PROFARM PS Sp z o.o.

Adres: Słoneczna 96, 05-500 Stara Iwiczna

NIP: 5220103756 KRS: 0000135373

PROFARM PS Sp z o.o.
2 119 6 1

Opinie o PROFARM PS Sp z o.o.

zus

Duża rotacja w tej przyjaznej i rodzinnej firmie.????

obecny
@zus 07.02.2019 09:24

Zwłaszcza w księgowości. W poprzednich latach, co bilans to nowy główny księgowy.

123
@obecny 07.02.2019 09:35

Chyba ktoś tu nie bardzo w temacie zmian głównych księgowych.

kompa
@obecny 07.02.2019 09:35

Przekazanie samochodu służbowego nie pomaga w zatrzymaniu gk?

123
@kompa 07.02.2019 17:32

Chyba raczej zarobki poniżej przeciętnej

123
@123 07.02.2019 17:54

I przeogromny stres:(

iii
@123 07.02.2019 16:52

Na miescie mówią ze co trzy miesiące oatatnio aię zmienia gk. To jak z tym jest?

Zainteresowany

Szukają magazynier. Ile dają na rękę na początku?

xxx
@Zainteresowany 02.02.2019 19:18

3000

Zainteresowany
@xxx 03.02.2019 10:23

No to całkiem nieźle

Zainteresowany
@xxx 03.02.2019 10:23

Czy ktoś może jeszcze potwierdzić. Bo opinie o firmie to takie sobie. Kasa to nie wszystko.

nanka
@xxx 03.02.2019 10:23

To księgowi mniej dostają:)

done
@Zainteresowany 03.02.2019 16:44

Moga ci dac 3000?kto wie , bo z nimi to różnie jest, ale jak cos im sie nie spodoba to ci nie przedluza i zatrudnia kumpla kumpli ktory w tym czasie moze poszukiwać pracy.

zainteresowany
@nanka 04.02.2019 00:11

A ile dostają księgowi ? Okolica nieciekawa i opinie raczej nie zachęcają do podjęcia tam pracy. Zastanawiam się czy warto aplikować

Brutto
@xxx 03.02.2019 10:23

To chyba brutto

Zainteresowany
@Brutto 06.02.2019 18:12

To w końcu brutto czy netto? Zaznaczam, że pytam ile dają na rękę.

jhj
@zainteresowany 06.02.2019 09:17

Ale chyba nie szukają księgowych ?

Agata

@Były, nie dopominam się o dobre opinie - zachęcam jedynie do pisania wypowiedzi rzeczowych, merytorycznych i kulturalnych. Na forum mile widziane są zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie - muszą jedynie spełniać wymienione wyżej warunki. Wydaje mi się, że nie jest to wiele. @kjka, @były, jest to chyba miły gest ze strony pracodawcy. @kjka, możesz napisać jeszcze coś więcej o pracy w PROFARM PS?

Była_pracownica_tej_firmy
@Agata 23.09.2018 20:39

@Agata serdeczna prośba o niekasowanie komentarzy. Rozumiem, że niektóre z komentarzy mogły być nie na miejscu. Jednak ostatnie, w których byli pracownicy rzeczowo i konkretnie odnosili się do pracodawcy i atmosfery panującej w firmie powinny zostać. W jakich słowach życzy sobie Pani moderator aby napisać opinie? Bo w tych ostatnich koleżanka/kolega opisali tak jak się należy. Ja od siebie mogę dodać, że zarobki są przeciętne. Obecnie na rynku pracy (zwłaszcza przy takim niedoborze ludzi na rynku) zarobki są min. 30% większe. Dodatkowo brak socjalu i brak wszędzie obecnych już dodatków takich jak karta sportowa, medyczna itp. Atmosfera fatalna. Każdy chodzi w napięciu bo wczoraj Zarząd się do Ciebie uśmiechał a dziś nie odpowiada Ci "dzień dobry". Dobrymi pracownikami, z którymi się rozmawia i którzy mają dobrych pracowników to tylko kadra kierownicza i główna księgowa. Reszta pracowników to wyłącznie zło konieczne. Spodnie w Zarządzie nosi Pani Prezes nie Pan Prezes. Podczas nieobecności Pani Prezes zachowanie Pana Prezesa jest o 180 stopni inne. Na pozytyw oczywiście. W drugą stronę też to działa. Dziwne, ale tak jest. Czy taka opinia jest rzeczowa, merytoryczna i kulturalna Pani moderator? Czy jest zgodna z regulaminem? Bo odnoszę wrażenie, że poprzednie były podobne a i tak zniknęły. Wygląda to tak jakby za opłatą firma płaciła za usuwanie niepochlebnych komentarzy. A to by było słabe.

lll
@Była_pracownica_tej_firmy 24.09.2018 09:08

Główna księgowa to nie ma w tej firmie nic do gadania.

obserwator
@lll 27.09.2018 09:38

Oprócz członka zarządu to chyba nikt nie ma nic do gadania. Prezes raczej chyba nie wiele.

anonymous
@Była_pracownica_tej_firmy 24.09.2018 09:08

Ale każdy pracownik ma swojego kierownika :) to kto jest tym złem koniecznym?

abc
@obserwator 27.09.2018 19:34

Dlatego też kierownicy ukrywają niektóre istotne rzeczy przed zarządem...

pyt.
@Była_pracownica_tej_firmy 24.09.2018 09:08

A czy główna księgowa to jest z rodziny czy polecona?:)

goworkers

Są firmy, które nie mają żadnej opinii. I te firmy są zazwyczaj w porządku względem swoich pracowników!

Byl
@goworkers 31.01.2019 18:08

Potwierdzam. Właśnie odchodząc z profarm ps w takiej pracuję. Od kilku lat na temat mojej obecnej firmy nikt się nie wypowiada.

Turkot

Lepiej się tu nie zatrudniać, bo jak znajomy zarządu będzie szukał pracy na twoim właśnie stanowisku to Ci nie przedłużą umowy, więc szkoda energii.

xxx

Prezesowa przypomina mi „asystentki” ministra

mim
@xxx 29.01.2019 16:39

Chciałaby.

mm
@mim 29.01.2019 17:35

A wiesz jak one wyglądają?:):):)

ii
@mm 29.01.2019 18:25

wlasciwie to prezesa banku centr

go

To co pamiętam z tej firmy pracując tam to, że każdy drobny wydatek dla pracowników to był problem, lepsza kawa, prenumerata czasopism profesjonanych itd. Nadal tak jest?

Agata
@go 07.12.2018 10:46

A dawno pracowałaś w PROFARM PS? Może od czasu Twojego odejścia z firmy wiele się w niej zmieniło. Co jeszcze możesz dodać o pracy w tym miejscu? Ciekawi mnie na przykład kwestia rozwoju pracowników poprzez profesjonalne szkolenia i ścieżka awansu. Możesz coś więcej napisać na ten temat?

Pracownik
@Agata 07.12.2018 20:44

W firmie nic się nie zmienia. Pracownik jeśli sam w siebie zainwestuje to się rozwija. Na szkolenia chodzą ciągle te same osoby. Awans tylko wtedy gdy jesteś blisko zarządu.

PPp
@go 07.12.2018 10:46

A pamiętacie jak pracownicy się składali na maszynkę do kawy w dziale administracji bo zarząd nie chciał wydać kasy?:):)/)

Hihihi
@PPp 11.01.2019 08:27

Nie administracji tylko ksiegowości.

Agata

W wątku pojawiły się głosy - na przykład użytkownika @Miś - że osoba komentująca na forum musi podawać swoje dane - absolutnie nie! Każdy ma prawo do pozostania anonimowym. Nikt nie wymaga odkrycia się na forum. A ponadto ustawa o ochronie osobowych definitywnie tego zabrania. Na portalu dane osobowe potrzebne są jedynie w przypadku, gdy ktoś dobrowolnie zechce skorzystać z nowej funkcji "Zero tolerancji" obecnej od jakiegoś czasu na forum. Służy ona do konfrontacji z pracodawcą w przypadku, gdy ktoś doznał zjawiska mobbingu w swoim zakładzie pracy, chce zawalczyć o zadośćuczynienie i ma na to rzetelne dowody. Wracając jednak do tematu - czy ktoś z Was niedawno podjął pracę w PROFARM?

Lll
@Agata 15.11.2018 15:43

Pracownik niezależnie od tego, w którym pracuje departamencie jest pod ciągłym nadzorem, nawet jeśli nie ma w danym pomieszczeniu kamer, to współpracownicy doniosą w odpowiednim czasie,co inny pracownik robi.

Agata
@Lll 19.11.2018 06:55

Dlaczego tak to wygląda w PROFARM PS? Może warto byłoby podjąć jakieś działania ku temu, aby w firmie pod tym względem zaczęło dziać się lepiej. Jesteś obecnie zatrudniona w tym miejscu, czy piszesz z perspektywy byłego pracownika PROFARM PS?

Spostrzegawcza
@Lll 19.11.2018 06:55

Szczególnie ci nadłużsi stażem w tej firmie donoszą...

ccc
@Lll 19.11.2018 06:55

To prawda, każdą minutę wyjścia trzeba odpracować,a jak nie to będzie źle.

M
@ccc 30.11.2018 19:10

Tu nie mogę się zgodzić. Pracowałam w Profarmie i nie było problemu od strony przełożonych i Zarządu odnośnie wcześniejszego wyjścia z pracy albo spoźnienia. Nie trzeba było też opracowywać. A dla przyszłych komentarzy zaznaczam że już nie pracuje w Spółce dłuższy czas więc jak to pewnie złośliwi napiszą o moim wpisie "lizus" nie jest mi potrzebne.

Agata
@M 01.12.2018 08:07

Dobrze to brzmi, tym bardziej, że chyba każdy potrzebuje czasem wyjść wcześniej z pracy, na przykład w przypadku zaplanowanej wizyty u lekarza, czy też innych działań. Czy mogłabyś napisać, jak wyglądał Twój przykładowy dzień pracy w PROFARM PS? Dlaczego zdecydowałaś się odejść z pracy w tym miejscu? Oczywiście jeśli chcesz i możesz powiedzieć.

mmm
@M 01.12.2018 08:07

Teraz wpisuje się we wniosku wcześniejsze wyjście lub późniejsze przyjście.

lll
@mmm 03.12.2018 08:42

Nawet 15 minut się wpisuje

Ula
@Agata 02.12.2018 01:26

Agata, masz rację elastyczne godziny pracy są dobre, ale pod jednym warunkiem... że za każdą dodatkowo przepracowaną godzinę firma zapłaci. A często jest tak, że siedzisz po godzinach, bo terminy gonią, a kasy lepszej nie ma.

ffff
@Ula 05.12.2018 21:51

Toż to prezes ma ze swojej kieszeni zapłacić największym pracusiom??? Po co jak i taj będą zostawać bo się boją wywalenia jak się bie wyrobią w terminie.

bmw
@Agata 23.11.2018 16:12

Ale jakie działania jak to nie jest korpo i właściciel tam sedzi i sobie robi co chce. Stresuje pracowników , a że pracownicy są mało wyedukowani , zwykle nie znają języków obcych to muszą tam siedzieć.

342
@Lll 19.11.2018 06:55

Nawet doniosą o tym, o czym inny pracownik myśli, nie żartuję.

Była pracownica

Kasują nawet rzeczowe opinie takie jak zarobki, wypowiedzi o socjalu czy samej pracy. Mogliby skasować wszystkie opinie i mieli by spokój.

yuy

Grubo, pokazowali opinie

Agata

Przypominam po raz kolejny - forum GoWork.pl służy wymianie opinii rzetelnych, merytorycznych i kulturalnych opinii na temat pracodawców. Nie jest to miejsce, w którym powinny pojawiać się plotki na temat kolegów i koleżanek z pracy, więc bardzo proszę o zaprzestanie pisania komentarzy niemających związku z wyrażaniem swoich opinii na temat pracy oraz warunków oferowanych przez firmę PROFARM.

mig
@Agata 05.08.2018 20:19

Uważam, że większość opinii o warunkach pracy w PROFARM jest rzetelna. Co można kulturalnego napisać o pracodawcy, który na wyjeździe integracyjnym, przedstawiając nowemu dyrektorowi swoich podwładnych naśmiewał się z nich. Krytykował tuszę i sposób ubioru. Gdzie tu szukać kultury ? (usunięte przez administratora)

Ggh
@mig 06.08.2018 07:16

A to do wyjazdu integracyjnego dyrektor nikogo nie znał? :)

obecny
@Ggh 06.08.2018 07:56

Był nowy. Zapłacili za niego firmie rekrutującej 40 tys. i długo się nie nabył.Pociagnał jeszcze trochę na osiągnieciach poprzedniczki i odszedł nie wnosząc nic do firmy.

iawa
@obecny 06.08.2018 09:16

Dyrektor finansowy wyprowadził księgowość na prostą wg księgowych.Oczywiscie nie wg zarządu.

Byly
@Agata 05.08.2018 20:19

W obecnej pracy kolega otrzymał na 20-lecie pracy bon 5 tys. zł. Ja na 20-lecie w Profarm ps otrzymałem wypowiedzenie. Mimo wszystko uważam, że otrzymałem lepszy prezent niż kolega z obecnej pracy. Tyle w temacie pracy w Profarm ps.

dasea
@Agata 05.08.2018 20:19

To musi być straszne pracować we wspomnianym kontenerze w taki upał.

nick
@Byly 06.08.2018 15:20

Też tak myślę, wszędzie lepiej niż w PS Pr

Ala
@Byly 06.08.2018 15:20

A mój kolega za 20 letni staż w pracy (polska firma jubilerska) jedzie do Tajlandii w nagrodę. Szef mu nie będzie zazdroscił bo sam za to płaci:)

smutno
@Ala 17.09.2018 09:43

Ciekawe, że piszesz o zazdrości szefa hurtowni gdy pracownicy sobie podrózują za ciężko zapracowane pieniądze. Tutaj jak szef się dowie, że pracownik był w jakimś fajnym miejscu to już planuje jak go zwolnić. Sam nie wyjedzie nigdzie daleko bo nie ma do nikogo z pracowników zaufania.

x
@smutno 25.01.2019 22:30

No chyba do kierownika transportu to ma 100% zaufanie. Zawsze pilnuje mu biznesu.

aaa

Tyle opinii i wszystkie słabe.Brawo zarząd.

Pracownik
@aaa 08.01.2019 20:39

Jaki zarząd takie opinie!!!!

xxx

Prezes i prezesowa lubi zwoływać pracowników na spotkanie i dopytywać się na temat ich szefa (bezpośredniego szefa tych pracowników).

Agata
@xxx 12.12.2018 07:56

Rozumiem, że chodzi tu o bezpośrednich przełożonych tychże pracowników PROFARM PS. Czy często takie sytuacje mają miejsce w firmie? Jak są odbierane przez osoby, których dotyczą? Ciekawi mnie, jaka jest przez to atmosfera w PROFARM PS.

xxx
@Agata 15.12.2018 14:16

(usunięte przez administratora)Atmosfera jest bardzo nieprzyjemna po takich akcjach.

Agata
@xxx 15.12.2018 17:03

Faktycznie, takie sytuacje raczej chyba nie powinny mieć miejsca w firmie. A możesz jeszcze powiedzieć coś więcej o pracy w PROFARM PS? Jak ogólnie oceniasz dialog na linii pracodawca-pracownik? Czy pracownicy PROFARM PS mogą liczyć na jakieś ciekawe szkolenia, podnoszące ich kompetencje?

mmm

Jak wigilia firmowa?:)

Pracownik
@mmm 19.12.2018 08:59

No co? zasłużeni zgarnął premie, a plebs ochlap.

&&&
@Pracownik 20.12.2018 17:31

Coś wyrwane z kontekstu , coś skasowane?

Obecny pracownik

Już ponad miesiąc temu zmienił się kierownik hurtowni a na stronie firmy jeszcze zdjęcie poprzedniego. Ciekawe dlaczego?

Ggg
@Obecny pracownik 03.12.2018 18:29

No ciekawe, dlaczego? Napewno masz jakąś świetną odpowiedź na własne pytanie. Z pewnością trafną.

hhh
@Ggg 03.12.2018 18:44

A jest nowy? Nowa? Była powinna żądać usunięcia zdjęcia.

Aaaa
@hhh 03.12.2018 23:41

Widzę że zarząd śledzi opinie o firmie, gdyż usunęli już poprzedniego kierownika że strony :).

ghg
@Aaaa 04.12.2018 20:02

Ale szybko znaleźli. Pewnie tańszy od poprzedniego pracownika.

Ciekawski

A kiedy reszta odejdzie? A może reszta nigdzie indziej nie odnajdzie się. Zwróciłem uwagę, że ktoś kto ma poczucie wartości prędzej czy później odchodzi.

aas

Ciekawe jaka będzie wigilia w tym roku:)

saa
@aas 29.11.2018 08:10

Żadna wigilia już nie przebije tej w magazynie na paletach z magicznym klimatem ubogiej stajenki. Cały wystrój i inscenizacja oddały w pełni szacunek pracodawcy do pracownika.

Bl

Towarzystwo dokładnie go, a on szczęśliwy.

kamyk
@Bl 28.11.2018 19:29

Nie musi się wysilać i niczego specjalnie nie umieć, tak mu wygodnie, gdzie by poszedł do pracy?:)

Zainteresowany

Szukają człowieka na magazyn. Ile dają miesięcznie na rękę?

Agata
@Zainteresowany 26.10.2018 14:54

@Zainteresowany, widzę, że interesuje Cię praca w PROFARM PS. Trzymam kciuki, aby osoby zatrudnione obecnie u tego pracodawcy były w stanie Ci pomóc, choć wiem, że często kwestia wynagrodzenia jest bardzo indywidualna. Zdecydujesz się aplikować "w ciemno"?

Miś
@Zainteresowany 26.10.2018 14:54

Nikt ci nie odpowie na żadne pytanie bo osoba komentująca musi podawać swoje dane:)

Agata

@Były, @Joker, takie komentarze nie mają żadnego związku z merytorycznymi wypowiedziami na temat pracodawcy, bardzo więc proszę o powstrzymanie się od tego typu sugestii oraz dyskusji. Jeśli pracujecie aktualnie w PROFARM PS, to czy moglibyście napisać, jakie widzicie plusy i minusy pracy w tym miejscu?

Agata

@Była_pracownica_tej_firmy, racja, niedopatrzenie/błąd z mojej strony, przepraszam. Zapewne chciałam zapytać o to, czy długo byłaś związana z firmą. Nie mam wglądu w zarchiwizowane komentarze, więc tak jak pisałam wcześniej - zawsze możesz zwrócić się na podanego maila. Czy są na forum osoby, które pracują obecnie w PROFARM PS i chciałyby podzielić się swoją rzeczową opinią o warunkach oferowanych przez tego pracodawcę?

Agata

@Była_pracownica_tej_firmy, usuwaniem komentarzy niezgodnych z regulaminem forum zajmuje się administrator. Reklamacje w tej kwestii można składać pod adres mailowy admin@gowork.pl . Nie prowadzimy działań, w których oferujemy usuwanie niepochlebnych komentarzy. Z ogólnodostępną ofertą dla pracodawców można się zapoznać tutaj: http://chipbilling.com/pracodawca-oferta . Długo już pracujesz w PROFARM?

Była_pracownica_tej_firmy
@Agata 29.09.2018 15:05

Skoro podaje się za byłą pracownice to już nie pracuje. To powinno być logiczne. A dlaczego mój poprzedni komentarz został usunięty, skoro nie odnosił się obraźliwie do nikogo a zawierał obiektywne informacje dot. atmosfery, warunków wynagradzania, premiowania i warunków socjalnych? Jeśli takie komentarze też są usuwane to po co jest forum?

obserwator
@Była_pracownica_tej_firmy 01.10.2018 13:49

Pani administrator uznała, że prezent typu kosmetyczka kub portfel to jest miły gest ze strony pracodawcy :) No nie mogę:):):) Powinni się wstydzić...

pracownik
@obserwator 04.10.2018 01:03

Niedługo 30 lecie firmy. Ciekawe czy coś dostaniemy ? (usunięte przez administratora)

zyz

Wow. Firma się rozwija. Znów szukają ludzi do pracy.

Ita

Co w tym smutnego, że ktoś szuka pracy? Nie kradnie, (usunięte przez administratora) nie krzywdzi innych, tylko chce uczciwie pracować i znaleźć pracę.

pracownik
@Ita 11.05.2018 12:27

Smutna to jest kariera kierownika transportu. Jak on może patrzeć w oczy koledze, którego miejsce zajął. Jak on może patrzeć na siebie w lustrze.

Bla
@pracownik 12.05.2018 11:17

Może go spytaj? Będzie najłatwiej.

auć
@pracownik 12.05.2018 11:17

Kierownik transportu to ma zagwarantowany etat do emerytury no chyba, że firma padnie to wtedy juz nie:)

aaa
@pracownik 12.05.2018 11:17

Normą jest w tej firmie, że jedni wygryzają drugich, jak nie kierownik magazynu to transportu albo podrzędna księgowa główną księgową ...Takie standardy, nic dodać nic ująć.

1234
@aaa 12.05.2018 18:45

Czytam i czytam te wpisy i widzę że piszą tu "geniusze" którzy prawdopodobnie nic w swoim życiu nie osiągnęli wiec jedynie co Im pozostało to czepiać się innych.

pracownik
@1234 12.05.2018 20:47

No właśnie. Nie tak jak geniusz zarządzania transportem. Dzięki swojemu uporowi zdał maturę na "warszawskiej sorbonie" i dzięki swojej pracowitości piął się po szczeblach kariery. Zawdzięcza to tylko swojemu geniuszowi.

aaas

ze stałą pensją:)

Asa

Smutne jest dla osoby co się nie splamiła ciężką pracą

była
@aaa 12.05.2018 18:45

Zagalopowałeś się z tą poprzednią księgową, która niby wygryzła główną. .. Rozumiem, że chcesz przedstawić Profarm w jak najgorszym świetle, ale nie kłam.

xxx
@była 24.08.2018 14:06

Nie kłamię, tak mówią twoi byli współpracownicy. To oni kłamią?

Smutny
@1234 12.05.2018 20:47

Nawet prawdziwy doświadczony i wyedukowany geniusz nic nie poradzi w firmie , która za prawdziwe wartości wyznaje donosicielstwo i dawanie wiadomo czego...

anonymous
@Smutny 22.09.2018 07:39

A jak wygląda nieprawdziwy doświadczony i wyedukowany geniusz?

kulka
@anonymous 22.09.2018 10:30

Siedzisz obok niego:)

mmm

Przykrość duża nie z powodu tego, że ktoś szuka pracy tylko z tego, że ludzie są najzwyczajniej w świecie podli , szczególnie w tym miejscu.

prof

No tak, to przecież oczywiste.

Osoba z zewnątrz

Tak czytam te opinie i się zastanawiam jak ta firma funkcjonuje przy tak niezadowolonych pracownikach. To chyba jakiś cud:)

abcde
@Osoba z zewnątrz 24.09.2018 15:16

Jak widac można nienawidzić swoją pracę i dobrze robić właścicielowi dzięki swojej pracy. Polak potrafi.

Były

Obecni pochwalcie się co dostaliście na tak szumnie zapowiadane 25 lecie. Pani Agata tak się dopomina o dobre opinie.

Byla
@Były 20.09.2018 09:54

Portfele i kosmetyczki? Coś tam ktoś niżej napisał.

były
@Byla 20.09.2018 15:06

Pytanie było o 25 lecie a nie 20 lecie.

kulka
@były 20.09.2018 20:06

Chyba nic:)

Agata

@Pracownik, @Botoksik, zasady dobrego wychowania i netykiety powinny być zachowywane bez związku z różnymi sytuacjami. @Ala, wydaje mi się, że nie jest to wypowiedź na temat pracy w PROFARM PS. Jesteś jej obecnym lub byłym pracownikiem? Przypominam, że na forum dzielimy się opiniami na temat pracodawców.

Ala
@Agata 17.09.2018 21:22

No chyba się dzielimy, po 20 latach pracy w Profarmie nie dostanie się w nagrodę wycieczki do Tajlandii tylko prędzej zwolnienia z pracy.

Botoksik
@Agata 17.09.2018 21:22

Przeciez zasady są zachowane! Ludzie piszą prawdę, samą prawdę! Wiem wiem straszne to jest jak zarzad traktuje ludzi ale taka jest niestety prawda. Nikt nic nie oszukuje!

były
@Ala 18.09.2018 11:03

Na 20 lecie firmy najdłużej pracujący dostali po prezencie od firmy. Kobiety kosmetyczkę a mężczyźni portfel. Czy ktoś z obdarowanych pracuje jeszcze w firmie ? (usunięte przez administratora)

kjka
@były 20.09.2018 07:37

Portfel to dostali nawet ci ktorzy nie pracowali 20 lat:) Nie wiadomo po co ten portfel, do tego taki duży jakby nie wiadomo ile kasy tam człowiek zarabiał.

pracownik

Pani Agato, zarząd aby nie płacić zwalnianemu pracownikowi odszkodowania oskarża go o kradzież. W całej mistyfikacji bierze udział pracownik kadr i kierownik działułu a współpracownik dostaje kłamliwą notatkę służbową do podpisu z propozycją " nie do odrzucenia". Cała sprawa nie jest pomówieniem, bo zapadł w niej prawomocny wyrok. Czy według Pani jest to merytoryczna opinia o pracodawcy ? Czy została zachowana kultura i wzajemny szacunek ?

x
@pracownik 19.09.2018 08:00

No cóż, były to początki zwolnień, to testowali jak zrobić to najmniejszym kosztem. Remonty startego Porsche wtedy były bardzo kosztowne dla firmy (usunięte przez administratora)

Agata

@@@@, mimo wszystko wciąż nie wydaje mi się, aby to było istotne i dotyczyło w jakikolwiek sposób pracy w PROFARM PS i warunków oferowanych przez tego pracodawcą - a takimi informacjami się tutaj dzielimy. Pracujesz lub pracowałeś w tym miejscu? @Botoksik, @hej, Was również upominam - to nie jest miejsce na tego typu komentarze! Bardzo proszę o wzajemny szacunek, również w stosunku do osób trzecich.

Pracownik
@Agata 10.09.2018 23:06

Jak pracodawca nie ma szacunku do Ciebie to dlaczego masz mieć szacunek do niego. W tych przypadkach akurat tak jest.

Botoksik
@Agata 10.09.2018 23:06

A niby dlaczego??? Oni nie mają szacunku do innych, a więc dlaczego my mamy mieć szacunek do nich????

Agata

@ciekawy, czy to istotna kwestia? Przypominam, że na forum dzielimy się opiniami na temat pracodawców - pracowałeś lub pracujesz w PROFARM PS? Podziel się proszę swoją opinią na temat tego pracodawcy. @klmn, a Ty pracujesz w tej firmie? Jeśli tak, to napisz proszę, jak oceniasz tego pracodawcę i oferowane przez niego warunki.

Look

Skąd w Was wszystkich tyle jadu? Naprawdę podziwiam to, że Wam się chce tyle pisać na temat firmy, z którą nie macie już wspólnego lub mieć nie chcecie.... Byłych pracowników, w ogóle nie powinno obchodzić co się obecnie w firmie dzieje... Obecnym - skoro ciągle narzekają, proponuję poszukać czegoś nowego, bo spełni Wasze wymagania...

abcd
@Look 26.08.2018 07:13

A skąd niby ma być? To „zasługa” „wspaniałego zarządu”.

anonymous
@abcd 26.08.2018 09:44

Nie lepiej odciąć się po prostu?

anonymous

Mogą być dyrdymały... każdy ma prawo wyrażać własne zdanie i używać słów jakich chce. Takie czepianie się się trochę "byleby się czepić " . żal.

klmn
@anonymous 30.08.2018 22:32

Ludzie mają żal do zarządu i mają prawo pisać co chcą bo od tego jest ta strona. Naprawdę nie trzeba ich podziwiać. Podziwiaj swoją rodzinę albo jakichś prawdziwych bohaterów. Pozdrawiam.

Zostaw opinię o PROFARM PS Sp z o.o. - Stara Iwiczna

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFARM PS Sp z o.o.