Printor
4 18 6 1

Opinie o Printor

Administrator

Zawsze warto po zakończeniu współpracy z firmą dodać małe podsumowanie współpracy. Czy Ty jesteś taką osobą i chcesz się wypowiedzieć o swojej historii w Printor?

Romek
@Administrator 20.04.2018 17:22

Po co dodawać małe podsumowanie współpracy z firmą Printor jak tylko te pozytywne opinie zostają na stronie, a te negatywne są usuwane poprzez zgłoszenia odpowiednich pracowników tej firmy do administacji tej strony? Jeżeli ktoś pracował rok i się sam z siebie zwolnił to nie trzeba dodawać żadnej opini bo to mówi samo za siebie ;) Po prostu to był stracony rok dla tej osoby.

Bonton

Pracuję w tej firmie i nie narzekam. Wręcz przeciwnie uważam, że i wynagrodzenie i atmosfera od jakiegoś czasu się poprawiła. Fajni ludzie, fajna ekipa. Wiadomo zarabiać zawsze można lepiej ale nie tylko pieniądze są ważne.

niewierze
@Bonton 02.01.2018 10:00

Przecież pracuje się dla pieniędzy.

Romek
@Bonton 02.01.2018 10:00

Gdybym nie pracował dla pieniędzy to leżałbym codziennie do góry (usunięte przez administratora) nad morzem w Chorwacji i wołałbym: "Barman, lej drinka"

taki sobie Zdzisio

Pracuję ponad półtora roku...Zarobki w miarę...są premie...nie małe biorąc pod uwagę innych pracodawców. Atmosfera-rzecz względna ...zależy jaki dział...w moim dziale bardzo dobrze w innych też ...kontakt z ludzmi super....niema "bogów" i podludzi.....wszyscy równi i pogadają....no zawsze zdarzy się jakiś oszołom co to on nie robił i gdzie....jednak szybko okazuję się że w biedronce mopem posuwał....krótko , trochę boli że zaczynają zatrudniać ludzi bez wiedzy i przygotowania....jak ktoś ma podstawe wiedzy elektronicznej i zna elementy daje rade i nawet więcej-awansuje...a już napewno można tą wiedzę zdobyć i poszerzyć...generalnie bardzo polecam

Natalia
@taki sobie Zdzisio 13.12.2018 20:51

A czy osoby bez doświadczenia zawodowego również mają szansę na zatrudnienie w tym miejscu? Wspominasz, że ten, kto ma odpowiednią wiedzę, ma szansę na konkretną ścieżkę awansu - a jak to wygląda w przypadku osób, które dopiero tę wiedzę nabywają? Czy firma jest otwarta na takie osoby? Proszę o rozwinięcie tego tematu.

Pracownik

Ja się chciałem wypowiedzieć!!! I z tego miejsca oświadczam: Nie mam nic do powiedzenia!!! ????

Natalia

@Innyy, możesz powiedzieć jak długo pracujesz w firmie? Napisałeś, że jesteś zadowolony z premii i godzin pracy. To jak wygląda system czasu pracy, ile wolnych weekendów? Czy premia jest ustalana według wypracowanych celów indywidualnych czy firmy? Napisałeś również o dobrych relacjach z przełożonymi, a jaka jest atmosfera w pracy? Jakie jeszcze zalety tego pracodawcy możesz wymienić?

Adam

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Może wiecie coś o ofercie pracy?

Innyy
@Adam 24.07.2018 14:40

Ja pracuję i jestem zadowolony, są premie, są fajne godziny pracy, są podwyżki. Kierownicy są ok, można z nimi się dogadać. Polecam.

Jasiek

Printor to bardzo dobry pracodawca. Praca tu jest spełnieniem niejednej osoby.

Andzia
@Jasiek 17.03.2018 13:24

Praca rozumiem po 9 godzin dziennie? A jak to jest z sobotami bo już słyszałam że zmuszają itp

Anonimowy

Witam, Jak wygląda praca na magazynie, wynagrodzenia, atmosfera w tej firmie? Czy da się zarobić?

anonymous

Pracowałam w niej przez kilka lat atmosfera straszna.Psuły ją kierownik ,jedna z pracownic.Poniżanie ,wyśmiewanie ,dyskryminacja.Ach i jeszcze nie szczera pani z biura.Brak szacunku do pracodawcy który ledwo się odwrócił już go wyśmiewali.Właściciel firmy pomógł mi w pewnej sprawie,za wszelką pomoc będę mu zawsze wdzięczna.Szef bardzo dobry człowiek.

Eryk

Czy poprawiło się w firmie i dlatego przestaliście pisać?

Natalia

@incognito czy nadgodziny w firmie Printor są obowiązkowe? Aktualnie firma poszukuje Specjalisty ds. HR. W ofercie można wyczytać, że zapewniają stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, praca w trybie jednozmianowym (8:00-16:00), dofinansowanie do kart sportowych, samodzielne stanowisko pracy, możliwość rozwoju zawodowego.

Natalia

@Ania jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna? Opowiedz o tym. Czy dostałaś się do pracy w firmie Printor? Jak wyglądały pierwsze dni Twojej pracy? Dzieląc się takimi informacjami pomagasz osobom, zastanawiającym się nad aplikowaniem.

Nicole

Stawki na próbę ( 3-5 dni) 13,00 zł brutto. Potem umowa na okres próbny już lepiej. Ogólnie umowy na czas określony ale nie jest źle ( zależy od stanowiska). Wśród pracowników panuje fajna atmosfera, chyba że trafisz na jakiegoś kierownika Sk....na. Warunki typowe dla łódzkich pracodawców. Wszystko zależy na jaki pchasz się "stołek".

mca

ja byłem na rozmowie 19 czerwca, wygląda że zasuwa się jakieś 200 godzin miesięcznie czyli 9 dziennie a w sobotę 7, a od września ma być podobno 12h/dziennie więc wychodzi że jest obecnie tak jak by dawali minimum, bo niby jest więcej niż minimum ustawowe ale godzin też jest miesięcznie więcej niż minimum czyli o ok. 25%

Ania
@mca 23.06.2017 17:26

Tzn jaką stawkę godzinową ci proponowali?

old boy

Jak obecnie wyglądają zarobki po umowie próbnej? Bo na kilka dni testowych dają 13 brutto.. Ciekaw czy troche lepiej będzie później nawet na próbnej? Bo juz biedronka czy żabka lepiej placi

Ania
@old boy 28.04.2017 08:37

Witam. Jestem umówiona na rozmowę w sprawie pracy do Printor.Prosze napiszcie jakie tam są warunki. Czy to prawda że jest jedna zmiana. Jak z tymi nadgodzinami czy sporadyczne się zdarzają,czy może dlatego jest jrdna zmiana żeby robić nadgodziny. No i jakie pieniądze czy faktycznie najniższa krajowa nawet po umowie próbnej?

kolia

nie wiem jak z kasa u magazyniera ale dofinansowanie do sportu ma

alibaba

Witam ,Jak wyglądają zarobki na stanowiskach, Magazynier - Elektronik oraz pracownik produkcji obwodów drukowanych,

xyz

Kolego anonim, co to znaczy :"na niektórych działach praca w nadgodzinach i w soboty to wymuszona "norma""? Przecież sprawę godzin nadliczbowych, ich zakresu, ilości i zapłaty za nie ściśle określają przepisy. Czyżby taki pracodawca omijał prawo? No to "niezła" firma to musi być.

incognito
@xyz 11.02.2016 06:14

Omijają prawo,bo nie ma płaconych nadgodzin,normalna stawka jest na dodatkowych godzinach.

anonim

Radzę się dobrze zastanowić i dobrze przejrzeć inne oferty. Niestety,jak większość łódzkich pracodawców, płacą beznadziejnie, na niektórych działach praca w nadgodzinach i w soboty to wymuszona "norma". Wymuszona oczywiście niskimi stawkami godzinowymi, ale odmówić nie wolno-taka forma mobbingu. W zamian stabilne zatrudnienie (oczywiście wyłącznie na czas określony), pakiet multisport. Firma z perspektywami i ambicjami, może chemik specjalista się odnajdzie.

Robert
@anonim 08.12.2015 06:20

Tzn ze na produkcji są nadgodziny?

Zostaw opinię o Printor - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Printor