

Pracownik my
@Ludzie 02.01.2019 08:50

Dokładnie ,dla nas jest dnem niech zabiera ciuchy po tym wszystkim i najlepiej się wynosi za hutę. Niech się poczuje dokładnie jak tamte osoby . Może oduczy się chamstwa. To prawda że jakby ona się tak chamsko nie odnosiła to tej całej sytuacji by nie było.

Gość
@Pracownik my 02.01.2019 10:42

Też tak sądzę ,niech teraz lider z4 brygady sobie za to zapłaci.

Patryk
@Gość 02.01.2019 12:50

Przeklinanie do ludzi to jest jakaś paranoja, żeby lider tak do ludzi się odzywał . U nas w pierwszym dniu by taka osoba wyleciała z pracy. Szukam pracy ,ale po tych wszystkich wpisach stwierdzam że lepiej zostać w starej pracy. To jest nie do opisania że ten człowiek jeszcze tam pracuje.

Pracownik
@Patryk 02.01.2019 16:02

Nie przeklinanie do ludzi masakra, i to jest lider po prostu wzór do naśladowania , można z niej brać przykład. Nie mieści mi się to w głowie, lider który przeklina i to jeszcze do ludzi.

Przyjaciółki
@Pracownik 02.01.2019 19:27

Dziwi sie że nie ma przyjaciół , nie masz i nie będziesz mieć tak nam przykro . My nie chcemy takiej koleżanki . Najlepiej to weź się zwolnij bo nam już się nie chce na Ciebie patrzeć liderko z 4 brygady.

Ludzie
@Przyjaciółki 02.01.2019 21:18

Nie chcemy takiego lidera na hucie, brzydzimy się nią, dla nas jest jej słowa są oblesne ,nie chcemy jej ,po prostu jej nie chcemy.

Pracownik my
@Ludzie 03.01.2019 09:28

Właśnie po co ona wogule jeszcze do tej pracy przychodzi, niech już da sobie lepiej spokój . Nie chce nam się na nią patrzeć ,ani z nią rozmawiać .0d takiej osoby lepiej trzymać się z daleka.

Hutnik
@Pracownik my 03.01.2019 23:14

Ty to masz chyba coś z głową nie tak

Br 4
@Pracownik my 03.01.2019 23:14

Sorry ale nikt ci nie każe bo będziesz musiała ją znosić przez długi czas albo się zwolnij jak ci to nie pasuje

Pracownik my
@Hutnik 04.01.2019 00:10

Ty masz cis z glowa , zmyslazmyslasz sobie niestworzone bajeczki, wiemy ze Ty to sama sobie piszesz liderko z 4 brygady ,my piszemy w liczbie mnogiej a nie pojedynczej ,piszemy wspólnie .

Pracownik my
@Br 4 04.01.2019 07:31

To Ty sama sobie dalej piszesz liderko z 4 brygady rzeczywiście masz jakiś uraz. To Ty się zwolnij ,i my wcale nie musimy Cię znosić wcale Cię nie znosimy ,dla nas jesteś zerem. Trzymamy się od Ciebie z daleka żebyś sobie znowu coś nie wymyśliła , jakiejś bajeczki albo kogoś w coś nie wplontala. My piszemy w liczbie mnogiej a nie pojedynczej ,Pani bez wychowania, zapomniałaś dodać przekleństw.

Pracownik my
@Hutnik 04.01.2019 00:10

Na prawdę nam Cię szkoda Pani liderko z 4 brygady ,nie masz przyjaciół ,tylko zabrać ciuchy i za płot huty . Przykro nam że nikt Cię nie lubi ,dla nas nie jesteś żadnym liderem ,dla nas jesteś nikim . Człowiekiem bez żadnej kultury osobistej. Człowiek normalny tak się nie zachowuję.

Ludzie
@Pracownik my 04.01.2019 09:54

Dokładnie ,człowiek normalny tak się nie odzywa do ludzi .My Cię nie chcemy. Najpierw naucz się kultury ,a potem szukaj pracy.

Ludzie
@Br 4 04.01.2019 07:31

Tak jak Ty to tylko patologia się zachowuję ,jeśli pochodzisz z takiej rodziny to najpierw się naucz kultury a potem szukaj pracy. Twoje zachowanie jest krytyczne,to przeklinanie masakra. Naucz się szacunku do ludzi.

Anonim 2
@Ludzie 04.01.2019 12:06

To co piszecie normalnie żal . Jeżeli tobie nie pasuje liderka zwolnij się. A pisząc te bzdury o karmie braku kultury to jedna i ta sama osoba pisze. Na 4 br nie mówią tak o liderce . Teraz jest sama bo kierownik ma wolne. Organizacja ok. Jak komuś nie pasi . Pracy wiele.

Dauglas
@Anonim 2 05.01.2019 11:14

Przecież to wiadomo że pisze cały czas aż do zrzygania jedna i ta sama osoba, jedno i to samo jak by się nakręcił i przecież to jest banalnie proste do sprawdzenia i niestety to nastąpi, i wtedy my będziemy wszyscy się śmiać z niej bo to są już kpiny

Ludzie
@Anonim 2 05.01.2019 11:14

Przecież to wiadomo że Ty sobie sama piszesz liderko z czwartej brygady nie możesz znieść prawdy i tak sobie zmyslasz. . Przecież my wszystkoto wszystko wiemy .Jak sama sobie piszesz to masz organizację ok . Pracę zmień sobie sama lepiej. Piszemy to samo bo znamy prawdę i wiemy że sobie zmyslasz.

Ludzie
@Dauglas 05.01.2019 13:08

Tutaj tak samo sobie piszesz i odpowiadasz liderko z czwartej brygady przecież to wiadomo. Niestety to my z Ciebie będziemy się śmiać, kpiny , to co ty zrobiłaś to da kpiny przeklinaczko. Przeklinanie do ludzi to są kpiny.

Pracownik my
@Ludzie 05.01.2019 15:11

Przecież to wiadome że lider z 4 brygady sam sobie pisze i odpowiada.

Boby
@Pracownik my 05.01.2019 17:43

Tak napewno pisze te bzdury weź się lecz i pewnie sama sie oczernia zastanów się bo to tylko ty piszesz a jak ktoś ci pisze prawdę to ty swoje aż się mdło robi lecz się albo zmień prace bo juz nikt się tym nie interesuje

....
@Ludzie 05.01.2019 14:58

Może dać namiary na dobrego psychiatrę ,są to chyba początki jakiejś choroby?

Ludzie
@.... 06.01.2019 07:15

Sama znajdź sobie lepiej dobrego psychiatrę, bo nam się nie przyda ,a tobie w 100 procentach tak.

Pracownicy
@Boby 05.01.2019 22:37

Przecież wiadomo że to Ty, dobrze że Ci się mało robi .My nie mówimy o obczernianiu ,bo to my piszemy i będziemy pisać .Każdy dobrze wie ze to ty sobie wszystko wymyśliłaś. Na drugi raz sie zastanow co robisz .Najpierw naucz się pisać prawdę, a potem pisz .Ty się tym nie interesujesz ale my tak ,a pracę to sobie zmień sama . I naucz się kultury jak się odnosimy do ludzi . Lekarz, przyda Ci się Na pewno. To my piszemy .

Anonim 2
@.... 06.01.2019 07:15

Liderka nie chciała bym być. Użerać się z takimi ludźmi jak ty. Chorobę masz ty pisząc cały czas to samo. Br 4 ogarnięta ludzie fajnie . Lider czy kierownik przejdą każą coś to robię. Nie słyszałam jakiś rzeczy takich jak ty piszesz. Jak ci lider się nie podoba masz pana Lubasa on ciebie wysłucha. Wcześniej był temat Renata teraz lider.

Pracownicy
@Dauglas 05.01.2019 13:08

Bardzo dobrze że nastąpi. Już się nie możemy doczekać .Fajnie że wkoncu się dowiesz . Kpina to Ty jesteś i to twoje przeklinanie. Na drugi raz sie po prostu umiej zachować ,a śmiać to tylko i wyłącznie my możemy się z Ciebie że jesteś żałosna.

Pracownicy
@Anonim 2 06.01.2019 10:10

My na jej miejscu zdecydowanie też nie, żeby być liderem to trzeba umieć się zachować niestety. Lider z 4 brygady zero kultury osobistej. Brak wychowania, żeby być liderem to trzeba umieć się zachować. Ty masz chorobę pisząc ta nieprawdę ,zmyslajac wszystko .My niestety wszystko słyszymy, a to co piszesz to są bzdury. Po prostu kryjesz ja i to wszystko. Ale niestety kłamstwo ma zawsze krótkie nogi ,po co to piszesz jak i tak wszyscy znają cała prawdę. Lepiej poucz lidera jakich słów ma nie mówić do ludzi , małe dzieci lepiej wiedzą jak się mają zachować ..

Pracownicy
@Ludzie 06.01.2019 09:17

Co nie , przyda jej się. Znów jedna osoba zwolniła się na 4 brygadzie ,masakra.

TomT.
@Pracownicy 06.01.2019 09:55

Mdli ja to na pewno ,jak prawdę czyta i wie że i tak już nic nie ukryte ,broni sie ale to na nic . Ludzie i tak swoje wiedzą ,na nic jej zmyslanie. Ludzie wymiotuja albo czują się niedobrze a nie rzygaja ,widać że to Ty piszesz bo brak kultury osobisteji .No ale jak pochodzisz z takiej rodziny gdzie nie ma żadnego wychowania to się nie dziwie . Rzygać mi się chce, dobre sobie pasuje to slowo do ciebie i twojego słownictwa .

TomT.
@Dauglas 05.01.2019 13:08

Znów sama sobie liderka 4 brygady pisze sama odpowiada i dalej z myślą bajeczki. Tylko ona ma takie słownictwo jak musisz to rzygaj i dalej przeklinaj . Twoja osoba nas już niczym nie zdziwi.

Eryk
@TomT. 06.01.2019 16:43

Dobrze zasłużyła sobie na to,niech ja mdli .

AbcWszysykoWie
@Pracownik my 05.01.2019 17:43

Jakie " Pracownicy my"... To Ty sobie sama już piszesz i odpowiadasz. W kółko jedno i to samo. Już jakieś rozdwojenie jaźni Ci dolega, brak zajęcia? To może w psychiatryku Cie przyjemna, będzie tabletki liczyć... Co Ty, Wy chcecie od liderki br 4. Żal wam (usunięte przez administratora) ściska że sobie radzi ze wszystkimi. Właściwa osoba na wlasciwym miejscu, przynajmniej nie ma wy...ne na wszystko i ogarnia cała brygade, i produkcję. Ma pojęcie o wszystkim bo na każdym stanowisku stała. Ale taka już zawiść ludzka jest. Jak ktoś kumaty to trzeba go z buta. Doceniajcie to co macie.

Pracownik my
@AbcWszysykoWie 07.01.2019 15:19

Zonowu sobie liderze z 4 brygady sama piszesz i odpowiadasz żal nam Ciebie. Psychiatra tobie potrzebny i to na pewno, my na brak zajęcia nie narzekamy niestety chyba że Ty . Wogule sobie nie radzisz i wkoncu zaczęłaś na nowo przeklinac,gratulujemy. Na chwilę się zapomniało i od nowa zaczynamy .Jestes nie właściwa osoba na niewłaściwym miejscu . Na każdym stanowisku na pewno nie stalas ,a ile reklamacji przyszło pod twoim adresem,a kumata to Ty nigdy nie byłaś i raczej nie będziesz. Nie mamy czego Ci zazdrościć, tego że tak przeklinasz ,że nie masz kultury osobistej, nie umiesz się zachować nie masz przyjaciół , nie masz szacunku do ludzi ,nie mamy czego Ci zazdrościć same negatywny. Masz to na co sobie zasłużyłaś, doceniać Cię nie będzie na pewno . Dla nas jesteś nikim ,jesteś skończona. Dzisiaj to przekleństwo, wczoraj zrzygam ,obrzydliwym jesteś osoba na prawdę.

Isabel
@Anonim 2 06.01.2019 10:10

Temat Renaty się już skończył bo swojego Jelenia już ustrzeliła a pani lider ka jak się zwolni to też temat się zakończy.

Renik
@Pracownik my 07.01.2019 17:45

Przecież wiemy że lider z 4 brygady sam to pisze. Nie może zapanować nad sobą i przeklinac znów zaczyna znowu będą kur....się sypać. Jak można mieć tak mało kultury.

Renik
@Isabel 07.01.2019 18:48

Właśnie ,dobrze powiedziane.

Anonim 2
@AbcWszysykoWie 07.01.2019 15:19

Popieram dziewczyna ok ogarnięta. To wszystkich zazdrość zrzera. Racia stała na piecach sprey wie jak to jest. Dziewczyna ok.

Ludzie
@Anonim 2 08.01.2019 11:37

Znowu sobie piszesz znów opowiadasz liderze z czwartej brygady. Nikt Ci tego pustego rozumu nie zazdrości. Dla nas jesteś beznadziejną osobą.Ty nie masz żadnej organizacji , my stoimy jeszcze na matowaniu i jest dobrze .Nikt Ci tego pustego rozumu nie zazdrości .Czego mamy Ci zazdrościć tego przeklinania do ludzi . Braku kultury ,nie chcielibyśmy się tak zachowywać jak Ty. Ani trochę i rozumu Twojego też raczej byśmy nie chcieli. Sorry zapomniałaś tym razem o przeklinaniu,a może tak kur.... Kur.. ....... ... .

Vera
@Isabel 07.01.2019 18:48

No nie wiem czy temat pani drukarz się zakończył bo dziewczyna jest znana z tego że bardzo lubi zmiany.

Pracownik my
@Ludzie 08.01.2019 15:01

Dokładnie ,jej Ci tego pustego rozumu nie zazdrości ,lider 4 brygada porażka

Moda
@Vera 08.01.2019 17:52

Zmiany na lepsze :)

Ludzie
@Vera 08.01.2019 17:52

Jej życie, jej sprawa

Gola
@Moda 08.01.2019 22:41

W tym konkretnym przypadku to raczej trudno powiedzieć czy na lepsze bo dziewczyna sama nie wie jeszcze czego chce i czy ten chłopczyk to jest już jej ostatni bo wątpię .

Piotr

Tylko nie wiadomo czy dochowa wierności w tym związku bo znana jest z czegoś zupełnie innego.

Marrek
@Piotr 09.01.2019 12:11

Z czego?

Dolo
@Marrek 09.01.2019 13:46

Ja myślę że ty dobrze wiesz więc po co pytasz.

Aga
@Pracownik my 08.01.2019 20:49

Co nie , nikt liderowi z 4 brygady tego pustego rozumu nie zazdrości.

Marrek
@Dolo 09.01.2019 17:46

No właśnie że nie wiem, jestem nowy i co widzę to dziwnie wszyscy piszą o paru osobach. Więc chciałem wiedzieć?

Gość
@Piotr 09.01.2019 12:11

Dokładnie

Gość
@Pracownik my 08.01.2019 20:49

Owszem nikt jej nie zazdrości tego pustego rozumu.

blabla bla

Wstyd. Wchodząc na forum miałam nadzieję że poczytam ciekawostki o zakładzie , czy cokolwiek się tam zmieniło odkąd zmienił się prezes .Ale po prostu oczom własnym nie wierzę. WIEM WIEM zaraz będzie że jestem liderką z 4 brygady . ALE NIESTETY :) mylicie się. Otóż nie nie jestem.Jestem byłym pracownikiem . Ufff na szczęście :D Czytając Wasze wypociny po prostu mi jest żal , nie , nie liderki jest mi żal WAS !!! Jesteście ludźmi bez pasji, Waszą pasją jest jedno - wylewanie Waszych frustracji tu na forum.Naprawdę Wam się chce tak obrażać nawzajem ??? Macie problem nie z liderką , Wy macie problem ze sobą !!! tak tak ze sobą. Normalne osoby mając problem z liderką poszłyby do Pana L. z petycją że istnieje taki problem na 4 brygadzie i tyle. Ale tych osób zapewne wiele nie ma które mają problem z liderem 4 brygady.Bo Dobrze dedukując to te wszystkie obelgi które lecą w kierunku liderki pisze tylko jedna osoba :P Kto mnie poprawi ? Zaraz fala hejtu i na mnie się poleje :) Ale mnie to nie interere :)

Diecovery
@blabla bla 08.01.2019 18:26

Brawo!!!

Pracownik my
@blabla bla 08.01.2019 18:26

No i dalej sobie piszesz liderko z czwartej brygady, to chyba Ty masz problem z sobą . Jest nam Ciebie naprawdę żal ,jak sobie zasłużyłaś to tak masz my nikogo nie obrazamy to Ty tylko i wyłącznie obrażasz ludzi. Mylisz się co do osób, i znów wymyśliłaś sobie bajeczke że jesteś starym pracownikiem, żal nam Ciebie naprawdę żal. Ciekawe co jutro wymyślisz . Przestalas już pisać brzydkie słowa czy znowu Ci się zapomniało. To my piszemy to że Ty sobie sama piszesz i odpowiadasz to jest twój problem.

Pracownik my
@Diecovery 08.01.2019 18:32

Dokladnie sama piszesz sobie i odpowiadasz. Zal nam ciebie naprawdę żal.

blabla bla
@Pracownik my 08.01.2019 20:30

Ciekawe ciekawe. Chętnie kupię Ci słownik ortograficzny. Pisze się obraŻamy a nie '' obrazamy '', przestaŁaś a nie '' przestalaś'' i zwrot grzecznościowy '' Twój '' piszemy z dużej litery. Język polski trudna mowa ja wiem :D więc może do szkoły a nie do pracy ? ? Hmmm. Tak więc Diecovery i blabla bla to myślisz że to jedna osoba ?? I tu Cię zaskoczę otóż nie . Zdziwiłabyś się gdybyś się dowiedziała kim jestem. Na pewno nie jestem liderem na 4 brygadzie. I za mojej kadencji na 4 nie pracowałam :D pozdrawiam Cię'' inteligentna kobieto ''

Ludzie
@blabla bla 08.01.2019 22:08

Zobacz na swoje błędny bo masz ich mnóstwo. Nawet po kropce piszesz z małej litery ,słownik to Ty sama sobie kup lepiej bo my go nie potrzebujemy przykro nam . Przecież wiemy że to Ty , Co racja to racja do inteligentnych nie należysz.

Ludzie
@Pracownik my 08.01.2019 20:30

Co Cię obchodzą ciekawostki jak już tu nie pracujesz. Zajmij się swoją firma.

Ludzie
@blabla bla 08.01.2019 18:26

Skoro nie pracujesz to co Cię to forum obchodzi ,masz swoją pracę to zajmij się swoją.

blabla bla
@Ludzie 09.01.2019 04:15

Moje błędy :) pokaż mi analfabeto gdzie ????? Przytoczyć Ci kilka Twoich ????? A więc proszę : mowić , wsumie , twój ( zwrot grzecznościowy ) zal , obrazamy , bajeczke , przestalaś. To tylko kilka . A takiego słowa '' odopuściły '' nawet w słowniku nie ma. Więc nie pisz mi tu o moim błędach.Naprawdę Twoje życie musi być diabelsko nudne, szare . Ale cóż , przy następnych psychotestach może wykaże Twój iloraz inteligencji :D o ile go masz .I wiesz co ????? Mam niezły ubaw czytając Twoje komentarze , i podejrzewam że nie jestem pierwszą taką osobą. Podoba mi się jak się wściekasz .Inni zapewne maja ubaw z Twojej pisowni. A to że już na hucie nie pracuję wcale nie upoważnia mnie do tego bym nie wyraziła tutaj swojej opinii.Nikogo nie obrażam.Tacy koleżeńscy jesteście , na jadalni pięknie się uśmiechacie każdy do każdego, kierownictwu w tyłek wchodzicie. A po kątach co ???? Obgadujecie każdego jak leci , a najgorsze psy wieszacie na swoich kierownikach. Czyż nie jest tak ??? Więc nie pisz tu o moralności o kulturze. Bo takie osoby jak Ty jej nie mają. Dlaczego nie pójdziesz do pana L .??? Boisz się ??? BO JESTEŚ SAMA !!! Naprawdę życzę Ci abyś pozytywnie patrzała na świat , więcej kolorów w Twoim życiu a będzie piękniej :D :D Uwierz mi :)

Ludzie
@blabla bla 09.01.2019 13:58

Ty masz chyba nudne i szare życie że Cię była firma interesuje . Jeśli chodzi o iloraz inteligencji to na pewno mamy większy od Ciebie ,bo nas byłe firmy nie obchodzą, a jeśli chodzi o psychotesty to nam wychodzą aż za dobrze . Dalej masz błędny , my też mamy polewę z Ciebie , my się z Ciebie nabijamy a nie wsciekamy ,Ty się chyba sama widać wsciekasz. Jak osoba która tu nie pracuje może się interesować cudzą firma ,przecież my wiemy że to liderla z 4 brygady pisze my mamy takie koleżanki ze się bardzo lubimy i nie obgadujemy ,a inni kierownicy są w porządku taksamo liderzy nie mamy nic do nich. Jedynie co mamy to tylko do lidera z czwartej brygady. Brak kultury osobistej, zachowanie ponizej pasa .Przeklinanie do ludzi .My za bardzo pozytywnie patrzymy na świat,nasze życie jest aż za piękne .To Ty masz chyba zle zycie i negatywnie patrzysz na swiat patrzac na twoje wpisy, to na pewno. Nie będziemy się ponnizac do Twojego poziomu inteligencji i wypisywać twoich błędów ,dla nas to jest dziecinada.

Marek
@Ludzie 09.01.2019 16:46

Dokładnie ,co ja obchodzi była firma ,niech się zajmie aktualna. Też mi się wydaję że to liderka z 4 brygady pisze ,nie ma co wymyślać to podaje za starego pracownika .

Marek
@Diecovery 08.01.2019 18:32

Dalej sobie lider sam odpowiada. Szkoda nam Cię.

Paweł
@Marek 09.01.2019 18:20

Do wszystkich co mają coś do lidera jesteście beznadziejnym tchórzami bo sprawy załatwia się inaczej chcecie się go pozbyć to o tym zgłosicie a nie wypisujecie bo to zaczyna byc chore ja na miejscu lidera tej brygady zglosilbym to na policje bo zaczyna podlegać pod nekanie że ona tego nie zrobiła szacun a jest to do sprawdzenia ogarnięcia się ludzie bo to juz nie jest banalny temat na forum zgłoście to jak myślicie że wasza jest racja zachowanie się jak dorośli a nie jak dzieci bo według mnie to za daleko zaszło jeżeli lider pracuje na tej brygadzie i nikt z tym nic nie zrobił widocznie jest ok .

Olek
@blabla bla 09.01.2019 13:58

Rzeczywiście masz nudne życie, że sie była pracą ,jeszcze interesujesz.

Ale
@Olek 10.01.2019 04:33

Bujaha BOLO i OLO CIĄGNIE. Mało to wasze min

Olek
@Paweł 10.01.2019 00:14

Przecież to wiadomo że Ty sobie sama piszesz. Teraz podajesz się za Pawła . Powtarzają się te same słowa. Nie ośmieszaj się. Fajnie sobie zmyslasz.

Olek
@Ale 10.01.2019 04:38

Przecież to wiadomo nie ośmieszaj się liderze z czwartej brygady.

Paweł
@Olek 10.01.2019 05:18

a ty bijąca w twarz kobieto za Olka hahaha weź się lecz bo nie wiesz kto ty masz obsesję czy co? Szkoda tu się wypowiadać

Pracownik

Ktoś coś wie o wyplatach?

My
@Pracownik 08.01.2019 15:03

Nie ma wypłaty to chyba wina liderki 4 br

Pracownik my
@My 08.01.2019 19:46

No jak przez nią się ludzie zwalniają i niema kto pracować, to może firma powoli bankrutuje . Jeszcze troche i wszyscy będziemy szukać pracy na mieście. Nie ma ludzi nie ma firmy.

Uciekajcie
@Pracownik my 08.01.2019 21:06

może rzeczywiście firma jest w stanie upadku skoro nie ma jeszcze pieniędzy.

Anonim 2
@Pracownik 08.01.2019 15:03

Tak że będą jutro.

DR.BEG
@Uciekajcie 08.01.2019 21:23

Jak wy (usunięte przez administratora) wypłatą będzie 10 Tak jak masz na umowie . A co do liderki 4 brygady to powiem tak ŚREDNIA jest

Pracownik58
@Uciekajcie 08.01.2019 21:23

hahahah w stanie upadku! Zamówien tyle, że nie ma kto ich robić, ale firma w stanie upadku. Ludzie! Pamiętam czasy, jak normą były pieniądze wypłacane 9 więc na co Wy narzekacie. Spotkajmy się tutaj 12, jak nie będziecie mieć kasy i wtedy mówcie o upadku, bo każdy umowę podpisywał i zgadzał się na pieniądze do 10!!! A nie do 6, czy 7... Paranoja.

Marek
@Pracownik58 09.01.2019 13:21

Widzę że tak samo masz słabe myslenie jak lider z 4 brygady nie rozumiesz ,o co chodzi ,a może to Ty piszesz. Nie bede Ci tłumaczyć bo i tak nie zrozumiesz.

Rks

Jak czytam takie wpisy to stwierdzam jedno:ludzie co pisza takie bzdury to jskas banda kretynow!!!!pracuje w tym zakladzie pare dobrych lat i jak dla mnie i wszystkich pracownikow liderka tej brygady jest ok a jak ktos tak pisze bo musi w koncu pracowac to powodzenia

Renik
@Rks 07.01.2019 18:13

Dalej sobie piszesz liderze dalej odpowiadasz i znów przekleństwa i zmyslasz sobie te bajeczki ,sama dla siebie jesteś ok na pewno, ale nie dla reszty brygady i przykro nam . Znawiasz sobie już takie niestworzone rzeczy że aż Ciebie nam żal. A kredytem to Ty jesteś sama. A pracować nikt w końcu nie musi ,znowu masz jakiejś urojenia i ten psychiatra na prawdę by Ci się przywal. Ciekawe co jutro wymyślisz, nie będę pisać kretynka ,bo nie bede ponizacc się do Twojego poziomu. Masakra. Trochę przestała przeklinac i znów zaczyna . Kompletny brak wychowania.

Pracownik
@Renik 07.01.2019 19:06

Ludzie ogarnijcie się, macie problem z liderką? Czemu nie pojdziecie z oficjalną skargą do Lubasa albo do prezesa??? No nie, bo przecież wtedy wszyscy będą wiedzieć kto poszedł, lepiej wylewać żale na forum które jak mi się wydaje miało służyć do czegoś innego! Czy naprawdę Wam wszystkim liderka tak zawiniła czy poprostu piszecie dla podtrzymania tematu? Nie bronię jej absolutnie, bo takie zachowanie jest nie do przyjęcia ale ileż można? Chcecie doprowadzić do tego, żeby się zwolniła albo żeby ją zwolnili? Nie możecie pogadać z nią normalnie na odprawie? Jest liderem a to domyślam się nie jest łatwe zadanie, tak samo jak bycie kierownikiem napewno. No ale Wy przecież najlepiej wszystko wiecie i już ją skreśliliście. To w takim razie idźcie do Lubasa, wszyscy znacie drogę do jego biura...

Ludzie
@Pracownik 09.01.2019 04:29

My z taką osoba nie będziemy rozmawiać, zasłużyła sobie to ma , niech się zwalnia.

Ludzie
@Pracownik 09.01.2019 04:29

Wiemy , niech się przyzna to damy jej spokój.

Gość
@Pracownik 09.01.2019 04:29

Zna drogę do P . L.

Holz

Pracowałem na dekoracji przez 3 miesiące przez pewną agencje pracy. Cóż, przede wszystkim co najbardziej mnie raziło, to niesamowite tępo pracy i parcie na wynik, miałem wrażenie że często było to nie potrzebne, a jedynym powodem tego było to że kierownik brygady chciał jak najlepiej wypaść przed górą i zaspokoić własne EGO. Pod tym względem najgorsza była brygada druga i trzecia. Przez to większość nowych pracowników rezygnuje po pierwszym dniu, bo większość ludzi nie jest przyzwyczajona do takiego tępa pracy. Jeśli chodzi o ludzi, to jak wszędzie, niektórzy byli ok a inni nie za bardzo. Najbardziej irytowały mnie momenty kiedy jakiś nowy pracownik nie radził sobie na jakimś stanowisku, wtedy też inni pracownicy byli wobec niego zwyczajnie chamscy, nie rozumieli że większość ludzi nie jest przyzwyczajona do takiej ciężkiej pracy. Kuriozalna sytuacja była wtedy kiedy, starszą kobiete po 60, dali na spreya.. I byli zdziwieni że sobie nie radzi. Jeśli chodzi o kierowników, to tak jak wspomniałem, najgorsza jest brygada druga i trzecia. Pani K, z brygady 2, bardzo lubi wywierać presje na pracowników żeby pracowali szybciej, bo jak sama kiedyś powiedziała: "Sorry, chłopaki ja mam do wyrobienia normę" A natomiast, brygada trzecia i Pani I, cóż.. Trzeba uważać do kogo co się mówi bo ludzie żeby się podlizać są w stanie wszystko kablować do Pani kierowniczki, tym bardziej że jej własny syn pracuje na jej brygadzie, co uważam jest dosyć dziwne, bo sam byłem świadkiem jak ona i inni traktowali go ulgowo. Jeśli chodzi o kierowniczke brygady trzeciej, to nie mam się do czego przyczepić, jest naprawdę w porządku, to samo tyczy się brygady czwartej, tyle że za Pana kierownika, wszystko robi jego liderka, a on sam zdaje się mieć wszystko gdzieś. To w sumie tyle.

Ludzie
@Holz 21.12.2018 09:11

Całkowita nieprawda o tym kierownik z 4 brygady ,tutaj akurat jest odwrotnie .To kierownik robi wszystko ,a ona ma to wszyst gdzieś i jeszcze nie umie się zachować. Kto to widział żeby lider przeklinal ,to jest nie do pomyślenia.

Ludzie
@Holz 21.12.2018 09:11

Lider na czwartej brygadzie szkoda mowic ,zal nam go naprawde zal.Zrobić coś i nie umieć się do tego przyznać to jest nie człowiek ,nie ma żadnego sumienia ,jeszcze obwinia dziewczynę że ona coś pisze ,jestem w stu procentach pewna że ona na to forum nie weszła od tamtej pory ani razu wie że ludzie piszą i nie ma ochoty tego czytać . Wsumie znając ja ma to wszystko gdzieś. Znając jej wysoką samoocenę i pozytywne nastawienie do życia to ona już o tym wszystkim zapomniała . .

Pracownik my
@Ludzie 21.12.2018 10:17

Znów jedna osoba na 4 brygadzie się zwalnia. Szkoda mówić.

Fan
@Pracownik my 25.12.2018 05:30

Kto tym razem? Podaj inicjaly

Lolo
@Pracownik my 25.12.2018 05:30

No słyszałem , dziwi Cię to bo mnie nie.

Ludzie
@Lolo 25.12.2018 11:02

Nas też to nie dziwi.

Pracownicy
@Pracownik my 25.12.2018 05:30

Mamy nadzieję że kierownik nam uwierzy i zrobi coś z tym .Takie przeklinanie do ludzi z ust lidera to trochę nie bardzo . A jak to klient uslyszy to co on sobie o tej firmie pomysli.

Ludzie
@Pracownicy 27.12.2018 15:08

Oj Pani lider z4 brygady, że Pani się jeszcze do pracy po tym wszystkim przychodzić nie wstydzi to na prawdę trzeba być osobą beznadziejną.

Gość
@Ludzie 28.12.2018 11:23

Porażka używanie takich słów do drugiej osoby ,to jest wielka porażka . Ja jestem facet i takich słów nie używa, a dziewczyna jeszcze na stanowisku lidera to jest wielka porażka ,po prostu masakra.

Anonim 2
@Gość 28.12.2018 21:34

Jeszcze nigdy nie słyszałam żeby ona przeklinała . A pracuję nawet. Piszecie takie rzeczy. Przychodzili podmienia na piecach. Pyta czy ok. Ale takich rzeczy jak czytam od niej nie słyszałam. Nawet dziękuję mówi. .

Ludzie
@Anonim 2 28.12.2018 22:20

To Ty chyba pomyliłaś sobie osobę, bo to ,co piszesz to istna bzdura .Albo to twoja koleżanka że tak piszesz . Albo dziękuję Ci się z kur....... pomyliło.

Ludzie
@Anonim 2 28.12.2018 22:20

My jesteśmy starymi pracownikami także trochę już wiemy jak ona przeklina i się zachowuję i nie kłam ,nie widzialam w życiu zeby kogos podmieniala . Jej zachowanie przechodzi ludzkie pojęcie, a ty ze tak krótko pracujesz to na prawdę musisz mało wiedzieć dziecko nie pisz jak nie wiesz ,bo my nie odopuściły . Lidera zachowanie z 4 brygady jest krytyczne.

Pracownicy my
@Anonim 2 28.12.2018 22:20

Piszemy takie rzeczy bo to prawda ,jak ktoś kimś poniewiera i tak się zachowuję to niech teraz za to wszystko zapłaci. To co piszemy to jest najprawdziwsza prawda caly czas przeklina i to jeszcze jak ,a ze tobie sie osoba pomylila ,czy po prostu chcesz jej pomóc utaic to wszystko to jest twój problem i jej . My cała prawdę znamy niestety . Jesteśmy startymi pracownikami i nas nie odszukasz zmyslajac takie bajeczki.

Ludzie
@Pracownicy my 29.12.2018 10:12

No porażka ani nie podmienila, ani nie pomaga ,a jeśli chodzi o jej przeklestwa to masakra i jeszcze zmyśla takie rzeczy że w głowie się nie mieści ,szkoda mówić lider 4 brygady porażka, dziwny się że ona jeszcze jest liderem.

Pracownik my
@Ludzie 29.12.2018 12:37

Życzymy liderce z 4 brygady wszystko najgorszego i mamy nadzieje ze ja w końcu zniosą ,bo się wogule do tego nie nadaję przeklinaczka. Wszystkiego najgorszego w Nowym roku życzą ludzie liderowi z 4 brygady.

Pracownik
@Pracownik my 30.12.2018 18:30

Całkowicie się nie nadaję.

....

Drogie koleżanki i drodzy koledzy życzę nam wszystkim w tym nowym roku 2019 super podwyżek ,zrozumienia,wyrozumiałości , mniejszego tępa pracy , koleżeństwa bo tego ostatnio brakuje i wszystkiego najlepszego koleżanko i kolego

Ludzie
@.... 30.12.2018 21:16

Nam kolezenstwa, nie brakuje wręcz przeciwnie ,wystarczy być człowiekiem przez cały rok to ludzie sami bendom lecieć do ciebie, tak jak do tej dziewczyny która niby buntowala ludzi ,wystarczy tylko tak się zachować jak ona być po prostu miłym a ludzie sami bendom lecieć do ciebie. Wielki szacunek dla tej osoby, zawsze otwarta dla wszystkich, traktuje ludzi jednakowo i nigdy się nie wywyzsza .Wielki szacunek. A jeśli chodzi o lidera to wielka porażka ,nikomu źle się nie życzy ale niestety my jej bardzo źle życzymy w Nowym roku .. Nie chcemy takiego lidera co krzywdzi ludzi ,wogule nie chcemy takiego człowieka na hucie . Takie słowa i zachowanie lidera przechodzi ludzkie pojęcie. My nie odpuscimy.

123
@Ludzie 31.12.2018 09:00

* Będą, w ogóle

Ludzie
@.... 30.12.2018 21:16

Liderce z 4 brygady jak najbardziej kolezenstwa brakuje,będąc taką osobą, nie dziwi nas to ,że na siłę sobie szuka przyjaciul , my sobie nie zyczymy żeby ktoś na siłę wysyłał nam życzenia. Taka osoba jak ona niczym nam nie imponuje ,wręcz przeciwnie, wstyd nam jest że ktoś taki jest liderem po prostu nam wstyd zero kultury osobistej ,nawet nie umie się zachować, przyznać. Niestety ale my jej życzymy bardzo źle.

Pracownicy my
@123 31.12.2018 11:16

Przykry jesteś.

Pracownicy my
@Ludzie 31.12.2018 09:00

Jesteśmy za .Nie chcemy takiego lidera na hucie. I życzymy jej źle w Nowym roku ludzie.

Olek
@Pracownicy my 31.12.2018 12:15

Jesteś przykry jak lider z 4 brygady ,i na pewno też nie masz przyjaciół.

....
@Ludzie 31.12.2018 09:00

W tym nowym roku poucz się ortografii i pisowni polskiej ,dopiero później się wypowiadaj ,bo przykro to czytać, a to tylko świadczy o Tobie jaki inteligentny z Ciebie człowiek

Rok
@.... 01.01.2019 01:01

Ale ściemie (usunięte przez administratora) ......

Pracownik my
@.... 01.01.2019 01:01

Ty się lepiej dziecko poucz pisowni, dopiero później się wypowiadaj ,bo my nie musimy. Na pewno mamy więcej inteligencji od Ciebie. Jesteśmy może liderem z 4 brygady ,to nas nie dziwi że przykro Ci się czyta ,bo nam na twoim miejscu też by się przykro czytało.

Pracownik my
@Rok 01.01.2019 01:10

Nie możesz znieść prawdy . Przykro nam że nie możesz jej znieść. Mamy nadzieję że niedługo Cię już na tej hucie nie będzie, bo my taniego lidera jak Ty nie chcemy niestety i będziemy pisać o tobie cały czas. Szkoda nam Ciebie bardzo że nie masz przyjaciół, musisz wszystkim wysłać życzenia, żeby ktoś Cię polubił .

Pracownik my
@.... 01.01.2019 01:01

Jestes liderem z 4 brygady, to na pewno przykro Ci się czyta. Ale my takiej koleżanki nie chcemy, i nie chcemy twoich życzeń. Wogule nie zyczymy sobie żeby ktoś ,kogo nie lubimy ,wysyłał nam coś na nasz prywatny telefon . Jesteś osobą beznadziejną ...Przykro nam że masz tak mało przyjaciół ,ale niestety na przyjaciół trzeba sobie zasłużyć. Ty już u nas jesteś skreślonya ,patrz na siebie jakim Ty jesteś inteligentnym człowiekiem, że z twoich ust lecą takie słowa ,zachowanie poniżej krytyki ,i to też tylko świadczy o tobie jakim Ty jesteś Inteligentnym człowiekiem. ( Patrz na swoje błędy, bo też je posiadasz.)

Pracownik my
@.... 30.12.2018 21:16

Jeśli chodzi o podwyzki to lepiej wróćmy do najniższej krajowej i każdy dostanie tak samo i nikt nie będzie czuł się gorszy .Są osoby które tyle samo pracują a dostają dużo mniej tylko dlaczego że nie sa pupilami kierownika. Osoby wyróżnione stoją na ciężkich asortymentach tylko przed podwyżką, a potem jest hałas bo nikt tam nie chce stać. Jedni pracują mają 40 zł podwyżki chociaż też się starają ,drudzy 100, 150 ,200 chociaż mniej się starają ,a pracują tyle samo. Jest podział , osoba która dostala więcej a wcale nie jest lepsza się wywyzsza , czuje się lepsza ,traktuje innych jak by ktoś był trendowaty. A wcale tak nie jest ,każdy się stara i każdy chce jak najlepiej wykonać swoją pracę. Dlatego najlepiej wróćmy do najniższej krajowej i każdy dostanie tak samo i każdy będzie zadowolony.

Ludzie
@Pracownik my 01.01.2019 11:01

Dokładnie, tak się ludzie zachowują a potem maja pretensje że nie są lubiani. Tylko jednostki umieją się normalnie zachować ,to potem reszta ma pretensje że ta osoba jest tak lubiana. Miej szacunek do innych ,to inni ludzie będą mieć szacunek do ciebie.

Pracownik
@.... 01.01.2019 01:01

Zobacz swoje błędy ,bo masz ich dużo ,a nie pouczaj innych. Piszecie szybko i nie patrzycie na ekran jak wam wskoczy tak lecicie dalej ,i to jest to . Byle szybko.

Pracownik
@.... 30.12.2018 21:16

Tutaj jest to samo, nie wypisuję bo jestem za poważny na taką dziecinade,patrz na siebie ,a potem wysmiewaj się z innych .

Olek
@Rok 01.01.2019 01:10

Zobacz jak Ty to samo napisałaś wczoraj i co teraz napisałaś ,bo niewiadomo o co Ci chodzi w tej wypowiedzi.

Olek
@Rok 01.01.2019 01:10

Ty to wogule nie umiesz pisać ,boisz się coś więcej napisać . Posmiejemy się z Ciebie. Jak Cię to tak bawi to co za problem. Tak samo się posmiejemy jak@.... .Jak piszesz to chociaż napisz o co Ci chodzi bo w tej wypowiedzi naprawdę nie wiem.

nie powiem

znowu romans! mąż w domu a ta się nie szanuje. kto chce wiedzieć palec pod budke

Anix
@nie powiem 02.12.2018 19:02

Na hucie to dość popularne zjawisko zdrady i romanse bez przerwy.

Elf
@nie powiem 02.12.2018 19:02

Ludzie opamiętajcie się! Nie macie własnego życia ! Dajcie już spokój bo staje się to żenujące!

Anix
@Elf 03.12.2018 14:45

A ty widzę akceptujesz wszystko co się tam dzieje .Ale niektórzy mają jeszcze jakieś zasady ale ty do nich nie należysz jakie to żenujące.

Elf
@Anix 03.12.2018 15:55

Nie nie akceptuję!!!!!! a skąd ty możesz wiedzieć o moich zasadach? Przychodzimy do pracy pracować a nie zajmować się plotkami. Każdy niech zacznie od siebie czy jest taki idealny? Później niech umoralnia innych. k k

Jurex
@nie powiem 02.12.2018 19:02

Jeszcze ludzie nie zdążyli zapomnieć o jednym bardzo słynnym romansie a tu już mamy drugi co wy ludzie robicie na tej hucie zamiast pracować aż boję się pomyśleć .

nomek
@Jurex 03.12.2018 18:09

patrząc po wpisach na forum, sam możesz dojść do wniosku jaki typ społeczeństwa tam pracuje

44
@nie powiem 02.12.2018 19:02

ooo

Holz

Błąd - chodziło mi o kierowniczkę brygady pierwszej :)

Nick van Exel
@Holz 21.12.2018 09:20

W ktorym sensie?

Ludzie
@Holz 21.12.2018 09:20

My tam to kierownika z pierwszej brygady nic nie mamy ,jedynie co mamy to tylko do lidera z czwartej brygady z innymi kierownikami rozmawiamy i wydają nam się w porządku. A to co lider z4 brygady robi ,utaja wszystko ,zmysla swoje historie,nie umie się przyznać to jest z jego strony bardzo nie ładnie, ja na jego miejsc bym już dawno się do tego przyznała. My jesteśmy starymi pracownikami także trochę już wiemy po prostu się przyznaj.

Pracownik my
@Ludzie 22.12.2018 08:49

No znów sobie coś wymyśliła jakiś romans ,już nie ma co wymyślać ,może ona sama ma z kimś ,smiechu warte . Chce wszystko zataić ale chyba już nie wie jak, już takie głupoty jej wchodzą do głowy że szkoda mówić. Znając jej mały sposób myślenia to chyba nawet nie zauważyła że są osoby na naszej zmianie też inne i słyszą jej przeklinanie i jak sie wydziera . Nie masz co ukrywać bo już cała huta zna cała prawdę. Ja stałam z tymi osobami i na spreju i na piecach i na malowaniu i wiez mi ze dużo lepiej mi się z nimi pracowało niż z Tobą. Aż za dobrze. My wiemy cała prawdę ,a Ty jak chcesz sobie zmyslac to sobie zmyslaj i tak nikt w to wszystko nie wierzy ,tylko się osmieszasz obwiniajac kogoś. Ciekawe co po świętach wymyślisz za bajeczke chyba że od tych kłamstw karp Ci stanie w gardle i już nie przyjdziesz do pracy. No mając tyle na sumieniu to wszystko możliwe. My nie odpuscimy jeśli ktoś jest liderm i tak się zachowuję to niech sobie teraz za to odpowie ,jakby tak się nie zachowywała to by do niczego nie doszło. Skoda nam Ciebie i to bardzo ,że nie umiesz się przyznać .

Olek
@Pracownik my 25.12.2018 05:25

Ta liderka z czwartej brygady to chyba ma coś z głową każdy się umiał przyznać tylko nie ona . Przez jej bezczelne zachowanie do tego wszystkiego doszło , tylko i wyłącznie. Ja też nie nie wiem co bym jej zrobił . ,

Ludzie
@Olek 25.12.2018 10:58

A może po prostu ma jakiś uraz z dziecinstwa ,może była tak traktowana kiedyś w domu i teraz przychodzi do pracy i tak się zachowuję. To jest racja ze przez jej zachowywała do tej calej sytuacji doszlo .To prawda że zachowanie lidera z 4 brygady jest krytyczne. Już się nie możemy doczekać co teraz Pani lider wymyśli za bajeczke.

Floki

Jakie są wasze opinie na temat ,,wigilii plebsu" na stołówce? Krokiecik i barszczyk smakowały? Mnie na przykład przesrało. Podczas gdy wielcy kierownicy balują dzisiaj wieczorem. A dodatkowo premiera świąteczna ma być ucięta o połowę.

Anonimowa
@Floki 14.12.2018 16:47

Ja dostałam pręmię takiej samiej wielkości jak rok temu. A co do wigilii, nie ma - źle, jest - jeszcze gorzej. Dziwne że jak kierwonicy pytają na spotkaniach to żaden mądry się nie odezwie. W internecie każdy mądry. Nie pasuje Wam ludzie to co robicie? Mało jest roboty w mieście...

starypracownik
@Floki 14.12.2018 16:47

No wlasnie jak tam sie bawiliscie? Dziewczyny daly wycisk? Chetne jak zawsze?

Ludzie
@starypracownik 17.12.2018 18:56

Karnawał chyba już się skończyły ,nie czas i moment na zabawy.

totylkoja
@Floki 14.12.2018 16:47

EEEE tam tu zawsze jest czas na zabawe. Juz nie nadazam kto z kim sie bawi w "ganianego"

Ktoś
@Anonimowa 17.12.2018 13:23

O co niby pytają na spotkaniach? Widzę że stały tekst się pojawił. "Nie podoba się to do widzenia". Weź się (usunięte przez administratora) w łeb (usunięte przez administratora)

Pracownik
@Anonimowa 17.12.2018 13:23

No huta z 5 lin się raczej nie utrzyma ,Jak tak będziesz podchodzić to niedługo sama będziesz szukała pracy na mieście. Niema ludzi nie ma huty.

Pracownik
@Anonimowa 17.12.2018 13:23

Ale Ty jesteś ciemną osoba i chyba tak ciężko jazysz jak lider z 4 brygady to nie ma sensu Ci tłumacz ,ważne że Ty masz a reszta to się nie liczy ,ale to tylko do pewnego czasu.

Pracownik

I znów akcja na matowaniu...

Anonim 2
@Pracownik 12.12.2018 06:44

Ważne że nikomu się nic nie stało.

Pracownik
@Anonim 2 12.12.2018 07:07

Dokładnie, a wiadomo coś co z tymi dwiema osobami które trafiły do szpitala?

Anonimowa
@Pracownik 12.12.2018 08:58

Podobno te dwie dziewczyny są tylko na obserwacji i nic im nie jest. Czytaliście gazety? Straż nie miała co zbierać, bo tak szybko pracownicy ogarnęli wszystko, czyli pewnie bez większego zagrożenia.

Konrad
@Anonimowa 12.12.2018 10:17

Ogarneli się po pierwszym wypadku i to widać. Niedługo ma być automatyczna przepompownia i już na szczęście w ogóle kwasu nie będziemy widzieć. Oby się to sprawdziło.

Gość
@Konrad 12.12.2018 10:24

Po pierwszym wypadku ,to już jest któryś wypadek. Przecież ludzie tam giną .Jeszce trochę i pół huty wyleci w powietrze. Nie dość że poniewieraja ludźmi to jeszcze nie umieją im zapewnić bezpieczeństwa. Nie polecam tej pracy.

Gość
@Konrad 12.12.2018 10:24

A co z tym liderem co tak przeklina dalej może sobie poniewierc ludźmi ,czy ktoś coś z tym zrobił w ogóle.

Anonim 2
@Gość 12.12.2018 12:48

Masz rację niedługo to wyleci w powietrze. Podobnież nic się kwasu nie wydostało. Ale żeby nie było stężenia w powietrzu co zrobili otworzyli wszystko i gdzie uciekło . Do sąsiadów. A zmiana rano też to wdychała. Od stycznia ile razy był wyciek. Czasami aż siwo było. Tylko wszystko po cichu.

Lolo
@Anonim 2 12.12.2018 14:07

Na hucie wyciszanie wszystkiego to podstawa. Wcześniejsze sprzątanie i utajanie wszystkiego też. Człowiek jest tam nikim ,biało dzień w dzień ale to nic ważne że jest produkcja. I jeszcze to przeklinanie lidera na ludzi kto to słyszał.

Aga4
@Anonim 2 12.12.2018 14:07

No niestety tak jest ...

Maciek
@Gość 12.12.2018 12:48

Jak ludzie giną? Jedna osoba zginęła w tym roku. Ważne, że są jakieś zmiany i coś się w tych kwestiach rusza. Mnie tutaj jest dobrze i pracuje, mimo że od niedawna. A dlaczego Ty nadal tutaj jesteś, skoro jest aż tak źle?

Gość
@Maciek 13.12.2018 09:49

Widać zmiany ,że ludzie lądują w szpitalu . Chyba jesteś na lekkich asortymentach nie tak jak ja ciągle duże butelki .

Gość
@Maciek 13.12.2018 09:49

Po tym wypadku wogule nie powinno dochodzić do tanich sytuacji, a już ile było .Dla tej rodziny nie jest tylko jedna osoba. Fajne powiedziane jedna osoba zginęła ,nic takiego, przecież nic się nie stało.

Pracownik 3
@Maciek 13.12.2018 09:49

Wypadek za wypadkiem, może w następnym roku zginie więcej osob, jeśli w tym roku zginęła tylko jedna i będzie jeszcze więcej wypadków. Jeśli tak podchodzisz do tego to fajnie. Może w tym lider mówi 5 razy kur....przeklinajac a w następnym będzie mówił 15 razy kur.......przeklinajac ,i potem ma pretensje do kogoś. To przecież nic takiego, przecież nic się nie stało.

Pracownik
@Pracownik 3 13.12.2018 11:57

Jadą świetna i najwyzszy czas iść do kierownika i się przyznać co tak naprawdę się stało . Najwyzszy czas przeprosić te osoby. Zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego roku życzą ludzie liderowi z 4 brygady w zakładaniu i fałszu, niemajacemu odwagi się przyznać do swojego błędu , zmyslajac inne historie.

My
@Pracownik 14.12.2018 12:02

Też tak uważamy

Tobi
@Pracownik 14.12.2018 12:02

Tak masz rację powinnaś przeprosić ale ty nadal sama piszesz i sama sobie odpisujesz . Nie pisz bzdur jesteś żałosna i nie pisz jako 4 brygada

Pracownicy my
@Tobi 14.12.2018 17:59

Nie wiem o kogo Ci chodzi bo to Nie pisze żadna osoba z nich. I my uważamy inaczej i to nie są żadne bzdury tylko prawda. To Ty jesteś żałosna i to Ty powinnaś te wszystkie osoby przeprosić. (usunięte przez administratora) zapomniałaś dodać przekleństw ,nie używasz pisząc ,czy Po prostu zapomniało Ci się dodać.

Pracownicy my
@Tobi 14.12.2018 17:59

Ani sami sobie nie piszemy ,ani nie odpowiadamy ,masz jakiejś urojenia od tych przekleństw .

Tobi
@Pracownicy my 14.12.2018 19:35

Naprawdę mi cię żal nie ośmieszaj się szkoda tylko że zamiast wyżalic się lekarzowi wypisujesz bzdury odpuść sobie albo idź z tym do kierownika może ci pomoże wyjaśnic o co ci chodzi i dasz spokój bo przeginasz szkoda tylko pisać dowiesz się kto ma rację

Pracownicy my
@Tobi 14.12.2018 20:37

Myślę że to my mamy rację i nikt tutaj się nie ośmiesza. To nam jest Ciebie żal..Och jaka jesteś biedna ,kierownik już Ci powiedział,jak się mówi do dziecka 10 letniego że brzydko się nie odzywamy do drugiej osoby. Dobre że Ci powiedział bo byś dalej nie wiedział. Dalej byś mówiła kur... Kur...Kur ...Kur.. Kur.. .

Pracownicy my
@Tobi 14.12.2018 20:37

Wogule nie mówi się brzydkich słów, bo to bardzo źle świadczy o tej osobie. O kultury osobistej.

Ludzie
@Tobi 14.12.2018 20:37

Wystarczy przejrzeć kamerę 20 ,30 i dalej dni do tyłu jak się zachowuje lider z 4 brygady i wtedy zobaczymy kto ma rację. Nie mówiąc o tym jak przeklinala wtedy na malowaniu. Jest pół roku liderem i już nieźle poprzewracało jej się w głowie. Ta sprawa powinna trafić do sądu pracy że lider poniza i nie szanuje ludzi .To jest karygodne że nikt z ty nic nie robi .Ktos sobie wymyślił swoją historyjkę i sprawa zamknięta. Mamy nadzieję że niedługo za to wszystko Ci się dostanie ,jak ktoś tak się zachowuje przeklina,poniza ludzi , ,traktuje ich jak śmieci to mamy nadzieje ze jej się dostanie za to wszysto. Jeszcze raz zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego roku życzymy w zakładaniu ,fałszu, kłamstwie, patrzacemu tylko na siebie ukrywajacemu wszystkiego, żal nam Ciebie naprawdę żal, że jesteś takim człowiekiem,nawet nie umiesz się przyznać do swojego blendu.

Ludzie
@Tobi 14.12.2018 17:59

Znów akcja na 4 brygadzie jedna osoba złożyła wypowiedzenie, druga chodzi co 3 dni na l4.

Arek
@Ludzie 16.12.2018 14:06

Szkoda tylko że niewinnym ludziom się za to dostaje i muszą rezygnować z pracy ,przez kogoś. Czy wy do góry tego nie widzicie. Co to za lider który wysluguje się byłym liderem przecież to Iza większość wprowadza ,siedzi tam godzinami przy tym komputerze,a ona się nią wysluguje ,i przywlaszcza sobie jej zasługi. Nie dość że tak przeklina,nie szanuje ludzi to jeszcze ich wykorzystuje.

Kamil
@Ludzie 16.12.2018 14:06

Nie pierwsza i nie ostatnia

Fan
@Arek 17.12.2018 07:45

Iza ma za dobre serce. Mi to szkoda tej dziewczyny marnuje sie w tej hucie. Powinien Ja ktos wyciagnac na salony.

Ludzie
@Kamil 17.12.2018 20:21

No ,masz rację że nie pierwsza i nie ostatnia ,mając takiego lidera ,co tak się zachowuje i tak przeklina ,to niedługo więcej ludzi się zwolni .Nie dziwię się jakbym do mnie lider tak przeklinal to Nie wiem co ja bym jemu zrobiła, może jeszcze coś gorszego. Lidera zachowanie jest karygodne .

Ludzie
@Fan 17.12.2018 23:08

Tak powinna wrócić na salony bo tamta osoba jak najbardziej na lidera się nie nadaję . Jak najbardziej się marnuje.

Olek
@Ludzie 18.12.2018 08:33

Jest osobą dla wszystkich ludzi ,a nie tylko dla swoich pupili. Traktuje ludzi jednakowo.

Gość
@Olek 18.12.2018 09:16

Przede wszystkim lza umie się zachować, do niej na każdy telefon kierownik nie musiał przyjeżdżać ,tak jak to robił teraz na każdy telefon lidera jest w hucie bo sobie nie może poradzić , nie wiem jak można oceniać ludzi tylko dlatego że ktoś jest taki a nie inny. Dla mnie były lider był dużo lepszy ,i dużo lepiej sobie radził,przede wszystkim umiał się zachować i miał więcej kultury osobistej. Ten jest bezczelny. Nic nie robi ,tylko przeklina.

Gość
@Arek 17.12.2018 07:45

No ten lider na 4 brygadzie to jedna wielka porażka ,zero kurtury osobisteji wogule szkoda mówić.

Ludzie
@Gość 18.12.2018 20:07

Szkoda mówić że kierownictwo jeszcze nic z tym nie zrobiło.

Pracownicy my
@Gość 18.12.2018 20:07

Jeśli teraz ktokolwiek powinien się zwolnić z 4 brygady ,to powinien być to lider.

Ludzie
@Gość 18.12.2018 20:07

No napewno,lepiej jak się ona zwolni niż 3/4 brygady .

Pracownik
@Pracownicy my 19.12.2018 15:19

Jak sobie nawazyla piwa to niech teraz sama osobie to wypije, a nie. Jak można niemiec odwagi wogule przyznać się do swojego błędu,najgorsza prawda jest lepsza do kłamstwa.

Ludzie
@Pracownik 20.12.2018 06:20

Dokładnie, tylko jak pójdzie do kierownika to niech nie zapomni powiedzieć że ta dziewczyna ja parę razy prosiła żeby w ten sposób do niej się nie odnosiła. A jeśli chodzi o służbie telefon kierowników i liderów to po to je dostają żeby każdy w razie czego mógł do nich zadzwonić ,nie po to ktoś się decyduje być liderem żeby wyłączać służbowy telefon,każdemu może coś się zdążyć w ostatniej chwili.

Ludzie
@Pracownik 20.12.2018 06:20

Albo ktoś dzień wcześniej było tak poniewierany że na drugi dzień nie miał ochoty przyjść do pracy, i nikt nie raczył odebrać od niej telefonu. Tylko nie zapomnij żebyś nie użyła czasami brzeskiego słowa, bo jak ktoś tak dużo ich używa to wszystko jest możliwe.

Zzz
@Ludzie 20.12.2018 10:44

Pani którą bronilas rozmawiała z kierownikiem i niczego się nie bała stwierdziła że ty masz obsesję . Tak jak to widać na forum sprawa zakończona pani niby poniewierana dalej pracuje i to dobrze w przeciwieństwie do ciebie

Ludzie
@Zzz 20.12.2018 15:31

Zmyslasz bo jeszcze wczoraj przy zmianie mówiła coś innego pytaliśmy się jej czy zmienia brygade mówiła musi i jak rozmawiała z kierownikiem to jej nikt nie dal dojść do słowa tylko lider powiedzial to co miał powiedzieć swoją bajeczke. Samanam wczoraj wszystko mówiłado do nas ze juz nie moze na tej brygade, to Ty masz obsesje zmyslajac i to wszystko jest prawda i nie kłam. Po prostu się przyznaj do wszystkiego.

Ludzie
@Zzz 20.12.2018 15:31

Nie wiem o co chodzi z tym forum i o kogo i kto tutaj źle pracuje chyba Ty. Nie była ta osoba teraz u żadnego kierownika na żadnej rozmowie caly czas ma dosc i mowi do nas ze juz nie może wytrzymać .,to wszystko jest prawdą i to Ty masz jakąś obesje od tego przeklinanie,ta sprawa dalej nie jest nie zakończona dla nas dla ludzi i nie kłam Po prostu Ty nie chcesz się przyznać do tego wszystkiego i zmyslasz sobie swoje historyjki.

Zzz
@Ludzie 20.12.2018 16:31

Pisz sobie co chcesz sprawa jest wyjaśniona i zakończona a ty nic nie możesz o tym wiedzieć bo jesteś zwolniona nic ci po tym pisaniu przeciwnie ułatwiasz jeszcze sprawę bo wszyscy wiedzą kto pisze jak tak bardzo jej bronisz jeszcze zgłoś to do kierownika kończę bo nie będę się poniżac do twojego poziomu

Ludzie
@Zzz 20.12.2018 17:07

To my nie będziemy się poniza to Twojego poziomu i nic nie jest wyjaśnione i zakończone ,i widać po wpisach że nie masz zielonego pojęcia kto pisze wiemy bardzo dobrze że to wszystko twoja wina i to Ty powinnaś za to wszystko odpowiedzieć. Jeszcze przeklinasz czy już masz zakaz.

Ludzie
@Zzz 20.12.2018 17:07

My wiemy więcej niż ci się wydaje ,po prostu wiemy wszystko a Ty po prostu miej swoje sumienie i się przyznaj , wiemy bo dalej pracujemy.

Roberto
@Ludzie 20.12.2018 17:56

staje się to nudne co wypisujesz jak masz odwagę to idź i powiedz bo narazie tylko wyżalacz się na forum które do tego nie służy

Roberto
@Ludzie 20.12.2018 17:56

staje się to nudne co wypisujesz jak masz odwagę to idź i powiedz bo narazie tylko wyżalasz się na forum które do tego nie służy

Ludzie
@Zzz 20.12.2018 17:07

Nie musisz się ponizac do ich poziomu bo Ty już się dawno temu ponizylas poza ich poziom. Ona nikogo nie broni bo to Nie ona piszę. Na hucie wieści bardzo szybko się rozchodzą wiemy o tym wszystkim z innych źródeł jeśli ,chodzi o ta dziewczynę to widziałam ja na mieście i mi mówiła o tej całej sytuacji i mówiłam jaj że na forum o niej piszą to mi powiedziała że bardzo dobrze przynajmniej maja o czym ona na to nie wchodzi po prostu ma to gdzieś wszystko ,niech sobie piszą jak chcą ,podejrzewam że ona na to nie nawet nie wchodzi ona ma swój honor. My po prostu uważamy za to nie jest w porządku, przeklinanie do kogoś oj nie to jest bardzo nie w porządku.

Olek
@Roberto 20.12.2018 20:45

Nikt tu się nie uzala tylko piszemy to co o tej całej sytuacji myślimy.

Olek
@Ludzie 20.12.2018 21:00

No honor to ona ma na pewno ,ciężki orzech do zgryzienia ,wiecznie uśmiechnięta i zadowolona tez mysle ze ona na to nie wchodzi znam jej wypowiedzi po prostu ludzie wiedza i piszą ,zazdroszczę tylko jej mężowi że ma taka żonę oj iskry tam chyba lecą oj lecą.

Marii

Witam, może mi ktoś napisać opinie o pracy pakowacza przez firmę randstad? Z góry dziękuję.

Zostaw opinię o STOLZLE - Częstochowa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STOLZLE