Starz Polska Sp. z o.o. Elektrotechnik Elektronic

Adres: 106, 64-500 Mutowo

NIP: 7871728837 REGON: 631041080 KRS: 0000022818

Starz Polska Sp. z o.o. Elektrotechnik Elektronic
2 13 6 1

Opinie o Starz Polska Sp. z o.o. Elektrotechnik Elektronic

Anna

Szkoda, że informacja o wizycie Pana Kehlera została umieszczona dopiero tego samego dnia. Nie dano ludziom szansy na przyjazd do firmy.

Ja
@Anna 21.12.2018 20:29

Jakby byli w porządku to by się spotkali z nami.Widać jaki mieli i mają dla nas szacunek.Szkoda się denerwować na same święta.

Dawid
@Ja 21.12.2018 20:51

O jakiej wizycie piszecie? Wiecie może, czy jest wielu pracowników, którzy mają nierozliczoną pracę na rzecz firmy Starz Polska? Pracodawca informował może o tym, że zamierza wypłacić tym osobom zaległe pensje? Proszę o więcej informacji na ten temat.

Anna
@Dawid 05.01.2019 16:47

Pani "Szefowa" Marta Chorabik się zwolniła, więc na chwilę obecną nie wiadomo nawet kto jest szefem. To z wyżej wymienioną Panią mamy podpisane umowy o pracę.

ja
@Anna 06.01.2019 23:51

czy jest jeszcze ktos, kto sie z tej firmy nie zwolnil? :P

Anna
@ja 08.01.2019 11:20

Tak. Ja :P. A reszta nie wiem. Jestem na macierzyńskim i nie widzę powodu dla którego miałabym się zwalniać. Sama szefowa kazała mi się absolutnie nie zwalniać, gdzie po 3 dniach rozmawiała z kilkoma innymi paniami na macierzyńskim (przyjechały do firmy po odbiór PITU) i kazała im się pozwalniać, bo później nie będzie już miał kto im wystawić świadectwa pracy oraz zwolnienia i to jeszcze za porozumieniem stron.

Dawid
@ja 08.01.2019 11:20

Z informacji, które zostały dodane w ostatnim czasie w tym wątku mam rozumieć, że firma Starz Polska na chwilę obecną nie funkcjonuje? Firma ma obecnie jakieś problemy, czy może właściciel firmy zamierza zamknąć działalność? Proszę o precyzyjną informację, jak to wygląda. To dość istotne informacje.

Ja
@Dawid 17.01.2019 09:27

A skąd my mamy wiedzieć,co planuje właściciel firmy!!Nas nikt o niczym nie informował twierdząc że wszystko będzie dobrze,albo że nic nie wiedzą.A firma stoi i nikt tam nie pracuję.

Anna
@Dawid 17.01.2019 09:27

Proszę Pana. My jako pracownicy nie wiemy nic. Gdy szefową pytałam kto mi wystawi świadectwo pracy, z kim będę miała rozwiązać umowę o pracę itp. itd. Nie otrzymałam żadnej informacji tylko tyle, że nie mam się zwalniać, a szefowa sama się zwolniła także jak Pan widzi kłamią już na samej górze, a nam mają powiedzieć prawdę? Ja już znam zakończenie. Sprawa ucichnie, pieniądze przepadną i po zawodach, bo nikt zwykłymi pracownikami się nie interesuje.

gwara
@Anna 06.01.2019 23:51

umowe podpisujesz z firmą pod przewodnictwem osoby!

Anna
@gwara 06.02.2019 20:38

Tak wiem o tym, a co to zmienia? Chyba raczej nic.

Ja

Starz polska firma kochana, dwadzieścia lat minęło i żeś r.ozj.eban.a, łysy miał ambicje firmę rozbudowal, wielkie hale stawiał i nas rekrutował. Jak My byli dumni, że tam pracowali, Starz polska w pięknej nowej hali, na chiny się zucili kasę rozjebali, teraz świecą pustki w Naszej Mutowskiej hali. Pozdrowienia dla Łysego Ty stary zgredzie.

Byłyrobolik
@Ja 11.11.2018 01:05

Piękna poezja, szkoda, że naszplikowana dużą ilością błędów ortograficznych i innych... To tylko potwierdza brak inteligencji autora.

Pracownica
@Ja 11.11.2018 01:05

O ja! Popłakałam się ze śmiechu! BRAWO!

Dawid
@Ja 11.11.2018 01:05

Proszę, aby w komentarzach dodawanych na forum gowork.pl nie używać słów wulgarnych oraz obraźliwych, ponieważ są one zakazane według regulaminu forum. Wracając do treści Twojej wypowiedzi, to rzeczywiście w firmie Starz Polska nikt obecnie nie pracuje? Dlaczego napisałeś, że hale są puste? Proszę o bliższe informacje na ten temat.

Anna
@Dawid 17.12.2018 09:52

Tak. Firma jest zamknięta nie ma nikogo. Za zamkniętym ogrodzeniem jest tylko stróż z firmy ochroniarskiej. Był reportaż o firmie Starz w interwencji. Szefowa odpisuje na maila tylko wybranym pracownikom, którzy nie upominają się o pieniądze (na chwilę obecną już takich nie ma) także to koniec firmy Starz Polska ludzie chcą tylko odzyskać swoje pieniądze.

Gość

W takim obliczu prawdy, ciężko byłoby odbudować filar , podparty tak nieodpowiedzialnym i niekompetentnym fundamentem,,,,,,

Była pracownica
@Gość 20.09.2018 20:14

Gościu, ujales wszystko w kilku słowach,i masz rację. A ja dodam jeszcze stwierdzenie iż wszystko na tym świecie oparte jest o d....e, krótko mówiąc mieli nas i mają głęboko w (usunięte przez administratora) ie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monika

Beznadzieja, nie płacą pensji złodzieje już od 2 miesięcy. W kadrach nie ma nikogo. Telefon głuchy. Pani prezes nie płaci. Moje sugestie dla Starz Polska Sp. z o.o. Elektrotechnik Elektronic: (usunięte przez administratora) Lubię atmosferę w Starz Polska Sp. z o.o. Elektrotechnik Elektronic za: (usunięte przez administratora)

niewiemjakinick

Pracowałem tam 6 miechów, kasę odłożyłem i było ok. Zrezygnowałem, bo to po prostu praca nie dla mnie, ale ogólnie praca jest w porządku. Robisz godziny i za nie Ci płacą na czas. Konkretny keirownik, ale da się z nim jakoś porozumieć.

ta
@niewiemjakinick 24.10.2018 10:40

w Polsce czy w Niemczech?

Pracownica
@niewiemjakinick 24.10.2018 10:40

Płacą na czas? Chyba sobie jaja człowieku robisz! Nie po raz pierwszy się "spóźniali" w z wynagrodzeniem, a obecnie jestem 4 miesiąc bez środków do życia. To jest wypłata na czas?! Chyba kpisz!!!

Pracownica
@niewiemjakinick 24.10.2018 10:40

Ogólnie to faceci w firmie mieli raj i nie ma co ukrywać, więc nie dziwię się pochlebnej opinii. Wiecznie pozamykani na warsztacie albo chowający się na magazynie, spijający kawkę, oglądający filmiki na (usunięte przez administratora) grający w gry na komórkach itp. itd.. Kobiety były wyzyskiwane: normy do wyrobienia, jak skończyłaś wcześniej to musiałaś robić ponad normę, prowadzenie durnych dzienników, tłumaczenie się dlaczego nie chcesz przyjść w sobotę do pracy, robienie na "szybcika" wiązek do eksportu, które przyjechały o 19, a o 22 już miały wyjechać do Niemiec bo klient potrzebuje, ile to razy pracowałyśmy w takim tempie, że pot po czole i plecach spływał, a nawet nie było czasu iść do ubikacji. Czy kiedykolwiek przyszła do nas szefowa, inżynier i pogratulowali czy też podziękowali? NIE! Bo byłyśmy tylko do roboty potrzebne i tyle w temacie. Chwalą się miłą atmosferą w firmie. Ciekawe jak ma być miła atmosfera skoro ludzie są niezadowoleni z pracy. Większość ludzi pracowała tam z przyzwyczajenia.

Ja
@Pracownica 25.10.2018 10:49

Dokładnie tak było,a teraz co poniektóre osoby będą opowiadać jak to w innej firmie jest fajnie,bo po mału ze spokojem nikt nie pogania....a te same osoby już nie pamiętają jak poganiały, że szybciej że wiecej.,?!Kłamstwo,fałsz i jedno wielkie oszustwo!!!

qurtyna
@Pracownica 25.10.2018 10:49

trzeba było się uczyć to może miałabyś lepiej niż panowie. Ja na panów z mojej zmiany nie narzekałam. Nie zmienia to faktu, że od lipca kasy nie dostałam

Pracownica
@qurtyna 27.10.2018 00:56

qurtyna nie wiem jak Ty, ale ja mam wyższe wykształcenie, a że w tej firmie mężczyźni mieli raj to było od samego początku, a pracowałam tam 7 lat i widziałam "pracę" wielu Panów zatrudnionych w tej firmie.

Pan
@Pracownica 25.10.2018 10:49

Oczywiście, panowie dostawali pieniądze za nic. Jak w każdej innej firmie. Puknij się w czoło!

Pracownica
@Pan 02.11.2018 12:36

Oczywiście, że nie leżeli bo nikt by im na to nie pozwolił, ale doprosić się o cokolwiek to trzeba było się wykazać ogromną cierpliwością. Fakt też był taki, że Panowie żadnej inicjatywy pomocy nie wykazywali trzeba było się prosić.

MB

Moje sugestie dla Starz Polska Sp. z o.o. Elektrotechnik Elektronic: Ponoć bony na święta bożego narodzenia mają dawać

Pracownica
@MB 02.11.2018 16:25

Chyba sobie żarty robisz ????! Nigdy nie dostałyśmy bonów, a teraz firma upadła a bony będą! Ostatnio nawet wigilii nie było firmowej bo ponoć oszczędności.

Ja
@Pracownica 03.11.2018 15:42

Dokładnie ???? Zaległe wypłaty niech nam wypłacą,a potem niech robią co chcą ????

Szokiniedowierzanie

Zerowe zainteresowanie pracownikami, brak jakiejkolwiek inicjatywy ze strony kierownictwa do wyjaśnienia całej sytuacji, zorganizowanie zebrania z pracownikami dopiero po uporczywych staraniach pracowników o rozmowę. Przekładanie terminów zaległej wypłaty z środy na piątek i tak już przez praktycznie dwa miesiące. Gdy pracownik na produkcji popełnił błąd otrzymywał wiązkę do poprawy i robione były zestawienia zawierające informacje o ilości błędów w danym miesiącu, może nie byłoby w tym nic dziwnego, ale patrząc na to że pracowników cały czas rozliczalo się za wykonywana pracę, należy zadać sobie pytanie, jak to możliwe że kierownictwo firmy tak naprawdę przez X lat było zwyklymi pionkami w rękach szefa. Kilkanaście lat bez zadawania jakichkolwiek pytań, doprowadziło do tego, że nie wiedzieli oni tak naprawdę kto jest naszym nowym inwestorem, do kogo odezwać się o zaległą wypłatę. Gdy z już to jakim cudem odkryli, to dlaczego sami do niego nie zadzwonia? Pracownicy produkcyjni wzięli sprawę w swoje ręce i sami piszą maile do nieslownego inwestora. To co wyprawiaja obecnie ludzie zajmujący w tej firmie wysokie stanowiska przyprawia o zawrót głowy. Z firmy odchodzą ludzie z wieloletnim stażem, za swoją 15letnia pracę nie usłyszą nawet zwykłego dziękuję. Moim zdaniem w takiej sytuacji to kierownictwo firmy w Polsce powinno stanąć na wysokości zadania i zrobić wszystko, aby uzyskać jakiejkolwiek informacje, wychodzi na to, że ci ludzie nadają się na swoje stanowiska tylko wtedy, gdy jest wszystko dobrze...codziennie odbywają sie telekonferencje z szefem, o czym oni z nim rozmawiają, skoro produkcja jest zatrzymana, więc o produktach nie mogą zbytnio rozmawiać, a na temat zaległych pensji w dalszym ciągu nic nie wiedzą..... Szok i niedowierzanie......

TylkoSzok
@Szokiniedowierzanie 20.09.2018 08:50

Święta prawda !

Pracownica
@Szokiniedowierzanie 20.09.2018 08:50

Dokładnie firma (szefowa) ma nadzieję, że ludzie zapomną o swoich pieniądzach i podzielą się nimi między sobą. Krótko mówiąc trzeba powiedzieć prawdę w oczy to (usunięte przez administratora)

Robol
@Szokiniedowierzanie 20.09.2018 08:50

Szefostwo tej firmy to wielka porażka . Wypieli sie na własnych pracowników. Tak sie nie robi. Karma wraca.

Pracownica
@Robol 27.09.2018 07:51

No co Ty ????! Szefostwo twierdzi, że duża część pracowników chce wrócić jak już się firmie "polepszy" w co oczywiście nie wierzę ????.

qurtyna
@Pracownica 27.09.2018 21:14

każda się wypiera, że za żadna skarby nie wróci, że wszędzie lepiej niż w starzu a jak przyjdzie co do czego to te same twarze będą wiązki robić

Pracownica
@qurtyna 27.10.2018 01:09

Jesteś tak odważna w swoich wypowiedziach, więc się przedstaw.

timi

Robota jak robota. ;) Wazne że pieniążki sa na koncie

Pracownik produkcji
@timi 26.10.2018 11:28

Chyba sobie żartujesz,ja wypłaty nie mam już od sierpnia , więc nie wiem gdzie ty pracujesz bo na pewno nie w Starz Mutowo

Była pracownica
@Pracownik produkcji 26.10.2018 11:58

Jak rzekomy. Timi pracuje w biurze, to na pewno odzyskał swoje wyplaty

timi
@Była pracownica 26.10.2018 12:08

Trzeba umieć rozmawiać z przełożonym a nie tylko cisnąć na stronach bo to na pewno nic nie da.

Pracownica
@timi 26.10.2018 12:24

Aha. Czyli są ludzie w Starz Polska, którzy dostali pieniądze. To się nadaje już tylko do telewizji!

Starz-ystka

@qurtyna 27.10.2018 Skoro Twoja wiedza i kompetencje były na dużo wyższym poziomie niż dziewczyn w biurach trzeba było aplikować i brać udział w rekrutacjach wewnętrznych lub przynajmniej zgłaszać swoje zażalenia anonimowo do "czarnej skrzynki ". Ja osobiście nie mogę narzekać na dziewczyny. Żadne z moich pytań nie pozostało bez odpowiedzi. Jeśli same nie znały tematu zawsze zapytały strony niemieckiej. Serdecznie pozdrawiam dziewczyny.

qurtyna

prawda jest taka, że szefostwo jest też wodzone za nos przez szefa. Nie zmienia to faktu, że firma miała rację bytu ale to i tak by (usunięte przez administratora) jak w biurach siedziały wielkie panie od jakości czy technologi nie posiadające jakiejkolwiek wiedzy! Tak zarządzana firma nie ma szans na przetrwanie. Dzięki za te kilka miesięcy pracy dla dziewczyn ze zmiany Edzi. Dobrze, że w porę zmieniłam pracę!

nick
@qurtyna 27.10.2018 01:17

Jak teraz bedziemy my pracownicy atakować siebie wzajemnie, to nic dobrego z tego nie wyjdzie.. Pracowałam na produkcji kilka lat i były osoby w biurach na które mogłam liczyć, bo zapytane zawsze pomogły. Anonimowo mozemy pisać wszysto co chcemy, ale skupmy sie na prawdziwych problemach , a nie atakowaniu siebie....

Byłyrobolik
@qurtyna 27.10.2018 01:17

Ludzie, opanujcie się. Co wy wypisujecie? Flustracje, flustracjami, ale piszcie na temat, a nie oczerniajcie się na wzajem. Teraz już praciwnk, pracownikowi wilkiem? Wszyscy jesteśmy w takiej samej sytuacji, nasza cierpliwość już się skończyła, ale zastanówmy się zanim kogoś obsmarujemy...

Magellan

Nie jest to może praca moich marzeń, o jakiej się myślało za dzieciaka, ale jest znośnie, pieniądze płacą na czas, atmosfera na hali w porządku, nie ma jakichś minusów które by ich eliminowały. porządna firma - polecam!

była pracownica
@Magellan 26.10.2018 12:12

haha,,, kon stoi a karawana jedzie dalej ???? nic bardziej mylnego z tego co mi wiadomo firma jest zamknięta ,na jakis czas ,znasz adres do podjedz i sprawdz ,,nikt tam chwilowo nie pracuje ,,,,wiec to kłamstwo !!!!!!!

Pracownik

Zostaje nam chyba tylko strajk okupacyjny ,zebrać się wszyscy i nie opuszczać. firmy aż znajdą się pieniądze.

Hm
@Pracownik 26.10.2018 10:47

Dobry pomysł

Pracuśśśś

Co tam u szefostwa? Porządni ludzie. Przyjmują młodych chłopaków do pracy na taśmie i się nawet nie zastanawiają. Konkretna rekrutacja i przyzwoite zarobki.

John
@Pracuśśśś 24.10.2018 10:29

Pracusssss, nie wiem o jakiej ty firmie piszesz bo na pewno nie o polskiej Starz Polska jesli o niemieckiej to być może piszesz prawdę. Kolejna obcja jest taka iż pomyliłeś firmy na stronie internetowej

Pracownica
@Pracuśśśś 24.10.2018 10:29

Jakie to żenujące, że szefostwo pisze komentarze jak to wspaniale się w tej firmie pracuje, jakie zarobki świetne (minimalna na start i może za 3 lata będziesz miał te 2200zł, a wykorzystają Cię do zera), jak nie chcesz przyjść do pracy w sobotę to musisz na kartce pisać powód dlaczego nie przychodzisz i jeszcze się przed planistą tłumaczyć. Jak się buntowałyśmy bo nie było wypłaty na czas to szefowa straszyła, że nam premie zabierze. Taka to wspaniała firma!

Prawownik
@Pracownica 25.10.2018 10:20

SAMA PRAWDA!!!

tedi

Nie narzekalibyście tak mocno, jakbyście mieli rodzinę na utrzymaniu plus kredyt na mieszkanie... Tutaj macie pewną wypłatę i nie ma co się martwić, że zostaniecie bez środków do życia

Pracownica
@tedi 19.10.2018 11:39

No to chyba nie w tej firmie! Chyba, że nie pracujesz w polskim oddziale, bo my Polacy to tylko do czarnej roboty byliśmy!

Pracownica
@tedi 19.10.2018 11:39

Ci co mieli rodziny na utrzymaniu i kredyty to pierwsi z tej firmy uciekli, więc piszesz bzdury takie, że szok.

Dddd

Zastanawiam się o jakiej firmie wy piszecie bo na pewno nie Polskiej a w tytule jest napisane firma Starz Polska chyba że jest jeszcze jedna taka firma w Polsce.

Pracownica
@Dddd 24.10.2018 12:37

Przedstaw się z imienia i nazwiska. Chcę wiedzieć kto jest tak zadowolony z pracy w tej firmie. Od razu będzie wiadomo kto dostał wypłatę, a komu się za dobrą pracę nie należała.

nie

macie jakies wieści co z kasą albo cokolwiek?

Ja
@nie 18.10.2018 10:58

Z tym pytaniem to by już trzeba bezpośrednio do szefa w Niemczech ????????Co ten człowiek wyprawia to się już w głowie nie mieści ????????

Pracownica
@Ja 18.10.2018 12:38

Nie wiem czy zauważyliście, ale umowy o pracę mamy podpisane z szefową, a nie Niemcami, więc to ona jest odpowiedzialna za to, że my wypłat nie mamy. Fajnie tak się SZEFOWĄ nazywać i żadnej odpowiedzialności nie mieć!

Wkurzony

Przyglupi musisz być i na pewno masz coś z głową i chyba wpisales się pod błędna firmą czysta prawda co ludzie wypisują o tej firmie chyba że ty w łapę potajemnie dostajesz i temu tak pier....

Pracownica
@Wkurzony 19.10.2018 19:15

Zgadzam się w 100%!

Tomi77

Dostałem nową umowę na czas nieokreślony, po krótkiej pierwszej umowie. Dotrzymali słowa

Pracownica
@Tomi77 24.10.2018 10:04

Teraz takie są przepisy de...bilu!

Baybe

Witam, miałam okazję pracować w tej firmie,obecnie mieszkam i pracuje za granicą, jestem w szoku co się stało z tą firmą, mam dobre wspomnienia związane z tą pracą,zwłaszcza dziewczynami tam pracującymi,,, to była dobra kadra i załoga,,,, współczuję wszystkim

anonim

(usunięte przez administratora)

Hm

Masz rację ale co?

ut
@Hm 23.10.2018 16:51

szefa zmienic

pracownik

Jakoś specjalnie nie przejmuje się tymi wpisami, bo piszą je chyba jacyś małolaci bez mózgu. Kto Was do tego zmusza? Opluwacie porządną firmę, bo tatuś prezes kazał. Pracuję tutaj 2 lata i nigdy nie miałem podobnych sytuacji nawet raz.

ktoś
@pracownik 19.10.2018 10:23

Ktoś Ty taki, że takie brednie piszesz

Baju, baj,,,
@pracownik 19.10.2018 10:23

Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem.” Ludwig von Mises ,,,, strasznie mądry człowiek,,,,,, dodałbym szanuj i doceniaj pracownika swego jak siebie samego,,, to motto powinno być dopisanie w prawie pracodawcy,,,,,

Baju, baj,,,
@pracownik 19.10.2018 10:23

Szanowny pracowniku nie wiem czy zauwayles w dobie internetu.,,, wszelkich portali społecznościowych, jesteśmy na forum opinie Starz Polska,,,,, mamy demokrację i każdy moze wyrażać swoją opinię będąc pracownikiem czy już nie,,,, a nawet osoby zainteresowane ta firma nie tylko w Polsce,,,,, każda opinia jest przyjęta przez administratora strony, oczywiście z usunięciem niecenzurowanych słów spam,,,,nazwanie ludzi zdesperowanych zrozpaczonych, pozbawionych środków do życia od ponad 3miesiecy, malolaty bez mózgu,,, jest nie na miejscu i obraża godność człowieka,,,, myślę, że ich mózgi mimo tej przykrej sytuacji, funkcjonują i myślą pozytywnie , oczekując z nadzieją na lepsze jutro,,,,,,,

Przechodzien
@ktoś 19.10.2018 14:15

Gdyby to była porządna firma nigdy by nie doprowadziła do obecnej sytuacji,,,, KTO JEST OJCEM TEGO SUKCESU????

Angel
@Przechodzien 22.10.2018 00:08

Mimo wszystko szkoda tej firmy ,,,, Angel

Była pracownica
@Przechodzien 22.10.2018 00:08

Przechodniu ojcem tego sukcesu jak to ujales, jest szef w Niemczech, tak szkoda firmy w Polsce ,ludzi którzy tworzyli ta firmę przez te 20lat

No

A może warto zgłosić na policję o korupstwo

byla pracownica
@No 14.10.2018 22:03

zadzwoń i zgłoś :)

My

Najgorsze jest to, że zwodzili pracowników z dnia na dzień, z tygodnia na tydzień no i w końcu z miesiąca na miesiąc, że wypłaty będą. Teraz jesteśmy pozostawieni sami sobie, bez należnych nam wynagrodzeń. Pozostawieni z długami (bo trudno odkładać pieniądze z tak niskich wynagrodzeń) i nikłą nadzieją, że jeszcze kiedyś odzyskamy pieniądze. A wystarczyło tylko w porę dać znać żeby każdy szukał sobie nowego zatrudnienia. "Szefostwo" pokazało najwyższą z możliwych klas...upodlenia szarej masy pracowniczej. Serdecznie pozdrawiamy: byli pracownicy i ich rodziny. Obyście nigdy nie musieli stawać w tak trudnej sytuacji materialnej jak my.

Ha

Niemcy winne rozrzucali pieniądze na lewo i prawo my ciężko pracowaliśmy a oni żyli jak paczki w maśle za naszą krwawice i nerwice w tej firmie !!! Zamiast inwestować w główną produkcję czyli w nas to na końcu świata budowali hale dla zółtków i sru padło przez nich wszystko do(usunięte przez administratora) z tą firmą niech lepiej kasę oddadzą świnie!

M
@Ha 03.10.2018 22:08

Przecież to od razu było wiadomo myślał że żółtki za pół darmo mu będą pracować tak jak my wszystkie soboty. A Góra rączki zacierala. No i ta nowa Miłość którą trzeba było sponsorować. Można by wyliczać no życie......

M

To jest kary godne liczę na to że tą firmę zamkną. Zostawili ludzi bez kasy. Trzeba to naglosnic do prasy. W głowie się nie mieści że tak można. Do sądu pracy z nimi i to nie ma na co czekać.

aaa

Teraz powrót do tej firmy to sprawa honoru, [ Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz,] to już nie chodzi oto, że nie mamy tych pieniedzy, tylko ile przykrości spotkało nas, przez ten czas, gdzie Góra wiedziała ,ze tych pieniedzy nie bedzie, a My im wierzyliśmy, Oni honoru nie mają za grosz, pomału odbijemy się od dna. Bóg nierychliwy,ale sprawiedliwy.

Były pracownik

Jestem w szoku co się stało z tą firmą ale też wściekła że tak długo nas zwodzili z tą kasą kazali czekać z tygodnia na tydzień i miesiąca na miesiąc i co jak kasy nie było tak tej kasy nie ma a długi rosną że im wstyd nie jest samotne matki które pracują na swoje dzieci jedyne zywicielki muszą glodowac i odmawiać wszystkiego swoim dzieciaczka szkoda tylko że oni nie wiedzą jak to jest żyć z miesiąca na miesiąc! Hmm jak to ktoś kiedyś powiedział o tej firmie,, HUCZNE OTWARCIE CICHE ZAMKNIECIE,, popieram bo tak się już dzieje a nasze dzieci miały jeszcze firmowego przedszkola się doczekać ???????????????? Żenada mam nadzieję że dojdzie do takiej sytuacji że oczy im się bardzo szeroko otworzą bo tak szczerze bez tych samych pracowników ta firma nie istnieje to My pracownicy byliśmy sercem w całej Starzowskiej grupie!!!

Mama

Firma jest niepoważna. Już 3 miesiąc czekamy za przekazaniem nas do ZUS. Myślałam, że urlop macierzyński będzie dla mnie najpiękniejszym okresem w życiu. Czasem kiedy będę mogła się cieszyć małżeństwem. Tymczasem codziennie myślę skąd wziąć pieniądze na pampersy, mleko nie mówiąc już o spłacie kredytu, rachunkach. Nie życzę nikomu żeby znalazł się w takiej sytuacji. Po to pracowałam (na długo przed zajściem w ciążę) żeby mieć NALEŻNE mi świadczenia. Kobiety, które nie pracują mają od państwa wypłacane macierzyńskie, a ja głupia pracowałam i nie mam nic. Codziennie wydzwanianie do firmy i proszenie się o coś co nam się należy. Po prostu wstyd.

Mama
@Mama 03.10.2018 08:54

Czasem kiedy będę mogła się cieszyć maleństwem. *

długi

#tematdlauwagi

I Co Teraz ?

#TVN #UWAGA #TVNUWAGA #POMOCY #!!!!!

Zostaw opinię o Starz Polska Sp. z o.o. Elektrotechnik Elektronic - Mutowo

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Starz Polska Sp. z o.o. Elektrotechnik Elektronic