Eura7
2 81 6 1

Opinie o Eura7

Maja

Robią rekrutację przez chat bota. Śmiechu warte! Nie przeszłam całości, bo pytania takie jak na rozmowie rekrutacyjnej. Nie chcą się umówić bo się boją chyba. Przynajmniej nie traciłam czasu . Nie wiem co mam myśleć.

Niepalący

Ale mieszacie. Wczoraj byłem pod waszym biurem i widziałem 3 osoby palące papierosy. Zatrówacie powietrze! Trzeba w maskach chodzić. Nie polecam! Są inne agencje, w których się nie pali, więc te polecam. Szczegulnie w czentum Krakowa.

Gaweł

Nie ma palarni w biurze. Trzeba wychodzi na dwór :(

MM

W tej firmie myślą, że czekoladki raz w roku i pizza raz na 3 miesiące wystarczy jako rekompensata za beznadziejne, śmieciowe umowy i pensyjki mniejsze niż w Biedronce. No ale to przynajmniej ładnie wygląda na Insta. Aha, no i że jak się raz na 20 lat działalności firmy udało zrealizować jakąś kampanię, to można się nią chwalić już zawsze, bo w sumie drugi raz się pewnie nie trafi.

Prezes
@MM 04.02.2019 13:30

Kampanie prezycencko? Hurtownia?

Prezes

Czy to hurtownia części do maszyn rolniczych? Zostawiłem u nich towaru za ponad 2000 zł i do dzisiaj mi nie zapłacili. A towar sprzedali. Kolega z Bytowa i drugi z Koszalina też mi powiedział, ze na przelew musieli czekać miesiąc. Też tyle czekacie?

Dinozaur

Serio? Jak widzę ten cały hejt, to i płakać i śmiać mi się chce. Eura 7 to fajna firma z początku lat 2000. Moja firma nie wytrzymała. A oni tak. Szacuneczek!

Święty Mikołaj

No nie dodało się to com napisał :( Nie będę drugi raz pisał. Poprawić to , bo skopany macie ten portal... A napisałem na 40 zdań pasztetu chyba o nich i poszło to w piz.........

Święty Mikołaj

Nie dodało się?

Była

Nic się nie zmieniło, nic się nie zmieniło! Jak było tak jest. Niby zmienili biuro na większe, niby ładniejsze, niby mają większych klientów, niby więcej osób zatrudniają, niby rozdają te pizze i prezenty, ale w mojej ocenie i tak się nic nie zmieniło. Nie polecam! Szczerze... Lubię atmosferę w Eura7 za: Kolega, który tam pracował

Kiedyś
@Była 31.01.2019 18:37

Kiedyś też tam pracowałem... i powiem Wam, że miałem inny problem. Mianowicie tam piwo można pić dopiero od 14:00 w piątek. Nie przywykłem do takich standardów. Wcześniej piłem przez cały tydzień już po 12:00... Szkoda, bo lubiłem tam przychodzić.

Nicolas Cage

Szkoda czasu, firma zatrzymała się w 2009. Sztywno i szablonowo. Moje sugestie dla Eura7: Nie polecam Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmiana zarządu

Stiwi Łonder
@Nicolas Cage 28.01.2019 12:04

E tam. Przecież Misiewicz teraż żądzi

Gracz
@Stiwi Łonder 29.01.2019 07:59

Ja stamtąd odszedłem, bo nie mogłem znieść tego, że turnieje rozgrywane są tylko w FIFA... a ja jestem mega fanem Pro Evolution Soccer. Rozumiał mnie tylko jeden kolega z działu obok. Szkoda :(

Stiwi Łonder

E tam. W zarządzie teraz jes Adrian Misiewicz więc jest dobrze! Lubię atmosferę w Eura7 za: Obiady

Klient

Chciałam bardzo mocno polecić firmę Eura 7! Współpracujemy około dwóch lat i jestem prze zadowolona ze współpracy. Rozmawiałam z bardzo fajnymi ludźmi, projekty są dostarczane na czas. Nie zauważyłam, żeby była jakakolwiek rotacja. Lubię atmosferę w Eura7 za: Jakość usług

Dawid

Ile można tu zarobić? Tylko mówcie o realnych zarobkach.

Igor
@Dawid 29.12.2018 21:37

słyszałem, że jak na polską firmę to takie średnie zarobki. 2-6k. W korpo zarobisz więcej, ale życie przeleci. W eurze masz fajną atmosferę, co widać na ich facebuku i Youtybie.

Tadeusz

Byłem na rozmowie kiedyś tam. Dwóch mężczyzn mnie rekrutowało. Pytali szczegółowo o moje umiejętności PHP, mysql, js. Poległem niestety. Ale firma wydaje się przyjemna. Przynajmniej jak ja byłem, było tam dość wesoło.

Kasztanowiec

Miła, bardzo miła atmosfera.

Iza
@Kasztanowiec 20.12.2018 13:30

Z Twojej opinii mogę wnioskować, iż jesteś zatrudniony w Eura7 z Krakowa? Jeśli tak, to czy powiesz coś więcej an temat tej firmy, oprócz atmosfery jaka tam panuje? Interesuje mnie między innymi wynagrodzenie, jakie przysługuje pracownikom tej firmy. Czy warto jest się ubiegać o posadę w tym miejscu?

Maja

Aha, jeszcze jedno. Mojemu koledze nie płacili za to, że przychodził i nic nie robił. Tak był umówiony. Nie polecam. Nie popłacam ich.

Jurek

Byłem na rozmowie i uciekłem jak najszybciej. Bardzo nieprzyjemny i arogancki szef, na wstępie wzbudza niechęć i brak zaufania. Zdecydowanie mnie zniechęcił.

Maja
@Jurek 18.12.2018 11:35

Ja też tam byłam. Banda oprychów niewychowanych i zbójów. Chcieli mi torebkę schować.

były pracownik

Nie polecam tej firmy. Jest dwóch szefów, z czego jeden zachowuje się jakby zjadł wszystkie rozumy i jest zwyczajnie (usunięte przez administratora), a drugi po studiach technicznych (chyba nie chodził na zajęcia), ale czasem zupełnie nie kuma, o co chodzi i w ogóle uważa, że media społecznościowe i reklamy są głupie. Poza tym dwaj panowie preferuja towarzystwo panów, nawet w ich podcastach występują sami panowie, a co najśmieszniejsze większość z tych, którzy u nich pracują. Normalnie (usunięte przez administratora)! Poza tym oferują umowy łączone (śmieciówki). Generalnie wynagrodzenie jest niskie, brak benefitów, rozwoju i perspektyw, o awansie nie wspominając, no, chyba że z account na key account, co się wiąże tylko z dodatkowym słowem i niczym więcej;)

Adam Mickiewicz

Litwo, Ojczyzno moja! ty jesteś jak zdrowie; Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie. Wbijajcie na naszą stronę: www.allegro.pl i kupujcie RTV!

Grzesiek

Firma to nie jest jeden pracownik i opieranie opinii tylko na tej podstawie jest błędem. Są różni ludzi i bardzo dobrzy również.

Iza
@Grzesiek 12.10.2018 18:20

Czy zechciałbyś wobec tego napisać coś więcej na temat tego jak Ty odbierasz firmę Eura7? Na całość firmy pracuje sztab wykwalifikowanych osób, każdy robi co innego, jak więc z własnej perspektywy oceniłbyś pracę w tej firmie?

webdev

Byłem tam na rozmowie kwalifikacyjne na web deva. Żenada. Na początek testy na inteligencje, a potem dwóch niemiłych Panów każe Ci kodować na kartce. Biuro w jakimś obskurnym starym bloku, w środku nie lepiej. Pełno pięknych ulotek eury i abanana, ale na tym się kończy urok tego miejsca.

Iza

@Margretka a możesz opisać powody, dla których tak uważasz? Jak dokładniej w Twojej ocenie rozkładają się plusy pracy w firmie - możesz wymienić te najważniejsze? To bardzo duża zachęta dla wszystkich osób, które aktualnie poszukują zatrudnienia. Jednak to szczegóły pozwolą zrozumieć, co dokładnie masz na myśli.

Erwin

Warto aplikować? Jaką macie atmosferę?

YouTube

Takie coś się pojawiło: http://youtu.be/VIVTcCPe_Ow

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w eura7? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Ewelina

Taka cisza na forum się zrobiła, z jakiegoś powodu?

Margaretka

Pracuję w Abanana i jestem zadowolona! Na podstawie samej rozmowy rekrutacyjnej nie można oceniać firmy. Są lepsze i gorsze chwile, ale ogólnie na plus. I to duży plus. Jak jest tutaj - można na Facebooku i insta looknąć. I na wywiady z pracownikami na (usunięte przez administratora)

Iza
@Margaretka 18.04.2018 21:15

Tak, masz rację. Aby ocenić firmę, nie wystarczą jedynie informacje jakie zostały zawarte podczas rozmowy rekrutacyjnej. Wszystko jak to się mówi - wychodzi w praniu. Czy mimo to mogłabyś napisać jaki był przebieg rozmowy rekrutacyjnej. Jakie były zadawane Tobie podczas niej pytania?

Zainteresowany

Mam zamiar aplikować i liczyłem na opinie od pracowników ale tak rzadko piszecie

Karliney

Byłam na rozmowie o pracę w Eura7. Bez bicia przyznaję się, że zaaplikowałam na trochę za wysokie dla siebie stanowisko, ale pozytywnie nastawiona odpowiedzią postanowiłam się wybrać na rozmowę kwalifikacyjną. Szczerze przyznaję, że nie znałam wielu zagadnień, o które mnie pytano, ale najgorsza była atmosfera podczas spotkania. Mina głównego managera wskazywała na co najmniej niechęć, a ja czułam się jak na wymagającym egzaminie. Zamiast rozmowy padały cały czas hasła albo skróty, które musiałam wyjaśniać, a w zamian dostawałam tylko grobową minę i zimne spojrzenie, żadnego tak/ nie, nie o to mi chodzi. Cały czas myślałam, że to stres powoduje że tak się źle tam czuję, jednak w momencie gdy jeden z pracowników rozmawiał za drzwiami i pan manager odchylił się na krześle otworzył drzwi i huknął na pracownika, żeby 'poszedł gadać gdzie indziej' , a ten przerażony uciekł zrozumiałam, że taka tam jest po prostu atmosfera. Najbardziej rozbawiło mnie jak ten główny rekruter poprosił mnie, żebym mu 'nie panowała' tylko mówiła po imieniu, a zrobił to takim głosem i z taką miną, że ostatnie co czułam to poczucie równości i partnerskiej rozmowy. W tym momencie nawet drugi rekruter się zaśmiał, że z taką miną mi to powiedział. Kończąc swoje gorzkie żale, chciałabym powiedzieć, że w firmie nigdy nie pracowałam, a swoją opinię wydaję po jednorazowej wizycie oraz kontakcie, który jej towarzyszył. PS. Wbrew swoim przewidywaniom nie zostałam po tej rozmowie skreślona, gdyż jeszcze tego samego dnia dostałam prośbę o wypełnienie kilku testowych zadań praktycznych. Ze względu na to co powyżej zrezygnowałam z dalszego udziału w procesie rekrutacyjnym.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w eura7? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Zostaw opinię o Eura7 - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eura7