AXIDUS

3 Dodaj opinię
AXIDUS
3 2055 6 1

Opinie o AXIDUS

Portos

Witam wszystkich chciałem się podzielić opinią na temat mojego pobytu. Na samym początku po wybraniu i zapisaniu się w biurze w Polsce swoją drogą wszystko przebiegło bardzo sprawnie podjeżdża po ciebie przewoźnik i jedziesz na adres biura w Holandii. Tam w sumie dokładnie się dowiaduję co za firma będzie Ci przydzielony. Ja wyjechałem sam i trafiłem na pokój dwuosobowy oddalony od Rotterdam o jakieś 5 km domek fajny jeśli chodzi o pracę to trzeba uważać szczególnie na początku żeby nie zaniedbań pracy i po prostu do niej chodzić. Transport do pracy zapewnia firma nie działa on super ale działa. Ja ze swoją stawka 10.08e na godzinę miałem ok 430e tygodniowo ale odjąć czynsz itp zostawać mi ok 290 na nadgodziny w niedzielę się nie zapisywane bo zwiedzaniem Rotterdam w wolnym czasie. Praca trafiła mi się na pakowanie sprzętu elektronicznego. Ogólnie źle nie było i dobrze wspominam pobyt. To jedna z większych agencji przez jaka pracowałem maja swoje minusy ale w głównej mierze sami są sobie winni pracownicy sygnał na domku spóźnienia do pracy czy wręcz nie chodzenie do pracy jakieś samowoli ucieczki. W tym roku znowu będę próbował jechać sam w okolicach marca. Jeśli jest ktoś chętny żeby się zabrać we dwójkę to zapraszam

Artur

Właśnie wróciłem z pracy w Holandii zorganizowanej przez biuro Axidus w ramach bonusowej oferty Swiateczno Noworocznej 2018. To już druga z rzędu moja oferta swiateczna z Axidusem(pierwsza w 2017 r) Jestem po raz kolejny bardzo zadowolony ze współpracy z biurem. Miałem stała pracę w jednym zakładzie Tunderij Vers w Briele, przez okres 4 tygodni. Pracowałem na nocnej zmianie, więc stawki były odpowiednio wyższe (125%,140% za nocne godziny. Stabilne cotygodniowe godziny pozwoliły mi uzyskać zadowalający zarobek. Wypłaty co tydzień dawały dodatkową satysfakcję z pracy i z osiaganego dochodu. Ponadto otrzymałem paczkę świąteczną od Axidusa i od firmy Tunderij Vers. Dodatkowo po wypełnieniu warunków oferty i 100% frekwencji otrzymam bonus - zwrot za czynsz mieszkaniowy za 4 tygodnie(do 380 euro). Wszystko to sprawia, że doskonale oceniam firmę Axidus , do której z satysfakcją wracam w ramach różnych ofert. W ubiegłym roku 2018 byłem też zatrudniony przy eventach muzycznych i też bardzo wysoko ocenilem Axidus. Zaznaczam, że zawsze bardzo sumiennie wypełnialem wszystkie moje umowy z każdą firmą w której pracowałem. Axidus potrafi docenić tych sumiennych i obowiązkowych pracowników na których można zawsze liczyć. Wtedy można otrzymać też kolejny bonus w postaci gratisowego przejazdu po zakończonej ofercie. Zawsze daje z siebie w pracy 100% zaangażowania i z przyjemnością stwierdzam, że firma Axidus potrafi to dostrzec i odpowiednio wynagrodzić. Przede wszystkim zawsze starajcie się dać z siebie wszystko w pracy, by mogli Was dobrze ocenić pracodawcy w różnych firmach, a wtedy z satysfakcją stwierdzicie, że zostaliscie docenieni jako bardzo dobrzy pracownicy o których firma dba i chce współpracować. Polecam Axidus Artur

Zadowolony

Pracuje w tej firmie juz rok i osobiscie nie moge na nic narzekac.Mam swoj staly zaklad pracy,a nawet stale stanowisko na ktorym pracuje i w rezultacie nie jestem wysylany do innych zakladow pracy.Zarobki jak dla mnie super-zaznaczam,ze nie mieszkam na firmowym mieszkaniu,tylko wynajmuje sobie prywatne mieszkanie i na wszystko mnie stac.Tak,ze polecam ta firme bez wzgledu na zle opinie o niej.Kto chce pracowac to zarobi,a kto przyjezdza tutaj na wakacje albo zeby sie naćpać-to nie ten adres.Pozdrawiam przyszlych pracownikow Axidusa. Moje sugestie dla AXIDUS: Usprawnijcie transport-to jest chyba najwazniejsza sugestia.

ja

Byłem pracowałem ...... . Tak pracowałem ,Oferta Świąteczna . Pieniążki zarobiłem zwrot zamieszkanie dostałem tyle plusów albo dotrzymanych obietnic . Teraz minusy duży minus dla (usunięte przez administratora) ( choć nie ) za podejście do pracowników rzucanie słuchawką , odrzucanie połączeń . Drogie panie nie wszystko można załatwić emailem ( czas oczekiwania ) Dlaczego nie da? Bo są sprawy do załatwienia na już . Czas oczekiwania na emaila zwrotnego od Axidusa to min 7 dni lub w ogóle . Naliczanie godzin pracy tego trzeba pilnować i pisać sobie samemu bo godziny znikają . Panie z administracji twierdzą ,że pilnowanie godzin to obowiązek pracownika , ciekawe od czego są osoby za to odpowiedzialne .Przyklad : Transport naliczony ,według wiedzy Axidusa pracownik pracy był ale godzin brak . Reakcja Axidusa wysłanie emaila do pracownika w dniu puszczenia przelewu o wyjaśnienie sprawy ( brak pieniędzy za te godziny na ) Opieszałość ,zlanie pracownika czy niekompetentność osoby odpowiedzialnej za wypłaty ? Drugi minus to płatny transport na który się czeka nawet i dwie godziny po pracy więc : 8h pracy+2 h oczekiwania + 1 h dojazd na kwaterę daje razem 11 godzin . Kolejne pytanie do Axidusa dlaczego pracownik płaci w takim przypadku za transport / . Kordynator w miejscu zamieszkania po 11 godzinach poza kwaterą ( często pobudka o 4 rano ) czeka się do godziny 21-22na planing , mało tego z koordynatorem kontakt tylko przez sms telefonów nie odbiera . Więc załatwienie sprawy na już nie mozliwe . Zakwaterowanie ocena db z minusem lodówka , mikrofala kuchenka pralka były stan mieszkania no cóż powiem obiektywnie brudno przy przyjmowaniu ale za to można podziękować poprzednim lokatorom . Podsumowując ": kontakt i załatwianie spraw w Biurze Axidus : oceen - dst Transport funkcjonowanie i kontakt : dst Naliczanie godzin : dst Wyrobienie nr sofi ( w moim przypadku czas oczekiwania 3 tygodnie ) -dst Terminowe wypłaty ( jeśli godziny się zgadzają ) - ocena bdb ( zawsze na czas ) Terminowe wypłaty ( jesli godziny się nie zgadzają ) - db ( pieniążki są wypłacane z opóźnieniem jednak pracownik musi walczyć o swoje ). Godziny pracy - nie pewne można pracować w tygodniu 5 h jaki 55h według mnie zależy to od szczęścia jakiod tego jak dany pracownik dał się poznać . Z przykrością stwierdzam ,że za niektórych naszych rodaków sam się wstydziłem masakra... I na szybko Czy pojechałbym jeszcze raz z Axidusem szczerze nie wiem , ponieważ firma nie zapewnia stałych godzin i codziennej pracy. Wprawdzie mi się udało pracować prawie cały czas ale inni chcący pracować , nie pijący nie ćpający takiego szczęści nie mieli . Pozdrawiam i może kiedyś gdzieś znów .. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: usprawnić transport , usprawnić komunikację z administracją , zadbać o kulturę pań pracujących w biurze

antek
@ja 11.02.2019 08:26

Dziekuję za w miarę rzetelnąopinię opinię pomoże mi ona w podjęciu decyzji o wyjeździe z tą firmą .

Ewa
@antek 11.02.2019 10:41

Ja byłam i nie polecam ...

Morena
@antek 11.02.2019 10:41

Nigdy nie wyjeżdżaj przez tą firmę.Jedna wielka żenada i banda (usunięte przez administratora). My byliśmy na ofercie świątecznej 2018 i do tej pory nie otrzymaliśmy zwrotu za mieszkanie

u25
@Morena 12.02.2019 21:20

a chodziliście cały czas do pracy?

?????
@ja 11.02.2019 08:26

Też byłem na ofercie świątecznej potwierdzam Twoją wypowiedz . Również mam doże zastrzeżenia do pracowników administracji Axidusa . Transport kuleje i to strasznie czekać trzeba na dworze dość długo a w godzinach wieczornych tragedia . Komunikacja z biurem emailem trwa bardzo długo a załatwienie spraw przez emaila jest czasem niemożliwe . Pytanie do Axidusa co konretnie robicie ,żeby to poprawić i nie zniechęcać ludzi do pracy ?

Wiki

Hey czy ktoś jedzie 20 go do axidusa z okolic Wrocławia

Justyna

Witamy, wyjeżdża ktoś 18.02.2019r.?

Justyna

Witam, jedzie ktoś może 18.02.2019r.?

Portos

Witam wszystkich chciałem się podzielić opinią na temat mojego pobytu. Na samym początku po wybraniu i zapisaniu się w biurze w Polsce swoją drogą wszystko przebiegło bardzo sprawnie podjeżdża po ciebie przewoźnik i jedziesz na adres biura w Holandii. Tam w sumie dokładnie się dowiaduję co za firma będzie Ci przydzielony. Ja wyjechałem sam i trafiłem na pokój dwuosobowy oddalony od Rotterdam o jakieś 5 km domek fajny jeśli chodzi o pracę to trzeba uważać szczególnie na początku żeby nie zaniedbań pracy i po prostu do niej chodzić. Transport do pracy zapewnia firma nie działa on super ale działa. Ja ze swoją stawka 10.08e na godzinę miałem ok 430e tygodniowo ale odjąć czynsz itp zostawać mi ok 290 na nadgodziny w niedzielę się nie zapisywane bo zwiedzaniem Rotterdam w wolnym czasie. Praca trafiła mi się na pakowanie sprzętu elektronicznego. Ogólnie źle nie było i dobrze wspominam pobyt. To jedna z większych agencji przez jaka pracowałem maja swoje minusy ale w głównej mierze sami są sobie winni pracownicy sygnał na domku spóźnienia do pracy czy wręcz nie chodzenie do pracy jakieś samowoli ucieczki. W tym roku znowu będę próbował jechać sam w okolicach marca. Jeśli jest ktoś chętny żeby się zabrać we dwójkę to zapraszam

daniel
@Portos 17.01.2019 11:48

Witam. Byłbym chętny, czy możesz odezwać się do mnie na maila?: ds90.90@o2.pl. Pozdrawiam

Ola

Czy komuś z Was udało się dostać na sprzątanie na Tomorrowland? Interesuje mnie czy ciężko się dostać i jak ogolnie wygląda cala praca.:)

Wędrowiec

Miałem mieć 13 lutego wyjazd,wszystko było natak,czekałem dwa tygodnie,a teraz okazuje się ,że nic niewiedzą w biurze... Pięknie zmarnowałem przez 2 tygodnie czekania i dzwonienia oraz ogłoszenie z WorkForce ,które przynajmniej w porównaniu do Was ,realizuje aplikacje należycie !

Kamil

Witam,czy ktoś w najbliższym czasie jedzie do pracy? Jestem ciekawy jak to teraz wygląda?Bo opinie a szczególnie zakwaterowanie mnie przeraża.

Adrian

Niby 13 lutego mam wyjazd. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Komentarze są w większości negatywne. Ci którzy wystawiali ostatnie komentarze przed wyjazdem póki co nie wypowiadają się już w temacie, więc może jest ok. Jeśli pojadę to napewno wypowiem się co do pracy,mieszkania i ilości godzin. Ogólnie rzecz ujmując odniosę się do warunków i wszystko opiszę :) Mam też inną ofertę pracy, dlatego jeszcze nie wiem, czy zdecyduję się na axidusa.

Natka

Witam, wyjezdza ktos moze 21.01?

Weronika
@Natka 17.01.2019 21:13

ja wyjezdzam z koleżanką

Asia
@Natka 17.01.2019 21:13

tak, ja jadę

PP
@Natka 17.01.2019 21:13

Tak,ja :)

tosiewie
@Natka 17.01.2019 21:13

Dziewczyny , możecie coś powiedzieć na temat warunków i pracy w Holandii ? Macie już jakąś opinie ? jesteście jeszcze tam czy już w Polsce ?

Arbuzik012

Firma AXIDUS to jeden wielki (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) przyjeżdżasz zajechany po podróży siedzisz w biurze podpisujesz z nimi umowę nie po polsku to jest raz jak pytasz o co chodzi co jest napisane mowia ci to nie wazne to nie istotne podpisuj nie ma czasu , przyjechaliśmy o 6 rano a miejsce zakwaterowania dostaliśmy o godzinie 14!! Mieszkanie ? Hahaha jeden wielki (usunięte przez administratora) smród (materace od moczu , szafki rozwalone mieszkania nie spełniają jakich kolwiek warunków zeby mieszkać ) aa i przyjeżdżasz niby praca od zaraz a jednak siedzisz na rezerwie i zarabiasz tylko na mieszkanie i u bezpieczenie zero pieniędzy dla ciebie (aktualnie 200 osób na rezerwie ) ODRADZAM !!! Moje sugestie dla AXIDUS: Zamknijcie to(usunięte przez administratora)

Xxx

Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda transport oraz mieszkanie w tej agencji. I jaka tygodniowka mnie więcej wychodzi. Czy ktoś z was pracował przy sortowaniu listów

Joaaaaa

Zaproponowano mi dojazd do pracy za 5.50e dziennie! Odradzam w innych biurach dostajemy transport za darmo

Monika

Pracowalam już przez kilka agencji i w axidusie nie mam się do czego przyczepić. Może po prostu dobrze trafiłam. Wyjeżdzałam z koleżanka, pokój miałyśmy razem. Domek był wyposażony, na współlokatorow też nie mogę narzekać. Jesli chodzi o pracę to trafiłam na produkcje do pakowania owoców. Jak jesteś dobrym i sumiennym pracownikiem i chcesz coś załatwić to też nie ma problemu, ze wszystkim można się dogadać. Wróciłam z Holandii zadowolona i z mojej strony moge polecić agencje.

Dawid

Masakra nie polecam nikomu Moje sugestie dla AXIDUS: Nie polecam nikomu Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wszystko do poprawy, wywalić całe biuro

Były pracownik

190 euro za 40 godzin pracy przecież to śmieszne w innych agencjach za tyle godzin miałem od 250-300 bez soboty oczywiście szczerze nie polecam do tego rezerwy jak Cie zwolnia z firmy. Przezucaja cię z firmy na firmę i dają do najgorszej pracy. Za święta i soboty nie płacą tak jak się należy za transport 5.50euro. Axidus kpiny sobie robi z pracowników. Nie jedzie tam bo zarobicie co najwyżej na jedzenie i bilet powrotny

AXIDUS
pracodawca
@Były pracownik 29.01.2019 05:16

Witamy, dziękujemy za opinię :) Skoro został Pan zwolniony z firmy to widocznie coś było nie tak. Z tygodnia w ktorym pracownik bez wiekowki pracuje 40 godzin (bez nadgodzin) po odtraceniu czynszu mieszkania i ubezpieczenia na czysto zostaje około 350 euro netto. Godziny nadliczbowe są liczone wg. ABU CAO - odsyłam do tego dokumentu. więc jeśli chodzi o płatności jesteśmy pewni że płacimy zgodnie z prawem za nadgodziny :). jesli jednak życzy Pan/Pani sobie wyjaśnienie przebiegu swojej kariery prosimy napisać do nas na adres info@axidus.com. Pozdrawiamy

Dziennikarz
@AXIDUS 29.01.2019 10:18

Odniescie sie do materialu youtubera , ktory pokazal jakie warunki zapewnia wasza firma. Spanie ludzi na paletach na ogromne hali. Jeszcze nie wydaliscie oswiadczenia? Macie malo czasu, wkrotce sprawa zajmie sie telewizja. To jest poczatek waszego konca.

Były pracownik
@AXIDUS 29.01.2019 10:18

Ciekawe od kiedy za przepracowane 40h wychodzi wam 350 euro netto? Ja przy stawce 10.19€ brutto na takie pieniążki musiałem pracować jakieś 53h (38h po 10.19 i 15h po 10.19 x 135%), a więc 593,56brutto. Po odliczeniach podatku(100€), mieszkania(95€), ubezpieczenia(22.26€) i transportu(33€ (6x5.5€)) a więc netto 343.3€

Klamiecie
@AXIDUS 29.01.2019 10:18

W takim razie nie wiem jakim cudem za 44h przy darmowym transporcie zarabiałam u Was 270e :) w drugiej firmie za 52h przy wyzszej stawce i rowniez przy darmowym transporcie 320e.

Przygotujcie się

Organizacja leży, w Polsce obiecują wszystko, a może się okazać, że nawet nie ma dla was miejsca do mieszkania (tak było z nami) musieliśmy się dogadać z innymi, żeby zamieszkali we 2 w jednoosobowym, a my w 3 do dwuosobowego. Miejsce zwolniło się po 3 dniach. Na numer SOFI kolega musiał czekać 3 tygodnie, po wielu mailach, telefonac, nawet pracodawca się w jego imieniu upomniał. Praca - sami nie wiedzą gdzie was przydzielą. Każdy kto przyjeżdżał do naszego budynku dostawał wiadomość, że będzie pracował w DPD. Wynik? Jedni na kwiatkach, my na pieczarkach, inni na ziemniakach. Dojazd do pracy >100km to normalka (potrącają dodatkowo 5 euro dziennie za transport). Koszty to średnio: 75 mieszkanie, 35 transport, 25 ubezpieczenie. W wakacje pracy po prostu brakuje, jak popracujesz po 6h dziennie to możesz być zadowolony. Sprawę ratują eventy w weekendy, ok 12h za 9,5 euro, jak nie masz pecha to przez pół dniówki się obijasz i udajesz. Na dokładkę po powrocie do Polski dostaliśmy karę 35 euro za bałagan w mieszkaniu (jak można zostawić bałagan mając w pokoju łóżko i metalową szafkę). Oczywiście nie masz szans tego udowodnić bo jak. (Trzeba było robić zdjęcia przed i po). Ogólnie firma słabiutko, ale słysząc innych o podobnych firmach można powiedzieć, że jedna z wielu. W zasadzie wszystko sprowadza się do szczęścia. Moje sugestie dla AXIDUS: Przestać kłamać w żywe oczy pracownikom. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Polepszyć organizację.

Klaudia
@Przygotujcie się 31.01.2019 13:52

A jak z pracą obecnie...? Mój chłopak pojechał, sofi na 2 dzień wyrobili, ale jutro mija 3 dzień, gdy siedzi bez pracy....

Km

Witam. Mam do was pytanie a w zasadzie prośbę. Jestem a w zasadzie bylam pracownikiem innej firmy w Holandii (drukarnia)i mam wrażenie ze zostałam oszukana jeśli chodzi o wynagrodzenie. Pracowalam w firmie na "normalnej" unowie i co miesiąc otrzymywalam wynagrodzenie bez problemu. W listopadzie szefostwo oznajmiło ze wypłaty dostaniemy za listopad i grudzien w grudniu. I będzie odciagniey podatek. Dostalam wyplate w grudniu tylko za jeden miesiac a za grudzien nie ma. W styczniu też nie bylo za grudzien do.dnia dzisiejszego. Czyli za 2 miesiące dostalam jedną pensję. Proszę powiedzcie mi czy takie prawo obowiązuje w Holandii czy zostalam oszukana. Równie dobrze mogłam w grudniu nie przychodzic do pracy a przychodziłam. W firmie umowe mialam do świąt. Zrezygnowalam z niej. Moze ktos z biura axidus sie wypowie. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Kamil

Witam ,wybiera się ktoś 06.02.2019 do holandii ,dzwoniła do mnie Pani z oferta wyjazdy właśnie w ten dzień (Rzeszów) jc możemy się zgadac mój e-mail kamilek14221@wp.pl

A.
@Kamil 29.01.2019 15:13

Do jakiego miasta jedziesz i przy czym bedziesz pracować?

Arek
Zweryfikowany użytkownik

Banda złodziei i oszustów , nie jedzcie tam do pracy, wszystko co obiecują to kłamstwo Moje sugestie dla AXIDUS: Oddajcie mi bonus swiateczny Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zamknąć się w więzieniu

phobos143

Witam może ktoś napisać jak teraz wygląda zakwaterowanie chodzi o warunki i jak z godzinami pracy. Polecacie jechać ?

xx
@phobos143 23.01.2019 11:06

jak kto trafii wszystko zależy od szczęścia

Nadzwyczajny
@phobos143 23.01.2019 11:06

Jeśli chcesz pracować,chodzisz do pracy,nie chorujesz jest ok,najlepiej porozmawiać z biurem aby dali cię do stałej z godzinami pracy i jeśli ci zależy to zarobisz .więc jest pół na pół.ci którzy chcą zarobią.mieszkanie ok bylebyś mieszkał z nermalnymi dbającymi o czystość

Zadowolony

Pracuje w tej firmie juz rok i osobiscie nie moge na nic narzekac.Mam swoj staly zaklad pracy,a nawet stale stanowisko na ktorym pracuje i w rezultacie nie jestem wysylany do innych zakladow pracy.Zarobki jak dla mnie super-zaznaczam,ze nie mieszkam na firmowym mieszkaniu,tylko wynajmuje sobie prywatne mieszkanie i na wszystko mnie stac.Tak,ze polecam ta firme bez wzgledu na zle opinie o niej.Kto chce pracowac to zarobi,a kto przyjezdza tutaj na wakacje albo zeby sie naćpać-to nie ten adres.Pozdrawiam przyszlych pracownikow Axidusa. Moje sugestie dla AXIDUS: Usprawnijcie transport-to jest chyba najwazniejsza sugestia.

Marcin
@Zadowolony 15.10.2018 18:05

opinia bardzo pomocna dzięki

Kwiatuszek

Witam Jedzie ktoś 28.01

Pati
@Kwiatuszek 21.01.2019 17:11

Hey ja mam propozycję pracy na ten dzień byłby wyjazd mój adres email ipatrycja96@o2.pl

Przemek

Wyjeżdża ktoś 21 stycznia?

Patka

WITAM. Czy ktoś wyjeżdża 15 stycznia? :)

Sebastian20
@Patka 11.01.2019 20:33

Ja 21 jade

Adam
@Sebastian20 16.01.2019 13:57

kaj jedziesz ? też jade , ich transportem ?

Beti
@Adam 16.01.2019 17:54

Czy ktoś jedzie 30.01?

Mariush
@Beti 17.01.2019 12:39

Cześć mógłbyś mi podać swój email lub kontakt jakiś chciałbym wyjechać z kimś kto jest tam ogarnięty a sam nigdy nigdzie nie wyjechałem a mam parę pytań z góry dziękuje za odzew.

Mariusz
@Patka 11.01.2019 20:33

@Portos Mógłbyś mi podać swój email lub kontakt jakiś chciałbym wyjechać z kimś kto jest tam ogarnięty a sam nigdy nigdzie nie wyjechałem a mam parę pytań z góry dziękuje za odzew.

Seba23
@Adam 16.01.2019 17:54

28.01

Paula

Jedzie ktoś 25-26 stycznia do tej firmy i po raz pierwszy?

Paula

Warunki mieszkaniowe fatalne. Ludzie mieszkający w niektórych domkach mają Tylko łóżko, mieszkający w hotelach nie mają palnika gazowego, nie 2spominajac już o takich lukuusach jak lodówka - za to mają czajnik elektryczny. Praca - rzucają po firmach, dzień tu-dzień tam. Bus 4:30, czekasz godzinę a transportu nadal nie ma. Spowrotem czekanie na PŁATNY transport z firmy na kwaterę waha się w okolicach 2-5 godzin. Ludzie dla tej agencji traktowani są jako "sztuka" - nie jako człowiek. Kontakt z agencją tylko mailem na które oczywiście zero zwrotnej reakcji. Jedyny kontakt to SMS po godzinie 20 "jutro (nazwa firmy) z kierowcą (nazwa firmy)".

AXIDUS
pracodawca
@Paula 27.12.2018 17:24

Dziękujemy za komentarz. W pokojach hotelowych nie ma kuchenek gazowych, są za to elektryczne, lodówki również są na miejscu. Prosimy o podanie lokacji gdzie trafiła Pani u nas na takie warunki? Pracując w okresie Świąt i Nowego Roku praca jest na różnych zakładach nie ma stałej listy. Osoby tak jak podejrzewam i Pani (komentarz dodany 27 grudnia) pracują u nas w tym okresie czasowo na 4 tygodnie. Kontakt z agencją nie jest utrudniony - pracujemy od 4.30 do 20.00 i koordynator jest dostępny telefonicznie bądź mailowo przez cały ten czas. dodatkowo można w razie problemu dzwonić również do biur w Polsce (w godzinach9-18). Wieczorny sms jest tylko potwierdzeniem planowania do pracy i wysyłany jest systemowo do każdego pracownika z aktualnym numerem telefonu znajdującym się w naszej bazie. Pozdrawiamy

Pracownik
@AXIDUS 02.01.2019 09:57

Czy zostanie zwrócony po ofercie świątecznej czynsz za mieszkanie?

były pracownik
@AXIDUS 02.01.2019 09:57

Stek bzdur . Panie w biurze odłaczaja sie w trakcie rozmowy i.nie chcą pomóc Na emaile nie odpowiadaja na transport z pracy czeka się na dworze 1.5 godziny i dłużej pracy brakuje zdarza sie że sie na rezerwie 2-4 dni .

AXIDUS
pracodawca
@były pracownik 06.01.2019 16:54

Prosimy o kontakt z nami celem wyjaśnienia spraw transportu i pracy - wyjaśnimy. Telefony i maile odbieramyna bieżąco :).

romus
@AXIDUS 08.01.2019 11:59

axidus jaki jest czas oczekiwania na email z odpowiedzia od was? napisalem 4 emaile minął tydzień i cisza. l

Karola
@romus 11.01.2019 08:11

Tydzień? Na moje do tej pory nie odpowiedzieli, a pisałam je w sierpniu. Ja dzwoniłam to kazali wysłać maila, jak mówiłam,że wyslałam to prosili o kolejnego. Tym sposobem wysłalam ich 8,prawie od pół roku nie mam odpowiedzi :)

Były pracownik
@AXIDUS 02.01.2019 09:57

Miała być praca w święta i nowy rok a były wolne i jeszcze nie płacone. Nie polecam tej agencji tygodniowo po 100 euro na przeżycie nic nie zarobicie. Obiecali zarobki od 300-500 euro tygodniowo na ofercie świątecznej a wyszło ze tyle zarobicie za 4 tygodnie pracy.

Artur

Polecam super ofertę pracy w okresie Swiateczno - Noworocznym. Bonus w postaci zwrotu kosztów za czynsz mieszkaniowy do 380 euro za 4 tygodnie pozwala wraz z zarobkiem doskonale podreperowac swój budżet w krótkim czasie. Skorzystałem z tej oferty już drugi raz z rzędu i jestem bardzo zadowolony. Dla mnie to świetna oferta, choć mam rodzinę i wolałbym czas świat i Nowego Roku spędzać z rodziną ale względy finansowe i atrakcyjna oferta pracy Axidusa powodują, że korzystam z tej oferty. Dodatkowo Axidus zaprasza na kiermasz świąteczny, na którym to można sobie wybrać prezent świąteczny. Ponadto wszystkie należne wypłaty otrzymuje się co tydzień, co daje doskonały komfort i możliwość regulowania swoich zobowiązań na bieżąco. Zdecydowanie rekomenduje biuro pracy Axidus. Artur Busko-Zdroj

Wladca Mordoru

Czesc.Znajomy pracuje w okolicach Rotterdamu na nocne godziny(00-07)w jakims magazynie albo sortowni i chwali sie ze nic nie robi(w to akurat uwierze bo juz kiedys z nim pracowalem) a na reke dostaje 1200.Jakie sa wasze opinie na ten temat?

xzv
@Wladca Mordoru 13.01.2019 13:18

zeby sie pochwalic to mowi ze nic nie robi-ja sie tylko pytam co to za praca i jak to mozliwe aby nic nie robil a szef zarabia na nim???Jedna wielka sciema ze strony twojego kolegi

Artur

Właśnie wróciłem z pracy w Holandii zorganizowanej przez biuro Axidus w ramach bonusowej oferty Swiateczno Noworocznej 2018. To już druga z rzędu moja oferta swiateczna z Axidusem(pierwsza w 2017 r) Jestem po raz kolejny bardzo zadowolony ze współpracy z biurem. Miałem stała pracę w jednym zakładzie Tunderij Vers w Briele, przez okres 4 tygodni. Pracowałem na nocnej zmianie, więc stawki były odpowiednio wyższe (125%,140% za nocne godziny. Stabilne cotygodniowe godziny pozwoliły mi uzyskać zadowalający zarobek. Wypłaty co tydzień dawały dodatkową satysfakcję z pracy i z osiaganego dochodu. Ponadto otrzymałem paczkę świąteczną od Axidusa i od firmy Tunderij Vers. Dodatkowo po wypełnieniu warunków oferty i 100% frekwencji otrzymam bonus - zwrot za czynsz mieszkaniowy za 4 tygodnie(do 380 euro). Wszystko to sprawia, że doskonale oceniam firmę Axidus , do której z satysfakcją wracam w ramach różnych ofert. W ubiegłym roku 2018 byłem też zatrudniony przy eventach muzycznych i też bardzo wysoko ocenilem Axidus. Zaznaczam, że zawsze bardzo sumiennie wypełnialem wszystkie moje umowy z każdą firmą w której pracowałem. Axidus potrafi docenić tych sumiennych i obowiązkowych pracowników na których można zawsze liczyć. Wtedy można otrzymać też kolejny bonus w postaci gratisowego przejazdu po zakończonej ofercie. Zawsze daje z siebie w pracy 100% zaangażowania i z przyjemnością stwierdzam, że firma Axidus potrafi to dostrzec i odpowiednio wynagrodzić. Przede wszystkim zawsze starajcie się dać z siebie wszystko w pracy, by mogli Was dobrze ocenić pracodawcy w różnych firmach, a wtedy z satysfakcją stwierdzicie, że zostaliscie docenieni jako bardzo dobrzy pracownicy o których firma dba i chce współpracować. Polecam Axidus Artur

Zostaw opinię o AXIDUS - Maasdijk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS