Solid Security
2 1678 6 1

Opinie o Solid Security

Umowa zlecenie

Czemu zatrudniają na trzy umowy zlecenia rozpisane na cały rok ??? Kto wie, kto wie ???

Ambalabamba
@Umowa zlecenie 06.02.2019 07:59

Zlecenie zawsze jest tańszą opcją dla pracodawcy. A są dwie umowy bo inaczej odprowadza się składki do zusu- w takim sensie że płacą mniej. Ponadto nie przysługuje Ci płatny urlop, a z bezpłatnym też są problemy;-) Mało tego, z moich obserwacji wynika że zleceniobiorca jest kimś kto absolutnie nigdy nie choruje- co najwyżej ma katar i przychodzi do pracy- bo musi.

Umowa zlecenie
@Ambalabamba 06.02.2019 17:34

Nie dwie, ale trzy umowy zlecenia. Jaki urlop na umowie zleceniu? Rozróżniasz różnicę między umową o pracę, a zleceniem? Że są inaczej płacone składki do ZUS, to tyle to ja wiem. Pytam czym to skutkuje dla zleceniobiorcy?

Marco
@Umowa zlecenie 12.02.2019 07:30

Tym , że z tak odprowadzanych składek ZUS dorobisz się najniższej emerytury . Dziś to jest 1100 brutto.

Ambalabamba
@Umowa zlecenie 12.02.2019 07:30

Rozróżniam różnicę- cokolwiek to oznacza. Skoro jednak interesujesz się szeroko rozumianym działem kadr i płac, to polecam książkę zamiast złośliwych odpowiedzi. Zacznij od słownika języka polskiego, a jak już z tym się uporasz to kodeks cywilny i kodeks pracy.

Umowa zlecenie
@Ambalabamba 14.02.2019 20:41

I kto tu jest złoślwy ???

Pracownik

W tamtym roku solid dal 50 groszy podwyzki w tym nawet nie dal grosza, 11.50 za godzine pracy w Warszawie? Najbardziej zalosne stawki na rynku pracy jakie moga byc chyba, a na nas zbijaja kokosy, unikac z daleka

Czarny Wilk

Jedna z najgorszych firm w której pracowałem, nie szanują pracownika, słaba stawka i wymogi z kosmosu, inspektorzy nie mają pojęcia o ochronie powinni być lepiej dobierani i lepiej przeszkoleni z zakresu ochrony i zarządzania pracownikami, w obiektach wprowadzają reżim, mają swoich pupili, nie lubią jak pracownik ma swoje zdanie taki pracownik to nie wygodny pracownik, ponad to ucinaja godziny albo wasze godziny dają innym tzw. Pupilom, obowiązków ma się za 4 osoby istne przedszkole. Na służbie słyszysz same ploty jeden nadaje na drugiego atmosfera do bani. Jak się zwalniasz to szukają jak Ciebie jeszcze oskubac z wypłaty za umundurowanie i legitymację mimo że zdajesz całe. Stanowczo nie polecam.

Pracownik(były)

Ludzie dostają depresji pracując tutaj. Nigdy nie widziałem gorszego miesjca pracy...

joanna
@Pracownik(były) 12.02.2019 15:17

Do którego dnia miesiąca jest wypłacone wynagrodzenie ?

niestety
@Pracownik(były) 12.02.2019 15:17

Pracowałeś w biurze czy na jakimś obiekcie?

1111

Dostałam zaproszenie na rozmowę do biura w Warszawie. Po przeczytaniu tych komentarzy jestem pod wrażeniem. Czy warto zawracać sobie głowę tym spotkaniem?? Jak się tam pracuje, jakie wynagrodzenie ?

ABC
@1111 05.02.2019 20:38

Jeśli nie jesteś w podbramkowej sytuacji to nie idź. Wynagrodzenie bez szału. Pracuję się nieciekawie bo nikt nie szanuje pracownika, nawet jeśli jest bardzo pracowity.

Kto wie?
@1111 05.02.2019 20:38

Czemu zatrudniają na trzy umowy rozpisane na cały rok ??? Kto wie, kto wie ???

Ja wiem
@Kto wie? 06.02.2019 07:56

Bo ludzie się na to zgadzają i podpiszą wszystko co pany z solidu im podsuną pod nos, nawet jeżeli jest to skrajnie niekorzystne dla pracownika.

Marysia

Pracuję w księgowości w Warszawie. Komuś kto chce nabyć doświadczenie zawodowe licząc się z niskim wynagrodzeniem i narzucanymi nadgodzinami polecam tą pracę. Ludzie są różni ale większość jest w porządku. Podobno niektórzy pracują tu 14, 10 lub kilka lat. Umowę dają od ręki a z pensja jest na czas. Największym problemem jest jednak wykorzystywanie. Żeby iść na urlop musisz poprosić kogoś o zastępstwo. Więc ktoś ma swoje i twoje obowiązki. Są tacy co zrezygnowali z planów urlopowych lub zastanawiają się nad 1 tygodniem. W ostatnim czasie kilku pracowników odeszło więc Szefowa obdarowuje pozostałych dodatkowymi obowiązkami:) ;) Wielokrotnie słyszałam ze „jeżeli chcesz się czegoś nauczyć to jak trzeba to musisz zostać po godzinach”. Są tacy ci siedzą do 20.00 a płatne jest tylko 10 nadgodzin w miesiącu. Drugim i równie ważnym problemem jest stosunek szefowej do pracowników. Często krzyczy ma innych i obraża. Przykro słuchać i patrzeć... Są jednak tacy co chwalą sobie ta pracę - najczęściej osoby, które z daleka dojeżdżają lub Ci co kiedyś mieli gorszą pracę.

Kudłaty
@Marysia 19.07.2018 10:18

Szefowa krzyczy i obraża...czyli nęka pracowników a to już mobbing.Każdy ma przecież lepszy czy gorszy smartfon z dyktafonem czy kamerą.Wystarczy nagrać dyskretnie kilka,kilkanaście takich występków szefowej i mamy dowody.Kolejna rzecz to już według uznania albo do sądu albo poinformować jakąś lokalną poczytną gazetę...dziennikarze lubią takie tematy.Blask szefowej szybko zmarnieje...

Marysia
@Kudłaty 22.07.2018 07:51

Masz rację ale nie każdy chce się w to bawić. Ci którym to nie pasuje odchodzą po kilku miesiącach a pozostałym mimo, ze tez nie pasuje ( bo szefowa jest tematem nr 1 w codziennych pogawędkach ;) ) udają ze jej zachowanie to nie problem. Myslę, ze m. in. dlatego, ze z powodu dużej rotacji można szybko awansować. Ktoś kto nigdy nie miał wcześniej styczności z księgowością, dzięki determinacji (nadgodziny, brak urlopu...) może po kilku miesiącach prowadzić spółkę...o ile nadarzy się okazja. Ponadto część kolegów dojeżdża do pracy z daleka oraz jest 50+ wiec chyba z obawy o utratę pracy akceptuja humory szefowej. Poza tym to inteligentna kobieta i potrafi odnaleźć się w sytuacji. Rano nakrzyczy na Ciebie ze za wolno pracujesz a popołudniu zapyta się komu kibicowales i potwierdzi jaka to świetna drużyna. Czasami zastanawiam się gdzie kończy się jej ekstrawertyzm a zaczynaja zaburzenia emocjonalne xD

Kudłaty
@Marysia 24.07.2018 08:04

A to szkoda że pracownicy dają się poniżać.Ja jednak się upieram żebyście skontaktowali się z jakimś dziennikarzem i przedstawili mu sprawę.Nie chce tu robić reklamy więc napiszę tak: fakt-y i super-ekspresy lubią takie tematy.Dziennikarze sami zrobią materiał,muszą tylko posiadać konkretne informacje.//Chyba że Wam się podoba takie zachowanie szefowej?

Marysia
@Kudłaty 24.07.2018 10:44

Mi nie, dlatego rezygnuję.

Anonim
@Marysia 19.07.2018 10:18

Na jakie wynagrodzenie mozna liczyc na poczatek w ksiegowosci ?

Sol
@Kudłaty 22.07.2018 07:51

Do sadu pracy lub PIP. Nic nie kosztuje nauczyc porzadku nieuczciwych z mafii Pruszkowskiej podobno oni zzalozyli Solid

Sol
@Marysia 19.07.2018 10:18

Jak pracował kiedyś w kaminiołomach to solid chwali :))

J
@Anonim 27.09.2018 09:15

Ja w 2014 dostawałam 1500 zł (dwie umowy(najniższa krajowa +reszta zlecenie)

J
@Marysia 19.07.2018 10:18

Potwierdzam. Ludzie zazwyczaj w porządku tylko osoba nadzorująca całym działem budzi postrach wszystkich. Człowiek boi się iść z urlopem bo nie wiadomo jaki ma humor i czy Ci podpiszę a nie opier...ze przeszkadzasz. Dobrze, że juz tam nie pracuje bo widzę że w perspektywie 4 lat nic się nie zmieniło

Amen

Nie polecam pracy w księgowości. Przy okazji- piszę to jedynie w celu informacyjnym. Ja się nie zastanowiłam i żałuję. Pierwszy niesmak pojawia się, gdy pracownik zobaczy swoją umowę, a raczej dwie umowy zlecenia. Generalnie chodzi o to że prawie nic ci nie przysługuje, wynagrodzenie też nie jest jasne. Kolejna sprawa to kultura organizacji, a raczej brak tej kultury. Przełożony krzyczy na Ciebie jak ma taki kaprys, obraża, czasami przeklina. To właśnie jest najczęstszą przyczyną wypowiedzenia umowy przez pracownika. Muszę przyznać że bardziej doświadczeni już po przeczytaniu umowy rezygnują. Plusem jest to, że nikogo nie zwalniają- ostatecznie nikt nie chce tu pracować. Myślę też, że pracodawcy na rękę jest takie zorganizowanie pracy, aby nikt się jakoś szczególnie nie rozwijał i nie nabierał wiedzy. Masz klepać i siedzieć cicho. Szkoleń nie ma, wolnego z resztą też. Od pracownika wymaga się by pracował jak robot, nie biorąc pod uwagę tego jakie ograniczenia niesie za sobą praca na systemie w który się nie inwestuje. I tak oto system się "zawiesza" a ty tłumaczysz się nie wyrobiłeś. Z resztą- to i tak twoja wina. Lepiej od razu się przyznać i błagać o wybaczenie. Jeśli więc nadal ktoś się zastanawia, to jednak polecam skuteczną strategię na "minimum szacunku". Donosić na wszysykich- to się sprawdza najepiej. I chwalić za szansę i prestiż jaki niesie za sobą praca...

Anonimowy
@Amen 02.02.2019 22:36

Niestety prawda...

Maja
@Amen 02.02.2019 22:36

W swojej wypowiedzi poruszasz ciekawą - i bardzo ważną - kwestię dotyczącą warunków zatrudnienia w tym miejscu pracy, mianowicie: rodzaju umowy proponowanej potencjalnemu pracownikowi przez pracodawcę. Czy istnieje jakikolwiek cień szansy, aby wynegocjować w firmą Solid Security zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę? Czy zawsze pracodawca daje nowo zatrudnionej osobie dwie umowy zlecenia na czas wykonywania pracy? Ciekawi mnie również, jak to jest później rozliczane i przez jaki okres czasu obowiązuje przykładowe zlecenie w tym miejscu? Mogę liczyć na doprecyzowanie tej kwestii?

Byly Pracownik
@Maja 05.02.2019 13:03

Nie masz co liczyć na umowe o pracę. Podstawą pracy w Solid Security są nadgodziny. Kiedy dostaniesz umowę o prace, będą "Zmuszeni" płacić Ci "Normalne" pieniadze za twoje dodatkowe poswiecenie. Dwie umowy zlecenie sa wypisane tylko i wylacznie po to, aby nie placić należnych nadgodzin. Dlatego beda przedluzac najbardziej jak sie da, zeby finalnie nie dac ci jej wcale. Majac dwie umowy zlecenie nadgodziny masz tak samo platne jak normalny dzien w pracy (wlaczajac weekendy i nocki)

Boss

1. Polityka firmy to ilość nie jakość - branie każdego obiektu rentowny czy nie aby tylko tabliczka wisiała - brak jakości =same dziadki 2. Na 7 spółek 5 jest zadłużone po szyję nie do formatowania - pracownicy co chwilę dostaja umowy z nową nazwą spółki a stara w świetle prawa zbankrutowała - brak ciągłej umowy w jednej spółce 3. Pracownicy i ich doświadczenia - ofiki branie jak popadnie na sztukę i jak sie da jak najwięcej kar nałożyć - Grupy Interwencyjne tam gdzie powinien kwalifikacje mieć pracownik ,zatrudniają dzieci i dziadków bez papierów każą im posługiwać sie ustawa o ujęciu obywatelskim jak by coś się działo Nieliczni co mają wpis i książeczkę broni to w 99% powinni je potrącić bo psychicznie nie są zdolni do pracy . Na sterydach branych przy przełożonych i innych środków które zaburzają jasność myślenia podczas pracy a co mówiąc podczas interwencji. 4.Firma naciąga klientów na podjazdy GI na alarmy których nie ma . I tam można by pisać i pisać

Sol
@Boss 30.09.2018 14:34

interwencja z Solidu i innych firm jeszcze nikogo nie złapała jezdzą pojedyńczo oszukują zleceniodawcow dziadostwo to ludzi brak

Ania
@Boss 30.09.2018 14:34

Oprócz tego klamia już na pierwszej rozmowie o prace w której zapewniają ze szkolenie do niczego nie zobowiązuje i jest jak najbardziej płatne. Natomiast jak człowiek zwolni się po jakimś czasie i dostaje wynagrodzenie to wpada w szok i odrazu dzwoni do firmy a tam co się okazuje??? Ze kierownik ochrony który cię zatrudniał dostał karę za twoje zwolnienie i odciąga ci za to z wynagrodzenia oraz nie otrzymujesz pieniędzy za szkolenie o którym cię zapewniano na samym początku i dodatkowo zabieraja opłatę za koszule. Wiec na przykład za 3dni szkolenia i 2dni pracy powinien człowiek dostać 450zl a dostaje 160zl. Moja historia która przeszłam. Pozdrawiam Solid

Ja
@Boss 30.09.2018 14:34

Chyba cię (usunięte przez administratora) że takie bzdury wypisujesz idź się leczyć pracuję w tej firmie świetnie zarabiam pensja na czas i zawsze wszystko się zgadza nikt do niczego mnie nie zmusza i jeszcze jedno nie jestem stara wręcz przeciwnie jak wam się dupska nie chce ruszyć i wykonać obowiązków służbowych to o co macie i do kogo żal często mordy na posterunku pracy ochlejecie tylko w prac po tych głupich ryjajach

1111
@Boss 30.09.2018 14:34

U nas na zalodze jezdzi 73 letni dziadek wyglada na 80 az wstyd jezdzic znim do klientow , a naSOGI przysylaja komunikaty aby dbac o wizerunek. Firmy. Zenada dziadek u schylku swojego zycia pracujacy wGI

ochroniach
@Ja 29.12.2018 04:37

Jak sioedziszPanienkow biurze zarabiasz 3 albolepiejtoci jest dobze zapraszamnaobiektzanajnizsza wtedy pogadamy.Jedno prawda wyplaty zawsze na czas

Biurowy
@ochroniach 15.01.2019 21:14

Drogi ochroniarzu- w biurze dają mniej niż napisałeś. Mamy jakieś 10-15% więcej niż ty.

Kierownik Daniel
@Ja 29.12.2018 04:37

Oto doskonały przykład poziomu kultury pracownika. Dałeś doskonałą reklamę :)!

recepcja
@Ja 29.12.2018 04:37

jestem tego samego zdania , praca super w recepcji a operuje 3 jezykami wiec i placa inaczej niz innym pracownikom wyplaty na czas szacunek inspektora, a jak wchodze na duzurke do ochrony to jakis kosmos zero kultury buraki raportow nie potrafia bez bledu nawet napisac zero znajomosci komputera i jeszcze mu sie guzika nie che nacisnac bo szlaban trzeba otworzyc

Jkh
@Ja 29.12.2018 04:37

Świetnie zarabiasz za 400 godzin super oby tak dalej .

pablo

To pochwalcie się Panie i Panowie jakie dostaliście podwyżki w 2019 roku,bo temat jakoś dziwnie ucichł.Chociaż złotówka netto?

SALZA
@pablo 01.02.2019 17:06

1 zł brutto

szczecin

PIP udaje że nie ma problemu w SOLIDZIE OCHRONA nikt nie kontroluje z jakiegoś powodu

Nick
@szczecin 10.11.2018 13:16

właśnie zgłosiłam jedna mobbingujaca mnie kur we do PIPy i nic nie zrobili nie ma nawet odpowiedzi!!! Bezkarni w łapę dostali czy co???

Gggggg
@Nick 12.11.2018 01:45

Też zgłaszałam i Pip nic z tym nie zrobił

cba
@Gggggg 29.01.2019 09:36

Należy zatem sprawę przekazać CBA

Pracownik

Ktos cos slyszal o nowych stawkach na carrefourach w Warszawie ile teraz daja?

zsa

Do Kiedy ma czas firma na wysłanie pitów !!??

Duzzzyyy
@zsa 22.01.2019 11:18

Koniec lutego.

Maja
@zsa 22.01.2019 11:18

Twoje pytanie dotyczy niewątpliwie bardzo ważnej kwestii. Mam więc nadzieję, że odpowiedź użytkownika @Duzzzyyy usatysfakcjonowała Cię. Teraz już chcielibyśmy dowiedzieć się czegoś od Ciebie na temat specyfiki pracy w Solid Security. Firma ta posiada Certyfikaty ISO 9001: 2015 potwierdzające, że przyjęta polityka jakości jest ukierunkowana na spełnienie wymagań i oczekiwań ich Klientów. To już świadczy o ich dużym profesjonalizmie. Wiesz może, jak duże trzeba mieć doświadczenie, żeby dostać tam pracę?

Akakakkaka

Witam, mam pytanie. Jak zwolnic się z firmy? Z umowy o prace? Ktos wie? Wypowiedzenie dac przełożonemu czy zawiezc do swojego biura rejonowego?

Xerro
@Akakakkaka 20.01.2019 14:48

Napisać wypowiedzenie i dać przełożonemu.

Były pracownik

Opowiem wam w skrócie, gdyż wystarczająco czasu straciłem juz w tej firmie. Firma poszukuje głównie liczarzy, którym płacą tak śmieszne pieniądze w porównaniu do pracy i odpowiedzialności, ze zastanawiam się jak firma dotrwała taki czas na rynku. W pracy spokojnie mozna zmienić język komunikacji na ukraiński, gdyz Polak nie zgodzi się na takie traktowanie, no chyba ze uwierzy w ich kłamstwa. Jeśli jesteś młodą osobą, zrobią z Ciebie kozła ofiarnego na kazdym kroku, byle by oczyścić się z winy, która jest tak naprawde wynikiem braku odpowiedniego sprzętu, kompetencji kierownictwa czy braków kadrowych. Liczarzy mozna porównać do zwierzyny, którą trzeba wyeksploatować jak to tylko mozliwe. Jeśli okazesz sie zdolny, i jakimś cudem będą chcieli dać Ci większe obowiązki, kierownictwo Ci nie popuści. Ci ludzie z biedy tak chronią swoich stanowisk, ze będą za wszelką cenę robić wszystko abyś zwolnił się sam , lub wpakują cię na minę. Obrażanie i nękanie pracowników jest tam na porządku dziennym. Dyrekcja posiadając dowody na takie zachowania, nie jest w stanie zrobić nic. Osoba której udowodniono znęcanie sie nad pracownikami nadal obejmuje stanowisko, i pozostała bez zadnych konsekwencji. Wstając codziennie na 6 do pracy widzisz ludzi opuszczających swoje stanowiska, i zastanawiasz sie nad sensem zycia i swojej wartości. Długo zbierałem się aby znów w Siebie uwierzyć, lecz dzisiaj wiem ze to nie jest kwestia Ciebie, bo i tak zawsze będziesz winny. Nie życzyłbym takiej pracy nawet wrogowi, bo jest to powolne wyniszczanie człowieka i zamienianie go w bezmózgą istotę, która musi wierzyć w słowa swoich przełożonych. Pomieszczenia dla liczarzy nie mają okien, co tylko potęguje depresję. Oglądaliście westerny ? W dziale bankomatów, i na sortowni kurz też przybiera kształt kulki, a klimatyzacja pcha go po tym eldorado. Zapytasz dyrekcję dlaczego nikt nie posprząta tego kurzu, zanim ktoś się udusi., "Po co, przecież i tak się zaraz zakurzy" Temperatura w pomieszczeniach to około 10 stopni, bo otyli kierownicy pocą się od siedzenia i stukania w klawiaturę. W pomieszczeniach brak dystrybutorów wody, co przy takiej pracy fizycznej wydaje się niedopuszczalne. Pracownicy mają zakaz opuszczania miejsc pracy, więc śniadania które przywozi "Pan Kanapka" są tylko dla uprzywilejowanych pracowników. Niektórzy kierownicy są nawet na tyle bezczelni, aby podać fałszywe dane , abyś popełnił błąd. Wszystko napędzane zawiścią, oraz strachem o własny stołek. Wymagają od Ciebie doświadczenia, czujności, bezbłedności, niekaralności, dyspozycyności za te same pieniądze , co dostaje sprzątaczka. Jeśli pracujesz tam juz z dwa tygodnie, i masz dosyć, na pewno ktoś spróbuje Cię przekonać "awansem" lub "poprawa finansową". To jest jak z byłą dziewczyną, NIE DAJESZ DRUGIEJ SZANSY BO STANIE SIE TO SAMO. Nie pisze tej opini po to aby wyżyć się czy odegrać za to co zrobili z moją psychiką czy wiarą w Siebie. Być może moja rozprawka uratuje komuś kilka miesięcy bądź też lat Solid Security, w skrócie SS Z uszanowaniem !

Pracownik
@Były pracownik 12.01.2019 07:23

Ja byłam "uprzywilejowana". I powiem tak- nie miałam lepiej. Pogarde do pracownika czuć na kilometr i z taką pogardą odnosił się do mnie przełożony. W dodatku wśród nas- robaków- są też inne robaki (usunięte przez administratora) które też nie mają lepiej, ale za to mogą pogardzać innymi współniewolnikami. Wszyscy za marne grosze. Zgadza się jednak to że pracownik ZAWSZE JEST WINNY. Zawsze się coś znajdzie. Powoli Cię gnębią aż zostajesz w tym bagnie bo nie wierzysz w siebie.

Nick

Proszę o prawdziwe informacje,jak wygląda wynagradzanie pracowników ochrony zatrudnionych na umowę o pracę oraz na umowe zlecenie. 1.Czy otrzymujecie minimalne wynagrodzenie za każdą przepracowaną godzinę ? 2.Czy pracodawca wypłaca godziny nadliczbowe z umowy o pracę w ramach umowy o pracę czy na umowę zlecenie? 3.Czy przy zatrudnieniu na umowę zlecenie otrzymujecie wynagrodzenie tylko w ramach jednej umowy czy pierwsza z ZUS -em ,a druga na inną firmę bez ZUS-u ?

Pracownik
@Nick 10.01.2019 18:22

W moim przypadku ja mam 2 umowy, umowe o pracę, oraz umowe zlecenie- umowa o prace za najnizsza krajowa i to co mam przeprwcowane powyzej etstu mam juz inna stawkę, w tej firmie nie iatnieje cos takiego jak nadgodziny. 2 umowy kazda dlw innych spolek solidu, wyplata w 2 przelewach. Do tego za marne grosze. Pozdrawiam

Lutek
@Nick 10.01.2019 18:22

Najpierw to trzeba mieć tą umowę przed sobą, podpisane nigdy nie wracają

Miki
@Lutek 11.01.2019 11:48

To prawda, po podpisaniu umowy w biurze zapewniano mnie, że otrzymam kopię umowy. Nic z tego, nigdy jej nie dostałem. Solid to już dziś chyba ewenement, w traktowaniu ludzi jak niewolników którym nic się nie należy, a nie jak partnerów.

Pracownik
@Miki 11.01.2019 21:44

Trzeba zadzwonic na postepu i wysla umowy poczta kazdemu to samo polecslem i kazdy uzyskal :) ja bez pronlemu wszystko uzyskałem.

Prezes

Moje doświadczenia z pracy w ss to załogi interwencyjne. Z plusów jak jesteś kumaty i zdyscyplinowany to nauczysz się dużo i poznasz specyfikację tej pracy i wypłata płacona na czas i co do grosza. Mi się przynajmniej zawsze zgadzało.Z minusów warunki pracy, czyli siedzenie w cuchnącym samochodzie, bo się w nim je, śpi... Nerwowa atmosfera i przedmiotowe traktowanie pracownika. Jeżeli gi to tylko lokalna firma ochrony, gdzie jest normalne pomieszczenie socjalne z wyrokiem, łazienką itp. przeważnie mało alarmów i człowiek może na legalu odpocząć między wyjazdami. Pozdrowienia dla wszystkich załogantów.

Rudy
@Prezes 03.01.2019 18:07

Pracowałem w patrolach, nie podobała mnie się ta praca. Zimno, 24h w aucie lub 48h. Wielu chłopaków rwy kulszowe dopadaly i dyski z kręgosłupa wypadaly. Hemoroidy to standard. Jesz, pierdzisz, śpisz w aucie. A najbardziej wkurzaly mnie dwie rzeczy, wielu pracowników przyjezdzalo z różnych zakątków Polski do tej roboty, wielu z nich to prymitywny z Podlasia lub Łódzkiego. A druga sprawa to stacja monitorowania, która dzwoni o 2-4 rano i budziła nas w środku snu, przyczym strasznie wkurzala mnie jedna z delikwentek tam, taka młoda gruba z dzieckiem Karyna. Plusów nie dostrzegłem tej pracy, po 2 tyg odszedlem z Solidu.

Prezes
@Rudy 08.01.2019 12:38

Dlatego ja teraz pracuję w małej, lokalnej agencji ochrony. Jeżdżę sobie sam na alarmy, samochód czysziutki i zadbany bo się w nim nie "mieszka", tylko używa w celach służbowych. Co do ludzi, partnerów na załodze, to wiadomo każdy jest inny i na to nic nie poradzimy. Dlatego ja osobiście wolę jeździć sam na rejonie.

prawdziwy
@Prezes 10.01.2019 15:06

czyli lepiej samemu jest

załamana

Jakie umowy od stycznia, znów zlecenie. Umowę o pracę powinni dawać wszystkim

Glass
@załamana 03.01.2019 09:21

Dlaczego " powinni " ? Wytłumacz proszę. Przecież to już nie PRL że każdy "musiał mieć etat ". Dziś współpraca musi się opłacać i może mieć różne formy.

snaqq
@załamana 03.01.2019 09:21

Pisz za siebie, nie każdemu pasuje umowa o pracę.

Glass
@snaqq 07.01.2019 14:33

Jasne że tak. Nie każdy musi lub chce etatowo się wiązać z firmą. Tyle że wielu ludzi nadal nie rozumie dzisiejszego czasu ani tego co jest wokół.

xyz
@załamana 03.01.2019 09:21

Ty @GLASS jakiś popękany jesteś. Mózg Ci chyba porysowali w tym solidzie.

kierownik obiektu
@załamana 03.01.2019 09:21

Witamy w Solidzie:)

Ważne

Proszę wszystkich czytających, aby w tym roku podczas Rozliczania PIT-a przekazali 1% na dowolną działalność OPP (Organizacja pożytku Publicznego). Wpisanie Danych zajmuje ok. minutę. A wtedy część naszego podatku zamiast do Państwa (czyt. do posłów na zmarnowanie) trafi do potrzebujących. Niech każdy przekażee 1% zgodnie ze swoimi przekonaniami na to co chce

Knykiec

Carrefoury Warszawa, ktos coś wie jakie mają być stawki na ten rok?

xcx

Moja opinia tyczy się jednego z Dyrektorów Pan Przemysław Sypniewski kawał (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) kto go zna zapewne podzieli moje zdanie

Fabis
@xcx 17.12.2018 12:26

Ale także ci z tego (usunięte przez administratora) w Poznaniu

DARIO

Czy ktoś mi może powiedzieć jaka jest teraz stawka godznowa pracownika ochrony Solidu w Warszawie?

Berbecie

Czy ktoś z tu obecnych wie, co firma robi z funduszem socjalnym jaki przysługuje każdemu pracownikowi zatrudnionemu na umowę o pracę?

Silv
@Berbecie 23.12.2018 17:48

Używa go pod koniec roku, by wypłacić pracownikom część styczniowej pensji i w rozliczeniu podaje to jako premię świąteczną

Amazon
@Silv 27.12.2018 10:24

Pracuje od 4 lat i nigdy nie dostałem premi świątecznej.

P...................
@Amazon 27.12.2018 15:42

TO FAKTYCZNiE

Silv
@Amazon 27.12.2018 15:42

I nie dostaniesz, istnieje tylko na papierze

Święty Mikołaj

Pracuje w solidzie dosc krotko ale z calym sercem odradzam. Żadnego porządnego szkolenia nie ma. O wszystko musisz sie pytac i prosic o pomoc. Dwie umowy zlecenie, zero szans na umowe o prace,gdyz ciagle za duzo bledow robisz. Pieniądze to jakiś ochlap. Krzesla rozwalajace sie, monitory stare. Nawet zakreslacze i dlugopisy trzeba samemu kupowac. Ogolny chaos. Nie polecam.

Xerro001
@Święty Mikołaj 06.12.2018 17:05

Tak jest w każdym dziale. Na początku zawsze są 2 umowy zlecenie. Po kilku mieszkańcach jak wytrzymasz dostajesz umowe o prace. W większości sprzęt jest stary wymieniaj tylko jak się całkowicie rozwali (jeśli chodzi o monitory jak i krzesła) Nawet jak zamówią nowe krzesła to czas realizacji to kilka miesięcy. Nie ma szkoleń nie ma pomocy od starszych pracowników. Nie ma pakietu socjalnego. Co ja mowie nie dostajesz nawet @ od właściciela z życzeniami Świątecznymi. Nie robią nawet firmowej Wigili. A przepraszam robią, ale tylko dla ludzi na wyższych stanowiskach. Potem jak coś zostanie to znoszą resztki dla pozostałych pracowników. Historia sprzed kilku lat. Kasa marna, nawet jak złożysz podanie o podwyżkę to Kierownik czy Dyrektor nie raczy Cię poinformować ze jej nie dostaniesz. Zero odpowiedzi z ich strony. Niewolnictwo. Większość ludzi pracuje kilka miesięcy i ucieka. Tylko desperaci i ludzie bez ambicji zostają na lata.

Święty Mikołaj
@Xerro001 06.12.2018 20:27

Trzeba dodac, ze rowniez ucinaja i to kolosalnie pensje za zwolnienie lekarskie. Najlepiej zeby pracowac 24/24 i to za darmo. Co z tego ze koordynator Cie "pochwali"jak za moment jestes wezwany do koordynatora i zostajesz najgorszym pracownikiem w calej firmie, "zla passa bedzie sie ciagla za Toba". Za marne 1600zl nie warto sie starac. Ja juz rozgladam sie za nowa praca.

Grześ
@Xerro001 06.12.2018 20:27

I tu przyznaje rację.podwyzki nie dostaniecie bo wam powiedzą że obiekt nierentowny.wiecie dlaczego?bo za obiekt mały jest od 40 do 60 zł brutto na 1 pracownika więc powinieneś mieć co najmniej 15 na godz.na rękę. Nie masz .tylko dlatego że inspektorzy mają za resztę płacone premie.pozdrawiam były pracownik.

Gh

A jedno s tki wojskowe?

shaut

A czy ktoś pracował może na stanowisku instalatora/serwisanta i może powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy na tym stanowisku? Pozdrawiam

Xerro001
@shaut 11.10.2018 13:12

Kasa podobno całkiem przyzwoita. Ale nie warta zachodu.

Miecio

Odradzam po 2 tygodniach miałem dosyc

___U_W_A_G_A___ A_K_C_J_A

Witajce. Mam do wszystkich czytających/ piszących. Włączcie dzisiaj o 18:45 Polsat- Jest 15Blok Mikołajkowy (reklamy) a cały dochód z reklam pójdzie na dzieci. To nic nie kosztuje a możecie pomóc. i powiedzcie bliskim .....pozdrawiam Mikołaj

Samuel

12h dziennie stawka 10.50 za 1h. pierwszy miesiąc a święta przed świętami i na święta mi się maraton dzień, dzień, noc, noc. Dzienna zmiana to praktycznie 12 h na nogach z 3 przerwami, nocna można sobie usiąść po między obchodami, otwieraniem bram i co tam jeszcze wypadnie. Warto?

xxx

Pracuje a raczej pracowałam w solidzie od paru miesięcy. Wszystko było ok stawka 14,50 zł-9h. Wypłaty przyszły może mi z 2 razy w terminie, bo cyrki były z umowami, ale przeszłam na umowę o pracę. Strasznie się cieszyłam, bo to moja pierwsza praca. Jako, że zachorowałam, zadzwoniłam do inspektora, że pójdę do lekarza i zobaczymy co i jak. Kazał mi przyjść w środę, bo nie ma nikogo itd. Przyniosła zwolnienie, przyjechała nowa dziewczyna-szkol ją, bo będzie do końca twojego zwolnienia-ok. Pod koniec zwolnienia dzwoni do mnie inspektor że idę na inny obiekt bo "krzywo siedzę" tyle że mam jeszcze popracować do końca listopada i zmiana. Ok, dzisiaj przychodzę, ta nowa dalej siedzi, a ochroniarze potraktowali mnie tak, że "bierz swoje rzeczy i wypad". Tak się nie robi...

Krzysiek
@xxx 26.11.2018 11:34

Witam w branzy ochrony :)

załamany

Ile dostanę na L4 jak mam dwie zleceniòwki?, chorobowe mam odprowadzane

Zostaw opinię o Solid Security - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security