Swedwood Poland
4 1446 6 1

Opinie o Swedwood Poland

anooonimowa

każdemu tu nic nie pasuje... zmieńcie pracę jak wam się nie podoba bo chorzy to wy jesteście ☺️ Mi praca tu się bardzo podoba Lubię atmosferę w Swedwood Poland za: Bardzo dobra atmosfera

blablabla
@anooonimowa 16.01.2019 13:32

Chyba mowa tu o dwóch różnych zakładach pracy, bo co jak co ale atmosfera w tym zakładzie jest fatalna, chyba że jest się psychicznie chorym to i może i atmosfera się podoba :) a po za tym napisałeś/łaś/ masło maślane hahaha.

PREMIA
@anooonimowa 16.01.2019 13:32

BEZ KOMENTARZA......

anooonimowa
@blablabla 16.01.2019 21:37

@blablabla to się zwolnij jak Ci nic tu nie pasuje!!

Kiler
@anooonimowa 27.01.2019 02:16

Anooonimowa zaraza biurowa!!!!! Garbate aniołki lepiej niech zamilkną.

blablabla
@anooonimowa 27.01.2019 02:16

Jak dobrze pójdzie niebawem to zrobię. Paru starych doświadczonych pracowników niech za mną jeszcze pójdzie to ciekaw jestem jakie wtedy będziecie mieli wyniki i kogo na miejsce doświadczonych ludzi znajdziecie, bo patrząc na to jakich teraz ludzi przyjmującej powątpiewam w to że będzie wam łatwo znaleźć odpowiednich ludzi na stanowiska starych pracowników.????????

Dejw
@blablabla 28.01.2019 19:17

Daj spokój. O tym nikt nie pomyśli, bo jeśli byłoby inaczej nie zaczęło by się z ukraińcami. Oni nawet polskiego nie znajo a zastępują Polaków to chyba coś oznacza.

Volodymyr
@Dejw 29.01.2019 16:17

A czy "znajo" to jest po polsku? Ukrainiec podszywa się!

Dejw
@Volodymyr 04.02.2019 12:36

A czy przy przewalaniu desek też jest dla Ciebie ważna ortografia?

Huje

Podwyzki 80gr brak l4 czyli tyle samo co wszyscy nawet ci co chorowali w okresie wakacyjnym to jest czyste sku......rwy......synstwo

Majster
@Huje 06.02.2019 08:55

Choroba nie wybiera

Juy

Czy zakład wypłaca jubileuszowe te za 10 lat pracy

Putin
@Juy 06.02.2019 12:14

Tak w kopiejkach

Gruby

Kiedy będzie wypłata

Dejw
@Gruby 04.02.2019 22:41

Jutro a premii nie bedzie?

Tajny

Jak czytam to co wy tu piszecie to nie wiem czy śmiać się czy płakać piszą że małe podwyżki że lepiej wcale nie dawać jak takie małe a za 50 gr to co drugi mistrzowi w (usunięte przez administratora) włazi masakra rozumiem że każdy chciałby jak najwięcej ale po co głupoty pisać na forum że źle bo to bo tamto a w pracy to mało by (usunięte przez administratora) za podwyżkę by nie dał tyle w temacie LAKIERNIA RZĄDZI

Plj

Kiedy będzie wypłata i czy będzie z podwyzka ?

Maniek

Zarobki najnisze ze wszystkich dzialow

Jakasa
@Maniek 01.02.2019 09:09

Czy ktoś wie kiedy będą aneksy?

robotny
@Maniek 01.02.2019 09:09

jak podam swój dział to dostanę więcej, nie wiedziałem że jesteś tak hojny

Kod
@Maniek 01.02.2019 09:09

Jaki dzial pewnie ściany podpierasz dlatego małe

Oyu

Czy ta wypłata będzie z pidwyzka?

Tu wpisz nick

6 lat na stanowisku operatora brak L4 i 47 gr. podwyzki.

robotny
@Tu wpisz nick 30.01.2019 21:25

śmiech na sali, co nie?

L4
@Tu wpisz nick 30.01.2019 21:25

I po uj ci było szargać zdrowie przez 6 lat za śmieszne grosze l4 i jedziemy dalej pozdro

D.Ł

Ten kto pisze brednie typu "każdemu tu nic nie pasuje",na pewno nie ma zbyt wiele szacunku do siebie i zapewne kopał by rowy za 5 zł/h i tym samym dzieci tej osoby chodziły by nago.

D.Ł

Ja bym to nazwał tak: brud, smród i ubóstwo. Kto pracuje ten wie. Żyj jak "przeciętny" człowiek, mówili... Będzie dobrze, mówili... Poszedłeś do Ikea i nie żyjesz wcale. Przychodzisz do pracy-masz 12zl/h, po 3 latach ktoś przychodzi do pracy i ma 15 zł/h, sprawiedliwości stało się zadość. Mając 12zł/h zarabiałem 2300 miesięcznie, ale były setki i premie. Teraz mając 17.33 zł/h zarabiam 1800 zł. Cudownie być "niby kimś", a tak naprawdę być traktowanym jak nikt. Szukam pracy, znalazłem dwa zakłady w których mówią źle o Ikea,gwarantują lepsze warunki pracy co mam potwierdzone.( nie chce straszyć ludzi którzy chcą tam pracować,bo z tego powodu że pieniądze są potrzebne a innych miejsc pracy w pobliżu nie ma nadal pracujecie w Ikea) . Cudne ogłoszenia, że poszukują pracowników i będziesz rozwijać swoje umiejętności, a rozwinales jedynie krzywy kręgosłup i depresję. Zakład godny upadku tylko, że ludzie bojacy się nie chca temu upadkowi pomoc. Dziękuję, z poważaniem

K. K
@D.Ł 30.01.2019 23:07

Co racja to racja. Pan D. wie co mówi. Dodam do tego brak szacunku do pracownika.

Gop

Czy te podwyzki to są już przyznane?

Tre

Ile procent będzie podwyżki ?

Obserwator symulantów
@Tre 10.01.2019 15:17

To żadne podwyżki tylko rewizja! Powinni dostać ci co pracują ciężko cały ro, jest za aby leniom symulantom zbieraczom l4 nie dawać ani grosza! Mam nadzieje ze będzie to dobrze przeanalizowane i zakomunikowane ! Pozdrawiam

zxc z
@Tre 10.01.2019 15:17

dla wszystkich czy każdemu z osobna. dla jednego będzie tyle że z wodą popłynie a sedesu nie zapcha.

Mala
@Obserwator symulantów 10.01.2019 17:42

Powinno być tych sumienie pracowali 6% a dla tych co faktycznie chorowali 4% a dla ściemniaczy którzy w wakacje nad jeziorem się wylegiwali zero

Ewa
@Tre 10.01.2019 15:17

6% dla tych co nie byli na l4 czyli garstka

Do Pani Ani
@Tre 10.01.2019 15:17

Czy wy myślicie że w Ikea pracują głupi ludzie ze liczyć nie umia ? Jak wy ludzi traktujecie chcecie 3.5 % podwyżki dać ? To jakiś żart z waszej strony ? Chcieli byście Jakość, ilość dużo metrów mało odpadów i żeby ludzie na L 4 nie chodzili a sami co dajecie ??? Wasze zebrania są śmieszne te wsze zapewnienia że będzie lepiej te bajki to możecie swoim dzieciom wciskac.Jak tyle podwyżki macie dać to lepiej wcale !!! Rząd więcej podniósł bo o 150 brutto nie wstyd wam ???!

Dejw
@Do Pani Ani 12.01.2019 17:28

Wstyd czy nie wstyd, ja zlozyłem wypowiedzenie nie wazne czy bym dostał 6 czy3 procent. 600 zł by mnie zatrzymało

Solidarności
@Do Pani Ani 12.01.2019 17:28

Pewnie że im nie wstyd bo im nie zależy na pracownikach bo sumienia nie mają mają gdzieś że ktoś zarabia 1750 netto liczy się tania siła robocza . Dlaczego Polak Polakowi nie da zarobić tego nie rozumiem za Szweda mniej na godzinę a wypłaty dużo większe ich nie obchodzi że ludzie się zbuntują i na l4 pójdą ważne jest to aby dać najnisza podwyżkę żeby dla nich najwięcej starczyło tylko strajk coś w tym temacie rozwiąże

Pracownik fiz
@Solidarności 13.01.2019 10:46

Strajk żeby ludzie samy poszli w takim razie po co te są związki zawodowe Solidarność i Dialog żeby głowę chować piasek ? Związki powinny zrobić zebranie dać znać co robimy oni są chronieni przed zwolnieniem z pracy a nie wpisywać p i e r d o ł y tu Lub nowe wybory zrobić i ich w y j e b a ć z z związku na co nam pajace

robotny
@Ewa 11.01.2019 12:18

no to wiadomo skąd te 6% (tyle osób nie było na L4)

Szósty zmysł
@Do Pani Ani 12.01.2019 17:28

STRAJK !!!!!!

Realista
@Pracownik fiz 13.01.2019 12:19

Dobrze koleżko rozkminiarz,ale żeby zrobić w tym zakładzie strajk,ludzie muszą mieć co w portkach nosić,a zapewne jak sam już zauważyłeś,to większość w portkach ma jedynie pustą przestrzeń.Poza tym w tym zakładzie związki zawodowe są tylko dla samego bycia.To taka samozwańcza "Solydarność",nie mająca nic wspòlnego z Solidarnością.

X-MEN
@Tre 10.01.2019 15:17

Ciągnie koń z mozołem ciężki wóz pod górę. Niedługo podwyżki, kupi nową furę.

Potr

To ile procent wkoncu tej podwyżki jest ?

Pani Ania
@Potr 14.01.2019 21:33

Na każdego pracownika 100m i do roboty moje kochane czarnuchy ;)

Tre
@Pani Ania 15.01.2019 19:11

A ty co na forum jesteś taki mądry biały brudasie

Ja

Chory zakład, w którym nie liczy się ani staż pracy ani też umiejętności. Chcąc awnsować gdzieś wyżej trzeba mieć znajomości wtedy nie musisz mieć ani szkoły, ani doświadczenia. Jak się nie posiada pleców nie ma sensu aplikować podań na lepsze stanowiska bo nawet się nie odzywają, chyba trzeba uciekać tego zakładu.

Marian

3% to żart, w małych firmach płacą lepiej. Szefostwo lakierni pozdro, nawet Ukraina nie chce u was robić , nie traktujcie ludzi jak psów gończych.

Jutro

Czy ktoś wie czy podwyżki są już przyznane ?

Aaaa
@Jutro 08.01.2019 20:47

Jeszcze nie

Billy
@Jutro 08.01.2019 20:47

Przez gru... Z dialogu 3.5% zamiast stanąć za ludźmi wolał przytulić kopertę i znów się posypią L4 sam czuje po sobie że grypa mnie weźmie w czerwcu

Prawda

W większości nic nie umiecie, a narzekacie na wypłaty. Jak wam źle to dowidzenia, jednak prawda jest taka ze nikt inny was nie zatrudni a jeśli nawet to bd miec mniej niż tutaj.

jANUSZ i gRAŻYNA
@Prawda 06.01.2019 09:42

a wy tam na górze jesteście tacy zajebiści,kurła.Pozdro dla wszystkich z dołu

Ktoś
@Prawda 06.01.2019 09:42

Dlaczego zachowujesz się jak buc!!! Na produkcji też są ludzie wykształceni i mają również duże doświadczenie zawodowe. W Nowym Roku życzę - zacznij myśleć zanim coś głupiego napiszesz!!!

Laik
@Prawda 06.01.2019 09:42

Sytuacja i podejście góry przypomina powieść George’a Orwella "Folwark Zwierzęcy". W założeniu wszyscy równi,a okazuje się że są równi i równiejsi pany i motłoch. Proszę o trochę ogłady i szacunku do kolegi, koleżanki.

nick
@Prawda 06.01.2019 09:42

Widać że jakiś koleś bez szkoły a z plecami który się na góre dostał wypisuje takie brednie. Ciekaw jestem ile ty umiesz, pewnie dla ciebie ta praca to szczyt marzeń bo na nic więcej ciebie nie stać z twoim wykształceniem. P.s nie szufladkuj ludzi swoim pokrojem buraku. Taką prace a nawet lepszą można wszędzie znaleźć , trzeba tylko chcieć.

szaman
@Prawda 06.01.2019 09:42

Reasumując sprawę retrospektywnie, na drodze dedukcji dochodzę do konklucji iż Twoje idiotyzmy na temat mojej aparycji intelektualnej są wręcz efemeryczne. Moja intuicja nie obliuje mnie do dalszej konwersacji, Biorąc pod uwagę aspekt tego wydarzenia, nie mam zamiaru polemizować z Tobą na ten temat.

zxc z
@Prawda 06.01.2019 09:42

za biurkiem wciśniętym na (usunięte przez administratora) siedzi sobie pracownik tzw. umysłowy, lecz o czym ma myśleć, skoro twarz nie zmącona żadnym obrazem a w oczach tęsknota za rozumem.

Samson

Prawda jest taka, że będąc zwykłym(ą) pracownikiem i nie mając męża za plecami, możesz sobie awansować.... po pelet do Biedronki.

Pytre

Czy będzie wypłata w piątek ?

Yut
@Pytre 03.01.2019 10:33

Tak

Pytre
@Yut 03.01.2019 17:18

Dziękuję za odpowiedź

NIC
@Pytre 03.01.2019 17:59

Już jest wypłata.

Jako taki.
@NIC 04.01.2019 14:41

Głodowa ale jest! Im więcej ,tym mniej.....

Kaizen
@Jako taki. 04.01.2019 21:10

Więcej za mniej pamiętajcie !!!

Kaya
@Kaizen 05.01.2019 08:08

Im więcej ciebie tym mnie...

Tre

Czy ktoś coś wie o podwyżkach

szaman

ale się nawaliłem !!!

szaman
@szaman 26.12.2018 16:12

.... znowu się nawaliłem !!! jak ja teraz wrócę do pracy ?

zxc z
@szaman 26.12.2018 16:12

pojesz zupy gulaszowej - postawi cię na nogi

Siwy
@zxc z 02.01.2019 09:48

Co cię nie zabije to cię wzmocni !

podwyżka

Kiedy strajk??

zxc z
@podwyżka 02.01.2019 23:12

po co strajk, przecież będą podwyżki, na sortowni już dostali--25groszy brutto

Degustator

Jak tam zupa gulaszowa na nocnej zm. Komu smakowało a komu zaszkodziło.

Jolka

To fakt mogliby się zjawić , to chyba ta kierowniczka nie ogarnia tematów!

Ruda

Może ktoś się nad tym tematem ponownie pochyli i coś się zmieni , liczę na to

Robin
@Degustator 21.11.2018 10:48

Ciekawe jaka zupka będzie w poniedziałek? Już się nie kogę doczekać tych smakołyków :)))

Babeczka
@Degustator 21.11.2018 10:48

Może Nowy Rok , przyniesie jakieś zmiany na lepsze i będzie smaczniej , więcej i świeżo !!!

Siwy
@Degustator 21.11.2018 10:48

Mam nadzieję,że w Nowym Roku już nikomu nie zaszkodzi jedzenie i ogarną problemy na kuchni !

Onana
@Siwy 26.12.2018 00:09

Mi tam smakuje duzo bardziej niż stara kuchnia! Jedyna dobra rzecz w tej firmie! Kto nie chce to się niech wypisze inwestor za robotę !

Rudy
@Onana 27.12.2018 20:04

Ja powiem tez ze żarcie nie jest złe szczególnie za te grosze co płacimy. Wigilija była dobra a dziennie posiłki spoko wiec lepiej skupić się na podwyżkach liczę na minimum 5 procent!!!

Zadowolony
@Onana 27.12.2018 20:04

U nas nikt nie narzeka,obiady są smaczne obsługa naprawdę świetna. Z dziewczynami można się dogadać przesympatyczne . zwlaszcza Pani o czarnych długich włosach pozdrawiam ekipę Pani Wiesi

pasibrzuch
@Zadowolony 29.12.2018 20:35

Wiesia jest NAJ NAJ! A czarna to jooooo!

Uip

Czy będzie wypłata w piątek ?

Gft

To lutowa wypłata powinna być już z podwyzkach ?

Potr

Czy ktoś coś wie o podwyżkach

zxc z
@Potr 27.12.2018 23:15

będą -------------ale nie dla fizycznych tylko dla psychicznych

Hwdikea
@Potr 27.12.2018 23:15

Podobno 0d 50-90 groszy i kto jak w (usunięte przez administratora) włazi i się liczą L4

Lider
@Potr 27.12.2018 23:15

Będą trzy progi 4%5%6% oczywiście liczy się staż pracy jak i kto ile był na l4

Oooo
@Lider 28.12.2018 18:48

biuro 6%

Fizolof
@Oooo 28.12.2018 21:45

Produkcja w okolicach 7-10% biuro 5-6% info pewne jak 6 w totka.

Uk
@Potr 27.12.2018 23:15

Od nowego roku 14,70 najnisza ciekawe ile w Ikei podniosą???

Kolega

Pani na homagu niech się zajmie praca a nie obrabianiem (usunięte przez administratora) koleżankom plotkara

operator
@Kolega 28.12.2018 16:55

A ktora to taka odwazna jest ....?

Miro

Siema czym się kierują mistrzowie przy dawaniu podwyżek??? Pracuje 1 rok i chcę wiedzieć czy dla wszystkich takie same ? Czy biorą wogole pod uwagę kto jak pracuje?!

Fdf
@Miro 28.12.2018 17:52

Mistrzowie (usunięte przez administratora) mogą!!!!!!!!!!!

❤❤❤❤

Pozdrawiam Panią w okularach z lakierni która 21/12/2018 zajmowała stanowisko nr 1 i jak dla mnie jesteś najpiękniejsza

Zostaw opinię o Swedwood Poland - Wielbark

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland