Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Adres: Dworcowa 47D, 63-200 Golina

NIP: 6172148186 KRS: 0000270274

Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
2 2656 6 1

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Tom

Mam pytanie... kiedy dyrektorzy przejrza na oczy i wywala Pana Lukasza Mazura (godnego politowania kierownika) ile osob przez niego odeszlo z pracy? Ile musialo sie przenieść? Ile po kilku dniach samo zrezugnowało?? Co sie musi stać zeby on musial wyleciec? Gdyby chociasz wiedzial cos o produkcji... a on tylko ukrainki zalicza i siedzi na bado i tinder... on i jego kolega Eryk...

Dawid
@Tom 28.12.2018 12:30

Musze to napisac... Pierwsza opina na tym forum ktora jest prawda!!!

Były pracownik
@Tom 28.12.2018 12:30

Nagrać dziada i pokazać szefowi jakich ma "uczciwych" kierowników.

Julita
@Tom 28.12.2018 12:30

Wnioskuję, że nie zapoznawałeś się z regulaminem serwisu GoWork (jest on dostępny pod tym adresem: http://chipbilling.com/regulamin). W przeciwnym razie wiedziałbyś, iż na forum o charakterze publicznym nie używamy danych personalnych swoich współpracowników. Bardzo proszę, żebyś już skupił się na opisaniu Nam warunków pracy w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki. Czy osobom, które dopiero zaczynają w nim pracować, a nie mają dużego doświadczenia w tej branży, zapewniane są jakieś kursy przygotowawcze?

Były pracownik

To skoro to wiecie to dlaczego nic nie robicie aby usunąć tego dziada. Wystarczy chcieć.

Julita
@Były pracownik 04.01.2019 19:23

Przypominam Ci o tym, że na forum o charakterze publicznym nie wypowiadam się o nikim w tak obraźliwy sposób. Musisz jak najszybciej zaznajomić się z regulaminem serwisu GoWork: http://chipbilling.com/regulamin Po Twoim nicku łatwo można wywnioskować, że jesteś byłym pracownikiem Zakładu Przemysłu Mięsnego Biernacki. Ile konkretnie w nim pracowałeś?

Były pracownik
@Julita 10.01.2019 16:45

Za długo.

ktoś
@Tom 28.12.2018 12:30

Już po Łukaszu!!!

THANKS
@Tom 28.12.2018 12:30

Wywaliw Mazura -idź do pracy))))teraz Milosh -działa bardzo dobrze)) masakra .!!!!!

Dawid
@Tom 28.12.2018 12:30

Serio nie ma tego człowieka... komu dziękować? Jeszcze został Eryk i będzie można pracować...

Robert

No co Ty często widziałam jego w okolicy ale ponoć gościu został na lodzie bez chaty no cóż kasa uderzyła do głowy nowa fura ty tupowa kur...... zawsze blachara i fajs ważny był a swoja droga przecież koleś niedawno kręcił z ukraińka.

Wolnosc

Szkoda tylko jego dziewczyny i córki... Musi niezle sie nadenerwowac ja on non stop na boku z laseczkami... Szkoda tych dziewczyn...

Aldona

Też bym nie dopuściła jej jakby moja rodzinę rozwalił ale ma tupet oni na zakładzie pracy tak sie zachowują .Ponoć przy biurku wciąż ba telefonie siedzi A ona od niedawna robi już na opinie zjechana na zakładzie mnie by było wstyd przychodzić po czymś takim do pracy już dawno bym się przeniosła albo zwolniła.

Wolnosc
@Aldona 12.02.2019 07:44

W sumie to nie wiadomo co on tak naprawde ma w domu.... A jesli maja sie ku sobie to niech sobie razem bede... Najlepiej niech kazdy spojrzy na siebie i niech sie oceni bo nikt nie jest idealny a nie patrzy na innych i robi jakies sensacje...

La

To nie jest jego żona

Paula

Nosi aparat to nasza zakładowa brzydula jest Ale jest okropna tak postapila z rodziną nie poważna by niszczyć komuś rodzine wstyd ja bym wystawiał ten jej to na każdym słupie by ostrzec przed innymi taka su.......ke bo jak szuka nie da pies nie weźnie.

Paula

Dobrze napisane ze to koń zakładowy i ten jej aparat na zębach mózg niech sobie wymieni no zeby moze stracić hahahaha ale by jej się należało nikt by jej nie żałował bs firmie bo ma (usunięte przez administratora) w głowie która laska tak robi na firmie a ona zaledwie zaczęła pracować A już daje (usunięte przez administratora) na zakładzie

Zofia
@Paula 12.02.2019 17:00

witam zadko komentarze wstawiam ale tym razem ktoś powiedział prawdę o tej dziewczynie to co robi to się w głowie nie mieści nie ma wstydu no którą ma gdy tak postępuje a jestem za tym by takich ludzi degradowac z miejsca pracy bo psują renomę i ja bym tego tak nie zostawiła na miejscu żony powinna jej pokazać gdzie jest jej miejsce bo tak robią ludzie którzy pracują na ulicy

Łukasz
@Zofia 12.02.2019 17:29

Pracuje z nimi dla mnie przegięcie to vo wyprawia rano lotala by usunąć komentarze ale ludzie widzą co robi bedą komentować nikt jej nie powie ale kazdy z nas pomyśli ona jest okropna z wyglądu charakteru.Bo prawdą jest ze rozwala rodzinę a szal ogaRnij sie bo to przecież mloda (usunięte przez administratora) aty masz ponad 35na karku .

Orpel
@Wolnosc 12.02.2019 14:31

No przecież on się zabawia z dziewczynami i to wie każdy kto z nim pracuje

Wolnosc

A czemu non stop na ta dziewuche jedziecie... A szal to swiety jest czemu na jedgo temat sie nikt nie wypowie.... Niech ta jego mu zrobi awanture albo go w koncu z domu wyrzuci....

Karolina
@Wolnosc 12.02.2019 19:49

wysmiala ho najpierw A teraz jaka to dobra dziewczyna dla mnie nie do pojęcia jest to jej zachowanie irytuje mnie i tyle gdyby na mnie trafiła pamiętała by mnie A pani niech hedxue pod zakład kończy zazwyczaj 16 zaczyna od 6 powodzenia niech Pań i jej żeby wyprostuje zamiast aparatu

Karolina
@Wolnosc 11.02.2019 14:06

Rozwaliła rodzinę i tyle w temacie jakim trzeba być człowiekiem żebyś tak postąpić .Jak dla mnie to jest ona zwykłą sz.....tą i zerem bo to nie człowiek przykro mi z powodu córki bo bardzo ładna dziewczynka chodzi z moja corka do szkoły i nie wyobraź am sobie żebym musiała przejść przez to co one teraz przechodzą A swoją drogą dziewczyno postaw się na miejscu tego dziecka i tej kobiety coś ty im zrobiła wstyd nie do pomyślenia. Żal mi ich .

Wanda

Dokładnie tak żona czy nie ale rodzina. A patrząc na dziecko wyrazy współczucia dla tych dziewczyn bo ich szkoda w tym.momencie . A ona się śmieje.Dziewczyny głowa do góry karma wraca.

Wanda
@Wanda 13.02.2019 07:22

No nawet bym nie pomyślałam że ona taka jest i by komuś rozwalac rodzinę .W tej sytulacji szkoda bardzo dziecka i tej kobiety .Nie wyobrażam sobie jak się zachować tak może taka małolata.Latała i wylatała.rodzinę rozwaliła

Asia
@Wolnosc 12.02.2019 19:49

Znam ta rodzinę i nie wierzę że tak sie stało. Mam nadzieję że to jakieś kłamstwo bo taka fajna rodzinka z nich.

Wolnosc
@Asia 13.02.2019 17:08

A czemu odrazu ta dziewczyna jest winna a on co. Bez winy czemu zawsze dziewczyny sa winne a facet co swiety.... Niech to jego ustawia do pionu... Bo on sie dobrze kryje i potrafi klamac bezczelnie....

Ania
@Wanda 13.02.2019 07:22

No to co tam się wyprawia w tej firmie cieszę że już odeszła.i znalazłam inna pracę znam ich dobrze i nie mogę uwierzyć że Żaneta rozwaliła ta rodzinę oby się dogadali A wy ludzi w nie dopowiadajcie

Hanka
@Ania 13.02.2019 19:41

Nawet rodzina jej się wstydzi i ją wyrzucili z domu masakra mieszkam obok i nie powiedziałabym że ta dziewczyna może być do tego zdolna masakra nie wierzę .

Justyna
@Wolnosc 13.02.2019 19:00

W tej sytuacji szkoda tylko dzieci i tej kobiety no bo już kiedyś był na walizkach po co dać szansę .A oni to się tak zachowują jakby się nic nie stało przychodzado pracy dla mnie oboje nie mają wstydu .

Karolina
@Wolnosc 11.02.2019 14:06

I ta Żaneta przejrzy na oczy jaki on jest.A swoją drogą współczuję żonie i córce bo pewnie im ciężko A racja dzieci cierpią i jej Teraz jeśli są razem.....

Prawda
@Paula 12.02.2019 16:47

A ty jak wyglądasz zobacz na siebie

Lalala

Jak wygląda praca w Kontroli towaru ?

XXX
@Lalala 16.01.2019 19:56

Miła atmosfera

Kontrola
@Lalala 16.01.2019 19:56

Poszukujemy cały czas pracowników na ten dział, by powiększyć nasz zespół, praca dla Ambitnych i odpowiedzialnych osób, dla których wyzwania nie będą problemem. Zespół tworzą ludzie, którzy zawsze chętnie pomogą, i szybko złapiesz z nimi kontakt. Zapraszamy do nas ????

Karol

Witam Mam pytanie. Mam propzycje pracy jako kierowca. Co sadzidzie o kierowniku/dyrektorze transportu? sam nie wiem czy brac ta prace.

ja

praca jest babdzo cieszka ale jak by nie ten zaklad to ciekawe gdzie by ci ludzie pracowali Moje sugestie dla Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.: praca jest cieszka

Daro

Jak wygląda praca na kuchni jjakie zmiany ile chajsu

Łysy
@Daro 03.12.2018 21:21

Siedzisz i nic nie robisz sciemniasz

G

Super paczki świąteczne brawo

meg

A co możecie powiedzieć o pracy w biurze a dokładnie w kadrach ??

Julita
@meg 21.12.2018 08:31

Bardzo dużo osób bierze w dyskusji o tym pracodawcy, a zatem na pewno ktoś opisze Ci to, jak w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki wygląda praca w kadrach. Dostałaś dopiero zaproszenie do nich na rozmowę kwalifikacyjną, czy może już dostałaś propozycję pracy? Będziemy Ci wdzięczni, jak zechcesz cały czas Nas informować o swojej aktualnej sytuacji.

Miko

Boże jaki ten dyrektor Lisiecki jest mało inteligentny.w święto narodowe ludzi każe iść do pracy na chlodni.taki pustak że masakra.

12 wolne.
@Miko 09.11.2018 14:57

Słyszeliśmy że Biernacki idzie do pracy.Szkoda długi wekend naprawde by się wam przydał.Tyle godz. robicie,odpoczeli byście.

Julita
@Miko 09.11.2018 14:57

Po pierwsze - nie wolno na forum używać żadnych danych personalnych. Po drugie - nie można także o nikim pisać w tak obraźliwy sposób. Odsyłam Cię do regulaminu serwisu Gowork: http://chipbilling.com/regulamin Skup się proszę na pisaniu opinii, które ściśle dotyczą specyfiki pracy w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki. Długo już tam pracujesz?

Sara
@Julita 10.11.2018 15:13

Po 1 miko nie napisal nic obrazliwego po 2 uzyl nazwy firmy ktora widnieje tez na ciezarowkach ktore jezdza wszedzie wiec co za problem ? Pytanie czy dlugo pracuje pani julito jest nie trafione bo z wypowiedzi miko wynika ze nie pracuje tam skoro mowi o tym ze pracownicy tej firmy musza niestety w tym dniu pracowac. Nie ma sie czego czepiac!

Sara
@Julita 10.11.2018 15:13

O przepraszam pomylilam myslalam ze komentarz dotyczyl 12 wolne. Miko faktycznie odezwal sie na forum nie ladnie

Kiko
@12 wolne. 10.11.2018 11:57

Biernacki nie pracuje 12 bo Biernacki ma WOLNE HA

Szymon
@Kiko 10.11.2018 20:11

Chłodnia .transport oraz ubojna idzie wiec masz slabe informacje

Julita
@Sara 10.11.2018 19:58

Dobrze zatem, że to zauważyłaś. Skoro już zechciałaś włączyć się do dyskusji, to proponuję, abyś zdradziła parę szczegółów dotyczących pracy w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki. Czy pracownicy mniej doświadczeni otrzymują tam pensję na podobnym poziomie, co Ci, którzy pracują tam już nieco dłużej?

As
@Julita 16.11.2018 13:01

Tak nowi pracownicy maja taka sama stawke co starzy pracownicy :)

Lois
@Szymon 11.11.2018 19:14

Witam mam pytanie jak wyglada praca na wozku widlowym na chlodni zaladunek i rozladunek aut.

Krowa
@Lois 20.11.2018 00:18

Odradzam prace na chłodni.....

Julita
@As 16.11.2018 17:25

A zatem można sądzić, że w pewnym stopniu jest to dosyć dobre rozwiązanie. Dziękuję Ci za rzetelną odpowiedź. I teraz chętnie dowiedzielibyśmy się czegoś więcej o tym, jak wygląda praca w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki. Czy ten pracodawca zapewnia Wam dostęp do pełnego pakietu socjalnego?

As.
@Julita 17.12.2018 14:37

Nie ten pracodawca nic nie zapewnia oprócz zabierania kasy na święta ????

Łysy

Witam! szukam pracy na rozbiorze jak tam jest ?

Lois

Jak wyglada praca na chlodni na wozku widlowym zaladunek i rozladunek aut

Julita
@Lois 20.11.2018 00:20

Zauważyłam, że bardzo pilnie poszukujesz tej informacji. Dziwne, iż jeszcze nikt nie udzielił Co odpowiedzi, bowiem na tym wątku wypowiada się naprawdę dużo osób. @As zdaje się mieć sporą wiedzę o funkcjonowaniu Zakładu Przemysłu Mięsnego Biernacki i może to właśnie on zdecyduje się Ci pomóc. A już dostałeś propozycję pracy w tym miejscu?

As
@Lois 20.11.2018 00:20

Praca jak praca 8h system 3 zmianowy Czasami nie wiadomo w co widły wsadzić ale ogólnie spoko :)

Julita
@As 26.11.2018 20:54

Świetnie, że odpowiedziałeś użytkownikowi @Lois. Można w związku z tym przypuszczać, iż pracujesz w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki. W oparciu o jaką umowę są tam zatrudniani pracownicy - od razu jest to umowa o pracę, czy na początek umowa zlecenie?

As
@Julita 02.12.2018 16:12

Umowa o prace :)

Julita
@As 06.12.2018 19:05

Przez oferowanie umowy o pracę pracodawca pokazuje, że zależy mu na danym pracowniku. Na pewno posiadasz dużo rzetelnych informacji na temat Zakładu Przemysłu Mięsnego Biernacki. Dlatego powiedz Nam jeszcze, na jakim mniej więcej poziomie utrzymują się w nim zarobki?

On

Ciekawe czy dzis przelwy beda czy raczej poniedzialek.

Sławek

Szukam pracy na rozbiorze czy warto???

inteligent

po wpisach widać kto tam pracuje!!!!!!

R

A właśnie ponoć Daria ta od wuzkowego daje Erykowi... maz wszystko wie i na to pozwala... Eryk idzie w ślady Mazura?

Bronek
@R 15.09.2018 23:46

Wózkowy pisze się przez ó pozdrawiam;)

Michał
@Bronek 16.09.2018 00:24

Kto pracuje w tej firmie..

Zenek
@R 15.09.2018 23:46

Mateusz ogarnij to!!!

Szymon
@Zenek 18.09.2018 18:11

Nie wiekowego tylko wagowego guzka

Bill
@R 15.09.2018 23:46

A Ty zazdroscisz? R jak Romeo? Myślałeś że ona tylko z Tobą kręci? buhaha

ula
@R 15.09.2018 23:46

napewno miales szostke z polskiego

Angelika
@ula 25.09.2018 22:56

Haha tak to pewnie jeden z tych z pierwszej ławki przeszedł bo dużo gadał a nic nie umiał a teraz pewnie na stołku po znajomości . Bo najlepiej co potrafi to gnebic ludzi na produkcji.

Arek

Żaden tam nie myśli o żonie i dzieciach. Wszyscy w tej firmie po jednych pieniądzach. Obrzydliwe to aż się niedobrze robi. Po co tacy ludzie ślubuja wierność jak lojalności za grosz nie mają. A ona to już wcale.

An

No az rdza odpadała...

Julita

@LM Chyba nieco odbiegasz od głównego tematu niniejszego wątku. A szkoda, ponieważ zapewne dużo wiesz na temat pracodawcy, jakim jest Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki. Może chociaż powiesz nam, jak wygląda cały system wynagrodzenia w tym przedsiębiorstwie?

Jupiter

1. "Bardziej efektywne jest robienie czegoś naprawdę wartościowego, niż liczenie na to, że logo lub nazwa zrobi to za Ciebie"2. "Pracuj, aby się stawać, nie aby zdobywać."3. "Wszyscy ludzie są przedsiębiorcami, nie dlatego, że powinni zakładać firmy, ale dlatego, że jest to zakodowane w naszym DNA."4. "Moją filozofią jest: jeżeli mam jakieś pieniądze to inwestuje je w nowe przedsięwzięcia, nie pozwalam im siedzieć w miejscu."5. "Bądź niezaprzeczalnie dobry. Żaden wysiłek marketingowy nie będzie dla tego substytutem."6. "Ponoś porażki często, abyś mógł odnieść sukces szybciej."7. "Jeśli nie zbudujesz swojego marzenia, ktoś inny Cię zatrudni, abyś pomógł mu zbudować jego."8. "Geniusz to 1% inspiracji i 99% potu."9. "Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób."10. "Nie znam klucza do sukcesu, ale kluczem do porażki jest próbowanie zadowolenia wszystkich wokół."11. "Sukces to nie to, co masz, ale to, kim jesteś."12. "Wybierz pracę, którą kochasz, i nie przepracujesz ani jednego dnia więcej w Twoim życiu."13. "Pomysły są powszechnym towarem. Wprowadzanie ich w życie nie jest."14. "Najgorsze dni tych, którzy lubią to, co robią, są lepsze, niż najlepsze dni tych, którzy nie lubią tego, co robią."15. "Staram się nie podejmować decyzji, wobec których nie jestem podekscytowany."16. "Skoro i tak będziesz myśleć, myśl odważnie."17. "Okazje biznesowe są jak autobusy, zawsze przyjedzie następny."18. "Twoi najbardziej niezadowoleni klienci są najlepszym źródłem do nauki."19. "Nie to, co osiągasz, ale to, co przezwyciężasz, definiuje Twoją karierę."20. "Nie bądź zbyt wrażliwy i krytyczny w stosunku do swoich działań. Całe życie jest eksperymentem."21. "Nie mogę zrobić wszystkiego, ale mogę zrobić coś. I nie mogę odnieść porażki w robieniu tego czegoś, co mogę zrobić."

Jupiter

Julita każdego można kupić trzeba tylko znać cenę i rodzaj waluty

Jupiter

1. "Jeśli myślisz, że jesteś za mały, aby uczynić różnicę, spróbuj spać w obecności komara."2. “Moja religia jest prosta. Nie wymaga kamiennych świątyń, nie wymaga filozoficznych dociekań. Świątynią jest nasz umysł i nasze serce; filozofią – dobroć.”3. “Miłość i współczucie to rzeczy niezbędne, nie luksusowe. Bez nich ludzkość nie przetrwa.”4. „Podążaj za trzema rzeczami: szacunkiem dla innych ludzi, szacunkiem dla siebie oraz odpowiedzialnością za wszystkie swoje czyny”.5. „Pamiętaj, że najlepszym związkiem pomiędzy ludźmi jest taki, w którym miłość dla siebie nawzajem przewyższa waszą potrzebę drugiej osoby."6. „Jeśli problem jest do rozwiązania i możesz coś zrobić, nie ma potrzeby by się martwić. Jeśli nie jest możliwy do rozwiązania, martwienie się nie pomoże.”7. “Pamiętaj, że nie otrzymać tego, czego się chce, to czasem wspaniały łut szczęścia.”8. “Oceniaj swój sukces na podstawie tego, z czego musiałaś zrezygnować, by go osiągnąć.”9. “Chcesz, by inni byli szczęśliwi? Praktykuj współczucie. Chcesz sam być szczęśliwy? Praktykuj współczucie.”10. „W niezgodzie z ukochanymi osobami, zajmuj się tylko obecną sytuacją. Nie przywołuj przeszłości”.11. "Podaruj tym, których kochasz skrzydła, by mogli latać, korzenie, aby wracali i powody, aby zostali."12. „Kiedy przegrywasz, nie przegrywaj lekcji

Julita
@Jupiter 28.10.2018 18:16

@Jupiter Zupełnie nie wiem, do czego mielibyśmy odnieść Twój wpis. Ma on raczej mało wspólnego z opinią o Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki - chyba że posiada jakieś ukryte znaczenie. Jesteś tam zatrudniony, czy wypowiadasz się jako ich klient?

Tom

Eryk Tobie nie wstyd tak nagabywac te dziewczyny? Wes się do pracy? Ty i Mazur

Gruby
@Tom 25.09.2018 20:51

Ktoś tu ma dysleksje " weź " sie pisze a nie "wes" . A swoja droga kto tak zazdrosci Erykowi? Ten co sam mial ochotę na D.

D
@Tom 25.09.2018 20:51

o matko jaki poziom intelektualny na tym forum. piszemy WEŹ * tak uwaga na przyszłość

Mazur
@Tom 25.09.2018 20:51

Fakt błąd tragiczny... ale prawda jest prawdą... kto na pakowni pracuję ten wie...

Aga
@Tom 25.09.2018 20:51

Eryk teraz duzo i dlugo pracuje... ale nie na zakładzie....

Melania

A ja tam Mazura lubię. Często z nim rozmawiam i można z nim normalnie pogadać i posmiac się ...

Julita
@Melania 17.10.2018 17:37

@Melania Powinnaś mieć świadomość tego, że na forum publicznym nie wolno posługiwać się danymi personalnymi swoich współpracowników. Poza tym - post w takim charakterze nie jest tu właściwy, bowiem wątek dotyczy ścisłego opiniowania Zakładu Przemysłu Mięsnego Biernacki jako pracodawcy. Jesteś tam zatrudniona, czy wypowiadasz się jako osoba inaczej z nią powiązana?

Julita

@K Ten wątek dotyczy ściśle dotyczy opiniowania Zakładu Przemysłu Mięsnego Biernacki w kontekście tego, jakim jest pracodawcą. Z kolei Twój komentarz znacznie od tego tematu odbiega. Ale może posiadasz wiedzę, która okazałaby się przydatna. Jesteś w ogóle zatrudniony w tym przedsiębiorstwie, czy piszesz z perspektywy obserwatora?

BUSIARZE

Byście się wzięli za robienie tataru bo musimy czekać za towarem na Czechy i Słowację po 2-3h od ustalonej godziny zaplanowanego załadunku NIE pozdrawiam kierowca busika????

obserwator

Moje sugestie dla Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.: Bardziej pilnujcie pracowników co robią W pracy Bo z tego co się czyta Wynika że ten zakład Nie robi mięsa tylko prowadzi ?????wiecie co Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwolnić Panie co się źle prowadzą W tym zakładzie

K

O jakom darie wam chodzi na jakim dziale robi i ona ma meza

Julita

@An Skoro już postanowiłaś wypowiedzieć się na forum publicznym, to musisz mieć świadomość tego, iż nie wolno tu używać wulgarnego słownictwa - mówi o tym regulamin Gowork: http://chipbilling.com/regulamin Jeśli posiadasz jakieś aktualne i sprawdzone wiadomości, które dotyczą ściśle warunków pracy w Zakładzie Przemysłu Mięsnego Biernacki, to przekaż je nam. Jednocześnie wszystkim przypominam, że powinniście się trzymać głównego tematu tego wątku, Wasze wpisy odbiegają od niego znacząco. Zapraszam zatem do wyrażania swojego zdania o tym pracodawcy.

Julita

@Oliwka A byłabyś zainteresowana podjęciem pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki, że zadajesz tego typu pytania użytkownikowi @An.? Jeszcze raz muszę Wam przypomnieć, że nie powinniście tu prowadzić dyskusji w taki charakterze. Skupcie całą swoją uwagę na opiniowaniu warunków zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie. Mogę Was o to prosić?

Angelika

A jak jest na dziale weterynaryjnym, tam też lekarze takie kochasie czy da się normalnie pracować? Co trzeba robić, jakie pensje i gdzie można składać papiery?

Angi
@Angelika 25.09.2018 02:31

Haalo ktoś coś ?

Angelika

Że niby komu, wetom?? Oni chyba spoko, czy jak? 8-)

An.

Ej, serio ludzie interesuje Was tak bardzo czyjeś prywatne życie? Zjada Was zazdrość ze ktoś ma dobry kontakt z resztą? Tutaj jak dziewczyna zamieni dwa słowa z facetem to już ma romans. Ale tym żyją tylko mało inteligentni ludzie, tacy którzy na gowork patrzą tylko żeby komuś dowalić a to dlatego ze nigdy żaden z Was nie będzie taki jak Ci o których tu piszecie. Prostactwem śmierdzi na kilometr. Moja skromna uwaga, zamiast pierdołami zajmijcie się sumiennie swoją pracą, napewno wyjdzie Wam to na dobre :)

Rafik
@An. 25.09.2018 21:03

To się teraz nazywa dobry kontakt??? Uuu ciekawe czy w domu ma takie kontakty z rodziną jeden z drugim bo znając życie w pracy cwaniaki w domu buraki. A Ty też masz rodzinę to się nią zajmij zamiast bronić kolegów i koleżanki na gowork o 21 czas dla rodziny. A ja kawaler i wolę ukrainki więc praca fajna bo nasze to już nie ma co tknac

An.
@Rafik 25.09.2018 23:12

Co Cię interesuje jakie ma kontakty w domu? To jest tylko i wyłącznie Jego sprawa! A Tobie nic do tego. Poza tym zastanawiam się czy posiadanie rodziny w jakiś sposób przeszkadza w używaniu telefonu i korzystaniu z internetu? Nie wydaje mi się. A Ty jak chcesz sobie popisać to prościej byłoby gdybys napisał bezpośrednio do osoby która jesteś zainteresowany ????

Ty
@An. 25.09.2018 21:03

Jak pies się nudzi to sobie jaja lize. Te prostaki tak mają...

Żółw
@Rafik 25.09.2018 23:12

Zajmuj sie swoją starą bo ostatnio już jest do niej kolejka... H mówi ze ciągnie jak odkurzacz?

An.
@Żółw 27.09.2018 00:46

H mówi D mówi C mówi a Ty musisz udostępniać informacje które pewnie w 1% nie są prawda na portalu gdzie powinno pisać się informacje o zakładzie typu jak się pracuje, jakie wynagrodzenie i przede wszystkim czy dobry towar. Serio koleś takim sposobem sławy ani lepszej wypłaty nie zdobędziesz :)

Mortal
@An. 26.09.2018 14:46

Śmieszne jest to ile osób szczeka jak się prawdę napisze. Widocznie coś jest na rzeczy. Oj an. Bronisz swojego... szkoda że nie ślubnego

Asia
@Żółw 27.09.2018 00:46

To chuba dobrze ze ciagnie...nabiera wprawy

Xxx

Nie polecamy pracy na dziale gdzie Łukasz Mazur jest kierownikiem, istny kretyn i (usunięte przez administratora) Patrzy tylko jak ludzi wykończyć, nie ma zielonego pojęcia o szacunku dla innych osób i o swojej pracy :) jedyne stanowisko które powinno mu przysługiwać to nie kierownik a (usunięte przez administratora)

Dffggc
@Xxx 09.07.2018 20:37

Mądry to on nie jest

Mirek
@Xxx 09.07.2018 20:37

A do kogo warto się starać? Na którym dziale będzie Ok?słyszałem że kontrola potrzebuje

Mirek
@Xxx 09.07.2018 20:37

Tylko nie wiem kto tam jest kierownikiem i czy da się dogadac

On
@Mirek 14.07.2018 08:40

Da się jak się pracuje

Rudy
@Xxx 09.07.2018 20:37

On ma cos z głowom nie tak

Bibi
@Rudy 17.07.2018 18:32

A jest tam ktoś normalny?

Greg1974
@Xxx 09.07.2018 20:37

Witajcie.ja pracuje od stycznia jako mechanik w ZPM Biernacki.Moim przełożonym jest Łukasz Witkowski porządny facet.Chwalę go.Wszytko można załatwić.

Kijowski szuka pracy
@Greg1974 01.08.2018 17:59

co naprzykład załatwiłeś?

gan
@Xxx 09.07.2018 20:37

wogole nie polecam pracy u Biernackiego tylko wyzysk i oszukaństwo np. co zrobili w lidlu już od nich nie wezma miesa

dnamer
@Mirek 14.07.2018 08:39

na kontroli cuda niewidy romanse starsze

An

Twoja stara tam pracuje ze wiesz?

An.

Naprawdę? Skąd takie info? ????????

Kris
@dnamer 26.09.2018 17:57

Kto???

:::::::
@An. 27.09.2018 03:51

Oj An. Widzę że coś na rzeczy jest wszędzie blisko biur i kontroli się wypowiadasz chyba masz dużo z nimi do czynienia...za dużo. Weź się do pracy bo już spuchlas taka "zarobiona" tylko nie praca :))))

Kris

Mow moze się komuś ta info bardzo przyda zeby rogi oderwac

Oliwka
@::::::: 27.09.2018 17:58

O wlasnie moze by An napisala jakie wyplaty jak sie tam dostac czy tylko po znajomosci czy sensowna kasa jest A nie tylko bronić tylko tych co nie są uczciwi

Julita

@Mika A chciałabyś rozpocząć pracę w tym dziale? Już postanowiłeś uczynić ku temu kroki i aplikować? Proszę, żebyś informowała nas na bieżąco o podjętych przez siebie decyzjach. Jednocześnie chciałabym zauważyć, że nieco odbiegacie swoimi wpisami od głównego tematu tego wątku. Proszę Was zatem, żebyście się jednak skupili na opisywaniu warunków, jakie oferuje swoimi pracownikom firma Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki. Możecie to zrobić?

Mika

Prawda ze na pralnie potrzebują kto tam rzadzi

dnamer
@Mika 25.09.2018 22:35

mirka

Zostaw opinię o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - Golina

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.