Team Service Polska Sp. z o.o.

Adres: Wołoska 18, 02-675 Warszawa

NIP: 5213706206 REGON: 362492215 KRS: 0000575235

Team Service Polska Sp. z o.o.
2 27 6 1

Opinie o Team Service Polska Sp. z o.o.

Pracownik

Teraz mowia ze wyplaca w ratach. Oczywiscie niewiadomo kiedy moze luty moze marzec..... Tak nam powiedzialy w biurze.

Jula
@Pracownik 12.02.2019 14:51

W ilu ratach bo z tego co piszesz to wychodzi ze w dwoch.tylko ktorego mca

Ktos
@Pracownik 12.02.2019 14:51

Albo wgl nie dostaniemy

Kasia68
@Ktos 15.02.2019 13:34

Dostaniemy tylkk nie wiadomo kiedy

Kasia
@Kasia68 15.02.2019 15:07

Ja już coraz bardziej w to wątpie że dostaniemy wyplaty

Pracownik PP

Malmi a co Ty się tu jeszcze udzielasz? Przecież pamiętamy twój post że jako jedyny pracownik dostałaś wynagrodzenie za grudzień!!!! Krętaczka!

Malmi
@Pracownik PP 11.02.2019 17:21

Wez sie za robote bedzie lepiej I pisz pod jednym nickiem a nie ciagle zmieniasz

WŚCIEKŁA
@Pracownik PP 11.02.2019 17:21

Fakt, nawet zerknęłam wstecz cytuję "Ja juz wyplate dostalam za lojalnosc wobec firmy" (pisownia oryginalna ) wpis z 26.01.2019 godz. 13:45

Pracownik PP
@Malmi 11.02.2019 17:35

A co ty do mnie masz ? Ani się nie znamy ani wódki razem nie piliśmy! Nicku nie zmieniłem a ty napisałaś że kasę dostałaś więc o co chodzi? Że chłop z Tobą wytrzymuje! Od razu bym pogonił albo sam się zawinął się jak najdalej .

Malmi
@Pracownik PP 11.02.2019 18:00

Wal sie nierobie

Pracownik PP
@Malmi 11.02.2019 18:06

Kultura wysokich lotów! Brawo !

Malmi
@Pracownik PP 11.02.2019 18:09

A co ci nie pasi sprzataj lepiej poczte bo i ta firma nowa za was kary zaplaci

MM
@Pracownik PP 11.02.2019 17:21

Malmi chyba myśli że ty to ja a ja to ty hahaha. Sama swego czasu pisała pod kilkoma nickami i myśli że wszyscy jesteśmy tacy zakłamani. Ale właśnie ja też nie rozumiem dlaczego się udziela jak kasę dostała. Chyba musiała dostać więcej bo broni TS jak lwica hahaha

Pracownik PP
@Malmi 11.02.2019 18:21

Szkoda czasu komentować . Żenujący poziom dyskusji.

Malmi
@WŚCIEKŁA 11.02.2019 17:39

Myslalam ze jestes bardziej bystra

Justyna

Należy złożyć pozew zbiorowy

MM
@Justyna 11.02.2019 09:42

Tu nie ma co czekać bo oni są tak wku... że mi już brak słów . Zero info tel też nie odbierają Ja jutro jadę i już składam pozew bo naprawdę mi się już ulało.

Malmi
@MM 11.02.2019 10:36

A dlaczego oni a poczta to nie przeciez wszystkie problemy finansowe sa z winy poczty ktora nie zaplscila za wykonana prace

MM
@Malmi 11.02.2019 14:58

Wiesz co Malmi już mnie te twoje posty śmieszą. Dlaczego Poczta jest winna? Bo nie zapłaciła ? A dlaczego nie zapłaciła? Bez powodu ?? Przestań już czepiać się Poczty . To TS jest nam winien pieniądze a kto jest winien TS kasę to nas jako pracowników nie powinno interesować . Widocznie PP miała powód do zerwania umowy i nie wypalacenia należności a TS powinno mieć zabezpieczenie na wypłaty a jak jest za biedne to nie powinno się porywać na taki kontrakt. I przestań już tu pisać głupoty i za całe zło obwiniać Pocztę . Jak ci jest szkoda TS to im swoją wypłatę za grudzień daj w prezencie .

Malmi
@MM 11.02.2019 15:20

Kara jaka zostala naliczona przez poczte powalolaby nie jedna firme i tyle w temacie jak sie nie znasz na regylach ekonomii to zamilcz

MM
@Malmi 11.02.2019 15:26

Słuchaj przestań do mnie mówić jak do szczeniaka bo nim nie jestem . A ty jak tak znasz reguły ekonomii to aż dziwne że nie pracujesz w biurze księgowym tylko latasz ze (usunięte przez administratora) i ty lepiej pojedź do biura TS i się dokładnie dowiedz o wysokości kary bo tu też piszesz głupoty. Powtarzam ci nic nie dzieje się bez przyczyny jeżeli TS wywiazywalo by się z kontraktu to nikt by kary nie nałożył wiec jeszcze raz cię proszę przestać siać tu panikę i nie wypisuj głupot.

Malmi
@MM 11.02.2019 16:02

Wystarczy przeczytac umowe i tam jest podane jakie kary poczta bedzie naliczala a ty mi nie ublizaj bo zglosze to na policje pracuje tam gdzie mi sie podoba spdzatam po takich jak ty

MM
@Malmi 11.02.2019 17:10

Hahaha dobre ???? ????????, a gdzie ja ci ubliżylam??? Że napisałam że latasz ze (usunięte przez administratora) a przepraszam bardzo piórkiem sprzątasz????

Malmi
@MM 11.02.2019 18:32

Sprzatam brudy po takich jak ty

Justyna
@MM 11.02.2019 10:36

Jak się możemy spotkać by razem złożyć pozew podam moj telefon 508599685

Malmi
@Justyna 11.02.2019 18:52

Na MM nie licz ona juz od polowy stycznia idzie do sadu i dotrzec nie moze widocznie droge jej zawialo

MM
@Malmi 11.02.2019 19:35

A Ty się w tej kwestii nie odzywaj bo po pierwsze wypłatę za grudzień już ci TS wypłaciło za lojalność a po drugie ciebie sąd pracy nie dotyczy to co się nie wtrącaj. Szukaj chętnych do sądu cywilnego .

Malmi
@MM 11.02.2019 19:59

Ja w przeciwienstwie was sama sobie poradze a tobie radze zastanowic sie co piszesz w postach

Asia

Team service dawaj wypłatę w końcu!!!

MM

Nie łudźcie się że w tym tygodniu dostaniemy wypłaty za grudzień to jest dzisiejsze stanowisko TS " ODNOSNIE PODNIESIONYCH PRZEZ PANIA KWESTII ROZLICZEN Z TYTULU REALIZOWANYCH SWIADCZEN NA RZECZ TEAM SERVICE POLSKA , NINIEJSZYM PRAGNIEMY POINFORMOWAC IZ AKTUALNIE PROBLEMY Z NIMI ZWIAZANE WYNIKAJA Z BRAKU PLATNOSCI ZE STRONY POCZTY ZA DWA OKRESY ROZLICZENIOWE. TEAM SERVICE POLSKA PODJELO JUZ PROBY UZYSKANIA OD WYZEJ WYMIENIONEGO PODMIOTU NALEZNYCH PLATNOSCI I JEST W TRAKCIE ANALIZY INNYCH MECHANIZMOW PRAWNYCH KTORE POZWOLILYBY ROZLICZENIE PANI PRACY" Także idziemy do sądu

Malinaaa

Ja czekam do końca tygodnia jeśli nie będzie wypłata ts to złożę do sadu

Monika

Na pewno ściema , Ts zwodzi który to już termin, że będzie wypłata i czy wogule bedzie, to pytanie za 100 punktów.

Kasia

Chyba ten termin do końca tygodnia to znowu ściema bo jakoś wyplaty od ts nie widać

Aga262
@Kasia 08.02.2019 11:35

Pewnie ściema powiedziane na odczepke

Jola
@Kasia 08.02.2019 11:35

Poczekajmy do godziny 17 ostatnio w grudniu przelali wieczorem i ja np mialam dopiero.na drugi dzien ale szczerze to powiem nie chce.mi sie wierzyc ze zaplaca

Malinaaa

Ale wypłata z Servic??

Monika

Ja też dostałam wypłatę , brak pensji z Ts.

Jola

Podobno TS ma do konca tygodnia zaplacic

MM
@Jola 06.02.2019 13:25

Ciekawe , ja mogę tylko powiedzieć że właśnie mam przelew za styczeń

Jola
@MM 06.02.2019 14:21

No niestety ja nie ale.bylam dzis w TS i powiedzieli ze do konca tygodnia beda pieniadze

Kasia
@MM 06.02.2019 14:21

To dobrze ze ktos dostal wyplate oprócz mnie bo juz zostalam posądzona a sianie fermentu i tego ze jestem wyjątkowym pracownikiem bo tylko ja dostalam

Asienka
@MM 06.02.2019 14:21

Serio?

Aga262
@Jola 06.02.2019 14:30

Serio będzie kasa?, Jak. Mi powiedział facet przez telefon ze kie mamy co liczyć na wypłatę bo poczta nie zapłaciła a firma biedna jest.

MM
@Asienka 06.02.2019 16:08

Tak ja przelew za styczeń mam ale wiem że nie wszyscy mają jakoś oni dziwnie te przelewy robią i mam jako wpłata własna .

MM

To się okaże jutro zadzwonię do biura. Raczej za dużo by ryzykowali bu. Ale fakt jest faktem, że wypłata jest 4 dni przed terminem a z TS miałam umowę i ani razu im się nie udało w terminie przelew zrobić . Także w pt jadę do sądu pozew złożyć .

Jols

Aga262 ja bylam dzis w biurze i taka dostalam odpowiedz ale czy mowili prawde nie wiem poczekamy zobaczymy

Aga262
@Jols 06.02.2019 18:08

Powiem Ci ze dobrze by było bo nam się należy ale mi powiedział że nie dostaniemy Zobaczymy ale miało być 23 a już mamy luty.

Kasia

No ja dziś z nowej firmy dostalam wyplate i nie mam powodu zeby klamac bo z ts dalej wyplaty nie ma a z nowej firmy no naprawde środki czystości dostalam umowe też

Maria
@Kasia 05.02.2019 20:35

Co ty za głupoty pleciesz , nikt nie dostał wypłaty tylko ty. Dlaczego siejesz ferment ????

Malmi
@Kasia 05.02.2019 20:35

Nie pisz glupot bo wyplaty nikt jeszcze nie dostał

Kasia
@Malmi 06.02.2019 09:41

No ludzie kochani z jakiego powodu mam klamac zdjęcie esa z banku mam wstawic żebyscie uwieżyli poza tym skąd wiecie ze nikt nie dostal wszyscy pracownicy na tej stronie się nie udzielają

Malmi
@Kasia 06.02.2019 10:24

Bo jesliby kasa byla to wszyscy by ja dostali no chyba ze dla takiego pracownika robia wyjatek

Asienka
@Malmi 06.02.2019 09:41

Malmi ty siejesz ferment z nowej firmy ja dostałam wypłatę już w czwartek, na wypłatę z TS nadal czekam

Asienka
@Malmi 06.02.2019 09:41

A ty gdzie dokładnie pracujesz? Na jakiej Poczcie?

Malmi
@Asienka 06.02.2019 16:14

A co cie to obchodzi jak pisze ze pensji nie ma to chyba wiem co pisze ja mam w umowie ze pensja bedzie wyplacana 10 kazdego mca

Jola

To co zamawialam ze srodkow to dostalam umowe tez ale kasy nie bo mam w umowie ze bedzie wyplacane 10

Krystyna

Uważajcie na ta nowa firme .

Kasia
@Krystyna 05.02.2019 14:00

Dlaczego mamy uważać?

Krystyna
@Krystyna 05.02.2019 14:00

Jakos od nich nikogo nie widzialam z koordynatorem rozmawialam raz wzial.dane co potrzeba i cisza

Kasia
@Krystyna 05.02.2019 17:36

No ja mam inne doświadczenia z nową firmą bardzo pozytywne wszystko jest jak powinno być

Krystyna
@Kasia 05.02.2019 17:39

A pracowalas juz z ta firma kiedys podali ci kiedy pensja bedzie dali ci umowe

Kasia
@Krystyna 05.02.2019 17:56

No tak umowe środki czystosci i wypłate

Kasia
@Krystyna 05.02.2019 17:56

Póki co z nową firmą nie mam problemu dwa tygodnie temu dostalam środki czystości w zeszlym tygodniu dostalam pocztą umowe a dzis dostalam wypłate

Krystyna
@Kasia 05.02.2019 18:14

Niemozliwe ja sprawdzalam konto i nie ma kasy

Kasia
@Krystyna 05.02.2019 18:48

Nie wiem ja przed 15 dostałam wypłate

Maraaaaaa
@Kasia 05.02.2019 18:14

Dokładnie i ja też

gość
@Krystyna 05.02.2019 17:36

ja mam dokładnie to samo, ani umowy, ani kasy jak niektórzy, ani środków czystości mimo że się upominałam.

Jula

Czy ktos dostal kase za styczen z tej nowej firmy

Kasia
@Jula 05.02.2019 19:00

Tak ja dziś dostałam przed 15

Kasia

Już zdąrzyłam połowe wypłaty wydać

Magda

Firma do (usunięte przez administratora) nie zapłacili więc już sprawa w Pip-ie Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wypłacić zaległe pensje

Kasia68

No nie dzis bylam w sadzie zlozyc wniosek o zaplate wynagrodzenia za grudzien i ekwiwakentu za urlop wiec juz nie pojechalam do biura bo bym die nie wyrobila do pracy

Kasia68

Aga262. W poniedzialek pojade do biura i zapytam sie czy dostaniemy te pieniadze czy mamy isc do sadu jak cos sie dowiem dam znac ja mam bliziutko do biura wiec moge tam podjechac

Arek
@Kasia68 02.02.2019 15:02

Witam . Moja żona była i nadal jest pracownikiem TS do dnia dzisiejszego nie dostała ani pieniędzy ani rozwiązania umowy . Może tą całą sytuacje powinno się nagłośnić w mediach jest kilka programów które może z chęcią podejmą się nagłośnienia tej sprawy tym bardziej że pracowaliście w placówkach Poczty Polskiej która powinna sama się też zainteresować co dzieje się na ich obiektach w których ludzie wykonują swoją pracę .

Kasia68
@Arek 04.02.2019 07:19

Moze miala umowe zlecenie ??

Kasia68
@Arek 04.02.2019 07:19

Wydaje mi sieze poczta doskonale wie ze nie dostaliśmy wynagrodzenia za grudzień przeciez nie zaplacili faktury za sprzatanie w listopadzie i faktury za grudzien a jeszcze naliczyli kary na kwote kilkudziesieciu milionow

Arek
@Kasia68 04.02.2019 08:19

Miła umowę zlecenie do kwietnia 2020 a później przekształcili ją w umowę o pracę ale nie dopilnowała i pan z tej firmy zabrał obie kopie do podpisu i niema do dzisiaj drugiej kopi umowy . Potrzebujemy pitu z tej firmy do rozliczenia i niewiem czy jest senns jechać do biura po odbiór czy tam w ogóle ktoś jeszcze pracuje

Kasia6i
@Arek 04.02.2019 10:49

No wlasnie wiec zostala na zleceniu a pit maja obowiazek wyslac nam do 28 lutego wiec jeszcze jest czas ale od 15 lutego mozna bedzie mozna sprawdzic w urzedzie skarbowym na stronie internetowej

Aga262
@Kasia68 02.02.2019 15:02

I wiesz już coś na temat naszych wypłat?

Kasia68

Aga262 a masz umowe o prace tzn swoj egzemplarz bo moze bylas na zleceniu.

Aga262
@Kasia68 04.02.2019 12:27

Mam. Umowę o pracę. Swój. Egzemplarz już poprawiony bo zmienili datę bo. Miałam na samym początku do 2020 roku zmienili do 31 grudnia.

Kasia 68

Ja tez w świadectwie mam ze umowe rozwiazano za porozumieniem stron i ze zaplacono ekwiwalent za urlop dzis bylam z tym w biurze na wołoskiej zeby sprostowali ti powiedzieli mi ze nie sprostuja a co do ekwiwalentu to tak sie pisze w swiadectwie.jutro idd z tym do pip czy ts ma racje czy nie

MM
@Kasia 68 29.01.2019 17:17

Mi też tak napisali więc im wysłałam wniosek o sprostowanie świadectwa jak odmówią to napisałam że idę do sądu pracy . Czekam na wypłatę do końca tygodnia jeżeli nie wpłynie to w następnym tyg prawnik pisze mi pozew i idę do sądu pracy . I tobie radzę to samo. Ty w sądzie nie ponosisz żadnych kosztów ściągają pracodawcy

Pracownik
@Kasia 68 29.01.2019 17:17

Daj znać co Ci powiedzieli w PIP

Kasia 68
@MM 29.01.2019 21:15

Akurat w naszym przypadku nic nie placimy dostane nakaz zaplaty i co dalej w pip powiedzisl mi prawnik ze trzeba w pozwie dokladnie podac kwote o jaka wystepujemy

MM
@Kasia 68 29.01.2019 17:17

Mają prawo ci odmówić i ty wtedy składasz sprawę do sądu i sąd o tym zadecyduje. Ja rozwiązałam z nimi umowę na podstawie artykułu 55 i jak mi nie poprawia to tez to sąd rozstrzygnie .

Kasia68
@MM 30.01.2019 21:21

A czy to wazne z jakiego artykulu jest rlzwiazana umowa co to za róznica

Aga262
@Kasia 68 29.01.2019 17:17

Byłaś na Wołoskiej i co nie zapytałas o wypłate? Ich obowiązkiem jest zapłacic nawet jak PP nie zapłaciło oni nas zatrudniali więc trzeba iść do sądu więc się pytam czy składamy pozer zbiorowy??? Ktoś chętny??? Jak. Bym była z Warszawy bym tam im zrobiła im Sajgon. No. Ale nie będę wydawać tyle kasy ktorej nie mam zeby tam jechać.

MM
@Kasia68 31.01.2019 19:19

No jest bardzo ważne . Poczytaj sobie w internecie

Kasia68
@MM 31.01.2019 22:47

No takie wazne nie jest jak jest rozwiazana umowa no chyba ze ci zalezy na odszkodowaniu ale na pensje nie maja a odszkodowania tym bardziej nie zaplaca a zeby dorobic w innej firmie swiadectwo z TS mi.nie potrzebne

MM
@Kasia68 01.02.2019 09:38

Słuchaj mnie akurat to nie interesuje czy mają czy nie mają na pensje . Sąd o tym zadecyduje co mi się należy a oni będą musieli zaakceptować postanowienie sądu . I tyle w temacie. Ja uczciwie pracowałam cały grudzień i mnie naprawdę nie interesuje czy oni mają na moją wypłatę czy nie jak tacy biedni to po co porywali się na taki kontrakt ??? Pewnie myśleli że szybko się wzbogaca na ludzkiej naiwności a tu niespodzianka i teraz wszyscy nie dobrzy wszyscy winni tylko nie TS . Żałosne już nawet nie chce mi się gadać o tej firmie .

Kasia68
@MM 01.02.2019 10:55

No dobra sad da nakaz zaplaty i co dalej naiwna jestes jak myslisz ze ci zaraz wyplaca a komornik potrzyma wniosek o egzekucje a poznej umorzy jesli wogole zgodzi sie przyjac wniosek o egzekucje

Kasia68
@Kasia68 01.02.2019 09:38

Zapomnialam dodac ze w naszym przypadku nie jest wazne rozwiazanie czy jest to porozumienie czy inny artykuł cieszmy sie ze nie dali porzucenia

MM
@Kasia68 01.02.2019 12:51

Słuchaj nie dedykuję co będzie jeśli . Ja patrzę z punktu widzenia pracownika i guzik mnie obchodzi co się później będzie działo. Jak Ci ich szkoda i według ciebie są tacy biedni to im swoją pensje daruj ja nie mam zamiaru.

Kasia68
@MM 01.02.2019 21:31

Ja to sie dziwie zd jeszcze nie bylas z pozwem s sadzie widze ze tylko lubisz po prózni y mielic jezorem

Aga262
@Kasia 68 29.01.2019 17:17

Nie ma co liczyć na wypłatę bo jej nie bedzie trzeba już się z tym pogodzić.

MM
@Kasia68 01.02.2019 21:57

No widzisz i tu się mylisz bo tym jęzorem to ty tu na próżniacy mielisz w obronie TS. Ja właśnie w przeciwieństwie do Ciebie działam , wlasnie prawnik pisze mi pozew i w tym tyg go składam w sądzie . A ty dalej pisz i debatuj na co TS ma pieniądze a na co nie , na co pracownicy mogą liczyć a na co nie . Tyle w temacie

Kasia68
@MM 04.02.2019 08:34

Ja ojuz zlozylam pozew prawnik mi jest nie potrzebny zeby wyliczyc co mi sie od TS nalezy i zeby zlozyc pozew a dzis jestem umowiona z innymi ktorzy kasy i nie dostali i idziemy z tym do mediow naswietlic jak TS i poczta oszukali ludzi

Aga262
@Kasia 68 29.01.2019 17:17

Ja nie mam jeszcze świadectwa.! Czy ktoś też nie ma jeszcze?

Biurwa TS
@MM 01.02.2019 10:55

To nie gadaj zamilcz bedzie lepiej

Iza

Ja się pytam, czy jest tutaj ktoś chętny, żeby złożyć pozew zbiorowy a nie tylko pisać i debatować? Czekam na chętnych, bo szkoda naszego cennego czasu. Iza

Malmi

Arek Poczta doskonale wie ze nie mamy zaplacone i ma to w d...pie zerwala umowe naliczyla kare 8 milionow i zatrzymala wszystkie platnosci dla TS no ale coz prdzeso poczty maja sie dobrze wszak dzialaja zgodnie z zapisami umowy pomiedzy TS a poczta

Malmi

Ci co maja umowe zlecenie musza isc do sadu cywilnego ale tam trzeba zainwestowac dodatkpwe pieniadze

ewso4

Wszyscy tu piszecie o ludziach pracujących na umowę o pracę. A co w przypadku umowy zlecenia? Dodam tylko że podpisywałam umowę o pracę a w kadrach widnieje na umowę zlecenie? Mój wielki Pan koordynator nie raczy nawet odebrać tefefonu......

Jola

Poczytalam dzis dokladnie umowy na wyplate nie mamy co liczyc no chyba ze pp zaplaci za listopad ale na to bym nie liczyla poczta ja ide do prasy i opowiem jak poczta nas zalatwila

Były pracownik
@Jola 26.01.2019 17:32

Masz racje może to dobry pomysł z nagłośnieniem sprawy

dmariusz76
@Jola 26.01.2019 17:32

Byłem w inspekcji pracy opisałem sytuację. Dowiedziałem się że, czy pp zapłaciła czy nie pracowników ts to nie obchodzi. Ts ma obowiązek zapłacić pensję, a firma może skarżyć pocztę do sądu. I tyle w tym temacie. Nie zapłacenie wypłat jest to naruszenie przepisów i należy dochodzić roszczeń w sądzie najlepiej pozwem zbiorowym. Szukam chętnych do takiego pozwu. Niestety Ci co mieli bądź mają umowę zlecenie muszą dochodzić swoich praw ale w sądzie cywilnym.

MT
@dmariusz76 28.01.2019 15:31

Miałam umowę o pracę i nie zapłacili mi za grudzień jestem chętna do pozwu zbiorowego brak słów co ludzie robią z pracownikami

Kasia 68

W pip mi powiedzieli ze jesli jest umowa rozwiazana z ostatnkm dniem mca to ekwiwalent powinno sie wyplacic tego dnia a w swiadectwie pracy pisze sie ze jest wyplacony jesli nam go nie wyplacili to tak pensje i ekwiwalent musimy dochodzic w sadzie swiadectwo pracy powinnysmy.dostac ostatniego dnia pracy do rak lub powinni wyslac poczta jesli sie nie zgadzamy na rozwiazanie umowy za porozumieniem stron to powinni nam sprostowac ale uwaga moze nam TS wreczyc porzucenie pracy

WŚCIEKŁA
@Kasia 68 30.01.2019 12:31

A jak byłaś w TS to co Ci powiedzieli na temat wynagrodzenia za grudzień? Ja na ten ekwiwalent to nawet nie liczę ale kasy za miesiąc pracy im nie daruję!

Kasia68
@WŚCIEKŁA 30.01.2019 12:56

Ze jak poczta zaplaci to oni nam wysla przelewy a tak to nie ma na co liczyc bo.spółka nie ma takiej gotówki

dmariusz76
@Kasia 68 30.01.2019 12:31

Potrzeba minimum 10 osób, które były zatrudnione w TS na umowę o pracę żeby złożyć pozew zbiorowy. Każdy uczestnik musi wyliczyć konkretną kwote(pensja, dodatek nocny, a nawet ekwiwalent za pranie odzieży jeśli nie był w ogóle płacony, bo się należy i to wynika z przepisów tak powiedział prawnik, a na końcu pozwu sumuje się wszystko i podaje końcowa kwotę całego pozwu.

Malmi
@dmariusz76 01.02.2019 15:49

Zapomniales jeszcze o ekw.za urlop i odsetki a ekwiwalent za pranie to wtedy gdy ci placili wczesniej i znasz kwote

Pracownik
@dmariusz76 01.02.2019 15:49

Jakiś namiar do Ciebie - mail bądż tel

Kasia68

W poniedzialek 4.02.pojade jeszcze raz do biura na rozmowe spytam sie.czy mozemy.liczyc ze wyplata bedzie kiedykolwiek wyplacona zobacze co powiedza

Kasia68

Aga262 bylam jeszcze przed wizyta w.PIP i uslyszalam ze jak poczta zaplaci za listopad.to wtedy oni nam zaplaca inaczej nie ma co liczyc na kase bo spolka nie ma na to srodkow

Zostaw opinię o Team Service Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Team Service Polska Sp. z o.o.