Krzysztof Korzeniewski Ac Pawilon

Adres: Klonowa 98, 05-080 Stare Babice

NIP: 5271030346 REGON: 011169390

Krzysztof Korzeniewski Ac Pawilon
2 5 6 1

Opinie o Krzysztof Korzeniewski Ac Pawilon

Piotr Żmijewski

Widzę że ujawnia się coraz wiecej osób a proceder trwa juz od kilku ładnych lat. Proponuję zebrać kilka osób poszkodowanych i wybrać się do prawnika karnisty i zrobić z tym porzadek tzn załozyc sprawę o umyślne przestępstwo. Możemy domagać się aby on nie prowadził juz nigdy działalności gospodarczej jak i również powinien dostać wyrok karny.

Janusz

Nie ma co za dużo pisać, pan Krzysztof Korzeniewski to po prostu (usunięte przez administratora) i cwaniak, bierze dużą zaliczkę, trudno go później zmotywować do rozpoczęcia pracy, u mnie przekładał rozpoczęcie prac z tygodnia na tydzień, z miesiąca na miesiąc... a jak już rozpoczął to był dramat - chodzi mi o tempo i jakość... następnie w nieskończoność obiecując, że dokończy czy odda pieniądze. Mnie zostawił z rozpoczętą budową pawilonu na Warszawskiej 360. Od 2016 roku próbuję odzyskać pieniądze przy pomocy kancelarii prawnej. Pawilon musiała dokończyć mi inna firma.

Tadeusz

Dziękuję bardzo za te wpisy i przestrogi, byłem u tego człowieka na podwórku i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to (usunięte przez administratora) brud i ubóstwo. Widać, że to nie jest profesjonalna firma a zbieranina syfiarzy i brudasów. Wolałem to potwierdzić i dzięki Bogu i Wam , że nie podpisałem czegokolwiek z tym człowiekiem. Dziękuję raz jeszcze !!!!

Piotr Ż
@Tadeusz 01.02.2019 13:35

super cieszę się ze ktos to wszystko czyta i potwierdz, ze ten czlowiek to jeden wielki przekręt. A apropos mojej sprawy to dzwonił do mnie wczoraj, nie mialem juz ochoty z nim rozmawiac, ale napisał mi ze 05. 02 odda mi pieniądze - pozyjemy zobaczzymy. Osobiscie wątpię bo nie pierwszy raz!!!!!!!!!

Piotr Ż
@Tadeusz 01.02.2019 13:35

i dalej się oglasza http://www.olx.pl/oferta/pawilon-biurowy-handlowy-CID619-IDmp0yc.html nic tylko zamawiać i wpłacać zaliczkę i tyle zobaczycie

Piotr Żmijewski
@Tadeusz 01.02.2019 13:35

oczywiscie jak przyszedł termin oddania zaliczki za niewykonane zlecenie to kontakt się urwał. Ten czlowiek jest na tyle bezczelny że jeszcze dzień wczesniej przed ustalonym terminem dzwonił do mnie i potwierdzał ze przelew puścił i powinien byc u mnie na drugi dzień do 13. Powinni zamknąć go w psychiatryku kuźwa... brak słów. Nie zamawiajcie nic u niego!!!!!!!!!!

Nicki

SZ P Aneto czekamy czekamy i czekamy i nadal nic się w kwestii pawilonu nie ruszyło. Mam jednak prośbę - niech mi tu Pani nie brendzluje, że chcę komuś zaszkodzić bo jedyną Osobą, która to robi jest właściciel tego przybytku, który dotrzymuje słowa i umowy jak pewna kobieta, która mówiła, że gowin będzie ministrem obrony. Pani sądzi, że poświęcałbym czas na to aby komuś bezpodstawnie zaszkodzić ? chyba Pani żartuje. Uśmiałem się sowicie. Wszystkie słowa, które tu padły mają podstawę aby tu wisieć i ostrzegać innych przed takimi jak ON.

Piotr Ż
@Nicki 02.01.2019 15:09

Nicki w 100% sie z Tobą zgadzam. Pani Aneta pisze o rujnowaniu zycia, ale przeciez to nie my wzielismy pieniadze i się nienwywiazalismy z umowy. Najlepiej z oszusta jeszcze robic ofiarę. dokąd ten kraj zmierza kuźwa. Po raz kolejny powtarzam, że p. Krzysztof to kretacz i oszust z jakim w swoim zyciu nie mialem doczynienia. Rozumiem ze kazdemu moze podwinąc sie noge ale z kazdej sytuacji mozna wyjsc z twarza. A Pan owy wlasciciel pomimo kilku szans i kolejnej stratyczasu po prostu niechce. Jak mozna to skomentować

Aneta

Witam, ktoś ewidentnie chce zaszkodzić Panu Krzysztofowi. U nas zaczął robić pawilon, i nie ma historii tak jak powyżej Panowie brzydko obsmarowują. Będę pisać na bieżąco jak jest u nas, oraz opisze efekt końcowy. Ale Panom radze się ograną z wypisywaniem, i oczernianiem innych. Bo można komuś zniszczyć życie. Ja zaufałam Panu Krzysztofowi, i jak na razie daje rade :)

Damian

Dla zaintetesowanych prosze o maila i wtedy wysle do siebie kontakt i wszystko wyjasnie i podesle fotki

Damian

Poprostu pisze jak jest i Nasz pawilon zostal wykonany.Tak jak pisalem wczesniej,bo sie martwilem ze bedzie problem po przeczytaniu opinii tak teraz pisze,ze pawilon zostal wykonany????

Cmyk
@Damian 26.10.2018 06:11

Czy może pokazać pan jakieś zdjęcia wykonania tego pawilonu?

Piotr
@Cmyk 10.11.2018 19:27

ja rowniez chętnie zobaczę

Piotr Ż
@Piotr 12.11.2018 12:25

cmyk nie ujrzysz zadnych zdjęć poniewaz owy damian po prostu pawilonu ani zdjęć nie posiada

Cmyk
@Piotr 12.11.2018 12:25

A panu nadal nic nie zrobił ?

Piotr Ż
@Cmyk 26.11.2018 09:22

pewnie że nie i nie wierzę że komukolwiek ostatnio cokolwiek wykonał

Cmyk
@Cmyk 26.11.2018 09:22

To dziwne bo coś robi ale faktycznie powoli.. i cześć rzeczy o których pan napisał się sprawdza, jak zaraz, jutro, bo coś...zawsze cos.

Tadeusz

Niestety człowiek na którego wołają Krzysztof Korzeniewski to krętacz i po prostu kłamca i w pełni zgadzam się z opinią, która została zawieszona wcześniej. Nie polecam tego człowieka nikomu, to zwykły naciągacz i kłamca. Niczego wam nie zrobi, weźmie pieniądze i zniknie. Wydaje mnie się, że ma coś z centralnym ośrodkiem a na pewno nie ma tych klepek odpowiadających za uczciwość oraz wstyd.

Piotr Ż
@Tadeusz 15.11.2018 14:18

po dodaniu przeze mnie negatywnego komentarza raptem pan oszust zadzwonił do mnie w celu ustalenia nowego terminu wykonania twierdząc że ma już pawilon i chce się wywiązać z umowy. Oczywiscie łudząc się nie wiem po co zgodzilem się na nowy termin. Po 2 tyg wysłał mi maila ze termin niestety się przesunął o tydzień i jak chcę poczekać to ok ale jesli chcę zwrot pieniędzy to może mi je oddac razem z odsetkami tj okolo 22tys pln. Koniec koncem mozna się domyslec jaki jest finał: ani pawilonu ani pieniędzy ani też k..r.. a zadnych pocaluj mnie w (usunięte przez administratora) ę. Konczę dyskusję z tym dziadem.

Piotr

Damian na co Ty się doczekałes. Przeciez ten TROL nic nie zrobi tylko obiecuje z dnia na dzien. Nas naciagnał na 20tys juz nie wspomnę o zmarnowanym polroczu i wysluchiwaniu tych jego bajeczek ze bedzie jutro o 14, za 2 dni, w poniedzialek o 16 ze zamowil juz dzwig w pawilon nawet nie zaczęty. Szkoda czas. Najgorsze jest to że ten (usunięte przez administratora) m jeszcze się oglasza6na olx i prawdopodobie naciaga nastepnych klientów. Uwarzajcie i nie placcie zaliczek bo juz nie zobaczycie sowich pieniedzy. Ja mam dosc i zalozylem sprawę sądową. Najgorsze jest to ze ten (usunięte przez administratora)

Damian

Bylo spore opoznienie,ale doczekalismy sie na pawilon i jak narazie nie mam zastrzezen co do wykonania i pawilon podoba sie nie tylko Nam:)powodzenia zycze

Damian

Moze mi ktos pomoze bo zamowilem u tego Pana pawilon i nie moge sie doczekac na realizacje???prosze o jakas informacje

Krzysiek
@Damian 04.09.2018 22:56

Myślę, że już może Pan zapomnieć o wykonaniu pawilonu i składać sprawę do sądu, my już tak zrobiliśmy. Proszę nie wierzyć temu człowiekowi, że potrzebuje jeszcze kilka dni. Nas zwodził przez kilka miesięcy.

Roman

Nie POLECAM tego człowieka, to notoryczny kłamca i oszust. On urodził się tylko po to aby oszukiwać i naciągać ludzi. Pod żadnym pozorem Nie kupujcie nic u niego bo was po prostu oszuka. To zwykły (usunięte przez administratora) Został u niego zamówiony kontener i od 6 miesięcy nie ma nic a został zapłacony. Cały czas zwodzi, cały czas ma zaraz przyjechać, cały czas ma zaraz zrobić, wszystko jest zaraz, wszystko jest jutro. Ten zwykły h...j to jedna wielka pomyłka. Przestrzegam wszystkich, którzy mają do czynienia z tym człowiekiem aby nie podejmowali jakichkolwiek interesów z tą wywłoką bo to będzie strata czasu i pieniędzy.

Roman

Nie POLECAM tego człowieka, to notoryczny kłamca i oszust. On urodził się tylko po to aby oszukiwać i naciągać ludzi. Pod żadnym pozorem Nie kupujcie nic u niego bo was po prostu oszuka. To zwykły (usunięte przez administratora) Został u niego zamówiony kontener i od 6 miesięcy nie ma nic a został zapłacony. Cały czas zwodzi, cały czas ma zaraz przyjechać, cały czas ma zaraz zrobić, wszystko jest zaraz, wszystko jest jutro. Ten zwykły h...j to jedna wielka pomyłka. Przestrzegam wszystkich, którzy mają do czynienia z tym człowiekiem aby nie podejmowali jakichkolwiek interesów z tą wywłoką bo to będzie strata czasu i pieniędzy.

Krzysiek

nic się nie dzieje, temu człowiekowi chyba się rozchorował mózg ponieważ ma schizofrenię. Nie polecam nikomu ni ko mu ,

Administrator

Obecnie coś dzieje się w firmie Krzysztof Korzeniewski Ac Pawilon w miejscowości Stare Babice? Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała się podzielić swoim doświadczeniem na temat pracy? Czekamy na aktualne info odnośnie Krzysztof Korzeniewski Ac Pawilon, napiszcie co u nich słychać!

Zostaw opinię o Krzysztof Korzeniewski Ac Pawilon - Stare Babice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krzysztof Korzeniewski Ac Pawilon