Intrum S.A.
3 68 6 1

Opinie o Intrum S.A.

Sie pracowalo

Jak teraz nastroje we Wro? Zastanawiam się czy składać znowu cv, nie wiem czy warto. Kiedyś już tam pracowałam jak byl Lindorff a potem juz bylo tylko gorzej. Cos sie zmienilo i idzie w dobra strone czy szkoda czasu?

Danuta
@Sie pracowalo 30.12.2018 20:21

W niemal wszystkich przedsiębiorstwach na rynku na przestrzeni lat zachodzą zmiany. Podpowiedz proszę, jakie warunki pracy byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące na tyle, byś podjął zatrudnienie w Intrumie? Może zależy Ci na tym, by ilość obowiązków była proporcjonalna do otrzymywanego wynagrodzenia? A może liczy się dla Ciebie także atmosfera między pracownikami?

Maja
@Sie pracowalo 30.12.2018 20:21

Raczej nie

Ola
@Sie pracowalo 30.12.2018 20:21

Jest zdecydowanie lepiej. Teraz są odpowiednie osoby w zarządzie, które dbają o pracowników i jasno komunikują, jakie są plany firmy na najbliższe miesiące. Aplikuj :)

Greyback

Ściągają aby zwolnić tych najmniej wydajnych a później podnieść targety.

Obecna pracownica

Nie wiem dlaczego takie rzeczy mowiliscie o Damianie, byłam na jego szkoleniu i jestem naprawdę bardzo zadowolona! Ma ogromną wiedzę, wszystko jak tłumaczył to w sposób prosty dla zwykłych szarakow! Jest cudowny, ten jego głos, wzrok, jego styl, to chyba najbardziej przystojny i elegancki mężczyzna jakiego w tej firmie widziałam!

Gosia

Aż mi przykro, że pracuje w jednej firmie z kimś reprezentującym tak niski poziom kultury osobistej i odnoszącym się w tak pozbawiony szacunku sposób do współpracowników.

Gosia
@Gosia 10.07.2018 10:33

Komenarz dotyczył usuniętej i wulgarnej odpowiedzi na wypowiedz Obecnej pracownicy

Pazdzioch
@Obecna pracownica 05.07.2018 17:52

oj Chyba panią dmuchnal że tak go broni hehe

Zainteresowany Pracą

Ile czekaliście na odzew w sprawie przyjęcia odrzucenia waszej kandydatury na negocjatora terenowego ?

ciekawska

I jak impreza integracyjna? Fajna? Czujecie się zintegrowani? Jest motywacja do pracy?

stasia

ścigają cię za dług poniżej złotówki, są natarczywi, nie znają się na przepisach sądowych, są nie douczeni w prawie, bardzo nieuprzejmi dla klienta, nie przyjmują do wiadomości, że klijent po części jest ich chlebodawcą, a nie skarbonką do której spływa haracz, korzystają z logo firmy, żeby być ponad prawem

Misiu

Co robi kierownik jak juz nie chce z Toba rozmawiac :)mowie ze nie ma zasiegu!

Danuta
@Misiu 16.11.2018 06:33

Rozumiem, że dopisuje Ci poczucie humoru, jednak na forum ważne są merytoryczne informacje dotyczące pracy w firmie. Jeśli chcesz przekazać nam swoją opinie na temat warunków pracy, zatrudnienia, czy atmosfery w firmie, czekamy na Twój rzetelny komentarz. Ważne, byśmy wypowiadali się w taki sposób, aby każdy użytkownik forum mógł nas zrozumieć.

Adam

Przykro się patrzy co się stało z tą firmą... kiedyś jak był to Casus Finanse, to aż się chciało pracować... było stabilnie, dało się dobrze zarobić, masa konkursów, dobry socjal, rekrutacje wewnętrzne. A zarobki na CC powyżej 4000 netto nikogo nie dziwiły. Terenowi też nie narzekali.. normalne umowy, zawsze nowoczesny sprzęt, dobre zarobki. A teraz ? Szkoda przychodzić na rozmowę o pracę, bo proponują dziadowskie stawki

antywindykator
@Adam 06.10.2018 17:01

4000 netto? chyba koron szwedzkich :)

Re
@antywindykator 07.10.2018 23:18

Pracowałem tam w latach 2014-2016 i wiem ile zarabiało się na CC. Moje wypłaty z reguły nie schodziły ponizej 3000netto i wyjątkiem tam nie byłem. No ale to było kiedyś.

Danuta
@Re 09.10.2018 08:40

Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat pracy w firmie w czasie, gdy Ty byłeś jej pracownikiem? Czy dawno temu zakończyłeś współpracę z Intrumem? To pytanie może wydawać Ci się nieistotne jednak na podstawie Twojej wypowiedzi będziemy mogli zobrazować sobie jakie zmiany zaszły w Intrumie na przestrzeni lat.

PDO
@Danuta 16.10.2018 14:26

Danuta, zmień branżę, bo praca w agencji Ci nie służy. Metody głębokich lat 90. i szeptanego marketingu dawno odeszły do przeszłości. Z takimi doradcami jak firma którą Pani reprezentuje Intrum na pewno nie zajdzie daleko. Poziom usług HR i PR jest poniżej poziomu – aż dziwne, skoro firma ma teraz dwóch Dyrektorów HR. Może to dlatego, że jeden z nich z HR nie miał nigdy nic wspólnego? Przykro patrzeć, jak ciężka praca wielu ludzi została zdewastowana.

Danuta
@PDO 29.10.2018 09:57

Jestem moderatorem bieżącego wątku i moja funkcja na forum nie jest żadną tajemnicą. Dyskutuje z użytkownikami, którzy w sposób merytoryczny dzielą się informacjami na temat pracy w firmie. Skąd zatem pomysł dotyczący agencji czy biura HR? Co masz na myśli odnosząc się do "metod głębokich lat 90. i szeptanego marketingu"? Warto abyś precyzyjniej budował swoje wypowiedzi. Mówisz o tym, że "praca wielu ludzi została zdewastowana" jednak nie podajesz żadnych argumentów ani przykładów. Czy istnieje jakiś ukryty cel Twojej wypowiedzi? Pamiętaj by wypowiadać się w sposób merytoryczny i rzetelny. Komentarze ogólne i negatywne są często odbierane przez użytkowników jako działania konkurencji.

Były pracownik
@Danuta 29.10.2018 21:08

Witam też dołożę swoje 3 grosze. Zakończyłem współpracę z tą firma 3-4 m-ce temu. Przez ostatni rok pracowałem chyba głównie z przyzwyczajenia i dla ludzi którzy zostali. Danuta nie udawaj, że nie wiesz dlaczego długoletni pracownicy stąd odchodzą. Sam pracowałem tutaj 6 lat! Popieram Adama, na CC rzadko kiedy zarabiałem poniżej 3500zl netto. Później przyszedł Lindorff, Instrum, z każdą fuzja coraz gorsze premie, a wymagania coraz większe. Strasznie przykro się patrzy na tą firmę, bo dużo ludzi takich jak ja wkładało w nią swoje serce. Aż się chciało budzić rano do pracy. Na szczęście w porę odszedłem, bo od znajomych, którzy jeszcze u Was tkwią co chwilę słyszę, że z dnia na dzień jest coraz gorzej. Coraz większe kolesiostwo i oczekiwania na chociaż drobne potknięcie pracownika, aby mu dokopać. Prawda jest taka, że za czasów świetności Casusa na ul.Szewskiej były dwa piętra CC! A teraz? Może sama się przyznaj ile macie pracowników na CC w oddziale Wrocławskim? Bo z tego co wiem to góra 1/4 tego co była. Wszystkim moim znajomym którzy jeszcze z przyzwyczajenia u Was zostali dobrze radzę... uciekajcie stąd! A nowym pracownikom dobrze radzę, zastanówcie się dwa razy! Bo tyle (a moze i więcej) co tutaj teraz płacą to zarobicie w Biedronce albo sklepiku osiedlowym. W dodatku bez takiego stresu i łaski.

Amatorka
@Danuta 16.10.2018 14:26

Danuta czy jesteś zatrudniona w Instrum na piękne oczy? Dzieci w gimnazjum by to wiedziały. Przecież napisał, że pracował w latach 2014-2016 a Ty pytasz kiedy zakończył współpracę. Amatorzy.

Amatorka
@Danuta 29.10.2018 21:08

Dziwne Danuta, że skasowałaś dzisiejszą moja wypowiedź jako byłego 6 letniego pracownika. Zamiast odpowiedzieć na prawdę wolisz uciekać się do takich metod. To podkreśla Twój brak profesjonalizmu. Zabolało Cię to jak podałem informacje ile zatrudniania UE osób w czasach Casusa a ile teraz? Bo nie rozumiem?

Danuta
@Amatorka 09.11.2018 23:33

Czy uraziła Cię moja odpowiedź? To ważne, kiedy dana osoba zakończyła współpracę. Użytkownik podał lata pracy, a przy temacie tak istotnym i drobiazgowym. jakim jest opis zmian, ważne by podano czas pracy z dokładnością choćby do miesiąca. Można pracować do stycznia 2016 lub do grudnia 2016, różnica miesięcy jest duża, stąd moje pytanie. Odnosząc się do Twojej wypowiedzi: usuwaniem komentarzy, łamiących regulamin i polskie prawo zajmuje się administrator. Po raz kolejny także sugerujesz, że jestem pracownikiem Intrum, choć wielokrotnie mówiłam już, że nie pracuje w firmie. Mnożenie negatywnych emocji, szczególnie na forum publicznym jest na prawdę nie potrzebne - nie służy to ani użytkownikom, ani potencjalnym kandydatom. Mógłbyś spożytkować swoją energie i zaangażowanie w sposób, który byłby wartościowy dla użytkowników. Najbardziej merytoryczne dyskusje prowadzimy z użytkownikami, którzy w rzetelny sposób opisują sytuację w firmie. Warto byś Ty także obrał taki sposób dyskusji - to przyniesie korzyści nam wszystkim. Jeśli Twój komentarz został usunięty, to musiał łamać regulamin lub/i polskie prawo. Zapoznaj się z regulaminem forum: http://chipbilling.com/regulamin

Kondziu

Dajcie znac jak po zmianach, czy jest sens aplikowac, czy nie?jak zarobki w terenie?widze ze sie pojawiaja nowe ogloszenia i sie zastanawiam czy wyslac cv.

Danuta
@Kondziu 18.10.2018 09:54

Twój komentarz został napisany przeszło miesiąc temu. Rozważałeś wówczas aplikacje do firmy i jesteśmy ciekawi, jak potoczyła się Twoja kariera zawodowa. Czy jesteś obecnie pracownikiem Intrumu? A może nadal się zastanawiasz, czy to odpowiednie miejsce pracy dla Ciebie?

Cv

Jak jest w tej firmie? Widziałem ze szukają koordynatora windykacji, ale tez wiem, ze zwolnili ostatnio wiele osób. Cos się zmienilo? Warto aplikować?

Aaaa
@Cv 13.09.2018 17:41

Nic się nie zmieniło, dalej jest beznadziejnie????

ABC
@Cv 13.09.2018 17:41

Pracowałam krótko ale muszę powiedzieć że szemrane towarzystwo - (usunięte przez administratora) obrabiają wszystkim i przeinaczają czyjeś słowa, 0 % wsparcia mentorskiego po 2 tygodniach szkolenia ( szkolenie ubogie ) a jak się chcesz kogoś zapytać co dotyczy twojej pracy to kierownik ciebie mierzy wzrokiem bo chciałby aby po 2 tygodniach szkolenia nowy pracownik miał 100 % wiedze o swojej pracy. Minusem pracy w tej firmie jest to że jest open space kierownik + pracownicy taki układ jest chory bo kierownik o wszystkim nie musi wiedzieć. A pracownicy i tak donoszą na siebie. A co do rozmowy ws pracy co innego mówili na niej a co innego wyszło w proszku. Strzeżcie się tanich imitacji i tanich podróbek. Aha i z tego co słyszałam rotacja jest. Praca w boksach.

Michel
@ABC 06.10.2018 00:27

Widzę że nie mam czego żałować że nie dostałem tam pracy. Brałem udział w procesie rekrutacji jakiś czas. Na rozmowie jak powiedziałemo oczekiwaniach finansowych rzędu 4000 netto, to myślałem że przyszłej przełożone wyjdą oczy na wieszk. Zupełny brak profesjonalizmu i podejścia do kandydata. Nasz zejście dostelm się do pracy w Banku Millenium i jestem zadowolony.

przyszłość

czy kartony już spakowane? autokar niebawem zostanie podstawiony... wycieczka na stadion we Wrocławiu, Kierowca Krzysztof R. jak będzie taka potrzeba to się drugi i kolejne podstawi... a niedawno słyszeliśmy od directorów, że Hoist tonie...

KR
@przyszłość 07.06.2018 12:08

Oj tonie, tonie już od dłuższego czasu, a konkretnie jak poszedł EQUES D.

ocb
@przyszłość 07.06.2018 12:08

KR od "directorów" informacja, że Hoist tonie a jednak do autokaru na stadion wsiadają? OCB?

Danuta

@KRZUCHU, jesteś zainteresowany ponownym podjęciem zatrudnienia w firmie? Pytam o to bo wnioskuję, że jesteś byłym pracownikiem a mimo to nadal interesują Cię losy tego przedsiębiorstwa. Czy może się mylę? Być może już zdecydowałeś się aplikować do Intrumu? Czekamy na Twoją odpowiedź.

KRZYCHU

Jak wyglada teraz sytuacja w firmie po tylu zmianach?kto aktualnie zarzadza spolka wroclawsKa?

Danuta

Czy ktoś może podpowiedzieć coś użytkownikowi @Michal? @Michal, a może znasz już odpowiedź na swoje pytanie i możesz się nimi z nami podzielić? Czy zdecydowałeś się aplikować do firmy? A może jesteś przed swoją rozmową kwalifikacyjną? Jeśli tak, trzymamy za Ciebie kciuki! Koniecznie podziel się z nami wrażeniami.

Michal

Jak obecnie wyglada praca na słuchawce? Jakie premie, podstawy? Jakie portfele sa obsługiwane?

Danuta

@Gosia, czy możesz w merytoryczny sposób wypowiedzieć się na temat pracy w firmie? W tym wątku brakuje komentarzy, które mogłyby być odpowiedzią na pytanie odnośnie warunków pracy, atmosfery czy benefitów pozapłacowych w firmie. Każda wartościowa opinia jest istotna i będzie dużą pomocą dla użytkowników forum. @Obecna z cc, czymś zupełnie naturalnym jest, że nowo zatrudniona osoba/pracodawca stara się wprowadzać swoje zasady i sposoby poparte doświadczeniem. Jeśli są one problemem dla pracowników, może warto na ten temat porozmawiać?

??

warto przeczytać... http://wgospodarce.pl/opinie/18491-intruz-iustitia-smutna-historia-fatalnej-windykacji

miśka

Rozdmuchała sie chmura w sprawie "tego"gościa z Białegostoku, a podejrzewam że chłopak nic nie winny i nie rozumie o co wam chodzi. Pracuje dzieli sie swoja wiedza i tyle. Ciekawe czy bylo by lepiej żeby wam ktoś kazal cos robić bez dostarczania wiedzy chyba dobrze że jest osoba która na czymś sie zna i dzieli sie wiedza. Dlaczego nikt nie robi takiego dymu o nowych pracowników z ulicy. Weźcie nowy temat bo to już nudne sie robi.

Obecna z cc
@miśka 16.07.2018 21:11

@miśka nie jest taki niewinny dlaczego ma on zmieniać wszystkie nasze zwyczaje dlaczego mamy rozmawiac na tych jego sprawach tak jak on chce... To jest wbrew naszej polityki i kodeksu postępowania Lindorff! Od wielu lat rozmawialiśmy w ten sposób i nie było problemów, teraz przyjechał on i rozkazy, dlaczego nasza firma na to się godzi?

Danuta

@Nasz, co chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojego komentarza? Czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w tym miejscu? Jak wygląda ten aspekt w Intrumie? @fan HR, postaraj się by Twoje opinie były zrozumiałe dla wszystkich użytkowników.To forum przeznaczone jest do wymiany opinii na temat pracy i nie jest odpowiednim miejscem do firmowych plotek.

fan HR
@Danuta 13.07.2018 10:28

Danuta - jest spora różnica między plotkami a faktami. wiec nie nazywaj faktów plotkami.

Nasz

@Danuta a to chcialem pokazac ze raptem wszyscy wszystko robia pod dyktando tego bialostockiego goscia. Widze ze i was ma juz pod swojimi skrzydelkami czekamy tylko jak te wszystkie posty skasujecie bo juz to co piszemy to znika to jest spszeczne z regulaminem strony pracodawca nie ma prawa usuwac udowadnia skale jego wplywuw NIE POZDRAWIAM!

Nasz

@Danuta a to chcialem pokazac ze raptem wszyscy wszystko robia pod dyktando tego bialostockiego goscia. Widze ze i was ma juz pod swojimi skrzydelkami czekamy tylko jak te wszystkie posty skasujecie bo juz to co piszemy to znika to jest spszeczne z regulaminem strony pracodawca nie ma prawa usuwac udowadnia skale jego wplywuw. NIE POZDRAWIAM !

Nasz

Tylko wurgera mu brakuje a wtedy wszystkie pracownicy co się slinia do niego byłyby jego. Chociaż z tego co widzę to już wszystkie lecą na tego gościa z dalekiego wschodu...... Tylko wurgera mu brakuje a wtedy wszystkie pracownicy co się slinia do niego byłyby jego. Chociaż z tego co widzę to już wszystkie lecą na tego gościa z dalekiego wschodu......

fan HR

Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka. Chwała nowemu Prezesowi za działania wobec wysokiej szefowej ,ktora tę firmę zamieniła w swój folwark zwierzęcy. Lekcje brała raczej od Orwella niz z lektury Culture,ale zastraszeni ludzie bali sie mówić. Jeszcze tylko kilku rodzynkow rycerzy tej pani i bedzie sie chcialo pracowac bez ogladania na plecy czy nozy w nich nie ma. teraz wiadomo dlaczego nie zdjela wpisow o D...Czyżby droga tej pani wiodła na stadion?

Danuta

@Obecna pracownica, czy mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? Jak rozumiem, uczestniczyłaś w szkoleniach organizowanych przez firmę? Powiesz nam jakiego rodzaju były to szkolenia? Czy firma oferuje pracownikom inne możliwości rozwoju?

Danuta

@Taran, widziałam, że interesujesz się pracą w Lindorff. Zdecydujesz się wysłać swoje CV do firmy? Może warto przekonać się osobiście, jaka sytuacja panuje w firmie. @Pracownicacc, rozumiem, że pracujesz w Lindorff. Czy możesz powiedzieć coś o aktualnej sytuacji w tej firmie? Czy firma rekrutuje obecnie na jakieś ciekawe stanowiska?

Pracownicacc

Zastanawiający jest fakt, Intrum Justitia z Białegostoku przysłało do Lindorff'a swojego człowieka, koleś widać że coś musi w tym mieć, od razu jak ten gościu przyjechał, odchodzi nasz Krzysiek, ja słyszałam że ma budować on jakiś proces ubezpieczeniowy, zastanawia mnie kim on jest i co on ma za plecy skoro takie zmiany, wiecie coś?

dziura
@Pracownicacc 07.06.2018 15:48

no ano przyjechał pozaciąąągać ino eeee.

Kolo z cc
@Pracownicacc 07.06.2018 15:48

To nie jest zastanawiajace. To pakiet relokacyjny ktory oferuje firma. Zarowno windykatorzy z Bialegostoku mogli przez przeniesc sie do Wrocka jak i ci z Wrocka do Bialego i przy okazji maja z tego tytulu dodatkowy bonus finansowy. Tyle w temacie. Po co rozgrzebywac temat i ploty robic. Przeciez nawet mail byl o tym. Tyle, ze malo kto wybierze droge Wrocek- Bialystok, ale juz na odwrot chetniej.

Ajj zazdrośnicy
@Pracownicacc 07.06.2018 15:48

Nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma! Poznałam Damiana (Daszka jak to niektórzy go tu już nazywają) i faktycznie ma wiedzę pytałam go o te ubezpieczenia i w bardzo przejrzysty i prosty sposób o tym opowiadał (gdzie ja nawet zrozumiałam, choć z ubezpieczeń jestem bardzo słaba) z resztą fajny chłopak, nie przypinajcie mu łatek zazdrośnicy.

Mmmorti
@Ajj zazdrośnicy 09.06.2018 10:04

Damian pracuje od wielu lat i ma duże doświadczenie. Nie ma co się doszukiwać jakiegoś spisku. Jeśli zrobi karierę we Wrocławiu to tylko i wyłącznie dzięki swoim umiejętnościom.

Anna
@Mmmorti 11.06.2018 21:31

(usunięte przez administratora)jest naprawdę wspaniałą osobą i nikt nie będzie żałował współpracy z Nim.

Były pracownik
@dziura 08.06.2018 15:10

Ludzie naprawdę myślcie trochę za nim napiszecie głupoty... Beznadziejni wrocławianie, bojący się o własny tyłek.

pracownik
@Pracownicacc 07.06.2018 15:48

Mówcie co chcecie ale mi pachnie jakąś wtyką z Białegostoku. Strasznie chwali się na czym to się nie zna i kogo zna w Białym. Więc albo cwaniakuje albo coś w tym jest.

Wariatka
@pracownik 13.06.2018 16:37

@pracownik przecież musiał wszystkich znać biorąc pod uwagę ile lat tam pracował, pewnie był od początku powstania. Intrum Justitia to z tego co widziałam na Googlach to jakiś magazyn więc jak w klatce się kelssczyli nie wiem ale coś w nim jest takiego przyciągającego do siebie ludzi, wątpię aby czymś on się chwalił, bo z nikim praktycznie oprócz tego jego zespołu nie rozmawia, plotki i tyle!

cipskoniunio
@pracownik 13.06.2018 16:37

zna proboszcza z Hajnówki , i żubra Leona z jajami po kolana

Pracownicacc
@cipskoniunio 13.06.2018 23:39

Na 100% to jest wtyka!! Wystarczy jego dane wpisać na poczcie tam wszystko jest on nie jest pracownikiem Lindorff tylko Intrum spółka zoo, a miejsce pracy Białystok!!! On nie pracuje z nami bo był miał wpisane Wrocław i Intrum s a.

Były pracownik
@Pracownicacc 14.06.2018 10:31

Nie jest wtyka tylko tak Wasi informatycy potrafią założyć konto i dostęp do danych. Widać, że we WRO ludzie mają problem z pomyśleniem

Taran

Dlaczego rekrutują windykatorów terenowych na własnej działalności gospodarczej? Chciałem aplikować ale te warunki są nie dla mnie? A może coś tam się złego dzieje że już nie ma etatów? Miałem kolegę który pracował tam 4 lata temu, i mówił że było ok. A teraz wszytko się p.....li. Będę szukał dalej roboty.

Danuta

Jak aktualnie wygląda sytuacja w Lindorff? Pisaliście, że firma ma jakieś kłopoty - czy możecie napisać coś więcej? W Internecie nie znalazłam żadnych informacji na ten temat. Czy firma normalnie wciąż rekrutuje nowych pracowników? Aplikował ktoś z Was ostatnio?

Pracownicacc

Co sądzicie o tym gościu, który został oddelegowany z Intrum Justitia Białostockiego? Wszyscy twierdzą że on ma budować jakiś proces ubezpieczeniowy, w sumie to ciekawe dlaczego tylko jak "on" przyjechał to nasz Krzysztof złożył rezygnację, wiecie coś o nim?

Na spokojnie ;)
@Pracownicacc 07.06.2018 15:34

Witam. Koleżankę z Lindorffa uspokoję bo Damiana ( bo o nim koleżanka mówi) znam dość dobrze. Mieliśmy okazję współpracować w ramach Intrum w Białymstoku - i on i ja jako doradcy klienta czyli po prostu windykatorzy. Damian nie ma żadnych pleców, za to ma bardzo dużą wiedzę w zakresie windykacji wierzytelności szczególnie właśnie w zakresie ubezpieczeń. Pracował w dziale który zajmował się tylko tym i to w dodatku na etapie sądowym i wyżej więc siłą rzeczy w temacie jest baaardzo ogarnięty. Mimo że ma dużą wiedzę, to jest raczej typem śmieszka, a nie jakiegoś sztywniaka więc luz. Podejrzewam, że nie ma korelacji między odejściem tego Waszego Krzyśka, a przybyciem Daszka ale o to musicie juz samego zainteresowanego zapytać.

Piczik

Już niedługo wieczne wakacje:) pobawimy się piłeczką

Zostaw opinię o Intrum S.A. - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intrum S.A.